Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντάξει εσείς λίγο πιο απίθανο να σκαρώσατε κι άλλο μπεμπέ! ..ποτέ δεν ξέρεις βέβαια!! Με το καλό το μωράκι της φίλης σου!!

Κι εμάς ακόμα τα πάνω δόντια να φανούν, έχουμε τα δύο κάτω μεγαλωπά!

Κι εμένα ρε συ τρώει πολλές φορές το βράδυ, και τρεις καμιά φορά!!

Ήντα να του κάνω όμως? ίσως να βγάζει κι εμένα δοντάκι, δεν ξέρω!

Δεν είμαι άνθρωπος που αφήνω πράγματα στην τύχη. Αν θέλω κάτι επιδιώκω με κάθε τρόπο να το πετύχω, αν δεν θέλω κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω.

Τίποτα να μην κάνουμε Σοφάκι. Ό,τι και αν έχω σκεφτεί δεν πιάνει και γίνεται χειρότερα το παιδί και εγώ από τύψεις. Απλά ακολουθώ τις ανάγκες του ή τα καπρίτσια του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνώ Ελεάνα και Κατερίνα συμφωνω σε όλα μαζί σας και αυτοί είναι και για μένα οι λόγοι που δουλευω!Μια είναι οι διαφορά μας πως αν είχα όλες τις παραπάνω προυποθέσεις θα έμενα στο σπίτι να μεγάλώνω τα παιδάκια μου!!!Ετσι αισθάνομαι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Σημασία νομίζω έχει το παιδί να ζει με μια χαρούμενη μανούλα που το αγαπάει, το φροντίζει και ασχολείται μαζί του είτε αυτή είναι στο σπίτι 8 ώρες είτε 18.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Simfono apolita me ola osa lete.

Min ksexname oti se aytes tis apopseis pezoun rolo kai ta prosopika mas biomata.

Apo to pos megalosame emeis i idies kai basi ayton merikes fore kanoume kapoies epiloges... ego pantos eyxome se oles mas na kataferoume na kanoume ayto pou theoroume pio sosto gia na megalosoun ta paidakia mas pio sosta kai eytixismena...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Για τα φαγητά που λέγατε νωρίτερα... Εμείς τρώμε εξ'αρχής σπανάκι, δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό ίσα ίσα. Βέβαια βγαίνουν συνεχώς νέες έρευνες και δεδομένα, δεν έχω υπόψιν μου κάτι.

Τελευταία έφαγε φασολάκια και μπάμιες. Σήμερα μάλιστα του έκανε η μαμά μου ψητό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτα και μπάμιες και το έφαγε περίφημα. Επίσης έχει φάει λίγα σπόρια φάβα και φακή στα λαχανικά του. Για ψάρι και αυγό πρέπει να πάρω τον γιατρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κάτι άσχετο, τα δικά σας πίνουν νεράκι?, η γιατρός μου πει έχει λίγες γουλιές μετά το γεύμα αλλά δεν το θέλει καθόλου, του πήρα και εκπαιδευτικό ποτηράκι και μόνο έτσι θα πιει αλλά θέλει προσοχή γιατί τρέχει πολυ και πνίγεται

Εμένα το νερό το πίνει το χαζούλι μου, σου λέει καλιά το νερό από το μοσχαράκι που μου δίνει αυτή η μάνα μου! όταν μάλιστα δεν θέλει να φάει με το νερό κάτι τρώει, μία γουλιά νερό, μία μπουκιά φαί, μία νερό πάλι, μία φαί!

Ελευθερία πλούσιο μενού ο Μάνος σου!

Εμείς ακόμη νερόβραστα!

Ρε κορίτσια, όταν καμιά φορά δεν θέλει να φάει σχεδόν καθόλου να του κάνω λίγη κρέμα ή τίποτα? δεν πρέπει να έχει πάρει πάλι πολύ βάρος, αμάν πια αυτό το παιδί με τη σιλουέτα του!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι ήντα γίνεται, μυρισε γκαστροαέρας εκιά κάτω????????

Αντε με το καλό και συ!!!!!!!!! Να πέρνουμε σειρα σιγα σιγα!

Ναι βρε δινε του να φάει κάτι, εγω παντως δε θα την αφηνα νηστικιά ή θα εδινα το επομενο γευμα πιο νωρίς.

Ακομη σε παιδευει με τα φαγητα ε?

Εγω παντως εχω αρχισει κ το σκέφτομαι για 2ο!

Το πρωι ειχα αφησει τη Μαριλίζα στη φιλη μου για να παω στον οδοντίατρο,οταν γυρισα την βρηκα να παίζει ωραιότατα με τη μεγαλη της κορη κατω στο πατωμα αναμεσα σε δεκάδες παιχνίδια..και να γελάνε και τα δύο και να της χαιδευει το κεφαλάκι ..και σκεφτηκα..

τι ωραια εικόνα..πολυ θα την ηθελα στο σπιτι μου!!!!!

Σοφάκι ήντα γίνεται, μυρισε γκαστροαέρας εκιά κάτω????????

Αντε με το καλό και συ!!!!!!!!! Να πέρνουμε σειρα σιγα σιγα!

Ναι βρε δινε του να φάει κάτι, εγω παντως δε θα την αφηνα νηστικιά ή θα εδινα το επομενο γευμα πιο νωρίς.

Ακομη σε παιδευει με τα φαγητα ε?

Εγω παντως εχω αρχισει κ το σκέφτομαι για 2ο!

Το πρωι ειχα αφησει τη Μαριλίζα στη φιλη μου για να παω στον οδοντίατρο,οταν γυρισα την βρηκα να παίζει ωραιότατα με τη μεγαλη της κορη κατω στο πατωμα αναμεσα σε δεκάδες παιχνίδια..και να γελάνε και τα δύο και να της χαιδευει το κεφαλάκι ..και σκεφτηκα..

τι ωραια εικόνα..πολυ θα την ηθελα στο σπιτι μου!!!!!

Να έρθει κατά κει καλύτερα ο γκαστροαέρας τότε Αγγελικούλα!!

Και μετά εδώ σε καναδυό χρονάκια ευπρόσδεκτος πάλι!!

Άντε καλέ κάνε ένα αδερφάκι στην τουλουμπίτσα σου!

Με τα φαγητά μια έτσι μια αλλιώς ο Γιαννάκης.

Μπορεί 2-3 μέρες να τρώει και τις επόμενες όχι, τουλάχιστον στην κρέμα δε λέει όχι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

εμείς πάλι την απογευματινή κρέμα την κόψαμε, δεν τρελλαινόταν, προτιμούσε γάλα, και η γιατρός μας το συνέστησε, φρουτόκρεμα και φαγητό τρώει καλά, επομένως τζάμπα θερμίδες, του βάζω μόνο 1 κουταλιά στη φρουτόκρεμα για να πήζει, ειδικά όταν βάζω και μανταρίνι, εναλλάξ με μπισκοτάκι

Για τα φαγητά που λέγατε νωρίτερα... Εμείς τρώμε εξ'αρχής σπανάκι, δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό ίσα ίσα. Βέβαια βγαίνουν συνεχώς νέες έρευνες και δεδομένα, δεν έχω υπόψιν μου κάτι.

Τελευταία έφαγε φασολάκια και μπάμιες. Σήμερα μάλιστα του έκανε η μαμά μου ψητό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτα και μπάμιες και το έφαγε περίφημα. Επίσης έχει φάει λίγα σπόρια φάβα και φακή στα λαχανικά του. Για ψάρι και αυγό πρέπει να πάρω τον γιατρό.

αυτό με τη φακή ακούγεται ενδιαφέρον, θα ρωτήσω τη γιατρό πρώτα, αλλά πρέπει να είναι και νόστιμο και δυναμωτικό

Σοφάκι κάνε υπομονή και σε λίγο καιρό ο μικρός θα τρώει καλύτερα, θα συνηθίσει. Τα ίδια έκανε και ο δικός μου και από την μια μέρα στην άλλη άρχισε να αδειάζει τα πιάτα.

Έλενα θρεπτική είναι η φακή αλλά η μαμά μου έβαλε λίγα σπόρια, μην φανταστείς. Θα πάρω τηλ τον γιατρό γιατί έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή του μικρού.

Προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά πάνω από 10 λεπτά δεν τα κατάφερα. Τουλάχιστον κοιμήθηκε και κοιμάται τώρα ο μικρός. Ας ξεκουραστεί αυτό τουλάχιστον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό περιμένω κι εγώ, πως θα τα μάθει κάποια στιγμή!

Ναι κι εμένα μου έχουν πει να βάζω λίγη φακή, νοστιμίζει το φαγητό, από τον άλλο μήνα θα του δοκιμάσω.

Δεν μπορείς να κοιμηθείς από την υπερένταση ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ακριβώς. Από την αυπνία τόσο καιρό με έπιασε πόνος στο στομάχι και τρομερός πονοκέφαλος αλλά ευτυχώς είμαι καλύτερα. Πήρα και ντεπόν γιατί δεν περνούσε με τίποτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γι'αυτό.

Σοφάκι θα μάθεις τις τροφές. Θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις. Απλά θέλει επιμονή και υπομονή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...