Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πάω για σαφάρι τεραστιοκωλόμυγας, μα καλά από τη χαραμάδα στην κρεβατοκάμαρα μπήκε? μου τη δίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!από το πρωί δε μας έχουν πει ότι θα κόψουν το νερό, θέλω να βάλω πλυντήριο και δεν ξέρω τι να κάνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό ακούγεται αλλά κι εμένα δεν ξέρω αν θα κάθεται έστω κι αυτά τα 2-3 λεπτά, θα θέλει να σηκωθεί, να τουμπάρει, αγκαλιά κι άλλα τέτοια, μπορεί το καλοκαιράκι να το δοκιμάσω πάντως που θα στέκεται και πιο εύκολα

Θα συνηθίσει! Μην προκαταβάλλεσαι! Στην αρχή θα του φανεί παράξενο κι ίσως κουραστεί γρήγορα, μετά θα μάθει ότι εδώ κάνουμε τα κακά μας και δε θα παίζει, ούτε θα χαζεύει κι αμέσως θα τελειώνει! ;)

Αν προσέχετε πολύ να μην ανησυχήσεις Σοφάκι μου! Αν όμως πάτε ξεσκούφωτοι... ε εγώ στη θέση σου θα υποψιαζόμουν λιγουλάκι!

Επίσης ΑΝΤΡΙΑΝΑ????!!!!! Εσύ αδιαθέτησες που έλεγες??? ;)

εμείς πάλι στον πόλεμο πάμε με τα όπλα μας, δεν το ρισκάρουμε, φτου, πολύ θα το ήθελα πάντως, το τέλειο άλλοθι, έτυχε,

3 μήνες δεν τα χρειαστήκαμε κι έχουμε τον μπέμπαρο τώρα, όταν θα το ξανααποφασίσουμε, θα τα κρεμάσουμε και πάλι για λίγο, όσο χρειάζεται

Διαφημίσεις

th_giorgis638.jpg

Ντίνα! Πάρε και κανένα παραμυθάκι!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

εμείς τα παραμυθάκια μάλλον θέλουμε να τα σκίσουμε, και στην αρχή χάρηκα κι έλεγα είναι βιβλιοφάγος το παιδί μου, αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι έχει άλλους σκοπούς, αν δε το συνδυάσει με γιο-γιο ζήτω που καήκαμε, σκατωμένα παραμύθα δε διαβάζω να εξηγούμαστε κι ας είναι από το παιδί μου

ωραία μαξιλάρια νεκ. κι εμείς λαδί καναπέ έχουμε, τσόχα άγρια, αλλά βάζω σεντόνια και ριχτάρια από πάνω για να παίζουμε, καλά μου αρέσει το γιο-γιο πάνω στον καναπέ, εγώ πάντως δε θα το δοκιμάσω γιατί εκτός από τα παραμύθια θα έχουμε και σκατωμένο καναπέ και ασορτί μπέμπη

Διαφημίσεις

χαχα, εμενα η δικια μου δε καθεται ησυχη ρε γαμωτο δλδ ..2,3 λεπτα δυσκολο το βλεπω ..

αλλα να σου πω θα το δοκιμασω ..τι εχω να χασω ...κανα σκ που θα ειμαστε σπιτι...

μη βαλεις πλυντηριο ..και δεν εχεις νερο ...θα το καψεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ερώτηση άσχετη.Βάλαμε το πλυντήριο πιάτων και θέλω να μου πείτε τι απορρηπαντικό βάζεται και εκτός απο αυτό αλάτι???Και τι άλλο????

το finish quantum, δε θέλει και λαμπρυντικό, αν πάρεις άλλο χρειάζεται και λαμπρυντικό, είχα πάρει και ταμπλέτες planet αλλά κόλλαγαν και πολλές φορές έμεναν αδιάλυτες και πήγαινε στράφι η πλύση

ωραία μαξιλάρια νεκ. κι εμείς λαδί καναπέ έχουμε, τσόχα άγρια, αλλά βάζω σεντόνια και ριχτάρια από πάνω για να παίζουμε, καλά μου αρέσει το γιο-γιο πάνω στον καναπέ, εγώ πάντως δε θα το δοκιμάσω γιατί εκτός από τα παραμύθια θα έχουμε και σκατωμένο καναπέ και ασορτί μπέμπη

:lol: :lol: Κανονικά από κάτω βάζουμε σελτέ αλλά είναι κύριος ο μπέμπης και δε λερώνει! Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον τον ξεχάσαμε τον σελτέ... Χμμ... θα μαλώσω τον μπαμπά!

Επίσης αν ω μη γένοιτο λέρωνε (φτου-φτου) είναι το ύφασμα magical που καθαρίζει με νερό όπως και το δέρμα.

Μεταξύ μας...Εμείς το αποφασίσαμε να τον μάθουμε γιο-γιο επειδή επίτηδες αφήναμε ελεύθερο το πεδίο για 2ο μωρό και θέλουμε γενικά να πάει λίγο πιο μπροστά ο μπέμπης σε κάποια θέματα. Δεν έχω την απαίτηση να το μάθει από τώρα αλλά καλό είναι που το έχει συνηθίσει και τα καταφέρνει. Απλά δε θέλω να πάει 3 και 5 χρονών που ξέρω και να φοράει ακόμα πάνες!! Έρχεται και το 2ο κι αν θέλει ο Θεός σε μερικά χρονάκια....θα έρθει κι ένα 3ο. Έχω τη φίλη μου με παιδιά 5 χρονών, 3 χρονών και 3 μηνών και φοράνε όλα πάνες! Η μεγάλη ευτυχώς μόνο τη νύχτα! Και παίρνει πάνες νούμερο 5, 4 και 3!!! Έλεος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...