Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Το σταφυλοκοκκο τον βρηκαμε τυχαια, μετά πήρε αντιβιωση. Ευτυχώς μας ειχε κοψει και οσες φορες εχει χρειαστει καποιος απο τους δυο μας αντιβιωση επαιρνε παντα και προβιοτικά.

Ναι όντως κάνουν δουλειά τα προβιοτικά αλλά πρέπει να τα συνεχίζουμε για λίγο καιρό και μετά την διακοπή της αντιβίωσης !!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ ναι γμτ πολλά λεφτά! και καλά εμείς δε τα χουμε αλλά και να τα χαμε...χμ....μάλλον αλλού θα χάλαγα...σε διακοπές μάλλον.

Μανταλένα τι καλή που είσαι!!! το μιμάκι όμως καλύτερο! μωρουλάκι που ήταν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!Χθες το βράδυ κοιμηθήκαμε ευτυχώς χωρίς διακοπή... φοβόμουν μην τριτώσει το καταχάνεμα που λέγαμε :lol: αλλά ευτυχώς χθες τουλάχιστον δεν τρίτωσε!

Οπότε παρόλο που ξυπνήσαμε στις 7....(σε ποιον έμοιασε Θεέ μου αυτό το παιδί???) είμαι κουλ και νιώθω μια χαρά! Εσείς κοπελίτσες μου τι κάνετε? Μπεμπάκια? Κλεοπατράκι μου σήμερα πώς είσαι? Εγώ προς το παρόν οκ! Μετά τη βόλτα τη χθεσινή έλεγα δεν το γλιτώνω το κρεβάτωμα και πάλι...αλλά μέχρι τώρα, φτου-φτου που λέγαμε, καλά.

Κατά τα άλλα να σχολιάσω! Μανταλένα ακόμα και γκαστρωμένη θεά ήσουν κορίτσι μου!!! Και η φώτο με το φόρεμα προχθές φανταστική!!!

Επίσης Αγγελική μου αφασία είστε στη φώτο με τη μπέμπα σου! Δε μπορώ να πω...πιο εμπνευσμένες φώτο δεν έχω ματαδεί! :lol:

Καλημέρες!

Καλά και μεις, κοιμηθήκαμε καλά, δόξα το Θεό.

Και γω καλά.....άντε άλη μια μέρα να περάσει...άγχος.

Που λες Αγγελική σπίτι θα το κάνουμε το μετά βάφτιση.

Απαπα τζέρτζελα δε γούσταρα καθόλου, ούτε μεις ούτε το πορτοφόλι μας.

Η μετακόμιση δεν έγινε γι'αυτό αλλά για να ανοίξουμε χώρο να μετακινείται και να παίζει ανετα η Ζώιτσα. Φτιάξαμε άπλα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα να σχολιάσω! Μανταλένα ακόμα και γκαστρωμένη θεά ήσουν κορίτσι μου!!! Και η φώτο με το φόρεμα προχθές φανταστική!!!

Επίσης Αγγελική μου αφασία είστε στη φώτο με τη μπέμπα σου! Δε μπορώ να πω...πιο εμπνευσμένες φώτο δεν έχω ματαδεί! :lol:

καλημερα!!!

ετσι θα εισαι και συ φετος!!!μαζι με τον γιωργη σου και την κοιλιτσα σου!!!!

και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!

οσο για την αγγελικη εχει πολυ πλακα γιατι σε σχεση με την τουλουμπα φαινεται οδοντογλυφιδα!!!!χαχαχα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Kαλημέρα!!!!

Νεκταρίτσα του χρόνου τέτοια εποχή θα καούν τα Χανιά με το γλέντι του Γιώργη!!!!Να τον χαίρεσαι κοπέλα και το Γιώργη και τον σπόρο στην κοιλίτσα αλλά και τον μπαμπά Άρη για την καλή δουλειά που έκανε!!!(όλο τους ξεχνάμε τους μπαμπάδες)!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια κοριτσόπουλα!

Εμενα απο κρεατα μου ειπε αρνι,κατσικι,μοσχαρι,κοκό και χοιρινό μονο ψαρονέφρι.

Λοιπον,τελώ υπο καταθλιψη,πηγα σημερα η μανδάμ στα Χοντο να πάρω σουτιέν..και..με ειδα σε full screen στους τεραστιους ολοσωμους καθρέπτες που εχει..ε ενταξει,το παθα το εγκεφαλικό..κορίτσια, το βυζί..καμια σχεση με πριν..ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ.Πάω καρφί για πλαστική...αχ Μανταλένα τα λεγες εσυυυυυυυυυυυυυυ!

Moυ χαλασε η διαθεση μιλάμε.:-(:sad::-(

Τεσπα,πηρα 2 σουτιέν και εφυγα, γυρνα σπιτι και λεω του άντρα μου..το 2ο παιδί δε το θηλάζω στο λεω να το ξέρεις!!!!!!!!!!

Θα επανελθει? μπα ε?

Πηγα κ εκλεισα επιτελους κ μπομπονιέρες, ειναι μια μεταλλική πεταλουδα και θα κρέμονται κορδελάκια, ξερετε φανταζομαι.

2,30 πηγε,μας τον επιασε ολίγο? κανα 2ευρο μου χε πει τεσπα.

Αν και στην Αθηνα την ιδια την ειχα βρει 3 έουρα.

Για στολισμό εγω λεω να μη βαλω ,παρα μονο στην κολυμπηθρα,εχει πολυ πρασινο η εκκλησία και ειναι κ πεταμένα λεφτά τελικά.ισως κανα μπαλονι στην εισοδο.

Εμενα το Μαριλιζακι,μονο μπαμπα-τατα-νταντα-τετε-οτε-ετα-ατα.αυτα εχει πει..για "μαμα" ουτε λόγος!

Κατερινα .......αααααααααααα...........σε παρακαλώ, να μαζεψεις την κορη σου, ο Λίο ειναι λογοδοσμένος,Αντριάνα δε μιλάς καλε????????!!!!!!!!!!!!:D

Kalimera sas,

Ti exasa xthes kale, ti einai ayta pou akou gia ton gamprouli mou????

San na mou fenete oti tha allaksoume gnomi kyra simpethera kai tha pame pros xristaki meria :).... ax ax ax exe xari pou se simatho simpethera :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Λοιπόν εχθές ο πιτσιρίκος μου κοιμήθηκε στις 9 και ξαναξύπνησε σήμερα στις 8!!!Σερί και ούτε πιπίλα δεν βάλαμε!!!

Εχθές έλιωσα στο τρέξιμο .έκλεισα μπαλονοστολισμό, πήγα τα χαρτιά στην εκκλησία,έκλεισα το πλυντήριο πιάτων (σήμερα θα μου το φέρουν) όλο τρέξιμο και λεφτά να φεύγουν!!!

Στις 7 ήμασταν όλοι σπίτι και οι παπουδογιαγιάδες και ήρθε ο παππούλης να μας κάνει αγιασμό!!!Λοιπόν ο μπέμπης έδωσε ρεσιταλ τ, τον κρατούσε ο Δημήτρης και όταν άρχισε να ψέλνει ο παπάς το μωράκι μας νόμιζε πως τραγουδούσε και άρχισε και αυτό τα δικά του!!!Πέσαμε όλοι κάτω απο τα γέλια ακόμα και ο παπάς!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kalimera sas,

Ti exasa xthes kale, ti einai ayta pou akou gia ton gamprouli mou????

San na mou fenete oti tha allaksoume gnomi kyra simpethera kai tha pame pros xristaki meria :).... ax ax ax exe xari pou se simatho simpethera :)

Α!!!Θελεις να έχουμε δράματα και επεισόδια????Καλέ αγαπάμε λέμε αλλά είναι λίγο "μπερμπάντης" το καλό μου!!!Θα τον στρώσω!!!!Όσο γιατην Χιώτισσα ξεχνάει τον"Χανιώτη" κρυφό έρωτα μάλλον!!!:wink:;-):wink:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας! Τώρα που κάθομαι και το σκέφτομαι...ούτε του χρόνου θα γιορτάζει επίσημα το μικρό! Γιατί βάφτιση θα κάνουμε με το καλό το καλοκαίρι του 2011 και για τα δύο μωρά! Υπερπαραγωγή θέλω! Αν είναι δυο αγόρια πρέπει να ψάξω θέμα αν είναι αγόρι-κορίτσι θα παίξει πολύ χρώμα! Σας ακούω που ετοιμάζετε τις δικές σας βαφτίσεις κι ανυπομονώ!!! Έχω και τη φίλη μου την Εύη με το ατελιέ της και θα μου κάνει λαμπάδες και μπομπονιέρες, μαρτυρικά και στολισμό, τα κάνει και τέλεια!!! Αν είναι αγόρι και το 2ο και μου το βαφτίσει κιόλας θα είναι σούπερ!!!

Και το είπαμε να είστε καλά και να μπορείτε γιατί σας θέλω όλες!!! Σας κλείνω δωμάτια κι έρχεστε διακοπές στο χωριό του Άρη που έχω ανεβάσει στο φέισμπουκ! ;)

Nτινάκι μου φαντάζομαι πλάκα στον Αγιασμό! Την κάμερα πρέπει να έχει κανείς ρε παιδί μου ανά πάσα στιγμή σταντ-μπάι να καταγράφει τέτοιες φάσεις! :lol:

Λοιπόν με τα σηκώματα του μπέμπη στην κούνια....από χθες άρχισε να τρίζει υπερβολικά.... Εκεί που ήταν μια χαρά τώρα με το παραμικρό κούνημα κάνει τρελό θόρυβο!!! Σπάσαν τα νεύρα μου το βράδυ και τώρα την ακούω από την ενδοεπικοινωνία! Για να εμημερώσω τον μπαμπά να κάνει κανένα λάδωμα....

Αχ ναι καλέ την Τζίνα μας καλέ!!! Που γιορτάζει κι επίσημα!! Τζινάκι μας να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη με την οικογένειά σου και με το καλό και στο 2ο μωράκι!!! Πήραμε φόρα τώρα... :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...