Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από τζάμπο πήρα ωραιότατες καουτσουκένιες γωνίες για να μην ανοίξει κανα κεφάλι, ασφάλειες για πρίζες, κάποιες ασφάλειες για 2-3 ντουλάπια με γυαλικά επικίνδυνα.

Επίσης, το καλύτερο απόλα, αυτά τα κομμάτια από αφρώδες υλικό σαν παζλ που τα ενώνεις στο πάτωμα, σε διάφορα χρώματα με σχέδια πάνω, τα οποία έχω βάλει στο πάτωμα σα μεγάλο χαλί, με παιχνιδάκια πάνω και κάθεται εκεί πολύ ωραία και παίζει.

ωραία ιδέα, εγώ δεν τον βάζω ακόμη κάτω γιατί πέφτει απότομα όταν κάθεται και φοβάμαι μην χτυπήσει, αυτό το παζλ είναι αρκετά αφράτο ? γιατί δεν έβαλα χαλί φέτος και κάτω έχει μάρμαρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραία ιδέα, εγώ δεν τον βάζω ακόμη κάτω γιατί πέφτει απότομα όταν κάθεται και φοβάμαι μην χτυπήσει, αυτό το παζλ είναι αρκετά αφράτο ? γιατί δεν έβαλα χαλί φέτος και κάτω έχει μάρμαρο

Είναι νομίζω ό,τι πρέπει, εντάξει δεν είναι σα πάπλωμα ή κουβέρτα, αλλά να χτυπήσει δε πρόκειται εκεί πάνω.

Η Ζωή πέφτει συνέχεια, καθ'ότι δε μπουσουλάει κλπ και όταν θέλει να πιάσει κάτι πχ τραβιέται και....μπαμ. Αλλά δε παθαίνει τίποτα εκεί πάνω. Απλά εγώ κοψομεσιάζομαι να τη σηκώνω.

Και μεις πλακάκι έχουμε κάτω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Είναι νομίζω ό,τι πρέπει, εντάξει δεν είναι σα πάπλωμα ή κουβέρτα, αλλά να χτυπήσει δε πρόκειται εκεί πάνω.

Η Ζωή πέφτει συνέχεια, καθ'ότι δε μπουσουλάει κλπ και όταν θέλει να πιάσει κάτι πχ τραβιέται και....μπαμ. Αλλά δε παθαίνει τίποτα εκεί πάνω. Απλά εγώ κοψομεσιάζομαι να τη σηκώνω.

Και μεις πλακάκι έχουμε κάτω.

ούτε εμείς μπουσουλάμε, αυτό που λες όταν θέλει να πιάσει κάτι, κάνει ακριβώς το ίδιο κι ο μπέμπης, σούρνεται μέχρι να το τραβήξει , έχει πλάκα

1198698cwktgtemax.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ ΝΕΚΤΑΡΙΤΣΑ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ!!

Καλέ μη τα λέτε μόνο στο φατσοβιβλίο αυτά!!!!

Αντεεεεεεεε!

Διαφημίσεις

κάθε πότε ξεσκονίζετε και σφουγγαρίζετε βρε κορίτσια?, εγώ τη μία που τα κάνω την άλλη έχει ξαναμαζευτεί σκόνη, και τώρα που θέλει όλα να τα πιάνει τρέχω από πίσω με τα μωρομάντηλα, καλά για μπουσούλημα δεν ξέρω, εύχομαι να περπατήσει χωρίς να μπουσουλήσει, σε 2 μήνες θα πάμε ευτυχώς στο εξοχικό που είναι μικρότερο και καθαρίζει η μαμά

Μμμμμ δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω σε θέματα τέτοια, είμαι πολύ χαλαρή γενικά....

Γενική 1 φορά την εβδομάδα από την αγαπημένη κυρία Ασπα, καθημερινά συντηρούμε όπως μπορούμε, πιο πολύ τοπικά θα έλεγα, ξεσκόνισμα μπααααα, μωρομάντηλο παίζει αρκετό, αλλά χαλαρά γενικά.

Εχει φάει και γλύψει και σπίτι και έξω....διάφορα.

Τώρα που μιλάμε είναι στη στράτα και τραβολογάει την άκρη του μπιλιάρδου και γλύφει τις τρύπες που έχουν μεσα τις μπάλες, εκείνα τα διχτάκια στις γωνίες. Ε, αυτό δε το χω καθαρίσει μάλλον ποτέ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ήρθε η αδερφή μου να βλέπει το μικρό και βγήκα εγώ για τις δουλειές που είχα, πήγα πάλι για μπομπονιέρες, στολισμό, κάπου κοντεύω να καταλήξω.

Ωραία πραγματάκια έχουν! Κουμπαραδάκι λέω να πάρω για μπομπονιέρα παιδική και μπιζουτιεράκι ή κάτι από κρυσταλάκι για μεγάλους.

Κλεοπατράκι βαλτοί είναι όλοι κορίτσι μου? τέτοιες μέρες χαρούμενες θένε να στις χαλάσουνε? καταλαβαίνω πόσο πρέπει να σε πίκρανε, λογικό μετά από τόσα χρόνια φιλίας να αλλάζει τελείως η εικόνα που είχες για κάποιον..

Έχεις τη Ζωίτσα, το σποράκι και τον άντρα σου που σε αγαπάνε και θα σε αγαπάνε για πάντα, οι άλλοι έρχονται και παρέρχονται, μη στενοχωριέσαι ναι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...