Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Μαζι με την αντιβίωση πέρνει και προβιοτικά ;;; Γιατι εμάς τον πρώτο μήνα δεν του είπε κανείς να πάρει και του βγήκε σταφυλοκοκος και μετά του ξανά βγήκε το ecoli 

Το σταφυλοκοκκο τον βρηκαμε τυχαια, μετά πήρε αντιβιωση. Ευτυχώς μας ειχε κοψει και οσες φορες εχει χρειαστει καποιος απο τους δυο μας αντιβιωση επαιρνε παντα και προβιοτικά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!!!!!

Χρονια πολλά στο Χανιώτη μου,στο γκομενάκι της κορουλας μου!!!!!!

Να σε χαιρονται οι γονεις σου αγορίνα τρελή!!!!!

Τζινάκι πολύχρονη!!!!!!!!Οτι επιθυμεις!!!!!!!Να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!

Και τωρα απολαυστε τη χοντρη γκαστρωμενη καστανή Αγγελικούλα!!!!!!!!

Σε πρώτη φάση ευχαριστούμε πολύ!!!

Σε 2η φάση κόψε όλο το βυζί και κάτι από την κοιλιά, τοσοδούλι όμως από την κοιλιά...κι ειμαι εγώ ακριβώς έτσι! Αραχτή να χλαπακιάζω η γουρούνα!

Τώρα που την ξαναβλέπω την κοιλιά μου...Παναγία μου κοντεύω να σε φτάσω... Στον 9ο ήσουν??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά τώρα είμαι στη μάνα μου, όταν πάω σπίτι θα σας βάλω εγώ μία έγκυα να δείτε χάλι. ΤΟ χάλι. Από τις τελευταίες που είμαι και σα λουκουμάς!

Εγώ γιαυτό δε βγήκα πολλές φώτο! Γιατί είχα γίνει γουρουνίτσα και με είχα αγριέψει κιόλας! Είχα μια χλωμάδα στο τέλος! Απαπα!!! Σας είχα βάλει την παραμονή που πήγα να γεννήσω? Βλέπω την κοιλιά και δεν το πιστεύω ότι είχα τόσο μεγάλη κοιλιά!!!! Χθες τα βλέπαμε με τη μάνα μου και όσο σκέφτομαι ότι η 2η κοιλιά θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη....ποπο!!!!

Κλεό η μαμά τι λέει?

Ααααααααα καταχάρηκε!

Βέβαια!:roll:

Τώρα θα πηγαίνει για "καφέ" με 2 μωρά λέει και θα καμαρώνει.

Αμ δε!!

Εχω ήδη αρχίσει να επιβάλλω τις ανάγκες μου.

Ας πει όχι άμα θέλει.

Παρασκευές που δε μπορεί να με βοηθάει η φίλη μου θα κατασκηνώνω εδώ, το δήλωσα.

Αμα δε της αρέσει θα σφιχτεί να της αρέσει.

Αν και τώρα εγώ την έβαλα για ύπνο τη μικρή, μου βγήκε η μεση και η κοιλιά με το παρκοκρέβατο...

Θα κοπούν αυτάαααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ααααααααα καταχάρηκε!

Βέβαια!:roll:

Τώρα θα πηγαίνει για "καφέ" με 2 μωρά λέει και θα καμαρώνει.

Αμ δε!!

Εχω ήδη αρχίσει να επιβάλλω τις ανάγκες μου.

Ας πει όχι άμα θέλει.

Παρασκευές που δε μπορεί να με βοηθάει η φίλη μου θα κατασκηνώνω εδώ, το δήλωσα.

Αμα δε της αρέσει θα σφιχτεί να της αρέσει.

Αν και τώρα εγώ την έβαλα για ύπνο τη μικρή, μου βγήκε η μεση και η κοιλιά με το παρκοκρέβατο...

Θα κοπούν αυτάαααααα

:lol: :lol: Mια χαρά σε βρίσκω φιλενάδα!!!

Νεκ,ημουν 15 μερες μεσα στο μηνα μου.

Ποπο,τι γουρουνιασματα καναμε τοτε ομως ε?χαχααχααχα!απολαυση βρε παιδι μου!

Νεκταράκι,επειδη θελω να τη βγαλω σε λίγο,σβηστη μωρε απο το quote! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

εχω φωτο την 1η μερα που μπηκα για προκληση? ειναι 7 το πρωι και ειμαι βουρκωμένη..οποτε τη βλεπω αυτη τη φωτογραφία με πιανει κάτι,τη 2η μερ που μπηκα για προκληση δεν εβγαλα φωτο..μη με πάει παλι γκαντεμιά σκεφτηκα!

α χα και γω έχω φωτό με τη βαλίτσα στη πόρτα χαράματα που φεύγαμε για Λητώ.

Και χαμογελάω τελείως στημένα, γιατί βασικά έκλαιγα (πρωτότυπο) και δεν είχα κοιμηθεί ούτε μια ώρα το βράδυ απτη φρίκη μου

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Νεκ,ημουν 15 μερες μεσα στο μηνα μου.

Ποπο,τι γουρουνιασματα καναμε τοτε ομως ε?χαχααχααχα!απολαυση βρε παιδι μου!

Νεκταράκι,επειδη θελω να τη βγαλω σε λίγο,σβηστη μωρε απο το quote! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

εχω φωτο την 1η μερα που μπηκα για προκληση? ειναι 7 το πρωι και ειμαι βουρκωμένη..οποτε τη βλεπω αυτη τη φωτογραφία με πιανει κάτι,τη 2η μερ που μπηκα για προκληση δεν εβγαλα φωτο..μη με πάει παλι γκαντεμιά σκεφτηκα!

Αχ εγώ να δεις γουρούνιασμα! Αλλά με γλυκά! Ενώ στην αρχή ούτε να τα φτύσω....στο τέλος έτρωγα κάτι ζουμερά με παγωτό και κάτι βάφλες με παγωτό και κάτι τσιζκέικ πάντα με παγωτό.... :lol:

α χα και γω έχω φωτό με τη βαλίτσα στη πόρτα χαράματα που φεύγαμε για Λητώ.

Και χαμογελάω τελείως στημένα, γιατί βασικά έκλαιγα (πρωτότυπο) και δεν είχα κοιμηθεί ούτε μια ώρα το βράδυ απτη φρίκη μου

Eγώ δεν έκλαιγα, είχα πολύ άγχος κι επίσης χαμογελούσα στημένα! Στο δωμάτιο του μπέμπη. Εμένα με βάλανε από βραδύς... Νύχτα μόνη μου (δεν είχε κρεβάτι να κάτσει κανείς μαζί μου) στο νοσοκομείο, να ξέρω ότι το άλλο πρωί θα γεννήσω. Καλύτερα να αρχίζει από μόνος του ο τοκετός!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...