Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μήπως έχει πονάκια το κοριτσάκι σου; κι ο δικός μου εκεί που χαμογελάει κάνει κάτι γκριμάτσες πόνου....

κοντεύω 12αρο στον υπολογιστή! πρέπει να βγάλω λίγη δουλειά γιατί αύριο έχω μάθημα και θα πάει όλη η μέρα χαμένη!

παρασκευή έρχεται και η κουμπαρούλα μου απ τη χίο!!!

θα δει πρώτη φορά το βαπτιστήρι της!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ακούω ότι τα δικά σας ξυπνάνε ακόμη και αισθάνομαι τυχερή που ο δικός μου μου βγήκε λίγο πιο υπναράς, το έχει κόψει σχεδόν μήνα, αρχικά κοιμόταν μέχρι 5, αλλά τώρα πάει γύρω στις 7, με τελευταίο γεύμα κάπου στις 10.30 και μάλιστα θηλασμός όχι μπουκάλι, τώρα κοιμάται από τις 5.30 και περιμένω να ξυπνήσω όπου να'ναι, σήμερα αφού έφαγε στις 7, ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.30, μετά τον πήρε ο ύπνος γύρω στις 12, νωρίς για τα δεδομένα του, αλλά είχαμε παίξει αρκετά πριν, ξύπνησε στις 2 μέχρι τις 5.30 που γράφώ πιο πάνω, κάναμε και μπανάκι ενδιάμεσα γιατί είχε χ..στει μέχρι πάνω, σήμερα που ήμουνα μόνη μου και μέχρι στιγμής είναι η ιδανική μέρα με το ιδανικό προγραμμα, και όταν είναι ξύπνιος είναι μία γλύκα, χθες κάναμε και το εμβόλιοο αλλά ευτυχώς δεν έκανε πυρετό, και έχουμε γίνει και φανατικοί του baby radio, κορίτσια όποια το βρήκε τα συγχαρητήρια μου, όταν είμαστε ξύπνιοι παίζει συνέχεια και θυμάμαι κι εγώ ξανά τα παιδικά τραγούδια που τα είχα ξεχάσει και του τα τραγουδούσα μισά

εμείς δε βρήκαμε ακόμη νονά ή νονό, μου είχε προτείνει μία παλιά μου συμμαθήτρια αλλά από το μαιευτήριο έχει εξαφανιστεί και γενικά βλεπόμαστε δύσκολα και φοβάμαι μη συνεχιστεί και μετά αυτό και δεν το βλέπει αρκετά, από την άλλη είναι και η καλύτερη μου φίλη από το σχολή που τον αγαπά, και κουμπάρα μου, την έχω παντρέψει, άσχετο αν είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα, μήπως περιμένει από μένα? να της κάνω κάποια νύξη? τους κουμπάρους δεν τους θέλω, δεν είμαι των εθίμων

Καλησπέρα! τι έγινε ρε κορίτσια μες του Αιγαίου τα στενά σας έψαχνα! δεν είχα ρωτήσει γιατί πήραμε τις παραλίες αλλά δίκιο είχε όποια το σκέφτηκε τότε... πολλές σελίδες ποτέ δεν προλάβαινα να τις διαβάσω. έτσι είναι πιο οικογενειακά.

όσο για το χειμωνιάτικο προτείνω να πάμε να ανοίξουμε το καφέ: φρομαέλα Αράχωβας...

κορίτσια σας αφήνω πάλι πάω να τελειώσω το τσιζ κεϊκ που φτιάχνω και θα πάμε επίσκεψη στη γιαγιά του άντρα μου που την λένε Κατερίνα (χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες). θα τα πούμε πιο μετά. φιλάκια πολλά

fYFap3.pngIV83p3.png

Ελεανα και γω δεν ειμαι των εθιμων και ηθελα την καλυτερη μου φιλη για νονά αλλά την πατησα..κοιτα μη κανεις και συ το λάθος..

Ντραπηκα να της πω και ο άντρας μου με έπεισε οτι αφου δε μου το ειπε εκεινη αρα δε θα θέλει..ετσι καναμε τον κουμπάρο μας που μας παντρεψε.

Ενταξει καλο παιδι ειναι,παιδικος φιλος του άντρα μου αλλά εγω δε τρελαινομαι,τωρα που ηρθε δεν ασχολιοτανε καθολου με τη μπεμπα,ολο με το laptop του αγκαλιά ητανε..καταλαβα λεω απο μεσα μου...

Το ΄γελιο ειναι οτι μιλώντας μετα σε ασχετη φαση με τη φιλη μου, μου ειπε οτι θα ηθελε να γινει νονα..και της λεω ρε βλακα γιατι δε το ελεγες??Και μου ειπε οτι δεν ηθελε να μας φερει σε δυσκολη θεση λογω του κουμπάρου μας...σκατα δηλαδη..

Τωρα να πάρω πισω την κουμπαριά με τον άλλον γίνεται?? αμ δε γινεται..

Είπαμε οτι θα βαφτίσει το δευτερο πρωτα ο Θεος!

Διαφημίσεις

θα μπω το πρωι να διαβασω τα νεα σας!!!

Αγγελικη, ΧΙο ημουν περισυ πριν την εγκυμοσυνη!!!

να μην το ηξερα τοτε να τα λεγαμε...15μερες εκατσα!

και ο λογος που δεν καθομαι τωρα ειναι οτι θα βγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω και σας ευχομαι καλο και ησυχο βραδυ...

φιλιαααααααααα

Kαλησπέρα και αντίο!!!

Είπα η γυναίκα να τα πώ με τις φιλενάδες μου τώρα που κοιμήθηκε αλλά μάλλον με πήρε χαμπάρι!!!Ξύπνησε ,μιλάει και κάνει πως βήχει!!!Αχ τι να κάνω που του έχω αδυναμία!!!Φιλάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εσυ ποτε θα έρθεις Χίο καλό μου ε?????

ψήνομαι για Πάσχα, εκεί δεν είναι το έθιμο με τις σαίτες στο Βροντάδο;

καλά είπα δεν ανεβαίνω θεσ.νικη στις σαύρες χριστούγεννα, τώρα το φέρνω ότι δε θέλω να ανέβω ούτε πάσχα! θα φάω κράξιμο ε;

κρίμα ρε γ...ω κανα χρόνο πριν έπρεπε να γνωριστούμε, εγώ θα στη βάφτιζα, θέλω να βαφτίσω ένα παιδάκι, κοριτσάκι κατά προτίμηση!

εδώ θα κάνετε βάφτιση ή στο νησί;

θα μπω το πρωι να διαβασω τα νεα σας!!!

Αγγελικη, ΧΙο ημουν περισυ πριν την εγκυμοσυνη!!!

να μην το ηξερα τοτε να τα λεγαμε...15μερες εκατσα!

και ο λογος που δεν καθομαι τωρα ειναι οτι θα βγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω και σας ευχομαι καλο και ησυχο βραδυ...

φιλιαααααααααα

ααααυτα είναι!!!

κι εμείς έχουμε ριζώσει μέσα!

Διαφημίσεις

με σταύρωσε το μητσάκι μέχρι να το κάνω μπάνιο!!!

το μωρό κοιμήθηκε, το κρατούσα όσο μπορούσα ξύπνιο αλλά δεν άντεξε το καημένο.

άρα θα το χω πάλι το ξύπνημα...

διορθώνω έκθεση και ρίχνω το βλέφαρο και προς τα δω

με σταύρωσε το μητσάκι μέχρι να το κάνω μπάνιο!!!

το μωρό κοιμήθηκε, το κρατούσα όσο μπορούσα ξύπνιο αλλά δεν άντεξε το καημένο.

άρα θα το χω πάλι το ξύπνημα...

διορθώνω έκθεση και ρίχνω το βλέφαρο και προς τα δω

Αχ συναδελφισσα μου ελειψε η διορθωση, γενικα το μαθημα!!!!!!!!!! Αλλα δε γυριζω στο σχολειο, του χρονου πια, φοβαμαι τη γριπη...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αφού μπορείς να καθίσεις γιατί να μη το εκμεταλλευτείς! φέτος δε δουλεύω σε τάξη και μου χει λείψει όντως, αλλά ξερω ότι ούτε του χρόνου θα δουλέψω, ένεκα τα νέα συστήματα με τη ΠΔΣ, τεσπα ίσως βρω κανα φροντιστήριο

αφού μπορείς να καθίσεις γιατί να μη το εκμεταλλευτείς! φέτος δε δουλεύω σε τάξη και μου χει λείψει όντως, αλλά ξερω ότι ούτε του χρόνου θα δουλέψω, ένεκα τα νέα συστήματα με τη ΠΔΣ, τεσπα ίσως βρω κανα φροντιστήριο

Σκεφτομουν να μην παρω τωρα την αδεια ανατροφης, αλλα να γυρισω σχολειο μετα τα Χριστουγεννα και να την παρω απο Σεπτεμβρη αλλα με τη γριπη δεν το βλεπω. Φοβαμαι για την μπεμπιτσα. Ασε που θα με πανε σιγουρα στην πολη μεσα και οχι στο σχολειο μου και ειναι ακομα χειροτερα. Εγω ουτε ιδιαιτερα δεν εχω, οποτε μου εχει λειψει γενικα η επαφη με το αντικειμενο μας. Οσο για την ΠΔΣ τα εμαθα, αφου και η αδελφη μου (ειναι Βιολογος) που ηλπιζε στην ΠΔΣ, τιποτα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...