Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομίζω ότι η κούραση είναι αυτό που του προκαλεί υπερένταση. Φαύλος κύκλος είναι αυτό το βλέπω καμιά φορά κι από τον δικό μου. Ο γιατρός σας τι λέει? Του έχετε μιλήσει για αυτό το θέμα?

δυστυχως! οταν του το ειπαμε μας ειπε πως υπαρχουν πολλα παιδια που εχουν το μυαλο τους στο παιχνιδι στην βολτα κλπ και δεν κοιμουνται !!! λυση δεν πηρα ουτε απο κει!!!

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τις ζαλαδολιποθυμίες, πίστεψέ με Νεκ μια χαρά τρώω! Δόξα το Θεό :D

Το παθαινα στους πρώτους 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης τότε, και κανα δυο φορές αφού γέννησα καλά θυμάσαι Ντινάκι. Μάλλον κάποιοα βιοχημική ανισορροπία παιζει.

Δε με νοιάζει, αρκεί να μη κάνω κανα κακό στη Ζωή μου.

Είμαι ψοφιμάκι γενικότερα.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

τον πήρε ο ύπνος στο πόδι μου, είναι η ώρα του, εκεί που καθόταν έσκυψε, και τσουπ κοιμήθηκε,

εγώ με το φαί ακόμη έχω φοβίες, δεν ξεφεύγω πολύ από το πρόγραμμα, γιαουρτάκι θα ήθελα να του δώσω λευκό, φοβαμαι αυτά με τις γεύσεις,

ψάρι μάλλον στο χρόνο μας είπε η γιατρός και από 11 μήνα κρόκο αυγού, μέσα στο καλοκαίρι βέβαια δε με τρελλαίνει ως ιδέα, τουλάχιστον θα βρίσκουμε χωριάτικα στο εξοχικό

τώρα περιμένω και τα βερυκοκάκια για τη φρουτόκρεμα

Οσο για τις ζαλαδολιποθυμίες, πίστεψέ με Νεκ μια χαρά τρώω! Δόξα το Θεό :D

Το παθαινα στους πρώτους 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης τότε, και κανα δυο φορές αφού γέννησα καλά θυμάσαι Ντινάκι. Μάλλον κάποιοα βιοχημική ανισορροπία παιζει.

Δε με νοιάζει, αρκεί να μη κάνω κανα κακό στη Ζωή μου.

Είμαι ψοφιμάκι γενικότερα.....

Υπομονή κοριτσάκι θα περάσει και το 1ο τρίμηνο και θα είσαι σούπερ! Εγώ ούτε πού κατάλαβα για πότε πέρασε! :D

Τρομερό ρε παιδί μου αν το καλοσκεφτώ! Πέρυσι βέβαια κωλοβαρούσα και όλο εκεί ήταν ο νους μου, τώρα με τον μπέμπη απασχολούμαι όλη μέρα και δεν καταλαβαίνω για πότε φεύγει η εβδομάδα!

Υπομονή κοριτσάκι θα περάσει και το 1ο τρίμηνο και θα είσαι σούπερ! Εγώ ούτε πού κατάλαβα για πότε πέρασε! :D

Τρομερό ρε παιδί μου αν το καλοσκεφτώ! Πέρυσι βέβαια κωλοβαρούσα και όλο εκεί ήταν ο νους μου, τώρα με τον μπέμπη απασχολούμαι όλη μέρα και δεν καταλαβαίνω για πότε φεύγει η εβδομάδα!

Εσύ ξετσούμισες τώρα και πετάς μικρή!!

Φτου σκόρδα!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγώ χθες του έδωσα 1η φορά κρόκο. Μας είπε ψάρι, αυγό και γιαούρτι από τον 8ο. Μια χαρά έφαγε αν και δεν του τον έδωσα όλο, λίγο δοκιμαστικά μήπως τον πειράξει. Μια χαρά είναι, δεν είδα τπτ ως τώρα. Θα του ξαναδώσω σήμερα και αύριο κι αν το δεκτεί καλά θα περάσουν μερικές μέρες και θα του δώσω και γιαούρτι. Θα του το δώσω κι αυτό λίγες μέρες και το ψάρι μετά. Ας καθυστερήσει λίγο...γιατί το φοβάμαι. Πάντως η γιατρός είναι σούπερ εκπαιδευμένη, μορφωμένη, εξειδικευμένη και επειδή είναι και ξένη είναι πιο κουλ. Στο εξωτερικό τα ταΐζουν πιο νωρίς από εδώ το ψάρι, το αυγό κλπ. Οι δικοί μας είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί θα έλεγα...

δυστυχως! οταν του το ειπαμε μας ειπε πως υπαρχουν πολλα παιδια που εχουν το μυαλο τους στο παιχνιδι στην βολτα κλπ και δεν κοιμουνται !!! λυση δεν πηρα ουτε απο κει!!!

13 είναι κι ο δικός σου?, τώρα είδα το τικεράκι σου, πάντως είναι υπερκινητικά τα λιονταράκια μας, έχω τα διπλανά διδυμάκια, είναι 1 μήνα μεγαλύτερα, και καρκινάκια σαν την αφεντομουτσουνάρα μου, και όλη τη μέρα κλαίνε, ο δικός μας σπάνια θα κλάψει, ακόμη κι όταν πεινάει φωνάζει, εκτός αν ακούσει καυγά, οπότε είναι κι ευαισθητούλης και δε θέλει καθόλου φασαρία κι ένταση στο σπίτι, θέλει μόνο γέλια, τότε κλαίει σπαρακτικά κι αισθάνομαι τρελλές τύψεις αν υψώσω φωνή π.χ. στη μαμά μόυ ή στον άντρα μου

πάω να ανοίξω το πακέτο από τη redoute, του πήρα κάτι ρουχαλάκι καλοκαιρινά, και 1 σαλβάρι ριγέ ναυτικό, μόνο για τον μπέμπη ψωνίζω πια, δεν έχουμε κι άλλο μωρό γνωστό για να μου δώσουν τίποτα, αντίθετα έπονται άλλα, και τους δίνω εγώ, γιατί δεν έχω χώρο να τα κρατήσω, τώρα αν θα μου χρειαστούν ξανά, ελπίζω τότε να με συνδράμουν όλοι αυτοί

Εσύ ξετσούμισες τώρα και πετάς μικρή!!

Φτου σκόρδα!!!!!

Ένα αγχουλάκι τόσο δα το έχω όμως για να σου συμπαραστέκομαι κιόλας! :lol: Αυτό που δε νιώθω απολύτως τπτ εκτός από γουρούνα :lol: πάντα με κάνει και ανησυχώ... Και το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! :tongue:

καλά πότε μπήκες 2ο τρίμηνο? απίστευτο, θα γεννήσεις κι ούτε θα το καταλάβεις!

Διαφημίσεις

Ένα αγχουλάκι τόσο δα το έχω όμως για να σου συμπαραστέκομαι κιόλας! :lol: Αυτό που δε νιώθω απολύτως τπτ εκτός από γουρούνα :lol: πάντα με κάνει και ανησυχώ... Και το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! :tongue:

έτσι ήμουνα πέρσι, δεν είχα καθόλου άγχος, η ασχετοσύνη του πρωτάρη θα έλεγα, κι επειδή είμαι ανάποδη, στο επόμενο, αν υπάρξει, μάλλον θα έχω τρελλή αγωνία γιατί πλέον είμαι πιο ψυλιασμένη

Καλά με το κινητό έχω κάνει μ@@@@@α και όλο μου την λέει ο Δημήτρης!!!Δεν έχω πάει να το ξεκλειδώσω ή να πάρω έναν καινούργιο αριθμό!!!Ο Δημήτρης μου έλεγε να μου έκανε μία σύνδεση στην εταιρία που έχει εκείνος σαν οικογενειακο αλλά δεν είμαι εγώ για σύνδεση γιατί δεν θα γλιτώνω το 100!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...