Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλή Ανάσταση κορίτσια! Χρόνια πολλά κι ευλογημένα, να βρει η καθεμία το κομμάτι που της λείπει στο παζλ της ζωής, όποιο κι αν είναι αυτό. 

Να περάσετε όμορφα να γεμίσετε μπαταρίες! Να φάτε και να πιείτε να ευφρανθουν οι καρδιές! Οι στιγμές μετράνε!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Απο γουρουνιάσματα πολλά!!!Ας είναι καλά ο αντρούλης μου που κάθε βράδυ μου έφερνε κρέπα,σοκολάτα ,μπισκότο στον τελευταίο μήνα!!!Εμένα με πιάσανε οι πόνοι 5,30 ώρα το πρωί μέσα στον ύπνο μου οπότε μου ήρθε ξαφνικά και 7 μερούλες πριν την ημερομηνία του γιατρού!!!Το είχα πάρει χαλαρά και απο τις 5,30 ξύπνησα τον Δημήτρη στις 8,30 ο οποίος τα έχασε τελείως!!!Ελεγε συνέχεια "γεννάμε"!!!Γενικά τα θυμάμαι τόσο γλυκά όλα!!!Εγώ, η κοιλούμπα ,ο Δημητρης και η βαλίτσα στο αυτοκίνητο 9 παρά ,10 Αυγούστου ,άνθρωπος να μην υπάρχει στην Θηβών και εμείς να περνάμε τα κόκκινα φανάρια με κόρνες και αλάρμ και το νοσοκομείο λιγότερο απο 10 λεπτά απο το σπίτι μας!!!

Τελικά οι άντρες μας γεννήσανε πρίν από εμάς!!!:D Εμένα ο δικός μου είχε σηκωθεί από τις 2 και είχε ντυθεί να φύγουμε! Πού πάς χριστιανέ μου? Δεν έπαιζε να περάσω τόσες ώρες στο Μητέρα! Τον ξαναέβαλα για ύπνο με τα χίλια ζόρια...

Εμείς δεν μπορούσαμε να τρέξουμε λόγω αυτοκινήτου... Καθότι "σαύρα" το δικό μας από τις μετατροπές και βρόνταγε στους αθάνατους ελληνικούς δρόμους!!!

Κι εγώ ακριβώς 7 ημέρες πρίν την ΠΗΤ!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Απο γουρουνιάσματα πολλά!!!Ας είναι καλά ο αντρούλης μου που κάθε βράδυ μου έφερνε κρέπα,σοκολάτα ,μπισκότο στον τελευταίο μήνα!!!Εμένα με πιάσανε οι πόνοι 5,30 ώρα το πρωί μέσα στον ύπνο μου οπότε μου ήρθε ξαφνικά και 7 μερούλες πριν την ημερομηνία του γιατρού!!!Το είχα πάρει χαλαρά και απο τις 5,30 ξύπνησα τον Δημήτρη στις 8,30 ο οποίος τα έχασε τελείως!!!Ελεγε συνέχεια "γεννάμε"!!!Γενικά τα θυμάμαι τόσο γλυκά όλα!!!Εγώ, η κοιλούμπα ,ο Δημητρης και η βαλίτσα στο αυτοκίνητο 9 παρά ,10 Αυγούστου ,άνθρωπος να μην υπάρχει στην Θηβών και εμείς να περνάμε τα κόκκινα φανάρια με κόρνες και αλάρμ και το νοσοκομείο λιγότερο απο 10 λεπτά απο το σπίτι μας!!!

Αχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol: Παναγίτσα μου όσο σκέφτομαι το σκηνικό πεθαίνω από τα γέλια!!!

Αχ θα γεννήσω!!! Kαι δεν είναι ακόμα η ώρα μου!!!! :lol: :lol: :lol:

Αντριάνα πήρε τηλ τώρα ο Χάνης και οι μ@λ@κες στη Βούλα του είπαν ότι δε μπορεί να δώσει γιατί δεν έχουν περάσει 3 μήνες από τη τελευταία του αιμοδοσία. Ειχε δώσει για ένε φίλο πρόσφατα.

Τι μ@λ@κες.

Αύριο πρωί θα περάσει να δει από κοντά και θα σου πω.

Σήμερα απόγευμα δε δέχονται λέει.

Και γ@μω τα δημόσια νοσοκομεία.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol: Παναγίτσα μου όσο σκέφτομαι το σκηνικό πεθαίνω από τα γέλια!!!

Αχ θα γεννήσω!!! Kαι δεν είναι ακόμα η ώρα μου!!!! :lol: :lol: :lol:

Και εγώ τώρα γελάω τότε όμως του έλεγα..."ήρεμα βρε αγάπη μου γιατί έτσι όπως πάς δεν θα φτάσουμε στο Αττικό για γέννα αλλα...":!:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αντριάνα πήρε τηλ τώρα ο Χάνης και οι μ@λ@κες στη Βούλα του είπαν ότι δε μπορεί να δώσει γιατί δεν έχουν περάσει 3 μήνες από τη τελευταία του αιμοδοσία. Ειχε δώσει για ένε φίλο πρόσφατα.

Τι μ@λ@κες.

Αύριο πρωί θα περάσει να δει από κοντά και θα σου πω.

Σήμερα απόγευμα δε δέχονται λέει.

Και γ@μω τα δημόσια νοσοκομεία.

Opos kai na exei eyxaristo poli bre kloklo aston an einai min taleporithei, tha broume apo to naytiko einai kai o aderfos mou aimodotis kai psaxni na brei kai alous apo eki.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Να είστε καλά και να χαίρεστε τα μωρά σας :)

Νεκ χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον Γιώργη σου και με το καλό να του χαρίσεις το πιο σπουδαίο δώρο, το αδερφάκι του!!!!!!!!!!!!!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...