Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Annoula,

O giannis ( to paidi pou einai me gastroragia ) me parakalese na se eyxaristiso THERMA gia tin prospathia sou na broume aima.

Kai ego se eyxaristo me tin sira mou gia politimi boitheia sou... telika einai ayto pou leme oi fyloi sta diskola fenonte kai esy opos kai ta alla koritsia eisaste pragmatikes files.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις τελείωσα φασίνα, ...τακτοποίησα μεταξύ άλλων και το Λιονταράκι και είναι στο κρεβάτι του τώρα(να δούμε μέχρι πότε?)-Τι κάνετε καλέ?

Να ζήσει η πρωτη νεοφώτιστη της παρέας, περιμένω πως και πως τη βάφτιση της Κλοκλουδένιας για να δω εσάς, αλλά επίσης και ιδιαιτέρως όλα τα μωράκια..έβλεπα τις προάλλες το Λίο Ντινάκι, πρεπει και να στο ΄γραψα, πόσο μεγάλωσε το παιδαρέλι, ανυπομονώ ..

Ανδριανούλι, περαστικά στον ασθενή,είχα περάσει γαστρορραγία , όταν όμως ήμουν γύρω στα 7 και δεν θυμάμαι και πολλά..δεν ανταποκρίθηκα στο αίμα , οι γιατροί μου έχουν πει, λόγω κάποιου αυτοάνοσου, οτι περισσοτερο κακό θα έκανα να έδινα παρά να δώσω, οπότε το αφήνω..

Και ναι, επάνερχομαι πάλι στο μήνυμά μου, καθώς μιλούσα συμπτωματικά με Ανδριάνα, και μόλις κλείσαμε..καληνύχτα Ανδριάνα..

Με αυτα και μ'αυτά ξέχασα και τι άλλο ήθελα να γράψω, τέσπα, εμείς έχουμε αρχίσει φακές στα λαχανικά, και επίσης λίγο κρόκο αυγού , πρώτη μερα εχθές, καλά πήγε ως τώρα..απο βυζί Ελέ, κανονικά, δεν ξέρω μέχρι πόσο θα πάει, πρέπει να κάνω και μια θεραπεία με αντιβιωση μωρέ, για αυτο λίγο αγχώνομαι, αλλιως θα το άφηνα στον αυτοματο(δεν είναι και οτι δεν μ'άρέσει εδώ που τα λέμε,πρέπει να αποθηλάσω κι εγώ , όχι μόνο ο Λέοντης!, που λέει και μια ψυχή..)

Αυτά , οι εγκυούλες μας όλες να είναι καλά, και όλες να κοιμηθούμε ανάλαφρα εύχομαι..γειά σας..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ελεάνα καλώσήλθες, μην μας αφήνεις, περνάμε καλά εδώ, όλα καλά θα είναι και με τα οικονομικά και όλα κορίτσια, ότι είναι για εμάς θα είναι και για όλο τον κόσμο, δεν είμαστε λίγοι σε αυτή την κωλοκρίση..

Αντε γεια σας

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ελεάνα καλώσήλθες, μην μας αφήνεις, περνάμε καλά εδώ, όλα καλά θα είναι και με τα οικονομικά και όλα κορίτσια, ότι είναι για εμάς θα είναι και για όλο τον κόσμο, δεν είμαστε λίγοι σε αυτή την κωλοκρίση..

Αντε γεια σας

καληνύχτα σου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

ευχαριστουμε για τις ευχες. σημερα το βραδυ θα ερθουν οι νονοι για να μπανισουν την μικρη.

η οποία ξυπνησε στις 7 με πυρετο 37.8. της εδωσα ντεπον. καλα την βλεπω και ζωηρη.

να ειναι τα δοντια που ακομη δεν βγαλαμε?

να ειναι κρυωμα απο καποιο ρευμα?

να ειναι ιωση που ειχε και λιγο βηχα εχθες το βραδυ και μεσα στην νυχτα?

θα την μετρησω σε 10λεπτα ξανα.

τι καλα να μπορουσαν να μιλησουν και να μας πουν τι θελουν

Καλημέρα!

Ελισάβετ περαστικά στη μικρή, δεν είναι τίποτα, με το ντεπόν θα περάσει!

Θήλαζε τη να παίρνει και υγρά.

Δε μας είπες, χαμός στη βάφτιση από κόσμο ε?

Στο τραπέζι είπαμε ήρθαν λίγοι τουλάχιστον?

Σηκώθηκα κι εγώ σήμερα νωρίς να ετοιμάσω τα πράγματα να πάρω και το μικρό που έχω κάτι δουλειές αλλά κρύωσε ο καιρός και το πάει και για βροχή οπότε άστο και αύριο καλύτερα.

Θα βάλω τη φωτό Ελευθερία, κάτσε να την ανεβάσω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας !!!κοιμαμαι ορθια ..κατι ο αερας ..κατι οι καουρες ..απο τις 4 ειμαι στο ποδι ..και το κοριτσι μου κοιμηθηκε 9 με 8 το πρωι ..κιχ δεν εβγαλε !!!!

εγω χθες της εδωσα παλι λιγο γιαουρτι ..την 1η φορα πριν κανα μηνα ειχε κανει αλλεργια-κοκκινισμα, χθες πηρα advance με δημητριακα ....3-4 κουταλιτσες το εφαγε ...και δεν κοκκινισε ..λεω να το ξανα δοκιμασω σημερα ....

ααα...δε σας εχω πει οτο πρωι τρωμε μαζι ψωμι με μαρμελαδα ..

τι βρωμοκαιρος ...για χουζουρι και μονο ...

μανουλες κουκουλοθητε στα κρεβατια σας με τα μπεμπονια σας!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αχ εχθές είχαμε ένα μικρό καυγαδάκι με το στεφάνι μου μετά απο πάρα πολύ καιρό!!!!Μιλάω λέει συνέχεια πολύ απότομα και είμαι στην τσίτα και να συνέλθω γιατί δεν έχει καμία όρεξη για καυγάδες και δεν θέλει να ακούει και φωνές το μωρό!!!!!Η αλήθεια είναι αργότερα που το σκέφτηκα πως πράγματι μου βγαίνει μία τσίτα τελευταία αλλά σίγουρα δεν μου φταίει κάτι ο αντρούλης μου και πρέπει να μαζευτώ!!!Εχθές πχ μου ζήτησε 2 τόστ στις 6 και του τα έφτιαξα στις 11 και δεν είπε κουβέντα!!!!Μετά βέβαια όλα καλά και καταλήξαμε σε αγκαλιές και φιλιά αλλά η αλήθεια είναι πως στεναχωρέθηκα λίγο γιατί για μία ακόμα φορά κανω βλακεία!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

και οι βλακειες για τους ανθρωπους ειναι!!!!και εμενα μου λεει οτι δεν ειμαι γλυκομιλητη..και ηρεμη οπως ημουν......η αληθεια ειναι ομως οτι συνηθως εμεις κανουμε πιο πολλα ..και τσιτωνουμε πιο ευκολα

βεβαια τωρα με τη 2η εγκυμοσυνη εχω πεσει σε νιρβανα..

Ντινακι ...και οι γλυκες μετα εχουν τη χαρη τους

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι το γιαουρτάκι πότε το δίνεις?Το απόγευμα αντί για κρέμα???

χθες προσπαθησα να το δωσω ...βασικα τωρα το εδωσα κανα μισαωρο μετα την κρεμα για δοκιμη ...

η ιδεα βεβαια ειναι να αντικαταστησω μερικως την κρεμα με το γιαουρτι ..απλα λογω της αλλεργιας στα γαλατα ...το παλευουμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ντίνα όλοι είμαστε καμιά φορά μπριζομένοι και λέμε καμιά κουβέντα παραπάνω, ίσως είναι και το άγχος της δουλειάς με όλα αυτά που γίνονται.

Μύρισε και στη δουλειά του άντρα μου αέρας όχι απόλυσης, αλλά μείωσης μισθού!! τους κόβουν το 10% τους είπαν εχτές επειδή δεν θέλουν να διώξουν κάποιον, μακάρι να μείνει εκεί και να μη διώξουν.

Κατερίνα άρχισαν οι αυπνίες?

Κι εμείς θα ξεκινήσουνμε γιαουρτάκι τον επόμενο μήνα.

Για να δούμε πως θα πάμε και μ' αυτό γιατί τα άλλα καινούρια τρόφιμα αργούμε να τα μάθουμε πολύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

και οι βλακειες για τους ανθρωπους ειναι!!!!και εμενα μου λεει οτι δεν ειμαι γλυκομιλητη..και ηρεμη οπως ημουν......η αληθεια ειναι ομως οτι συνηθως εμεις κανουμε πιο πολλα ..και τσιτωνουμε πιο ευκολα

βεβαια τωρα με τη 2η εγκυμοσυνη εχω πεσει σε νιρβανα..

Ντινακι ...και οι γλυκες μετα εχουν τη χαρη τους

Και τι γλύκα ,σιρόπι σκέτο!!!:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...