Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια...θα σας μαλώσω!!!!!!

Οταν κουνιέται ο Σακης εγω δεν κουνάω ρούπι απο τον καναπε μου!!!

ΣΑΚΗΣ!!!ΣΑΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

:) :) :) :) Α γι'αυτο......Δεν το ειχα συνδυασει.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας!

είπα να σας πω μια γρήγορη καλησπέρα!

έχω πήξει σήμερα! απο τις 3 το μεσημέρι είμαι στον υπολογιστή και δουλεύω...ας όψονται τα deadlines...

μα τι είμαστε εμείς οι Έλληνες...όλα τελευταία στιγμή τα κάνουμε κι όταν τους ρωτάς πότε το θέλουν σου απαντάνε :χτες!

Μα απο τη μια θέλουν να πάρουν επιδοτήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ αλλά απο την άλλη το αποφασίζουν 10 μέρες πριν λήξει το πρόγραμμα επιδότησης...και τρέχει η Σοφία τώρα αντί να κοιμάται δίπλα στο κοριτσάκι της!

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα!

άντε καλό βράδυ να έχουμε!!!

Φιλάκια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως Οταν ειναι εκνευρισμενος τον βαζω παντα στο αριστερο μου χερι που ξερω οτι βολευομαστε με τη μια και δεν καθομαι να παιδευομαστε με το αλλο...

Αν και δεξιοχειρας δεν ξερω πως μου εκατσε ετσι...

Ζωη και εγω και ο αντρας μου βολευομαστε να τον κραταμε απο το αριστερο.Δεξιοχειρες και οι 2.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Δεν σας γράφω συχνά διότι μου είναι δύσκολο να ξεκολλήσω από το αντράκι μου… κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται μόνο 2-3 φορές και αυτό για 10-15ʼ. Συνήθως σας διαβάζω το βράδυ αργά αφού τον βάλουμε για ύπνο αλλά για να γράψω δεν βλέπω από την κούραση…

Αυτή την εβδομάδα πήρε άδεια και ο μπαμπάς του οπότε κάναμε τρελά πάρτι… όλη μέρα βόλτα και το απόγευμα παιχνίδια. Το προτείνω σε όλες αυτό… εάν υπάρχει δυνατότητα να πάρουν οι άντρες σας άδεια να το κάνουν έτσι θα καταλάβουν και εκείνοι πόσες είναι οι απαιτήσεις του μωρού σας και το πιο σημαντικό θα δοθεί η ευκαιρία και σε εκείνους να δεθούν ακόμα περισσότερο με το μωράκι σας. Η παρουσία του πατέρα είναι πολύ σημαντική και τα κάνει κοινωνικά και ανεξάρτητα. Διάβασα ότι υπήρξαν κάποιες μικροσυγκρούσεις… όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και με τη συζήτηση ξεπερνιόνται όλα!!! Επίσης εμείς κάναμε και το εξής… για όσες θηλάζουν… μπορείτε να κάνετε άντληση και να δίνεται στο μπαμπά να ταΐσει το μωράκι σας έτσι θα πάρει και αυτός την ικανοποίηση… και δεν θα αισθάνεται αποκομμένος.

Χτες ο μικρός μας έκανε το πρώτο 5απλό εμβόλιο. Ευτυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει πυρετό… Η ανάπτυξη του είναι μια χαρά… 2 μηνών και 2 ημερών 58 εκ. και 4750 γρ. Ευτυχώς στο ύψος δεν θα μου μοιάσει (το είχα άγχος) έχει πάρει από τον μπαμπά του χαχαχα! Όσο αφορά το βάρος γνωρίζω ότι υπάρχουν 2 ειδικοί πίνακες για θηλασμό και μη… Μήπως διαθέτει καποια από εσάς τον πίνακα με τις μετρήσεις για μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά; Η παιδίατρος είπε ότι το βάρος του θα έπρεπε να είναι 4800γρ… όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτή τη μικρή διαφορά των 50 γρ.. αλλά δεν είμαι σίγουρη εάν μας υπολογίζει για βάρος με θηλασμό ή μη.

Επίσης, θέλω να ευχηθώ σε όλες σας να γίνουν καλά τα μωράκια σας… διάβασα ότι κάποια είναι αρρωστούλικα... τους φιλώ λοιπόν γλύκα τα πατουσάκια…. Α, και τελικά όχι μόνο άλλαξε η ζωή μας αλλά και ο χαρακτήρας μας… και οι δυό μας, μπαμπάς και μαμά έχουμε γίνει πολύ ευσυγκίνητοι… τον κοιτάμε και δακρύζουμε πολλές φορές… είναι μέχρι να μας ρίξει καμία βρισιά για να συνέλθουμε!

Επειδή μάλλον σας κούρασα σταματώ τη φλυαρία και υπόσχομαι να επανέλθω με όλα εκείνα τα «κουλά» που μας λένε όλοι οι «ειδικοί» για την φροντίδα των μωρών μας. Στην εγκυμοσύνη όλοι (συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι…) είχαν γίνει γυναικολόγοι…. Τώρα έχουν αλλάξει ειδικότητα.. έγιναν παιδίατροι… αναμένω στροφή στο επάγγελμα και σε λίγα χρόνια θα είναι εκπαιδευτικοί… κλπ…. αλλά όπως υποσχέθηκα θα γράψω άλλη μέρα γιʼαυτό και πιστέψτε με έχω πολλά να πω όπως και εσείς φαντάζομαι… ας κάνουμε διαγωνισμό μεγαλύτερης μαλ***** που έχουμε ακούσει!

Καλο ΣΚ σε όλες και από ένα φιλάκι σε όλες τις μικρές μυτούλες.

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html Βρήκα μετρήσεις βάρους εδώ για όποια ενδιαφέρεται ... θα το εκτιμούσα πολύ βεβαια να μου πείτε εάν είναι έγκυρες ή εάν γνωρίζεται κάτι διαφορετικό.

Διαφημίσεις

Καλημερα... Ελ, πολυ ωραια τα νεα σας. Αυτο που λες με την αδεια, το καναμε κ εμεις τις πρωτες 10 μερες του μωρου μας, κ καθε ΠΣΚ βεβαια.. Επισης κ με το γαλα, οταν εχω αντλησει, το δινω στον Θοδωρη κ του το δινει.. Γενικα τα πανε καλα οι δυο τους.. Νομιζω το site που εβαλες το ειχε βαλει κ η Μαρια, εγω δεν ξερω να σου πω τωρα αν ειναι εγκυρο, παντως κ εμενα ο παιδιατρος πανω κατω αυτα μου εχει πει, οποτε πρεπει να ειναι οκ...

Ζωιτσα που εισαι?? Καλημερα.. Για ελα που εχω να σου πω!

Καλημερα κ σε σενα Αναστασια, κ ευμορφια απο χτες!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Γεια σας!

είπα να σας πω μια γρήγορη καλησπέρα!

έχω πήξει σήμερα! απο τις 3 το μεσημέρι είμαι στον υπολογιστή και δουλεύω...ας όψονται τα deadlines...

μα τι είμαστε εμείς οι Έλληνες...όλα τελευταία στιγμή τα κάνουμε κι όταν τους ρωτάς πότε το θέλουν σου απαντάνε :χτες!

Μα απο τη μια θέλουν να πάρουν επιδοτήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ αλλά απο την άλλη το αποφασίζουν 10 μέρες πριν λήξει το πρόγραμμα επιδότησης...και τρέχει η Σοφία τώρα αντί να κοιμάται δίπλα στο κοριτσάκι της!

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα!

άντε καλό βράδυ να έχουμε!!!

Φιλάκια!

Καλημερα! Ποπο αυτο το "χτες!" μου τη δινει στα νευρα.. Κ μενα το κανουν κ μου ρχετε να τους στειλω απο κει που ρθαν! Καλο κουραγιο Σοφακι..!

Μar_28 να και εμας ο μπαμπας πηρε άδεια με το γεννήθηκε το αντρακι μας... και θα περνει μια εβδομαδα τους επομενους 2 μήνες... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με το βάρος.... οπότε τώρα περιμένω απο τη Μαρία να μου πει που και εάν έχει καταλήξει εάν οι μετρήσει του site είναι έγκυρες.....

El_Nak is calling Maria over over.....

Τώρα φεύγουμε πάμε βολτα .... θα περάσω μια βολτουλα απο εδω το απογευματακι... Φιλια σε όλες!!!

Μαριανθη με λενε!Κοιτα, ολες αυτες οι τιμες κ οι καμπυλες σχετικες πρεπει να ειναι. Παντως μεχρι το απογευμα θα εχει μπει κ η Μαρια η οποια θα το εχει διασταυρωσει αν ειναι αυτο.. Καλη σας βολτιτσα!!!

Καλημερα!!!

τι κανετε?

χαθηκα τις τελευταιες μερες λογω οτι η μικρη ηταν πολυ αναστατη.

και τις λιγες στιγμες που ηταν ησυχη ετρεχα να προλαβω τα του σπιτιου.

εχθες το βραδυ ομως κοιμηθηκε 4 ωρες σερι οποτε ηρεμησα λιγο...

σε λιγο θα παμε jumbo!!!!

οικογενειακα και με τους κουμπαρους μαζι!!!

Θεσσαλονικιες θα κανουμε καμια συναντηση?

την ερχομενη εβδομαδα λεω να κατεβω μια βολτα!

τωρα που λιγο τα κεφια αρχισαν να ανεβαινουν!

αυτες οι ορμονες ποτε ερχονται στα συγκαλα τους?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...