Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το ξέρω οτι δεν μπορεί αλλά εδώ παίζοντε άλλά ΄παιχνίδια (θα σας πώ κάποια στιγμή)οπότε μπορεί κατα κάποιο τρόπο αν τελικά κλείσει η εταιρία!!!Τουλάχιστον να πάρω την αποζημείωση μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ntina kala sta eipe o antroulis sou, eseis na eiste kala kai ola ta alla tha ta kataferete.

Telika olous mas exei baresi i krisi etsi....akouga kai sto radiofono gia tis mioseis kai anarotiomoun ti allo tha kanoun. Tes pa tha epibiosoume opos kai na exei akri na exoume tin ygeia mas kai na eimaste agapimeni.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

έχει δίκιο ντίνα, βέβαια κι εμένα ώρες ώρες με παίρνει πολύ από κάτω γιατι αισθάνομαι τρελλή ανασφάλεια και στεναχωριέμαι που και για τη βάφτιση ακόμη θα πρέπει να περιορίσουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση

από την άλλη μεγαλώνω το μπέμπη μας, αλλά χωρίς και τους γονείς μας δε θα τα βγάζαμε πέρα, έχουμε συνηθίσει και αλλιώς και μας φαίνεται κάπως

Eleana oles kapos exoume sinithisei kai sigoura mas fenete perierga na prepei na periorisoume ta eksoda kai tis spatale , alla mipos ayto einai kati pou etsi kai alios tha eprepe na kanoume giati exoume ksefigei ligo???? Bazo kai ton eafto mou mesa... px den mporoume na agorasoume mia tsantoula pou na kanei 50 euro prepei na paoume PRada pou kanei 500????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

έχει δίκιο ντίνα, βέβαια κι εμένα ώρες ώρες με παίρνει πολύ από κάτω γιατι αισθάνομαι τρελλή ανασφάλεια και στεναχωριέμαι που και για τη βάφτιση ακόμη θα πρέπει να περιορίσουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση

από την άλλη μεγαλώνω το μπέμπη μας, αλλά χωρίς και τους γονείς μας δε θα τα βγάζαμε πέρα, έχουμε συνηθίσει και αλλιώς και μας φαίνεται κάπως

Το ξέρω κοριτσάκι μου και μάλιστα αυτό το αλλίως είναι που με τρομάζει!!!Δεν θα πεινάσουμε αλλά αυτά τα παραπάνω που θέλουμε να κάνουμε είναι που θα κοπούν!!!Απο την άλλη σκέψου το καλύτερο μεγαλώνει ο μπεμπάκος με την μαμά του σε μία ηλικία πολύ τρυφερή και πέρνει αγάπη απο σένα ,τον μαθαίνεις αυτά που εσύ θέλεις να μάθει, τον φροντίζει εσύ όπως ακριβώς θέλεις!Είσαι διαθέσημη για εκείνον ανά πάσα στίγμη...τον βλέπεις να μεγαλώνει κάθε λεπτό!!!Πέσ μου λοιπόν πόσο χρήματα αξίζει αυτό 500,1000 ή 1500 ευρώ το μήνα???Ένα ,δύο ή δέκα ζευγάρια παππούτσια παραπάνω???Δύο ή τρείς εξόδους περισσότερες????Νομίζω πως τελικά όλο αυτό είναι ανεκτίμητο και αν τελικά δεν "έπρεπε" να δουλέψω δεν θα ξεκολούσα απο τον μπέμπη μου για όσα ευρώπουλα και αν μου έδινα!!!!!:)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

σίγουρα έχετε δίκιο, δε μιλάω όμως για τέτοια πράγματα, prada τσάντα δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου, το θεωρώ κοροιδία, και γενικά δεν είμαι και δεν ήμουνα υπερκαταναλωτική, έπαιρνα πάντα αυτά που χρειαζόμουνα, ούτε τρελλές εξόδους κάναμε, ούτε ταξίδια συνέχεια, απλή ζωή είχαμε, αλλά από το να σκέφτεσαι πότε και πώς θα αγοράσεις το νέο καθισματάκι του παιδιού, να σκέφτομαι αν και πώς θα αγοράσω φόρεμα για τη βάφτιση, να σκεφτόμαστε για το φωτογράφο, να αγοράζουν οι γονείς μου ρούχα και τρόφιμα για το παιδί για να βοηθήσουν και να ζητάω από τον άντρα μου για να πάω για ένα καφέ με τη φίλη μου, ε όλα αυτά με πληγώνουν γιατί αισθάνομαι ότι τόσα χρόνια σπουδών, διάβασμα, αγωνία, τρέξιμο, πολλή δουλειά χωρίς να έχω κάνω ποτέ κάτι για μένα ιδιαίτερο, αγορές, γυμναστήρια, ινστιτούτα και δεν ξέρω τι άλλο, δεν αναγνωρίστηκε τίποτα και τώρα για να μεγαλώσω το παιδί μου εξαρτώμαι από άλλους, έστω και συγγενείς

αγάπη του δίνω πολλή αλλά πρέπει κι η μαμά να είναι ευτυχισμένη, κι εγώ αυτήν την περίοδο αισθάνομαι άχρηστη νοικοκυρά, που τρελλαίνεται για το σπίτι και βλέπει Μενεγάκη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...