Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε λιγο θα μας βάλουνε και τιμωρία!!!!!!!!!

Ελεος καλε και μετα λετε εμας 15χρονα!!!

Αντε αντε πολυ μακακιστήκαμε με το συγκεκριμενο θέμα!

Καθε κατεργάρης στον πάγκο του.ΤΕΛΟΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσύ συμπεθέρα όλο με λιχουδιές κυκλοφορείς!!!!

για λέγε που είναι αυτός ο Σάββας!!!!

χμμ έχει στην αργ/λη, στη φιλαδέλφεια, στη θηβών, θα ρωτήσω τον αντρούλη να σου πω κιάλλα!

με λιχουδιές λοιπόν θα πάρω όσα δε πήρα στην εγκυμοσύνη!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σε λιγο θα μας βάλουνε και τιμωρία!!!!!!!!!

Ελεος καλε και μετα λετε εμας 15χρονα!!!

Αντε αντε πολυ μακακιστήκαμε με το συγκεκριμενο θέμα!

Καθε κατεργάρης στον πάγκο του.ΤΕΛΟΣ!

έλα καλέ!

chill!!

καλά να περνάμε λέμεεεεεεεε!

Εγω τους εκοψα τους καφεδες λογω δίαιτας...πως να τον πιω σκέτο που εβαζα 2,5 κουταλιές ζαχαρη μεσα?? Ε???

3η μερα που λιμοκτονώ σημερα...ουφ...

Αλλα το εχω παρει πολυ ζεστα λεμε!

Το Σ-Κ ερχονται επισκέψεις και δε θελω να παρασυρθώ καθολου,να δω πως θα αντεξω!

χμμ έχει στην αργ/λη, στη φιλαδέλφεια, στη θηβών, θα ρωτήσω τον αντρούλη να σου πω κιάλλα!

με λιχουδιές λοιπόν θα πάρω όσα δε πήρα στην εγκυμοσύνη!

εγω παλι δεν λεω να τα χασω.........

Διαφημίσεις

τάισα τη μπεμπού της φίλης γιαούρτι, πωπω πακετόθηκα.

Επίσης την άλλαξα πάμπερ, επίσης πακετόθηκα, χτυπιόταν σα χταπόδι, είναι κ 11 κιλά, έτρεμα μη φύγει απτην αλλαξιέρα, καλέ σηκωνόταν όρθια, καθιστή, έπαιρνε τα πάμπερ κ τα τρωγε, έφαγε κ λίγη σουντοκριμ, έφαγε 2 μωρομάντηλα, έκανε ρολά. απαπα!

Πωπω τη πατήσαμε! Τι μας περιμένει ξαναλέω!

Επίσης συνέχειααααααααα πάει από δω και από κει, περπατάει κανονικά κ δε μαζεύεται με τίποτα. Πάρκο ούτε να το δει πια...Κ κοιμάται μόνο 45 λεπτά το μεσημέρι, thats it!! Σας λέω, φρίκαρα!

Καλά είναι τώρα που δε κουνιούνται τελικά....

κι εγώ κι άλλα παίρνω! μαζί με τις σοκολάτες μου ρχονται!

εγώ είπα στον αποθηλασμό θα αρχίσει να κατεβαίνει η ζυγαριά, θα πάω και κανα γυμναστήριο.

δε μπορώ παιδί μου τρελαίνομαι βλέπω γλυκά στον ύπνο μου!!!!

Εγω τους εκοψα τους καφεδες λογω δίαιτας...πως να τον πιω σκέτο που εβαζα 2,5 κουταλιές ζαχαρη μεσα?? Ε???

3η μερα που λιμοκτονώ σημερα...ουφ...

Αλλα το εχω παρει πολυ ζεστα λεμε!

Το Σ-Κ ερχονται επισκέψεις και δε θελω να παρασυρθώ καθολου,να δω πως θα αντεξω!

να μη λοιμοκτονείς είπαμε! θηλάζεις! δε κάνει!

Ναι βρε Αννα το ξερω, 2 κιλάκια να χασω και θα σταματησω..

Ευτυχως αυτη η "διαιτα" εχει απο ολα μεσα οποτε δε μου λειπει κάτι ιδιαίτερα..

μονο τα γλυκάκια......!!

Προς το παρον το μενου εχει μονο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!

xaxaxa

Διαφημίσεις

Τελικά το μυστικο του ύπνου δε μας το εχεις αποκαλύψει ακομη!!!!

Εγω τωρα που λειπει ο άντρας μου τρωω σε πλαστικά πιατα,μην πλένω και κουράζομαι!!

Αλλά το σίδερο...δε μπορω να το αποφυγω..πάω!!!!!

Φιλάκιαα

πωπω μου την έχει δώσει μιλάμε, η μικρη απτις 4 έχει πάθει αμόκ, σα ψυχασθενής κανει, σκάει στο γέλιο κ στο καπάκι ουρλιάζει στο κλάμα. Κοιμήθηκε κ στον ύπνο της σε κάποια φάση άρχισε να σπάράζει. Μετά ξύπνησε μέσα στο γέλιο. Πήγα να τη σηκώσω κ άρχισε να ουρλιάζει πάλι! Αμάν λέω. Τη ταϊζω, το τρώει όλο (σε άσχετη ώρα να πω), κ μετά αρχίζει να σκούζει. Της δίνω κιάλλο, τρώει 5 γουλιές, κοιμάται 5 λεπτά, ξυπνάει ξαφνικά κλαίει, σε λίγο σταματάει, την αλλάζω πάμπερ σκάει στα γέλια, την ακουμπάω στο ριλάξ κλαίει!

Μου ρθε να τη στείλω πακέτο!

Τώρα τη παρέδωσα στο μπαμπά, πάρε λέω κ παρατήστε με!

Τα χω και μαυτόν! Ουτε μια κουβέντα δε σηκώνει τελευταία.

Ααααααααααα δε θα τα πάμε καλάααααααααα.

Και γω όλο κλαίω.

Ααααααααααααα σύνελθεεεεεεεεεεεε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...