Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

kati teleutaio gia simera! oraia itan kai sto nisi me ta karpouzia omws eeeeeeeee!!!!!!!xaxaxa

τέλεια ήταν!!!

τώρα που πλησιάζουνε και τα Χριστούγεννα να ανοίξουμε ένα σαλέ!

ό,τι και ν ανοίξουμε μια χαρά θα περνάμε!

Καλέ για να τον βγάλω φώτο με το πιπιλάκι θέλει ολόκληρο σχέδιο γιατί διακινδυνεύω να τον ξυπνήσω!!!

Τι είπα? Νανά???Μπα!!! Το αφεντικό είχε άλλη γνώμη και ξύπνησε μόλις έβγαλα την παντόφλα να ξαπλώσω!!! Δεν βαριέσαι, ας κοιμόμαστε το βράδυ και καλά μας είναι!!

Λοιπόν στο μόδερκέαρ είναι απίθανοι. Είχα παραγγείλει 2 5άδες καλτσάκια 6-12 νούμερο και το ένα μου το έκαναν λάθος. Τα έπλυνα, τα έβαλα στον Πρίγκηψ και του πέφτουν μικρά όπως κάποια παλιά που έχω. Τι γίνεται λέω ρε γμτ. Κοιτάω την άλλη 5αδα, τα συγκρίνω και ήταν πιο μεγάλη η άλλη 5άδα. Τους έστειλα ε-μαιλ χθες και σήμερα μου έστειλαν το σωστό νούμερο και μου είπαν να κρατήσω τα παλιά! Να τα κάνω τι δεν ξέρω αλλά ας είναι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μανταλένα καλό μεσημερι. Με την ζουζού σου τι έγινε καλέ? Έφαγε χθες? Είπες και το έχασα η άυπνη μάνα?

Το παιδί μου παίζει στο παρκοκρέβατό του. Δεν τα κατάφερα τούτη την φορά να του βγάλω ρώγα να του βάλω πιπίλα στο τσακ τσακ και ξύπνησε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε δεν λεμε απλα θα μπορουσατε να το ειχατε πει δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα...ΔΕν δωσαμε και κανενα ορκο αιματος οτι θα ειμαστε για παντα μαζι....Δεν ειμαστε πια 15χρονα....Γιατι τοσο μυστικοτητα?Καλα δεν ξερετε οτι στο ιντερνετ τα παντα παρακολουθουνται ποσο μαλλον σε ενα μικρο forum και οτι αργα ή γρηγορα θα το καταλαβαιναμε?

Μανταλενα, εδω με καλυψε η φιλη Ζωη.. Κ εγω υπερ ειμαι, η απαντηση μου υπαρχει ακομα, αλλα ο τροπος σας λιγο ..παιδιαστικος.. να το πω? Τελοσπαντων, καλυτερα ετσι, μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλησπέρα!

μια βόλτα πήγα σήμερα κ φύγατεεεε, έλεος.

τεσπά!!

Ηρθα και εγω!!!

γυρισαμε πριν λιγο απο την βολτα και τωρα τρεχω λιγο.

ειπα να σταματησω για μια ανασα!

που πηγατε βολτιτσα???

τέλεια ήταν!!!

τώρα που πλησιάζουνε και τα Χριστούγεννα να ανοίξουμε ένα σαλέ!

ό,τι και ν ανοίξουμε μια χαρά θα περνάμε!

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπου θελουμε θα πηγαινουμε και θα ερχομαστε!!!

Και λογαριασμο δε θα δινουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

πήγα στη φίλη μου κ τη μπέμπα της (11 μηνών).

κ καφέ μόκα πραλίνα (ντικαφ, κάνουμε κ ομοιοπαθητική) πήρα στο δρόμο, ναί!

εσύ συμπεθέρα όλο με λιχουδιές κυκλοφορείς!!!!

για λέγε που είναι αυτός ο Σάββας!!!!

και εγω θελω...

θα κατεβουμε ελπιζω σαββατο ΘΕσσαλονικη.

και θα πιω 2 καφεδες!!!

εναν το πρωι και εναν το μεσημερι!!!

ντεκαφεινε φυσικα, μη ντοπαρουμε την μικρη!!

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπου θελουμε θα πηγαινουμε και θα ερχομαστε!!!

Και λογαριασμο δε θα δινουμε!!!!!!!

ειμαστε ταξιδιαρες!!!! πως να το κρυψουμε αλλωστε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...