Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ναι ε ?χαχαχα

και στην αγκαλιά της μαμας που πηγαινει πανω-κατω σταματάει ο πονος?πως γινεται?!!!!!!!!!!:D:D:D

Παντως εχει ωραια φορεματα στη Ραξεβσκι,πηγαινε ριξε μια ματιά και τιμές νορμάλ.

ο πόνος των δοντιών είναι σουβλιές που μπορεί να την πιάνουν έντονα κάποιες στιγμές. εννοείται ότι μπορεί να μη της περνάει ο πόνος στην αγκαλιά αλλά να παρηγοριέται/ξεχνιέται κτλ

μάνα κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα!!!!

λοιπόν βγήκα έκανα τα ψώνια μου, πήρα τις χειροτεχνίες μου και το μεσημέρι θα επιδωθώ στη τέχνη! κι αφού τα λέω όλα σήμερα που πήρα φόρα θα προσπαθήσω να κάνω κάτι by myself για τη Ζωίτσα τη πεταλουδίτσα! και ή που θα βγει καλό και θα το φορέσει ή που η μάνα της θα μου το φορέσει στο κεφάλι και θα δείχνω σαν αμπαζούρ!!!!

πολυ σε χαιρομαι ....!!!μπραβο που ασχολεισαι τοσο προσωπικα!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

http://www.asterascomplex.com/introduction.aspx?id=20&open=summer,balux_cafe&selected=introduction

Ιδού το balux!

Σούπερ!

Βεβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ελάτε σπίτι μου, και θα πω στους άλλους "πωπωωωωωωωω δε χωράμε όλοι, βρε τι πάθαμεεεεεεεε, φύγετε εσείς, ελάτε άλλη μέρα, τώρα θα είναι οι φίλες μου. Μα πως δε το σκέφτηκααααααααααα"

είστε πολύυυυ προχώ εκεί στα νότια!!! ωραία μέρη έχετε βρε!

δε πειράζει θα ρθουμε άλλη μέρα εμείς να γιορτάσουμε το όνομα της Ζωίτσας και να πιούμε το καφεδάκι μας! θα κάνεις τα σουαρέ με δόσεις.

Καλημέρα στις Αυγουστομανούλες και στις Αυγουστομανουλογκαστρούλες!!!

μια και εδώ υπάρχουν πιο πολλές "πρωτευουσιάνες", ήθελα να ρωτήσω αν έχει καμια υπόψιν κάποιον καλό αισθητικό οδοντίατρο στας Αθήνας!!! προτιμώ Β.Π αλλά και νότια να είναι, αν είναι καλός, χαλάλι!!!

Αννούλα πιάνουν τα χέρια σου εεεε??? μπράβο!!!

εγώ μαρουλόχερα έχω ρε γμτ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ Σοφία μου θα δείξει! δε το χω ξανακάνει αλλά φέτος που μ έχει βαρέσει η απραγία στο κεφάλι όλο κάτι σκέφτομαι για ν ασχοληθώ. να σκεφτείς θέλω να φτιάξω προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου! για να δούμε μη λέω και μεγάλα λόγια.

λοιπόν αν σε βολεύουν τα Σπάτα έχει οδοντιατρείο η ξαδέρφη μου εκεί. αν μπορείς πας για μια γνώμη. γενικά είμαι της άποψης αν πρόκειται για κάτι μεγάλης σημασίας, πχ πρόσοψη, να πάρεις περισσότερες από μια γνώμες.

εσυ που μένεις;

Διαφημίσεις

αχ Σοφία μου θα δείξει! δε το χω ξανακάνει αλλά φέτος που μ έχει βαρέσει η απραγία στο κεφάλι όλο κάτι σκέφτομαι για ν ασχοληθώ. να σκεφτείς θέλω να φτιάξω προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου! για να δούμε μη λέω και μεγάλα λόγια.

λοιπόν αν σε βολεύουν τα Σπάτα έχει οδοντιατρείο η ξαδέρφη μου εκεί. αν μπορείς πας για μια γνώμη. γενικά είμαι της άποψης αν πρόκειται για κάτι μεγάλης σημασίας, πχ πρόσοψη, να πάρεις περισσότερες από μια γνώμες.

εσυ που μένεις;

εγώ που μένω εεε??? Καλαμάτα σου κάνει????????? χαχαχαχαχα!!!!

τα Σπάτα λίγο μακριά μου κάνουν αλλά αν δε βρω κάτι άλλο πιο κοντινό, θα σε ρωτήσω λεπτομέρειες!!!

αφού πιάνουν τα χέρια σου, ωραία θα είναι να τα φτιάξεις μόνη σου!!!

εγώ ούτε φιόγκο που λέει ο λόγος δεν ξέρω να δέσω!!!!!!!!!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τσα!!! Τι κάνουμε??

Εμείς σήμερα πήγαμε για μπεκάτσες, ξύπνημα στις 5 παρακαλώ!!!!

Σέρνομαι...αλλά...δεν βαριέσαι!

Το λατρεύω το ζουζούνι μου όσο και να με ταλαιπωρεί.

Φωνάζει μαμά και γράφω Χ σε όλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική εγώ έχω λίγο διαφορειτκή άποψη για το δικαίωμα του νονού να καλέσει. Εγώ αυτό που είχα κάνει όταν βάφτισα την κόρη της φίλης μου ήταν να ρωτήσω σε τι κύκλο θα γίνει η βάφτιση. Αν πχ. ήταν στενός θα καλούσα μόνο γονείς (τα αδέρφια μαζί με τα παιδιά ξεπερνούν τα 15 άτομα). Εφόσον μου είπε ό,τι καλούν ανοιχτά κάλεσα γονείς, αδέρφια και 2-3 φίλους, περίπου 20 άτομα. Αυτοί είχαν 200 άτομα καλεσμένους.

Στην βάφτιση του Πρίγκηπα είπα εξαρχής στην νονά ό,τι θα κάνουμε τραπέζι και κάλεσε και εκείνη 17 άτομα (γονείς+αδέρφια).

Γενικότερα πιστεύω ό,τι είτε αυτός έπρεπε να ρωτήσει εξ αρχής ή εσύ να του πεις ό,τι η βάφτιση θα γίνει σε κλειστό κύκλο και θα καλεστούν μόνο οι 'απολύτως απαραίτητοι' για τους Χ, Ψ λόγους. Τώρα είναι λίγο σαν να του το επιβάλλεις και αν ήμουν στην θέση του δεν θα μου άρεσε. Κάνει έξοδα ο άνθρωπος (και δεν είναι καθόλου λίγα).

Η γνώμη μου είναι, μην αγχωθείς έτσι. Για να νιώσεις καλύτερα ίσως θα έπρεπε να τον ξαναπάρεις τηλ και να του πεις ό,τι δεν έχετε τηνδ υνατότητα να καλέσετε πολλούς αλλά αν το επιθυμεί ας καλέσει 5-6 άτομα ακόμα. Με κάτι τέτοια δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό τέλεια η Χοριακή καλέ, σταμάτα πια να αγχώνεσαι. Το σποράκι έχει πείσμα, ήρθε για να μείνει- ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!!

Πολύ θα ήθελα να δω την τρελοκοτσιδού να βαφτίζεται, μακάρι να ήμουν κοντά.

Νεκτ και η δικιά μου μάνα ξέχασε τα δικά μου γενέθλια τις προάλλες, συμβαίνουν αυτά μωρέ. Εδώ τα ξέχασα εγώ η ίδια και όταν είπε ένας συνάδερφος 'σήμερα έχει 20 ο μήνας, είναι 20 Απριλίου' λέω από μέσα μου 'μα κάτι μου θυμίζει η σημερινή μέρα, κάποιος γιορτάζει-έχει γενέθλια'.

Επίσης πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα από το ΠΑΠ-Α.

Ααααα σήμερα παρέλαβα τα αθλητικά που είχα παραγγείλει για τον μικρό και για τον αντρούλι. Ανυπομονώ να πάω σπίτι να τα δω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ελευθερια πως σου φαινεται τωρα που γραφεις απο την δουλεια? σου θυμιζει καθολου τα περσινα? τι ομορφα ηταν ε! γιατι τοτε ειχες τον μανο μαζι σου!!!

εμενα μου εχουν λειψει σημερα και θελω να παω να τα δω γιατι εχθες πηγα 7 (εφτιαξα νυχια σουπερ)και με ζηταγανε κ οι 2!

αν και η μικρη εκλαιγε το βραδυ, σχεδον δεν κοιμηθηκε καθολου αλλα σημερα λεει η μανα μου ειναι καλα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

αααααα το δεύτερο tickeraki μου, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει κ δεν εμφανίζεται γμτ!

επίσης θέλω μου εξηγήσετε (στην χαζή ξανθιά) πώς να βάλω φωτό!

Εχετε "κουμπαριάσει" όλες μεταξύ σας, αλλά έχω κ εγώ δύο γαμπρούς!

:-) :-) :-)

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

να σαι καλά Κατερινάκι! για να δούμε και τι θα βγει. προς το παρόν, μάλλον μαρουλοχέρα κι εγώ έκοψα το ένα μου μανίκι!!!! ω ναι!!!! κάτι πάει να γίνει όμως. θα βάλω φωτο όταν τελειώσει.

εννοείται Μαράκι μπλουζάκι σε όλες!!!

μόλις τα βαλα για ύπνο, ουφ πάει κι αυτό. το χω ένα 2ωρο με ησυχία...

υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες, από μάνες που δουλεύουν, από μάνες που κάθονται σπίτι....πολλές διαφορετικές ζωές....

αααααα το δεύτερο tickeraki μου, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει κ δεν εμφανίζεται γμτ!

επίσης θέλω μου εξηγήσετε (στην χαζή ξανθιά) πώς να βάλω φωτό!

Εχετε "κουμπαριάσει" όλες μεταξύ σας, αλλά έχω κ εγώ δύο γαμπρούς!

:-) :-) :-)

θα ανοίξεις ένα λογαριασμό στο photobucket και απ τον υπολογιστή σου θα ανεβάσεις τις φωτο που θες. μετά θα κάνεις copy paste το url εδώ. για το avatar θα ανεβάσεις φωτο στον πίνακα ελέγχου σου και για φωτο στα τικεράκια μέσω της διεύθυνσης που χρησιμοποιείς κάπου στο 3ο βήμα σου χει ένα browse από κει θα διαλέξεις τη φωτο που επιθυμείς.

το κουκλί σου το γαλανομάτικο το θέλω αν ποτέ κάνω κόρη! και για τον ξανθούλη πριγκιπάκο δε λέω όχι, εξαρτάται σε ποσα χρόνια και αν θα ρθει αυτή η κόρη, για να χουν και μια νορμαλ διαφορά ηλικίας ε!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...