Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!το κοριτσι μου σηκωθηκε απο τος 6 σημερα !!!ηπιε το γαλα της και μετα και το δικο μου !!!....

εντωμεταξυ ...εχει κονομησει 2 τσιμπηματα στο κουτελο ...δε ξερω απο τι ζωντανο , στην αρχη νομιζα κουνουπι ....τα οποια σημερα εχουν απλωσει και ειναι σαν πεταλες ...

η μανα μου λεει μηπως ειναι αναφυλαξια ..απο το γιαουρτι το προχθεσινο ( 2 κουταλιες) ..

εχετε καμια γνωμη ???

αχ...να σας πω οτι ζηλευω τις βαφτισεις σας πολυ!!!!!!να ναι καλοτυχα και σιδερενια τα ζουζουνια σας !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!! Μας πήρε ο ύπνος σήμερα... Ένα-ένα γιατί χθες δεν έγραψα...Ήρθε η φίλη μου που σας έλεγα που θα γίνει νονά αν το μωρό είναι αγόρι, ο Θεός να την έχει καλά και μου έκανε έκπληξη τούρτα και δωράκι! Δεν το περίμενα!!! Χάρηκα πολύ! Ακόμα περισσότερο πάλι κλίνω προς το αγόρι γιατί αν γίνει αυτή νονά θα κάνει το παιδάκι μου πολύ ευτυχισμένο!

Αλί στο Γιώργη που του κανόνισε ο μπαμπάς νονό 300 χλμ μακριά μας....και πολυάσχολο!

Με το θέμα των καλεσμένων εμείς εδώ το έχουμε να καλεί ο καθένας όσους θέλει....βέβαια με κάποιο μέτρο! Επειδή είναι συνήθως όλοι κοινοί γνωστοί ένα πράμα του νονού και των γονιών ούτως ή άλλως το ίδιο μας κάνει... Έτσι κοντεύουμε να καλέσουμε όσους και στο γάμο!! :lol: Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου Αγγελικούλα, επειδή δε θες να ανοιχτείς κιόλας. Μια ευθεία κι ειλικρινής συζήτηση πιστεύω είναι ότι καλύτερο.

Μου άρεσε πολύ αυτό με τα φορέματα "κλαμπ Αυγούστου" κλπ... πολύ πλάκα!!! :lol: :lol:

Ντίνα κι άλλο δόντι?? Ποια ετοιμάζεται??? Τη μία τη μάθαμε...ή άλλη???

Αντριάνα αδιαθέτησες παιδί μου?? ;)

Κλοκλο μου πώς είσαι σήμερα?? Άντε περνάνε οι μέρες!!!! :D

Α!! Τα αποτελέσματα του παπ-α είναι τέλεια! Σχεδόν σαν του Γιώργη τότε. Εμ δεν πέρασε και πολύς καιρός... :lol:

καλημερα σας!!!το κοριτσι μου σηκωθηκε απο τος 6 σημερα !!!ηπιε το γαλα της και μετα και το δικο μου !!!....

εντωμεταξυ ...εχει κονομησει 2 τσιμπηματα στο κουτελο ...δε ξερω απο τι ζωντανο , στην αρχη νομιζα κουνουπι ....τα οποια σημερα εχουν απλωσει και ειναι σαν πεταλες ...

η μανα μου λεει μηπως ειναι αναφυλαξια ..απο το γιαουρτι το προχθεσινο ( 2 κουταλιες) ..

εχετε καμια γνωμη ???

αχ...να σας πω οτι ζηλευω τις βαφτισεις σας πολυ!!!!!!να ναι καλοτυχα και σιδερενια τα ζουζουνια σας !!!

To δικό σου γάλα είναι αγελαδινό φρέσκο? Δεν κάνει να πίνει Κατερινιώ ακόμα τέτοιο. Εκτός κι αν εννοείς ότι τη θήλασες και παρανόησα! :lol:

Πάρε τη γιατρό να ρωτήσεις καλού-κακού. Μπορεί να είναι και κουνούπια πάντως γιατί έχει γεμίσει ο τόπος πάλι τώρα που ζέστανε ο καιρός! Επίσης κορίτσια το νου σας στο γκαζόν!!!! Μαζεύει ψύλλους αυτή την εποχή!!! ..... :roll:

Ελα Αντριανα, καλέ ότι θες φόρα!

Σιγά τη κυριλέ βάφτιση!

Εγώ καλά, έχω μοστράρει το χαρτί με τη χοριακή 15.500 μονάδες και το κοιτάω και χαίρομαι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα!! Μας πήρε ο ύπνος σήμερα... Ένα-ένα γιατί χθες δεν έγραψα...Ήρθε η φίλη μου που σας έλεγα που θα γίνει νονά αν το μωρό είναι αγόρι, ο Θεός να την έχει καλά και μου έκανε έκπληξη τούρτα και δωράκι! Δεν το περίμενα!!! Χάρηκα πολύ! Ακόμα περισσότερο πάλι κλίνω προς το αγόρι γιατί αν γίνει αυτή νονά θα κάνει το παιδάκι μου πολύ ευτυχισμένο!

Αλί στο Γιώργη που του κανόνισε ο μπαμπάς νονό 300 χλμ μακριά μας....και πολυάσχολο!

Με το θέμα των καλεσμένων εμείς εδώ το έχουμε να καλεί ο καθένας όσους θέλει....βέβαια με κάποιο μέτρο! Επειδή είναι συνήθως όλοι κοινοί γνωστοί ένα πράμα του νονού και των γονιών ούτως ή άλλως το ίδιο μας κάνει... Έτσι κοντεύουμε να καλέσουμε όσους και στο γάμο!! :lol: Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου Αγγελικούλα, επειδή δε θες να ανοιχτείς κιόλας. Μια ευθεία κι ειλικρινής συζήτηση πιστεύω είναι ότι καλύτερο.

Μου άρεσε πολύ αυτό με τα φορέματα "κλαμπ Αυγούστου" κλπ... πολύ πλάκα!!! :lol: :lol:

Ντίνα κι άλλο δόντι?? Ποια ετοιμάζεται??? Τη μία τη μάθαμε...ή άλλη???

Αντριάνα αδιαθέτησες παιδί μου?? ;)

Κλοκλο μου πώς είσαι σήμερα?? Άντε περνάνε οι μέρες!!!! :D

Α!! Τα αποτελέσματα του παπ-α είναι τέλεια! Σχεδόν σαν του Γιώργη τότε. Εμ δεν πέρασε και πολύς καιρός... :lol:

Yup, ego tora stin anamoni na girisei o sizix apo to mparko tou kai bour gia deytero :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ καλά, έχω μοστράρει το χαρτί με τη χοριακή 15.500 μονάδες και το κοιτάω και χαίρομαι.

Μπράβο το κορίτσι μου!!! ;) Έλα μα λίγες μέρες μείνανε που θα κορνιζώσεις και τον υπέρηχο!!!

oxxxx ksexasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

XRONIA POLLA NEKTARIA na ta ekatostiseis.

Σιγά καλέ!!! Εδώ λέμε το ξέχασε η μάνα μου!! :lol: Eυχαριστώ πολύ κοπέλα μου κι εσύ να χαίρεσαι τη μπουμπού σου και με το καλό να γυρίσει ο αντρούλης σου κοντά σας!!!

Σιγά καλέ!!! Εδώ λέμε το ξέχασε η μάνα μου!! :lol: Eυχαριστώ πολύ κοπέλα μου κι εσύ να χαίρεσαι τη μπουμπού σου και με το καλό να γυρίσει ο αντρούλης σου κοντά σας!!!

Eyxaristou poli :).

More les ka emeis otan ta paidakia mou megalosoun na ksexname ta genethlia tous?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

νεκ ..της εδωσα λιγο αγελαδινο φρεσκο .,...ειναι αδυνατο να φας ή να πιεις κατι χωρις να της δωσεις!!!!και το πρωι ..δε μπορουσα να φυγω νηστικη ..οποτε ηπιες λιγο με το κουταλακι ...και μου εχυσε και λιγο ..τρβαγε το ποτηρι ...εκανε πανικο ....και τοστακι δοκιμαζει το πρωι ...

το ξερω οτι κανει μετα το χρονο ..αλλα για λιγο δε νομιζει οτι πειραζει !!!

ξεχασε η μανα σου τα γενεθλια σου!!!!της εχουν παρει τα μυαλια τα εγγονια ......!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρες!!!! η ιδέα με τις στολές δεν υπάρχει!!!! μήπως όμως οι υπόλοιποι καλεσμένοι μας περάσουν ντίλερ τσιγάρων σα τη μαλμπορο; ε όχι!

όλα τα λεφτά πάντως το κλαμπάκι! το χω σκεφτεί κι εγώ αυτό Αγγελική εδώ και καιρό αλλά για τα μωρά! φανελάκια με τις εν λόγω στάμπες! ήθελα να το κάνω στη βάφτιση του μανού, σα δωράκι για τους συνομήλικους φιλαράκους του αλλά με πρόλαβες!

τι μου κάνετε;;;

λέω να βάλω κι εγώ κάτι σε παντελόνι, μάλλον ανοιχτόχρωμο λινό. θα ρωτήσω και το παντελόνι και θα σας πω!:mrgreen:

τακούνι δε παίζει να φοράω για πάνω από 20 λεπτά οπότε θα χω μαζί χαμηλά για ν αλλάξω μετά...αν τώρα υποψιαστώ η βάφτιση κρατήσει πάνω από 20λεπτο θα ρθω κατευθείαν με τις μπαλαρίνες μου!

για μετά Αντριανάκι θα πάμε προς τα κει που πρότεινες είναι πολύ καλή ιδέα με τα μωρά. δε νομίζω ότι χρειάζεται να κλείσουμε γιατί θα πάμε και νωρίς σχετικά, είναι και μεγάλα μαγαζιά. ή παίρνω και κανα τηλ δεν υπάρχει πρόβλημα εννοείται το κανονίζω

νεκ ..της εδωσα λιγο αγελαδινο φρεσκο .,...ειναι αδυνατο να φας ή να πιεις κατι χωρις να της δωσεις!!!!και το πρωι ..δε μπορουσα να φυγω νηστικη ..οποτε ηπιες λιγο με το κουταλακι ...και μου εχυσε και λιγο ..τρβαγε το ποτηρι ...εκανε πανικο ....και τοστακι δοκιμαζει το πρωι ...

το ξερω οτι κανει μετα το χρονο ..αλλα για λιγο δε νομιζει οτι πειραζει !!!

Κι ο δικός μας όταν μας βλέπει να τρώμε λυσσάει! Του δίνω λίγο ψωμάκι ή μπισκότο οδοντοφυΐας που του έχω φτιάξει και ηρεμεί. Αλλιώς αν κάνω φαγητό δικό μας που μπορεί να φάει κι αυτός δεν βάζω σε κάποιο μέρος αλάτι και του το κόβω σε κομματάκια και του το δίνω. Αλλά σε ότι άλλο τρώμε εμείς είμαι κάθετη και συντηρητική. Μπορεί να με πει κανείς κι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω και έτσι κάνω.

Καλημέρα!

Ντίνα ευχαριστούμε!

Καλέ κι ο Λεωνίδας αντράκι έχει γίνει ολόκληρο!

Πολύ όμορφες φωτό βάζεις στο αβατάρ πάντα!

Αντριάνα τη μπουμπού έχω καιρό να δω σε φωτό, βάλε μας καμία!!

Καλά τα μπλουζάκια πρέπει να τα φτιάξετε, ή για εσάς ή για τα μωρά!!

Νεκταρία σούπερ τα νέα από το παπ-α!! μπράβο κοπέλα μου!!

Καλά και η δικιά μου συνέχεια τα ξεχνάει τα γενέθλιά μου αλλά έχω συνηθίσει!!

Και η χοριακή Κλεο τέλεια είναι!

Αχ και άλλη φιλη μου είναι έγκυος, τρεις είναι τώρα, η μία ετοιμόγεννη οι άλλες, 2 μηνών και 4, τι καλά θα κάνουν παρέα τα ζουζούνια μας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...