Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ananie Καλημέρα! Έχω ιδέα .. εάν πίνει τον καφέ της με γάλα την επόμενη φορά να μην της βάλεις και όταν σου ζητήσει .... ξέρεις βγάλε και άρμεξε.. και πες της ότι έχεις περίσσευμα οπότε δεν αγοράζεις πλέον!!! χα χα χα δεν θα σε ξαναρωτήσει μάλλον...εάν σε ξαναρωτήσει ε, τότε φώναξέ με!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!Και εμένα με ρωτάνε με απορία αν έχω γάλα αλλά όχι η πεθερά μου που μεγάλωσε 4 παιδιά με το βυζί. Τα θήλαζε όλα μέχρι 2 χρονών και τα μεγάλα που έχουν 1,5 χρόνο διαφορά τα θήλαζε για 6 μήνες ταυτόχρονα. Κορυφαίο έτσι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!

Αληθεια τι ειναι η "φορμουλα" ολο το ακουω,ολο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχνάω!!!!

Εσενα Ελευθερία μου ητανε πολυ βιαστικος ο πριγκηψ σου!!!!Και ολο λεγαμε οτι θα γεννησεις πριν απο μένα για πλάκα!!!!!!!Και τελικα...

Ελενακ και γω ετσι πιστευω οτι ειναι μυθος,παρολαυτα καπου βοηθησε,ενα είδος ελαφριας γυμναστικής ήταν ετσι και αλλιως..ολο και κάποιο κιλάκι θα μας γλίτωσε!!

Και γω 11 πηρα,ακομη το ένα δε λέει να φύγει το καταραμένο.

χαχαχα Ελευθερια κ για κορν φλεικς αμα θελει εχω!!!!!!

female απιστευτο!!!μπραβοοοο!!4 παιδια +θηλασμος ταυτοχρονα!!!!

Ανστεφ φορμουλα λενε το "ξενο" γαλα!!!!κ εγω πριν λιγες βδομαδες το καταλαβα!!!!!

εν τω μεταξυ πριν 30-35 χρονια (που γεννηθηκε ο αντρας μου)

εμαθα πως βαζανε περοσσοτερα γλυκαντικα κλπ μεσα κ λογικο μου ακουγεται να αρεσει στα βρεφουλια πιο πολυ!τωρα ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας παντως-οχι πως παθαιναν κατι τα μωρα-κ εγω με φορμουλα μεγαλωσα οπως οι περισσοτεροι νομιζω !

Ενα κιλακι ειναι λιγο πολυ λιγοοοοοο!!!!!

μια χαρα εισαι!!!!

XFVjp2.png

Καλημερα!!!

τι κανετε?

χαθηκα τις τελευταιες μερες λογω οτι η μικρη ηταν πολυ αναστατη.

και τις λιγες στιγμες που ηταν ησυχη ετρεχα να προλαβω τα του σπιτιου.

εχθες το βραδυ ομως κοιμηθηκε 4 ωρες σερι οποτε ηρεμησα λιγο...

σε λιγο θα παμε jumbo!!!!

οικογενειακα και με τους κουμπαρους μαζι!!!

Θεσσαλονικιες θα κανουμε καμια συναντηση?

την ερχομενη εβδομαδα λεω να κατεβω μια βολτα!

τωρα που λιγο τα κεφια αρχισαν να ανεβαινουν!

αυτες οι ορμονες ποτε ερχονται στα συγκαλα τους?

Ποτε λες να κατεβεις?Εγω απο την Τεταρτη ξεκιναω δουλεια και θα δουλευω ολη μερα.Και το Σαβ/κο.:(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!πως ειναι τα μωρακια σας?

για πεθερες ακουω...εγω μαλλον πρεπει να θεωρησω τον εαυτο μου πολυ τυχερη.τα παμε πολυ καλα με τη πεθερα μου...βεβαια στην αρχη μου χε πει 2-3 πραγματα ειδε οτι δε τα εφαρμοσα αλλα δεν ξαναανακατευτηκε...χρυσος ανθρωπος-οχι δεν εχω παραπονο!!

εγω και το περπατημα εχουμε τσακωθει..στην εγκυμοσυνη περπατουσα λιγο κ αυτο οταν πηγαιναμε ναυπλιο, παντου με πηγαινε ο αντρας μου με αυτοκινητο-ακομα κ στο περιπτερο που λεει ο λογος!τωρα ευτυχως με το μωρο ολο κ καποια βολτα θα το παω οποτε περπαταω λιγακι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ποτε λες να κατεβεις?Εγω απο την Τεταρτη ξεκιναω δουλεια και θα δουλευω ολη μερα.Και το Σαβ/κο.:(

αχ καλο κουραγιο κοπελα μου!!!

δεν ξερω ποτε, αλλα μαλλον μετα την Τεταρτη :-( :-( :-(

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!

τι κανετε?

βλεπω ξεκινησατε δουλεια οι περισσοτερες και τρεχετε...

τι κανουν τα μωρα σας?

δεν ειναι απολαυση τωρα που πιανουν τα χερια τους και προσπαθουν να μιλησουν???

το καλυτερο μου ειναι οταν γελαει!!! ξεκαρδιζετε καποιες φορες!!!!!!!!!!

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε? Μόλις έκανα την ενεργοποίηση για το νέο cafe και το βρίσκω πολύ τέλειο!!!

Για όσες δεν μας ξέρουν...γεννηθήκαμε στις 23 Αυγούστου 09 :D :D :D

Τι κάνετε?

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...