Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλή Ανάσταση κορίτσια! Χρόνια πολλά κι ευλογημένα, να βρει η καθεμία το κομμάτι που της λείπει στο παζλ της ζωής, όποιο κι αν είναι αυτό. 

Να περάσετε όμορφα να γεμίσετε μπαταρίες! Να φάτε και να πιείτε να ευφρανθουν οι καρδιές! Οι στιγμές μετράνε!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που σαι ρε ελε!!! ειδες θα ανοιξουν καινουριο καφε λενε με μανουλες αυγουστου που ξαναειναι εγκυος!!! μια μια αυξανει ο αριθμος!

Περιμένω κι άλλες ανακοινώσεις οσονούπω αλλά αυτή τη φορά δε μαρτυράω τπτ!!! :lol:

Kι άμα μαζευτούμε 5 σας το λέω! Άνετα ανοίγει καφέ!!! :lol: :lol: Σε λίγο ακολουθάει η Αννούλα....και...:rolleyes: και μετά όποια θέλει επίσης ακολουθάει!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

που σαι ρε ελε!!! ειδες θα ανοιξουν καινουριο καφε λενε με μανουλες αυγουστου που ξαναειναι εγκυος!!! μια μια αυξανει ο αριθμος!

Εσένα σκεφτόμουν προχθές που έλεγες πως όταν πάω στην δουλειά θα με έχεις παρέα. Αχαχαχα! Θα ανακάμψω όμως Λινάκι!

Ωραίο το καφέ, μήπως να βιαστούμε????????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καφέ Αυγουστου,Οκτωμβρίου,Νοεμβρίου και Δεκεμβριου...μανούλες 2009-2010...διπλομανούλες...διδυμομανούλες...αγορομάνες...κοριτσομανούλες...και προσεχώς πολύτεκνες!!!!

Γαμάτος τίτλος αλλά θα χωρέσει ή θα μας τον κόψουν? :lol:

Διαφημίσεις

Γαμάτος τίτλος αλλά θα χωρέσει ή θα μας τον κόψουν? :lol:

Άντε καλέ εμείς είμαστε τα καλύτερα μέλη του parents!!!!Λοιπόν το παιδί μου θέλει ρούχα αλλά κρατιέμαι (και δουλεύω και δίπλα στο mothercare ) αφου έχουμε την βάπτιση το Μαιο!!!Πάντως οι αθλητικές φόρμες σε λίγο θα του είναι βερμούδες!!!Τώρα που το σκέφτομαι καλοκαίρι είναι καλές είναι :D:D:D:D:D!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Άντε καλέ εμείς είμαστε τα καλύτερα μέλη του parents!!!!Λοιπόν το παιδί μου θέλει ρούχα αλλά κρατιέμαι (και δουλεύω και δίπλα στο mothercare ) αφου έχουμε την βάπτιση το Μαιο!!!Πάντως οι αθλητικές φόρμες σε λίγο θα του είναι βερμούδες!!!Τώρα που το σκέφτομαι καλοκαίρι είναι καλές είναι :D:D:D:D:D!!!

Eγώ πέρυσι του είχα πάρει από το μάδερκερ σορτσάκια 0-3 μηνών αλλά είχαν τόσο μεγάλη φόρμα που μια φίλη μου με κόρη 1 έτους με κορόιδευε ότι κάνουν στην κόρη της! Τώρα τα έβγαλα και τα κοιτάω και πάω στοίχημα ότι του κάνουν! Αλλά το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση... Θα τα βάλει πάντως σίγουρα το 2ο με το καλό του χρόνου το καλοκαίρι! Κι εμένα δεν έχει ρούχα! Θα πάω ζάρα και τζάμπο. Ζηλεύω κάποια χάμφρεϊς του μαδερ αλλά μπήκα και σύγκρινα τιμές με το αγγλικό και είπα "δε σφάξανε!!"

Διαφημίσεις

Eγώ πέρυσι του είχα πάρει από το μάδερκερ σορτσάκια 0-3 μηνών αλλά είχαν τόσο μεγάλη φόρμα που μια φίλη μου με κόρη 1 έτους με κορόιδευε ότι κάνουν στην κόρη της! Τώρα τα έβγαλα και τα κοιτάω και πάω στοίχημα ότι του κάνουν! Αλλά το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση... Θα τα βάλει πάντως σίγουρα το 2ο με το καλό του χρόνου το καλοκαίρι! Κι εμένα δεν έχει ρούχα! Θα πάω ζάρα και τζάμπο. Ζηλεύω κάποια χάμφρεϊς του μαδερ αλλά μπήκα και σύγκρινα τιμές με το αγγλικό και είπα "δε σφάξανε!!"

Το ξέρω αλλά ρε γ@@@@ παιρνάω κάθε μέρα απο εκει και μου φωνάζει "έλα έλα"!!!Κυρία εγώ μετά την βάπτιση!!!Με τόσο ρουχομάνι που θα μαζέψουμε κρίμα είναι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το ξέρω αλλά ρε γ@@@@ παιρνάω κάθε μέρα απο εκει και μου φωνάζει "έλα έλα"!!!Κυρία εγώ μετά την βάπτιση!!!Με τόσο ρουχομάνι που θα μαζέψουμε κρίμα είναι!!!

Στο Λασίθι δεν κάνουν δώρα κι ευτυχώς και οι περισσότεροι δικοί μου συγγενείς και καλεσμένοι θα είναι από εκεί. Θα βαριόμουν πολύ να αλλάζω ρούχα!

Εγώ με το Δημητρη σε κάποιες βαπτίσης που πάμε αντί για δώρο βάζουμε χρήματα σε φακελάκι!!!Να πάρουν οι γονείς ότι θέλουν!!!

Και εγώ βαριέμαι πάρα πολύ αφου μερικά πράγματα του μπέμπη τα κρύψαμε αφόρετα!!!!Εχώ πεί στους περισσότερους 12 και πάνω και βλέπουμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για ρούχα λέτε ε???

Εμείς έχουμε αρκετά καλοκαιρινά. Τα περισσότερα που μου έφεραν πέρυσι στην γέννα τα είχα γυρίσει και είχα πάρει καλοκαιρινά για φέτος που ευτυχώς θα του κάνουν. Σωστά είχα προνοήσει για το νούμερο.

Κατά καιρούς ψώνισα και διάφορα, στις εκπτώσεις βρήκα προσφορές από περυσινά κομμάτια και είμαστε οκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...