Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όφου το!!! Χαρώ το γω!! Κοίτα ένα χαμόγελο που έχει το Γιαννάκι! Να το φας! Να σου ζήσει κούκλα μου!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια κι εσείς ότι επιθυμείτε μέσα από την καρδιά μου εύχομαι και να χαίρεστε τις οικογένειές σας οι οποίες εύχομαι να μεγαλώσουν και να μεγαλώσουν και να μεγαλώσουν, τώρα που πήραμε φόρα ποιος μας πιάνει!!

Η μάνα μου πάντως τα ξέχασε. Της είπα "εμ δεν έχεις φέισμπούκ!!!" :lol:

Παιδιά η Καμαργιαννάκη Μαρία θυμίστε μου την κατέχουμε? Έχω 2-3 ρε παιδί μου που έκανα φίλους και ξεχνώ ποιοι είναι! :lol:

Eπίσης έχω μίνιμαλ σπίτι! Επίσης ξεσήκωσα τα προστατευτικά στο Τζάμπο. 5 ευρά ρε το 1 μέτρο αφρώδες προστατευτικό για γωνίες που πήραμε για να καλύψουμε το όλο τετράγωνο τραπεζάκι του σαλονιού! Αίσχος έγινε αλλά έχει φάει την κουτρούκα του πολλές φορές εκεί!

Επίσης μποσουλάει και μου κάνει παρκέ κανονικά.... αφού σκέφτομαι να του προσαρμώσω μια μάπα από κάτω να μη σκουπίζω κιόλας!!! :lol: Κουλ είμαι ας φάει και λίγη σκόνη ή κανένα χνούδι! Ευτυχώς με την εγκυμοσύνη έπαψα να μαδάω και γλιτώσαμε τις τρίχες! :lol:

Tα άλλα θα τα σχολιάσω μετά γιατί θα πάμε βολτίτσα!!! Σας φιλώ γλυκά! Ματς-μουτς!

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια.

Νεκταρίτσα όλα καλα?

Πέρασες καλά τα γενεθλιάκια σου?

Λοιπόν, θα πάρω και γω γιογιο, το πα και στον άντρα μου και συμφώνησε με τα χίλια. Ε ρε γέλια που θα πέσουν!

Επίσης να σας πω ότι στη Βιοιατρική θα με ανακηρύξουν επίσημο πελάτη πια (όπως και στα starbucks). Η σημερινή μου χοριακή πήγε 15.500 μονάδες οπότε είμαστε αισιόδοξοι, το φασόλι άντεξε τη χτεσινή φρίκη της μαμάς του, ξαναμίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάω να με δει τελικά τη Δευτέρα 3 Μαϊου, καπάκι μετά τη βάφτιση.

Παναγία μου ελπίζω να επικρατήσει ησυχία, τάξη και ασφάλεια από δω και πέρα!

Πονάει η κοιλίτσα μου...κλασικά, το Ζωήφιο ξεράθηκε στον ύπνο, το μανάρι μου κοιμάται τελευταία κ το μεσημέρι κ το βράδυ καλά, ανασαίνουμε και μεις.

Αλλά πολύ ζωηρή και επίμονη έχει γίνει. Τσαντίλα πρώτης τάξεως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Ειμαι πολυ στενοχωρημένη, γραφω στα γρηγορα θελω τη γνωμη σας και κατοπιν διαβάζω-σχολιάζω τα προηγουμενα.

Πηρα το νονο να του πω οτι εκλεισα βαφτιστικά (παρα πολυ ομορφα...τεσπα) και να μου πει την διευθυνση της μανας του για να στειλω τα προσκλητηρια.

Α,του λεω, απο φιλους (κοινους μας) καλεσαμε 5 ατομα (ο ενας απο αυτους ειναι και ξαδελφος του μαλιστα) κ αυτα με το ζόρι,γιατι κανουμε τη βαφτιση σε στενο κύκλο.

Και καπως κομπιασε κ μου λεει "α,αυτους μονο?"

Του λεω,ναι γιατι σου ειπα οτι θελουμε να ειναι σε στενο κυκλο,θες να καλεσεις κ τους υπολοιπους? Δεν εχουν μωρε κουμπάρε σχεση με το μωρό και τους καλεσαμε στο γάμο, του λεω.με ομορφο παντα τροπο.

Και μου λεει "καλά οτι θέλετε".

Να εξηγησω οτι οι υπολοιποι ειναι καθαρα δικοι του φίλοι,περιπου 7-8 ατομα,με τα οποια δεν κανουμε παρεα εγω με τον άντρα μου,απλοι γνωστοι μας ειναι.

Να σημειωσω οτι τους ειχα καλεσει στο γάμο,τοτε ηταν 10 ατομα για χάρη του κουμπάρου κ μονο.

Και αναρωτιέμαι,μηπως εκανα μαλακία?ο ανθρωπος θα δωσει τοσα λεφτά για τη μπέμπα και μηπως πρεπει να καλεσει οσους θέλει?Απο τη μερια του θα ειναι η οικογενεια του και η οικογένεια της αδελφης του (συνολο 6 ατομα)

Απο την αλλη μερια ομως,για μενα το καθε ατομο ειναι 30 ευρά,εχω κοψει δικους μου φιλους και θα καλεσω του κουμπάρου?Δε με παίρνει για πολλά πολλά ειλικρινά.

Δε ξερω τι να κανω????????Εσεις τι θα κάνατε? ποσα ατομα εχετε "επιτρεψει" στον κουμπάρο,εννοω στο τραπέζι.υποψιν οτι το τραπεζι το πληρωνω εγω κ ο άντρας μου.

Με εχουν φαει οι τυψεις τωρα, τον καταλαβα οτι στενοχωρέθηκε κάπως.

Διαφημίσεις

Λοιπον...

Νεκταράκι μας,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σε χαιρεται η οικογένεια σου..

και σου αφιερωνω ενα τραγουδάκι.."πως θα θέλα να έχω και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδια........."!!!!!!!!

Κλοκλο!!!!!!!!!!

Συγγνωμη για ποιο λογο τα εκανε ολα αυτα η φιλη σου???????

Θεε μου,τι κακία...

Ο νονος τι ειπε για ολα αυτα???

Μη δινεις σημασία,ειναι δυσκολο το ξερω γιατι ηταν σα συγγενης σου αυτος ο άνθρωπος,αλλά για να σου κάνει κάτι τέτοιο αυτη τη στιγμή της ζωης σου..πραγματικά δεν εχει μεσα της αγάπη για σένα αυτη η κοπέλα.

Εχουμε και μεις αυτα τα αφρολεξ και ολη μερα κει πανω κυλιέται η δικιά μου.

Κοριτσια, το πρωι που πηγα για βαφτιστικά,ειλικρινά ΕΦΡΙΞΑ.

Πηγε να μου πουλησει το μαρτυρικό το πιο οικονομικό-απλο που υπαρχει 28 ευρο/50αδα και το βρηκα το ιδιο με 15 ευρο στο eshopgamou.

Θα τα παραγγείλω απο κει.

Αφηστε το αλλο, πηρα τα προκλητήρια,τα ειχα παραγγείλει με 1,85 το κομμάτι,βγαζω να πληρωσω κ μου λεει ειναι 1,85*40=74 +75 η εκτυπωση...

Οπα!Για στάκα λεω! αυτο το "75 η εκτυπωση" δε το επιασα..

Να επιμενει οτι μου ειχε πει,να της λεω εισαι τρελή δε μου το ειχες πει..

μη τα πολυλέω,τα πληρωσα.βαφτιστικά το συνολο μου πηγε 530 (χωρις μαρτυρικά) καλα ειναι ή με εγδαρε?????????????????????

με γεια σας τα βαφτιστικά!!! καλοφόρετα! και βάλε και καμιά φώτο. καλή τιμή είναι, καθόλου πολλά θα έλεγα. καλά και προς το οικονομικό σε σχέση με τα όσα έχω δει εγώ. εμείς και η κλοκλό που τα πήραμε απ το ίδιο μαγαζί τα ίδια δώσαμε, εμείς νομίζω 525 χωρίς τη βαλίτσα που θα πάρουμε βαλίτσα-τρόλει.

κοίτα εγώ ξέρω ότι ο νονός γενικά καλεί στη βάφτιση. εννοώ έχει αυτό το δικαίωμα, είναι υποτίθεται και δικό του το μυστήριο, εκτός απ τα έξοδα που κάνει, συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία θέλω να πω ως πνευματικός γονιός.

απ την άλλη εσείς ξέρετε τα οικονομικά σας και αν δεν υπολογίζατε τα άτομα αυτά το κουβεντιάζετε, όπως και καλά έκανες. οι καιροί είναι χαλεποί τι να κάνουμε. μην αισθάνεσαι άσχημα αν δεν έχεις άλλη επιλογή!

εμείς δε θα κάνουμε τραπέζι παρά πάρτυ στη βεράντα γι αυτό το λόγο. επ ουδενί δε περισσεύει τίποτα. αλλά επειδή τους θέλω όλους κοντά μου εκείνη τη μέρα, θα ρθουν κι από μακριά, λέω να γίνει κάτι πιο χαλαρό και οικονομικό που να αφορά τους περισσότερους. και σίγουρα όλους τους φίλους.

Σοφία πολύ άντρας ο Γιάννης! σκόρδα το παιδί είναι φοβερός! κι εμείς είχαμε μια κούνια στο δημήτρη αλλά την έφαγε η βροχή και ο ήλιος στο μπαλκόνι οπότε φέτος τη πετάξαμε. ίσως την αντικαταστήσουμε κάποια στιγμή.

μ άρεσε πολύ το "πατωματάκι! απ το τζάμπο, το βλεπα κι εγώ αλλά δε φανταζόμουν ότι είναι τόσο μεγάλο. α θα το πάρω γιατί το Μανιώ όλο τρώει τα μούτρα του.

με τις διάροιες τα παμε καλύτερα απ το μεσημέρι και μετά. βοήθησε το ρύζι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...