Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Κι από μένα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!! Άσχετο...και τη δική μου πεθερά Μαρία τη λένε...αλλά Μαρία λένε και την κουτσή Μαρία χωρίς παρεξήγηση! χιχι!!! Πάντως ακόμα κι αν με κάνανε χρυσή το όνομα της πεθεράς μου δεν το έδινα σε κόρη μου μακάρι να τη λέγανε και εγώ δεν ξέρω πως! Σήμερα πάλι τα θυμήθηκα που είδα την κουνιάδα μου! Κι όσο σκέφτομαι ότι σε καμιά 15αρια μέρες θα την ξαναδώ τη γλυκιά μου πεθερούλα... Από τώρα λέω στον Άρη ότι όταν πάμε Σητεία να μη διανοηθεί ότι θα αφήσουμε τον μπέμπη μόνο του στη μαμά του για να πάμε οπουδήποτε... πχ καφέ. Μαζί μας θα τον έχουμε! Μόνο μαζί της με τπτ άσε που δεν τη γνωρίζει! Πλάκα θα έχει μόλις την πρωτοδεί να μπήξει της τσιρίδες!!!

μα δεν σας καταλαβαινω .. τι έχει το Παναγούλα? μήπως Μαρια έχεις κατι με την πεθερά σου και δεν σου αρέσει το όνομα?... για σκέψου πόσες εναλλακτικες έχει... Παναγουλίτσα - Λίτσα - γουλίτσα (θα τις ταιριάζει και όταν είναι βρέφος...) χι χι χι

Μανούλες πείτε καμια ιδέα γιατι δεν μας βλέπω να γλίτωνουμε απο το Φουστάνο... το αγορι μας ενώ γεννήθηκε με 2 υπέροχα αυτάκια έχει βάλει στοιχημα με τον εαυτό του να τα χαλάσει... τα γυρνάει όταν κοιμάται και οταν πάω να του τα φτιάξω είναι διπλωμένα και "βεντουζάρουν"... μετα απο συμβουλή της παιδιάτρου πήραμε και του φόρεσα ελαστικη κορδέλα που βάζουμε στα μαλιά ε αυτό κράτησε για μερικά λεπτά μόνο διότι την κατεβασε με τα χέρια και πήγε πάνω στα μάτια του... το επόμενο στάδιο θα ήταν να πάει πανω στη μυτη του... οπότε καταλαβαίνεται την έβγαλα στο λεπτό ... όσο για λευκοπλαστ και τσιρότα αρνούμαι να του βάλω... καμια ιδέα για να γλιτώσουμε το Φουστάνο?

Διαφημίσεις

Συνονόματη Ελευθερία καλησπέρα. Πόσο είναι το μωράκι σου? Όσο μεγαλώνουν τα μωράκια σκληραίνουν τα αυτάκια και δεν γυρίζουν, τουλάχιστον αυτό έγινε με εμάς γιατί το είχα και εγώ άγχος στην αρχή με τα διπλωμένα αυτάκια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα και σε εσένα συνονοματη! Είναι 2 μηνών και 3 ημερών.. έτσι μου είπε και η παιδίατρος ότι θα σκληρύνουν αλλά ανησυχω γιατί μερα με τη μέρα τα βλέπω να χειροτερεύουν... είναι πολύ διαφορετικά τωρα απο τη γέννησή του... εσύ είχες δει διαφορά απο τη γέννηση ? οταν σας διπλώναν και μετα σκληρυναν εφτιαξαν?

ele nak εγω πηρα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη-22 συγκεκριμενα- εχω χασει τα δεκα αλλα εχω ακομη πολλα να χασω...κ δε κανω κ διατα εχω ταραξει τα γλυκα εσυ που εχεις λιγα να χασεις κ εισαι κ αθλητικος τυπος θα επανελθεις συντομα θα δεις!φιλια στο μωρακι σου!

εντάξει κάθε οργανισμός και σώμα είναι διαφορετικά... φυσικά ούτε εγώ κάνω δίαιτα διότι θηλάζω... απλά προσπαθω να μην τρώω πολλά γλυκά... εγώ είχα παρει 11,5... μαλλον βοήθησε το ότι μεχρι και την τελευταία μέρα περπατούσα και ήμουν σε κίνηση γιατί ευτυχώς είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη.

ΚΑλησπέραααα!!!!

Μιλησε κανεις για περπάτημα??

χαχαχα

Female ακους??????

Τα 5 χιλ. την ημερα τα ειχαμε στανταρ στο προγραμμα!!!!!!!

Για να κατεβει το παιδι τάχα μου!!!!!!!!

και εκανα καισαρικη γιατι δε κατεβηκε ποτε!!!!!!!!!

Εβγαλα κάλους στα ποδια με το περπάτημα επί 1,5 μηνα!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα! Κι από μένα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!! Άσχετο...και τη δική μου πεθερά Μαρία τη λένε...αλλά Μαρία λένε και την κουτσή Μαρία χωρίς παρεξήγηση! χιχι!!! Πάντως ακόμα κι αν με κάνανε χρυσή το όνομα της πεθεράς μου δεν το έδινα σε κόρη μου μακάρι να τη λέγανε και εγώ δεν ξέρω πως! Σήμερα πάλι τα θυμήθηκα που είδα την κουνιάδα μου! Κι όσο σκέφτομαι ότι σε καμιά 15αρια μέρες θα την ξαναδώ τη γλυκιά μου πεθερούλα... Από τώρα λέω στον Άρη ότι όταν πάμε Σητεία να μη διανοηθεί ότι θα αφήσουμε τον μπέμπη μόνο του στη μαμά του για να πάμε οπουδήποτε... πχ καφέ. Μαζί μας θα τον έχουμε! Μόνο μαζί της με τπτ άσε που δεν τη γνωρίζει! Πλάκα θα έχει μόλις την πρωτοδεί να μπήξει της τσιρίδες!!!

Ευχαριστώ Νεκταρία!

Εμένα πάντως κλαίει κάθε φορά με την πεθερά μου! Της έχω πει να μην βάζει άρωμα από την πρώτη μέρα!

Σήμερα πάλι τον πήρε αγκαλιά πριν την προλάβω και ο μπέμπης δεν καθόταν με τίποτα! "Μα τι έχει μου λέει;" με ύφος ότι το παιδί μου είναι ζαβό! "Δεν του αρέσει το άρωμά σου" της απαντάω και γώ και της το πήρα από τα χέρια! Ε μα πια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και σε εσένα συνονοματη! Είναι 2 μηνών και 3 ημερών.. έτσι μου είπε και η παιδίατρος ότι θα σκληρύνουν αλλά ανησυχω γιατί μερα με τη μέρα τα βλέπω να χειροτερεύουν... είναι πολύ διαφορετικά τωρα απο τη γέννησή του... εσύ είχες δει διαφορά απο τη γέννηση ? οταν σας διπλώναν και μετα σκληρυναν εφτιαξαν?

Εννοείται!!!Αν δεν είχαν σκληρύνει θα είχαν μείνει μόνιμα διπλωμένα από το τόσο δίπλωμα. Μην ανησυχείς καθόλου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑλησπέραααα!!!!

Μιλησε κανεις για περπάτημα??

χαχαχα

Female ακους??????

Τα 5 χιλ. την ημερα τα ειχαμε στανταρ στο προγραμμα!!!!!!!

Για να κατεβει το παιδι τάχα μου!!!!!!!!

και εκανα καισαρικη γιατι δε κατεβηκε ποτε!!!!!!!!!

Εβγαλα κάλους στα ποδια με το περπάτημα επί 1,5 μηνα!!!!!!!!!!!!!

Αν ακούω λέει!!!Φωτιά πήραν τα πόδια μου για να μην πω κάτι άλλο!!!Πάντως εμένα με βοήθησε. Σε 1 ώρα και 20 λεπτά τον είχα κάνει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία καταρχάς ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις για τ' αυτάκια του.

Εγώ όχι μόνο έχω ξεχάσει το άρωμα αλλά δεν επιτρέπω και σε κανένα που φοράει να τον πλησιάσει! Επίσης ακόμα και το αποσμητικό προσέχω να μη μυρίζει έντονα... άσε που λατρεύω τη μυρωδιά του μικρου μου πάνω μου...

Ηθελα μονο να ξέρω γυναίκες που έχουν γίνει μανάδες και μεγάλωσαν παιδιά όπως οι μαναδες μας και οι πεθερές (όπως η δική σου Μαρία μου) δεν τα ξέρουν αυτά???? περιμένουν απο εμας να τους τα μαθουμε? Εμένα Μαρία μου η μανα μου ήρθε μια μέρα λουσμένη με άρωμα και έπρεπε να τσακωθώ για να το καταλάβει και το αποτελεσμα ήταν να τσαντιστεί και να φύγει... ε, τι να κάνω? το αποτέλεσμα είναι να με λένε υστερική και παράξενη αλλά όχι μόνο δεν με πειράζει αλλά μου αρέσει... γιατί εγώ και ο αντρας μου είμαστε υπεύθυνοι για το παιδί μας και πρέπει να το προστατέψουμε... πάλι καλά που δεν της είπες τίποτα χειρότερο είναι τυχερή!

Anstef και εγώ με καισαρική γεννησα δυστυχώς - μου είχε πει ο γιατρος να περπαταω αλλά μάλλον μύθος είναι αυτό.. περισσότερο εγώ το έκανα γιατί είχα παρα πολύ ενέργεια και δεν μπορούσα να κατσω σπίτι με τίποτα...

Καλημερα στην παρεα!!!

Ελπιζω τα μικρουλια σας να ειναι καλοδιαθετα σημερα!!!

Κοριτσια κ η δικια μου πεθερα ετσι...Αρωματα κ βολτες εξω κ μετα μου ερχεται να την δει!Ειδε το στραβωμα μου κ εκοψε...Μα...Πραγματικα...Οπως λεει κ η Ελευθερια...Δεν ξερουνε??????

10 χρονια ξερει να με πρηζει το κεφαλι για το πως γεννησε,τι εκανε το μωρο της(ο αντρας μου)κλπ...Αυτα ομως τα ξεχναει!!!!Λενε πως μπορει να προκαλεσει ασμα!!!:o(τη μανα μας τη "μαλωνουμε" κ στρωνει...αυτες???)

Α!!!Τωρα που λεμε για πεθερες...Τι πρηξιμο ειχα φαει στην αρχη...5 φορες τη μερα με ρωτουσε "εχεις γαλα?"!!!!!!!

Εμενα το μυαλο μου πηγαινε στο ψυγειο κ συνεχεια προσπαθουσα να θυμηθω!!!!

Εεεε!Καποια στιγμη εσκασα και της απανταω αυθορμητα "Ναι εχω!!!Θελεις?????" δειχνοντας το στηθος μου!!!!!!!!!:P

Ηταν κ η μαμα μου εδω κ την επιασε ενα σπαστικο γελιο!!!Δεν ηρεμουσε!!!

Αμαν πια!Επειδη εκεινη "δοκιμασε" φορμουλα για να δει αν του αρεσει(ακουστε χαζομαρα!!!) κ της κοπηκε σιγα σιγα το γαλα!!!!!!

Με καθυστερηση!!!Χρονια πολλα στις Μαριες που γιορταζαν χθες!Εμεις δεν την εχουμε αυτη τη γιορτη κ ολο το ξεχναω!

ΥΓ.Το Παναγουλα....Υπεροχο!!!! Ζηλεψα!χαχαχαχα

Και το "Γουλιτσα"! κορυφαιο!!!!:D

Επεξεργάστηκαν by ananie

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...