Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου Dafy, οι Σεπτεμβριουλες πηγαμε στο καφε του Σεπτ, καθως οι Αυγ ανοιξαν αλλο καφε για να ειναι μονο Αυγουστου... Ελα στο Καφε-Σεπτεμβρη να τα πουμε, εκει ειμαστε ολες οσες δεν εχουμε προβλημα... Τι κανει το μπεμπακι σου??? Αντε ελα απο κατω..Φιλια!

υγ. Κι εσυ Νινακι, οσοι πιστοι προσελθετε....

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

uparxei mono enas logos pou anoiksame neo kafe! merikes apo mas den exoun xrono na mpoun sto foroum para mono 2-3fores tin imera kai me toses kopeles proxwragane para polu grigora oi selides xwris na mporoume na parakolou8isoume kamia sizitisi.itan bebea koini i apofasi na kanoume mazi to kafe augoustou-septembriou alla stin poreia den fanike to problima.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Γεια σας!!!

πως ειναι σημερα μανουλες κ νινακια???

Αληθεια βρε κοριτσια...κι εγω αναρωτιομουν που ειναι ολες οι μανουλες Αυγουστου!δλδ πηγατε αλλου???

Νομιζα πως ειχατε γινει 1 παρεα...

Εγω βεβαια ειμαι νεα εδω...Απλως σας διαβαζα κ απολαμβανα τις συζητησεις σας!

Η μπεμπα μου γεννηθηκε στις 28 Αυγουστου!

Μαλλον χωραμε μονο στην παρεα του Σεπτεμβρη!!!:confused:

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ενα σας λεω......εχω πεθανει!!!!!!!

Πηγα στο σουπερμαρκετ τελικα,απαπαπαπαπαπ δε το ξανακάνω ,ψοφησα, με τη μπεμπα αγκαλια στα τυρια,μετα την παρκαρα εξω μονη της :( γιατι το μαναβικο ειναι αλλου..αστα δράμα λεμε.Μετα εκανα και τη μακακία να παω απο αλλο δρόμο γιατι στην παραλία φυσαγε πολυ και φοβομουν για το μωρο και ειχε κάτι κωλοανηφορες..να σταματαω καθε 100μ να ανασαίνω και το καρότσι θεοβαρο και αυτο το quinny δεν εχει χερουλια..ουφ.

Οριστε μεταφερθηκατε και εχω ξεχασει τι ηθελα να σχολιάσω!!!!!!

Ααα Νεκταρία εμεις εχουμε αυτη τη συνδεση του στρατου και ειμαι φοβερη!

Χωρις πάγιο και δεν εχουμε πληρωσει ποτε πανω απο 35 ευρω για 4 νουμερα!!!Εχει τρελές τιμες!

Λοιπον σας αφηνω μπας και καταφερω να φαω γιατι γκρινιάζει η μανδαμ εδω δίπλα και τα ξαναλέμε σε λιγο..

female ηθελα να σε ρωτησω για τον μπεμπακο σου!!!Ποσο ζυγιζει τωρα κ τι υψος εχει?Ειναι μεγαλο αγορι ε?!!!!

Καλ η φήμη του έχει φτάσει παντού? Πριν μια βδομάδα ήταν 7900γρ και 69 πόντους! Αυγυστομανούλα και εσύ ε?Να χαίρεσαι το νινί σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

uparxei mono enas logos pou anoiksame neo kafe! merikes apo mas den exoun xrono na mpoun sto foroum para mono 2-3fores tin imera kai me toses kopeles proxwragane para polu grigora oi selides xwris na mporoume na parakolou8isoume kamia sizitisi.itan bebea koini i apofasi na kanoume mazi to kafe augoustou-septembriou alla stin poreia den fanike to problima.

Ναι βρε δεν λεμε απλα θα μπορουσατε να το ειχατε πει δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα...ΔΕν δωσαμε και κανενα ορκο αιματος οτι θα ειμαστε για παντα μαζι....Δεν ειμαστε πια 15χρονα....Γιατι τοσο μυστικοτητα?Καλα δεν ξερετε οτι στο ιντερνετ τα παντα παρακολουθουνται ποσο μαλλον σε ενα μικρο forum και οτι αργα ή γρηγορα θα το καταλαβαιναμε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλ η φήμη του έχει φτάσει παντού? Πριν μια βδομάδα ήταν 7900γρ και 69 πόντους! Αυγυστομανούλα και εσύ ε?Να χαίρεσαι το νινί σου!

Μεγαααλο αντρακι!!!Μπραβο!!!!Και παρα πολυ ψηλος!!!Αληθεια ποσο γεννηθηκε?

Σ'ευχαριστω για την τσαχπινα μου!

Ναι!Αυγουστομαμα κ εγω!

XFVjp2.png

Μεγαααλο αντρακι!!!Μπραβο!!!!Και παρα πολυ ψηλος!!!Αληθεια ποσο γεννηθηκε?

Σ'ευχαριστω για την τσαχπινα μου!

Ναι!Αυγουστομαμα κ εγω!

Γεννήθηκε 3600γρ και 56πόντους και είχα μπει στον μήνα μου ίσα ίσα 9 μέρες.Εσένα η δικιά σου? Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεννήθηκε 3600γρ και 56πόντους και είχα μπει στον μήνα μου ίσα ίσα 9 μέρες.Εσένα η δικιά σου? Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι!

Πωπω αναπτυξηηηηη!!!Φτου φτου!!(χωρις σαλια!χαχαχα)

Θηλαζεις?

Εμενα γεννηθηκε 3780γρ κ 52 εκ! 3 μερες πριν κλεισω κ τον 9ο!!!

Στους 2 μηνες ηταν 6500γρ και 59 εκ.

Δευτερα(3μηνων) θα παμε στο γιατρο μας!!!

Αχ να μας ζησουν!!!Δεν ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα μεγαλωνουν???!!!Ποτε τα γεννησαμε ποτε γινανε ολοκληρα ανθρωπακια!!!!Ακομα φερνω στο νου τον τοκετο!(που ηταν κ απολαυστικος!!!)

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...