Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν θέτω ερώτημα πολύ σοβαρό!!!! τη προσοχή σας παρακαλώ όλες!!!

τι θα φορέσουμε τη Κυριακή;;;; και που θα πάμε μετά;;;;

(κανονίστε να μη μου απαντήσετε!!!!!! θα στέλνω προσωπικά μηνύματα!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Λοιπον,εγω λεω τωρα εντελως τυχαία πάντα...να φορέσετε κανα φορεμάτακι..ισως και κάνα σακάκι απο πάνω ελαφρυ...να ξαναπώ οτι το λέω ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.

Και θετω το εξης θέμα:

Σε τοσες κοινές βαπτίσεις που θα παρεβρεθειτε μηπως να ραψετε στολες?

π.χ."August Club" ή "PARENTS FRIENDS" διοτι για τόσα διαφορετικά φουστάνια δε συμφέρει ρε παιδια!!!:mrgreen::D:mrgreen:

Διαφημίσεις

Και θετω το εξης θέμα:

Σε τοσες κοινές βαπτίσεις που θα παρεβρεθειτε μηπως να ραψετε στολες?

π.χ."August Club" ή "PARENTS FRIENDS" διοτι για τόσα διαφορετικά φουστάνια δε συμφέρει ρε παιδια!!!

Ακόμα γελάω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστούμε και πάλι για τα κοπλιμέντα!

Άννα δεν κρύωσε ο Μάνος ε? εμένα μου έκανε διάρροιες πριν κανένα μήνα χωρίς κρύωμα, μάλλον από τα δοντάκια!

Αγγελική νομίζω πως θα καταλάβει κι ο νονός μωρέ, αφού είναι σε στενό κύκλο, του το είπες εσύ μια χαρά, δε νομίζω να παρεξηγήσει!

Μεγειά τα ρουχαλάκια σας! πανέμορφα θα είναι σίγουρα! να μας βάλεις φωτό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλα ε πολύ μου άρεσε η ιδεα Αγγελική!!!

T shirts ευάερα αυήλια, με στάμπα "Parents Αύγουστος 2009 for ever"

Και γ@μω!!!

Καλημέρα είπα?

Καλημέρα!

Για τη βάφτιση εγώ ειπα στην Αγγελική κ χτες, δε το χω πολύ με τα τυπικά κλπ, οι καλεσμένοι του νονού θα πρέπει ναναι και ανάλογοι των συνολικών καλεσμένων, δηλαδή αν η Αγγελική έχει καλέσει 30 άτομα δε μου πάει ο νονός να καλέσει 25.

Τεσπά, εγώ δεν είμαι και καλή πηγή πληροφοριων για τέτοια, δε το χω.

Στη δική μου βάφτιση μετά στο σπίτι θα ρθουν μόνο γονείς αδέλφια κ ο νονός με τη συνοδό του. Αυτά!!

Και μεις σήμερα μάλλον θα πάρουμε τις μπομπο από Χαμόγελο, με πήραν τηλ χτες, επίσης πληρώσαμε και τα γλυκά, η φίλη από το Fresh μου έκανε πολύ έκπτωση η κοπέλα, ευτυχώς γιατί το Fresh γενικά είναι φαρμακείο.

Και βέβαια παραγγείλαμε πάαααααρα πολλά παραπάνω γλυκά.

Και υπάρχει λόγος!

Ο άντρας μου λύσσαξε και καλά "για να μη γίνουμε ρεζίλι και δε φτάσουν".

Αλλά βασικά είναι τα αγαπημένα του γλυκά, τα οποία αγοράζει και τρώει με τις κούτες, και σου λεει, ευκαιρία να περισσέψουν μπόλικα να χω να τρώω με καλή δικαιολογία (γιατί εγώ τον κράζω!!).

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Νεκ που είσαι βρέ???Πάλι είδα οτι έβγαλε δοντάκι ο Λεωνίδας στον ύπνο!!!!Ίσα ίσα που φαινότανε λέει και ήταν λευκό και γερό!!!Καλέ ποια έκανε ατασταλίες να το πεί τώρα να μήν ψαχνόμαστε άδικα!!!!:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kalimera koritsia????

Ti kanete???? Kloklo pos eisai????

Re koritsia tora problimatistika.... prota apo ola pou tha pameeee meta (mipos prepei na kanoume kai kamia kratisi????

Deyteron pirazei ego na foreso tzin??? i tha fenome poli xima???? more den ta pao kala me tis foustes eidika tora pou eimai san gioubarlaki.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...