Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Κλεοπάτρα εγώ αυτό δεν το λέω νουμεράκι, το λέω νουμεράρα!!! :lol: :lol: Σούπερ κοπέλα μου το σποράκι πετάει!!! ;)

Άννα μου με τον εμετό το έχει πάθει κι ο δικός μου μια φορά που έφαγε πολύ βιαστικά. Μήπως έφταιγε αυτό? Και προχθές το έπαθε με το γάλα που το ήπιε σε μισό λεπτό, μόλις τελείωσε το έβγαλε όλο πάνω στην ποδιά της μάνας μου. Αλλιώς μήπως πρόσθεσες κανένα νέο υλικό και τον πείραξε?

Εμείς σήμερα φάγαμε έξω σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο

http://www.aera.gr/city-guide/chania/fun.html?sobi2Task=sobi2Details&catid=36&sobi2Id=69

Δείτε φώτος. Έχει σούπερ πιάτα και είναι και οικονομικό. Το καλό είναι ότι είναι ότι πρέπει για γκαστρούλες με περίεργες ορέξεις...

Τώρα θέλω να τρώω αλμυρές μαζί με γλυκές γεύσεις και πήρα φιλέτο κοτόπουλο με σως φράουλα-δυόσμο.

Έχει και φιλέτα με μανταρίνι-μέντα, μήλο κανέλα, μαυροδάφνη, καραμελωμένα κρεμμύδια, σάλτσα εσπρέσο κι ένα σωρό τέτοια περίεργα, κάτι ριζότα κόλαση και γκουρμέ πιάτα στολισμένα σαν του Παρλιάρου που λυπάσαι να τα φας! Πάμε συχνά αλλά το ζώον δεν έχω σκεφτεί να τα βγάλω φώτο! Την άλλη φορά θα σας βάλω να ζηλέψετε να έρθετε! :lol:

Ακατάλληλο δια Ντίνα

O μπέμπης κουλ ευτυχώς, μετά κοιμήθηκε στο αμάξι και πήγαμε και σούπερ όπου τον βάλαμε στο καρότσι του σούπερ. Τον κουβαλούσε ο μπαμπάς κι έκανα βόλτες να μαζέψω τα πράματα. Ο μπαμπάς χάζευε να δει τι καφέ θα πάρει...και πάω μια στιγμή να βάλω κάτι γάλατα στο καρότσι και βλέπω σκυμμένο τον μπέμπη να έχει βγάλει την πιπίλα, να έχει πιάσει αυτό το μάνταλο-αλυσίδα που ενώνει το καρότσι με τα άλλα καρότσια και να το έχει βάλει στο στόμα και να το πιπιλάει! Ενώ σε άλλη περίπτωση θα πάθαινα εγκεφαλικό στη συγκεκριμένη φάση όπως τον είδα πέθανα στο γέλιο! Αν τη γλιτώσουμε αυτή τη φορά τη στοματίτιδα δεν θα την πάθουμε ποτέ!! :lol: Η Ντίνα έπεσε ξερή εδώ.... :lol:

Σας αφήνω γιατί γκρινιάζει....ώρα για μπάνιο όπου να΄ναι! Νυστάζωωω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθεράκι μου σ έχασα!!! πως πάει η δουλειά; ωραίο το νέο μας ε; άντε και στα ιδκά μας! εγώ προς τον ιούλιο μεριά μη με περιμένετε νωρίτερα.

το καρότσι ακόμα δε μου χει έρθει. ίσως φταίνε οι ακυρωμένες πτήσεις. έχουν περάσει 8 εργάσιμες.

Αυτό σκεφτόμουν προχθές. Τι να έγινε με την παραγγελία σου. Να χαίρεσαι τον Μανού σου. Και στα εκατό το γλυκό μας αγοράκι με τα λαμπερά ματάκια! Νομίζω είναι το πιο baby face μπεμπάκι του καφέ μας:)

Το νέο είναι σούπερ αλλά ξέρεις τι...είναι σαν να ξαναζώ τις στιγμές με τα κορίτσια. Μια η καθυστέρηση, μετά το τεστ, μετά οι χοριακές, αυχενικές και έχουμε ακόμα πολλές αγωνίες να περάσουμε.

Κατά τον Ιούλη λες να βάλεις μπρος??? Εγώ σκέφτομαι όταν ο μικρός γίνει δύο. Έτσι όπως το χω στο μυαλό μου θα ξαναγκαστρωθώ το 2011. Παρεπιπτόντως διάβασα ό,τι το 22 είναι το τυχερό σου νούμερο. Μοιάζουμε, εμένα έιναι το 11:)

11 Νοέμβρη παντρευτήκαμε, 11 Σεπτέμβρη βαφτίζουμε τον μικρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παλεύω με τους εμετούς του Μανού! έκανε μια φορά χτες κατά τις 8 και σήμερα το μεσημέρι. μετά από φαί και τις 2 φορές. δεν έχει κάτι άλλο. μόνο έντονα εξανθήματα στη κοιλιά. του βαλα κρέμα και θα ελεγξω ξανα.

κλοκλο σου πα πολύ καλή μου φαίνεται. δεν έχω ιδέα από νούμερα αλλά φαίνεται ότι μεγαλώνει καλά το μωρουδάκι!

πάω να φτιάξω καφέ γιατί δε τη παλεύω!

Άννα τα εξανθήματα στην κοιλίτσ αμου χουν πει ό,τι δείχνουν αλλεργία. Αν συνεχιστούν πάρε τηλ την παιδίατρο.

Περαστικά στο Μανουλάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό Κλεό μια χαρά κοριτσάρα μου. Μ'αρέσει που όταν έχεις άγχος μας 'πρήζεις' όπως λες και όταν γίνει κάτι καλό το λες έτσι απλά:)

Το σποράκι είναι αντράκι ρε! Βρε λες???????Δεν ξέρω, σε χω για κοριτσομάνα εσένα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας τις προάλλες. Με το τρέξιμο και το πήξιμο στην δουλειά δεν κατάφερα να μπω. Να χαίρεστε όλες τα μωράκια και τους αντρούληδές σας και με το καλό στα επόμενα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκτ τέλειο το μαγαζί, μ'αρέσουν αυτού του είδους τα εστιατόρια με τα γκουρμέ πιάτα αλλά γι ανα πάω σε κάτι τέτοιο πρέπει να είμαι χορτασμένη. Αν γίνει κάτι και δεν μου αρέσει θα μείνω νηστικιά και δεν θα ξαναπατήσω!

Τα καραμελωμένα κρεμμύδια πάντως πολύ μου άρεσαν:)

Έχω φάει μοσχάρι διλέτο με σως και κομμάτια από δαμάσκηνο και δεν μπορώ να πω ό,τι τρελάθηκα. Περίεργη γεύση και όσες κουζίνες και αν έχω δοκιμάσει, επιμένω αλά Ελληνικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα κι από μένα! με ξενύχτησαν τα καμάρια μου χτες. είμασταν στη γιορτή της νύφης μου ως τις 12 και βγήκαν απ το πρόγραμμά τους, όλη νύχτα κλάματα, κομμάτια είμαι.

κλοκλοοοοο πάρε τηλ τώρα!!!

ένα θα σχολιάσω! εγώ θα τα βαζα με το άτομο Α! τι κάθησε και σου πε δε ξέρει τη κατασταση σου;;;; ας τα κράταγε για τον εαυτό της/του προς το παρόν τουλάχιστον!

Αντριανάκι Δευτέρα θα διευθετηθεί το θέμα με το αίμα. δε θα χω πρόβλημα ε μα αφού τις σβήνουν που τις σβήνουν τις απουσίες στα σκ....παιδα όταν δίνουν αίμα ας πάει και για καλό σκοπό τουλάχιστον!

Eyxaristo PARA Poli Annio mou :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αυτά. Φεύγω. Μπήκα σφαίρα να μάθω τα νέα. Ο μικρός μόλις κοιμήθηκε από τις 2 το μεσημέρι που ήταν ξύπνιος και ένας Θεός ξέρει τι νύχτα με περιμένει. Αλλά δεν με νοιάζει, αύριο δεν δουλεύω:)

Αααα διάβαζα το πρωί για την ανάπτυξη των μικρών σας που γράφατε. Ο δικός μου μπουσουλάει, πιάνει και σηκώνεται και γενικά αυτό το 'σηκώνεται' το έμαθε μόλις του πήραμε το πάρκο, 2,5 μήνες τώρα. Στην κούνια επίσης σηκώνεται τώρα 2 μήνες και οι 'ειδικοί' εδώ (μαμά, μπαμπάς, αδερφή) λένε ό,τι σε 1 μήνα θα έχει περπατήσει. Δεν ξέρω, δύσκολο το βλέπω. Είναι βαρύς και λίγο δυσκίνητος. Προσπαθεί να σηκωθεί και τον βάζει η κοιλιά κάτω. Eχεχεχε

Κατερίνα τώρα που το θυμήθηκα. Ρε συ δεν φαίνεται με τίποτα ο μικρός σου 10 κιλά. Σίγουρα είναι τόσο? Ο δικός μου που είναι 11 και και περίπου 78-79 πόντους φαίνεται πολύ πιο χοντρός. Βρε λέτε να γίνει σούμο το Πριγκηπάκι μου??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανδριάνα τι έγινε με τον φίλο σου? Περαστικά στο παιδί. Αυτό που έπαθε συμβαίνει από άγχος νομίζω και διατροφή που είπε και η νέα γκαστρομανούλα.

Αν δεν συγκεντρώνεται αίμα να πω στην άντρα μου να πάει να δώσει. Δίνει όποτε χρειαστεί κάποιος. Εμένα δεν μου παίρνουν, έχω αναστροφή και δεν το δέχονται το αιματάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό μου τέλεια τα νέα σου!!!!Περιμένουμε νέα απο το γιατρό!!!

Ετοιμαζόμαστε για έξοδο ένας πολύ καλός μας φίλος έχει γενέθλια και θα βγούμε για φαγητό!!!Βαριέμαι λίγο ,βγάλαμε τα χαλιά και έκανα όλο το σπίτι!!!Μου έμειναν οι ντουλάπες αλλά ποιός τις θα τις κάνει????

Νεκταρία το έπαθα το σόκ αλλά γέλασα τόσο πολύ με τον Γιώργη!!!

Τον μπέμπη μας τον έβγαλε ο Δημήτρης στο μπαλκόνι ,τον έβαλε να πατάει κάτω και να κρατιέται απο τα κάγκελα και εκείνος καθόταν όρθιος για αρκετή ώρα!!!!Βέβαια μετά προσπαθούσε να φάει τα κάγκελα αλλά δεν έχει σημασία!!!!Σκεφτομαι να ξαναβγάλω τη στράτα κι ας λέει τα δικά σου ο Δημήτρης!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια.

Ηρθα και γω....

Τι νέα??

Τι έπαθε το Μανουλάκη μου? Αρρωστούλης? Στομαχικό? Παράφαγε??

Λοιπόν, πήρα το γιατρό μου και μου πε καλό ακούγεται, πολλαπλασιάζεται άρα καλά απ'ότι φαίνεται.

Και μετά μου λέει το θεϊκό "ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ"

Εκεί του λέω Παρντόν??

Και τι θα κάνω εγώ ως τότε, θα τρώω τα νύχια μου??

Μιλάμε έχετε να φάτε πολύυυυυυυυυ πρήξιμο ως τότε λέμε!

Θα σαλτάρω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ανδριάνα τι έγινε με τον φίλο σου? Περαστικά στο παιδί. Αυτό που έπαθε συμβαίνει από άγχος νομίζω και διατροφή που είπε και η νέα γκαστρομανούλα.

Αν δεν συγκεντρώνεται αίμα να πω στην άντρα μου να πάει να δώσει. Δίνει όποτε χρειαστεί κάποιος. Εμένα δεν μου παίρνουν, έχω αναστροφή και δεν το δέχονται το αιματάκι μου.

Eyxaristo poli gia to endiaferon sou Eleftheria,

nomizo oti kai me tin boitheia tis annios mas den tha exoume problima telika an kai sta sigoura tha ksero apo deytera :).

ti einai i anastrofi by the way?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Και γω τη βάζω σε καρότσια σούπερμάρκετ, τζάμπο κλπ, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τα τρώει αυτά τα κρεμαστά και γλύφει όλα όσα φτάνει να ακουμπήσει.

Γι'αυτό με το που τη βάλω τα περνάω όλα μία με ένα μαντηλάκι οινοπνεύματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει κάτι.

Επίσης στη στράτα τη βάζω σχεδόν κάθε μέρα, της αρέσει, όχι όμως για πολύ ώρα. Κουραζεται κιόλας και θέλει να βγει μόνη της.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...