Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

5 χρονών με πάνα????Ε όχι βρε ολόκληρο παιδάκι!!!Νομίζω πως με το Λεωνίδα δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα είναι καλόβολο μωρό και ευκολο στις αλλάγες!Φτου φτου σκόρδα το παιδί μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

5 χρονών με πάνα????Ε όχι βρε ολόκληρο παιδάκι!!!Νομίζω πως με το Λεωνίδα δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα είναι καλόβολο μωρό και ευκολο στις αλλάγες!Φτου φτου σκόρδα το παιδί μου!!!

Εγώ δε μιλάω γιατί είμαι και γρουσούζα και μόλις πω καλή κουβέντα για το παιδί μου ένα πράμα μετά παλινδρομεί! Εγώ στη θέση της κοπέλας θα είχα σαλτάρει... αλλά και με 3 πώς να προλάβει να τα μάθει? Απαπα!! Γιατί το 3χρονο ειναι νορμάλ να φοράει όλη μέρα πάνες?

Διάβασα λίγο τα νέα σας.

Ελισάβετ να σας ζήσει η νεοφώτιστη και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Νομίζω ό,τι είναι το πρώτο μπεμπέ του Αυγούστου που βαφτίζεται ε???

Ελεάνα καλώς μας ήρθες πάλι. Θα συμφωνήσω με την Ντίνα. Το να μεγαλώνεις εσύ το παιδί σου είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Δεν τα είχα υπολογίσει σωστά και είχα υποσχεθεί ό,τι θα γυρίσω στην δουλειά. Διαφορετικά δεν θα το σκεφτόμουν καν να ξαναπατήσω εδώ μέσα. Το να είμαι μανούλα είναι ο πιο όμορφος ρόλος που έχω ζήσει ποτέ και που δεν τελιώνει και ποτέ...

Κορίτσια για την κρίση που συζητούσατε...Γίνεται χαμός και η αλήθεια είναι ό,τι εμείς μάλλον ανήκουμε στους τυχερούς. Δεν έχει χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας, ούτε να βάλουμε όρια και περιορισμούς. Από παιδί δεν μου έχει λήψει κάτι εμένα, άφθονα ρούχα και παιχνίδια αλλά πάντα με όρια. Δηλαδή δεν μας έλλειψε τίποτα και ποτέ αλλά δεν ζητούσαμε τίποτα παραπάνω. Επίσης όσο ήμουν φοιτήτρια μου έστελναν ένα Χ ποσό και ακόμη και αν τα είχα φάει σε 15 μέρες δεν μου έστελναν άλλα. Υπήρχε δηλαδή περιορισμός γι'αυτό άλλωστε δουλέω από 18 χρ. Για να κάνω "το κάτι" παραπάνω που ήθελα κυρίως ταξίδια που τα λατρεύω.

Τώρα πλέον ζούμε αρκετά άνετα αλλά είμαι και άνθρωπος που με ενδιαφέρει το μέλλον και η αποταμίευση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το θεμα ειναι πως αρχιζουν να δυσκολευουν τα πραγματα ...ακομα και για τους νοικοκυρηδες ..που λεγανε παλια ....

που να βαλεις λεφτα στην ακρη ???εδω με τοσα μειον ...θα παμε και στα ετοιμα σιγα σιγα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Διάβασα λίγο τα νέα σας.

Ελισάβετ να σας ζήσει η νεοφώτιστη και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Νομίζω ό,τι είναι το πρώτο μπεμπέ του Αυγούστου που βαφτίζεται ε???

Ελεάνα καλώς μας ήρθες πάλι. Θα συμφωνήσω με την Ντίνα. Το να μεγαλώνεις εσύ το παιδί σου είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Δεν τα είχα υπολογίσει σωστά και είχα υποσχεθεί ό,τι θα γυρίσω στην δουλειά. Διαφορετικά δεν θα το σκεφτόμουν καν να ξαναπατήσω εδώ μέσα. Το να είμαι μανούλα είναι ο πιο όμορφος ρόλος που έχω ζήσει ποτέ και που δεν τελιώνει και ποτέ...

Κορίτσια για την κρίση που συζητούσατε...Γίνεται χαμός και η αλήθεια είναι ό,τι εμείς μάλλον ανήκουμε στους τυχερούς. Δεν έχει χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας, ούτε να βάλουμε όρια και περιορισμούς. Από παιδί δεν μου έχει λήψει κάτι εμένα, άφθονα ρούχα και παιχνίδια αλλά πάντα με όρια. Δηλαδή δεν μας έλλειψε τίποτα και ποτέ αλλά δεν ζητούσαμε τίποτα παραπάνω. Επίσης όσο ήμουν φοιτήτρια μου έστελναν ένα Χ ποσό και ακόμη και αν τα είχα φάει σε 15 μέρες δεν μου έστελναν άλλα. Υπήρχε δηλαδή περιορισμός γι'αυτό άλλωστε δουλέω από 18 χρ. Για να κάνω "το κάτι" παραπάνω που ήθελα κυρίως ταξίδια που τα λατρεύω.

Τώρα πλέον ζούμε αρκετά άνετα αλλά είμαι και άνθρωπος που με ενδιαφέρει το μέλλον και η αποταμίευση.

Βρε Ελευθερία μου γιατί δεν ΄φεύγεις να πάς να μεγαλώσεις το πριγκιπάκο????Όσο για την υπόσχεση την βάζεις πάνω απο το αστέρι σου ???Είπαμε αυτά είναι η αρχή στο κάθε μας βήμα!!!Εγώ λέω να κάτσεις σπίτι και να ακούσεις τον αντρούλη σου που θέλει 2ο!!!!Όσα χρήματα και να σου δώσουν δεν φτάνουν για τις τόσες πολλές ώρες που λείπεις απο το θησαυρό σου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Θα δω μέχρι αύριο τι θα γίνει, μάλλον θα μου έρθει μωρέ, ακόμα δεν θα έχει στρώσει!

Σαν κι εσάς Ντίνα κι εμείς, διακεκομμένα πάντα!

Νεκαρίτσα έπαθα πλάκα με το Γιωργάκι, φτου του του παιδιού!!

Δεν το ήξερα καν ότι μπορούν να το μάθουν αυτό από τώρα, ευτυχώς έχω κι εσάς βρε κορίτσια και μου ανοίγετε τα μάτια σε τόσα και τόσα!!

Ελευθερία κι άλλα δοντάκια βγάζει ο Μάνος σου? ταλαιπωρία σκέτη αυτά τα δόντια! Συνήθισε κάπως τα πρωινά που είσαι δουλειά ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντινά είναι σωστή η προσέγγισή σου αλλά το σκέφτομαι διαφορετικά. Εδώ παίρνω έναν πολύ καλό μισθό για την δουλειά που κάνω γιατί μπορεί να είναι απαιτητική σε γνώσεις και χειρισμούς αλλά πολύ εύκολη για μένα. Δηλαδή ουσιαστικά δουλεύω 3-4 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες χαζολογάω. Τα χρήματα που κερδίζω μου δίνουν την άνεση να προσφέρω στο παιδί μου όλα όσα θέλω να του προσφέρω (μιλάω για υλικά αγαθά).

Από την άλλη το παιδί το άφησα στην μαμά μου, όχι σε κάποια ξένη, μεγαλώνει με αγάπη και απίστευτη φροντίδα και από αυτή την άποψη δεν έχω δίλημμα. Ακόμη δεν σου κρύβω ό,τι πολλές φορές με τρομάζει το δέσιμο που έχει μαζί μου και σε αυτό ευθύνεται πιστεύω αποκλειστικά ο θηλασμός και θέλω λίγο το παιδί να ανεξαρτητοποιηθεί. Έχουμε ξανακάνει κουβέντα περί ανεξαρτησίας, δεν μου αρέσουν τα κολλήματα και δεν θέλω το παιδί μου να έχει τέτοια εξάρτηση. Οπότε η φάση αυτή βοηθάει κατά πολύ την απεξάρτηση.

Και το πιο σημαντικό...Σε 6-7 μήνες θα κάνουμε πάλι αγκαλίτσα όλη μέρα εφόσον θα σταματήσω την δουλειά. Τότε αναλόγως...σκέφτομαι διάφορα. Η' να βάλουμε μπρος για δεύτερο και να μείνω σπίτι να τα μεγαλώσω και τα 2 ή να επιστρέψω ξανά στην δουλειά για 1 χρονιά και έπειτα βάζουμε σε εφαρμογή το σχέδιο.

Ακόμη είμαι άτομο που αν υποσχεθώ κάτι είναι σαν να υπογράφω συμβόλαιο. Στην περίπτωση του εργοδότη να πω ό,τι δεν είμαι τόσο απόλυτη αλλά με εξυπηρετή η δουλειά ως έχει τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα δω μέχρι αύριο τι θα γίνει, μάλλον θα μου έρθει μωρέ, ακόμα δεν θα έχει στρώσει!

Σαν κι εσάς Ντίνα κι εμείς, διακεκομμένα πάντα!

Νεκαρίτσα έπαθα πλάκα με το Γιωργάκι, φτου του του παιδιού!!

Δεν το ήξερα καν ότι μπορούν να το μάθουν αυτό από τώρα, ευτυχώς έχω κι εσάς βρε κορίτσια και μου ανοίγετε τα μάτια σε τόσα και τόσα!!

Ελευθερία κι άλλα δοντάκια βγάζει ο Μάνος σου? ταλαιπωρία σκέτη αυτά τα δόντια! Συνήθισε κάπως τα πρωινά που είσαι δουλειά ε?

Σοφάκι και εγώ έχω καθυστέρηση 2-3 μέρες αλλά νομίζω πως ο κύκλος δεν έχει στρώσει ακόμη. Εμείς βέβαια φοράμε 'κράνος' που λέει και η Ντίνα και δεν έχουμε φόβο....?????Βρε λες?????

Αααα έμαθα σήμερα ό,τι μια φίλη μου είναι έγκυος και ανατρίχιασα από χαρά!!!!2 μηνών, 7 εβδομάδων μωρέ το σποράκι της.

Δόντια πρέπει να είναι, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.7,5 μηνών βγάλανε το πρώτο δόντι, 8 το δεύτερο και πάμε για το τρίτο. Τα πάνω δόντια λένε ό,τι είναι πιο ζόρικα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α!Κατάλαβά!!!Δεν είχα καταλάβει καλά το λόγο που επέστρεψες στην δουλειά σου?Σίγουρα αφου αυτά τα χρήματα υπολογίζονται στο σπίτι καλά έκανες!!!Νομίζα πως δεν χρειαζόταν!!!Όσο για την ανεξάρτησία όταν ένα παιδάκι μεγαλώνει σωστα δεν είναι πρόβλημα!!Άλλωστε για σκέψου είναι ακόμα μωρά και έχουν όσο τίποτα άλλο ανάγκη την αγκαλιά της μαμάς!!!

Είναι δύσκολοι καιροί και σίγουρα χρειάζεται σύνεση!!!

Εγώ σκέφτηκα να δώσω κάποια ρουχαλάκια του μπέμπη μωρουδιακά μέσω τον αγγελιών του parents gr έχoυμε τόσα πολλά μωρουδιακά που είναι κρίμα να μην τα δώσουμε σε κάποιο παιδάκι που τα έχει πραγματικά ανάγκη!!!

Άλλωστε καλό θα κάνω και το καλό πάντα γυρίζει πίσω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Νεκτ πολύ μπροστά το Γιωργιό μας!!!

Αν κουβαλήσω στο σπίτι γιο-γιο θα μου βγάλει ανέκδοτα η μάνα μου που θεωρεί ό,τι είμαι υπερβολική και έχω λατρεία στον μικρό.

Αλλά θα το κάνω....Βέβαια όπως λένε και τα κορίτσια το πιθανότερο είναι να προσπαθήσει να το βάλει στο στόμα, να το δαγκώσει όπως κάνει με τα πάντα αλλά κάποια στιγμή θα το πιάσει το μήνυμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

με μελαγχολει αυτος ο βρωμοκαιρος ..δεν αποφασιζει και να βρεξει...

ελευθερια , ο θηλασμος οφειλεται στο κολλημα του μπεμπακου σου ...εγω με το που το εκοψα ....κανα 2 μερες με ειχε στο φτυσιμο γενικως ...και τωρα τα παμε καλα ..αλλα καμια σχεση η εξαρτηση που ειχαμε ( γιατι θελει 2 η σχεση) ....

κοριτσια και ας μη γελιομαστε για οσες δουλευουμε χρονια ..δεν ειναι ευκολο να κατσουμε σπιτι ..αν και το λεω οτι να ειχα την επιλογη θα καθομουν κανα 2 χρονια να τα μεγαλωνα ..και ας στριμωχνομασταν οικονομικα ....απλα δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να ξαναβρω δουλεια κοντα στο σπιτι ..με καλουτσικα λεφτα ..και του χεριου μου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

με μελαγχολει αυτος ο βρωμοκαιρος ..δεν αποφασιζει και να βρεξει...

ελευθερια , ο θηλασμος οφειλεται στο κολλημα του μπεμπακου σου ...εγω με το που το εκοψα ....κανα 2 μερες με ειχε στο φτυσιμο γενικως ...και τωρα τα παμε καλα ..αλλα καμια σχεση η εξαρτηση που ειχαμε ( γιατι θελει 2 η σχεση) ....

κοριτσια και ας μη γελιομαστε για οσες δουλευουμε χρονια ..δεν ειναι ευκολο να κατσουμε σπιτι ..αν και το λεω οτι να ειχα την επιλογη θα καθομουν κανα 2 χρονια να τα μεγαλωνα ..και ας στριμωχνομασταν οικονομικα ....απλα δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να ξαναβρω δουλεια κοντα στο σπιτι ..με καλουτσικα λεφτα ..και του χεριου μου

εμένα πάλι το ιδανικό μου θα ήταν ή να βρω μια δουλειά part time για συνεισφέρω οικονομικά, αλλά να μην λείπω και πολύ, ή και εξωτερική συνεργασία, να δουλεύω σπίτι σχέδια και να πηγαίνω κάπου κάπου στο γραφείο ή και σε καμιά πολεοδομία ή για επίβλεψη, τουλάχιστον για κανένα χρόνο ακόμη, μέχρι να πάει παιδικό,

αλλά με τη νέκρα που έχει η αγορά ακόμη κι αυτό είναι δύσκολο, εδώ δεν έχουν δουλειά για τους μόνιμους συνεργάτες και διώχνουν κόσμο θα έχουν για εξωτερικούς?

πάντως εμένα το ομολογώ, μου λείπει η δουλειά μου, γι'αυτό θα μου άρεσε έστω για λίγες ώρες κάθε μέρα να ασχολούμαι και με κάτι άλλο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ το χρόνο που περνώ με το μωρό μου, αλλά πως μου λείπει να είμαι δημιουργική και σε άλλους τομείς

Λοιπόν εγώ ασχολούμαι με την μεγάλη μου τρέλα την μόδα!!!Κάνω μία σχετικά εύκολη δουλειά για μένα,με σούπερ ωράριο (μέχρι τώρα) σε ωραίο περιβάλον, με ένα σχετικό άγχος, είμαι αρκετά καλή στην δουλειά μου ,πήρα αυξηση τους 2 πρώτους μήνες...αλλά αυτή την στιγμή αν μπορούσα να είμαι σπίτι μου με άνεση όπως εγώ την θέλω...θα το έκανα χωρίς 2η σκέψη...είμαι τρελαμένη με το Λεωνίδα...θέλω να φροντίζω εγώ τον Δημήτρη και μου αρέσει να είμαι σπίτι...και δουλεύω και απο 18 χρονών!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...