Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μar_28 να και εμας ο μπαμπας πηρε άδεια με το γεννήθηκε το αντρακι μας... και θα περνει μια εβδομαδα τους επομενους 2 μήνες... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με το βάρος.... οπότε τώρα περιμένω απο τη Μαρία να μου πει που και εάν έχει καταλήξει εάν οι μετρήσει του site είναι έγκυρες.....

El_Nak is calling Maria over over.....

Τώρα φεύγουμε πάμε βολτα .... θα περάσω μια βολτουλα απο εδω το απογευματακι... Φιλια σε όλες!!!

Καλημέρα σου! Και σε όλα τα κοριτσάκια! Τρέχοντας να σας πω (θέλω να φτιάξω ένα γλυκό και να βγάλω τον μπεμπουλίξ βόλτα), ότι το συγκεκριμένο λινκ:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/growthcharts.html

το βρήκα σαν παράθεση σε μια απάντηση στο τοπικ του θηλασμού. Δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω αν είναι έγκυρο.

Ο παιδίατρός μας χρησιμοποιεί τις καμπύλες που είναι στο βιβλιάριο του παιδιού και μαρκάρει την ανάπτυξή του, από όσο ξέρω όμως είναι φτιαγμένες για παιδιά που δεν θηλάζουν (ίσως γι'αυτό είναι συνέχεια ο Νικόλας στην 90η και 97η θέση!).

Σε γενικά πλαίσια πάντως, εγώ έχω βρει το kellymom.com πολύ βοηθητικό και έχω λύσει άπειρες απορίες μου μέσα από κει.

Να σημειώσω ότι όλα τα παραπάνω είναι καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτίμηση και άποψη και δεν θέλω να κατευθύνω καμία μανούλα :tongue:

Φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html Βρήκα μετρήσεις βάρους εδώ για όποια ενδιαφέρεται ... θα το εκτιμούσα πολύ βεβαια να μου πείτε εάν είναι έγκυρες ή εάν γνωρίζεται κάτι διαφορετικό.

Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι κατά μέσο όρο θα πρέπει να βάζει 20-30γρ. τη μέρα...και πάλι μου είπε ότι κάποιες μέρες δεν είναι απαραίτητο να πάρει...

καλημερα κοριτσια!

σοφακι κουραγιο με τη δουλεια ειναι εξαντλητικες αυτες οι προθεσμιες κ εκενευριστικο αυτο το χτες σε καταλαβαινω...

ele nak ωραια τα νεα σου ειναι σημαντικο ν ασυμμετεχει κ ο μπαμπας κ πολυ ευχαριστο οταν εχει το χρονο κ τη διαθεση να το κανει!

ελισαβετ και μαρια καλα ν απερασετε στη βολτα σας!

εμεις ξυπνησαμε το πρωι κατα τις 9 φαγαμε κοιμηθηκαμε αλλο λιγο κ ετσι προλαβε η μαμα κ εβαλα 2 πληντηρια κ σιδερωσε αλλο ενα...παω τωρα για σκουπισμα και μετα ν ακανω ενα μπανακι κ βολτιτσα με τη μικρη!

σας φιλω ολες να εχετε ενα ομορφο σαβατοκυριακο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφια! Μια χαρα σας βρισκω ε?? Φαινετε ηταν η "σεληνη" χτες γιατι κ μενα κοιμηθηκε καλα! Δυστηχως εμεις εδω Jumbo δεν εχουμε, κ γενικως επικρατει νεκρα απο τετοια.. Εχει κ εναν απιστευτο αερα.. Απορω που την ειδαν τη λιακαδα!

Οσο για τις ορμονες Σοφακι, δεν το βλεπω! Εμενα εκει που εχουν ηρεμησει, ξαναφουντωνουν!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι κατά μέσο όρο θα πρέπει να βάζει 20-30γρ. τη μέρα...και πάλι μου είπε ότι κάποιες μέρες δεν είναι απαραίτητο να πάρει...

Πανω κατω τα ιδια μου χει πει... Καλα ειναι ο μπεμπης? Πως παει με την αντιβιωση?? Καλη βολτιτσα κ σε σας..

και μια ερωτηση: πως καταπολεμαμε το δαχτυλο στο στομα???

βγαζει την πιπιλα ή ενω εχει την πιπιλα στο στομα βαζει και το δαχτυλο της!

Εγω του βαζω γαντακια τη νυχτα για να μην παγωνουν τα χερια του... Αλλα δεν με αγχωνει κ ιδιαιτερα το θεμα, καλως η κακως, κ δεν το χω ψαξει παραπανω.. Για δοκιμασε το ομως!

Γεια σας κοριτσάκια κ μπεμπακια. Εύχομαι όλα τα αρρωστουλικα μωράκια να είναι καλύτερα. Σήμερα μου ήρθε περίοδος και πέρσι σαν σήμερα (μόνο που ήταν Παρασκευή) τσάκωσα το θαυματακι μου τι σύμπτωση κι αυτή

XwAPp3.png

Maria_S ευχαριστώ- Μαριάνθη μου sorry αλλά δεν συγκρατώ ονόματα ... κατα καιρούς εχω δει ότι έχετε δηλώσει τα πραγματικά σας ονόματα αλλά απο το να κάνω λάθος προτιμώ να χρησιμοποιώ το user που έχετε εδώ. και απ'οτι είδα εσυ είσαι απο το αγαπημένο μου νησι....(είδα τις "πόρτες" στη φωτο σου - σωστά?) Elisabeth... ναι είναι ένας καταπληκτικος μπαμπάς!

Βy the way το δικό μου όνομα είναι Ελευθερία.... (ή θάνατος ένα πράγμα χι χι χι)!!!

Maria_S τι γλυκό έφτιαξες? yummy!!!! να κάνω μια πονεμένη ερώτηση τώρα που είπα για γλυκά? τα κιλά τα χασατε? εγω έχω αλλά 2 να χάσω αλλά η κοιλιά δεν λέει να φύγει.... πριν ήμουν σε πολύ καλή φορμα... αθλητικός τύπος έκανα χρόνια ενόργανη και ιππασία και τώρα που έχω κοιλιά χαλαρή και ψιλοκρεμασμένη δεν με αναγνωρίζω .. φυσικά ο Άγγελός μας να είναι καλά και εγώ θα την ξαναφτιάξω την κοιλιά - που θα μου πάει? απλά πείτε μου εσεις πως είσαστε στην κοιλίτσα?

Πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσάκια των μικρών σας!!!

καλησπερα!πεθανα σημερα απ τη κουραση τι το θελα το συγυρισμα!μου ρθε κ περιοδος κ εχω πλημμυρισει παλι ουτε βολτα πηγαμε ουτε τιποτα!

ele nak εγω πηρα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη-22 συγκεκριμενα- εχω χασει τα δεκα αλλα εχω ακομη πολλα να χασω...κ δε κανω κ διατα εχω ταραξει τα γλυκα εσυ που εχεις λιγα να χασεις κ εισαι κ αθλητικος τυπος θα επανελθεις συντομα θα δεις!φιλια στο μωρακι σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

και φυσικα μεσα στο χαμο σημερα ξεχασα οτι ειναι γιορτη...

χρονια πολλα στις μαριες μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα!!!

Ξανα-ηρθαμε κι εμεις!

Σημερα (κ χθες)θηλαζουμε ολη μερα!!!

Κοριτσια εμενα πιπιλα σπανια δεχεται...κ το δαχτυλο...μου ειπε ο γιατρος να την αφηνω...

Απο κιλα μου μειναν 3,5.Πηρα 17 στην εγκυμοσυνη κ εχασα μολις 5 με τον τοκετο!Σημειωνω πως μονο η μπεμπα ηταν 3780!!!:o

Φυγαν αλλα 5 γρηγορα κ τα υπολοιπα σιγα-σιγα αλλα τρωω 2πλασιες ποσοτητες (ειδικα σοκολατες-μερεντες τα εχω τσακισει)!!!

Η κοιλιτσα κανει λιγο "ντοινγκ-ντοινγκ" οταν περπαταω γρηγορα οποτε......Κοβω ταχυτητα!!!!χαχαχα

Που θα παει?θα επανερθουμε!!!!!

Ξεχασα να πω περαστικα στα αρρωστουλια της παρεας!!!

XFVjp2.png

δεν την παλευω... γκρίνια πό τις 11 το πρωι και συνεχιζει.... εχουν σπασει τα νευρα μου. ελπίζω ολες οι αλλες μανουλες να ειστε πολυ πολυ καλυτερα... φιλακια σε ολες σας, δυστυχως δεν μπορω να μεινω περισσοτερο :-(

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!! Εμείς εδώ στην Κρήτη γιορτάζουμε μόνο τις ανύπαντρες Μαρίες σήμερα, τις υπόλοιπες τον 15Αύγουστο!

Ο δικός μας παιδίατρος μου είπε πως τα παιδιά που θηλάζουν είναι προτιμότερο να βάζουν χέρι στο στόμα παρά να πιάσουν πιπίλα γιατί κόβουν πιο γρήγορα τον θηλασμό αν πιάσουν πιπίλα.

Όσο για βάρος και ύψος εμείς έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Ο παιδίατρος προχθές που μας έκανε τα εμβόλια μας είπε πως ο μικρός είναι σαν ένα μωρό 6 μηνών!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σας :)

Και μεις στην Ήπειρο και Κέρκυρα έτσι το χουμε Ελευθερίτσα, αλλά σιγά μην αλλάξω τη γιορτή μου και γιορτάζω και μαζί με την πεθερομαρμάγκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...