Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, Neverstop said:

Την προγεστερόνη τη θέλουμε κάτω από 1 όταν ξεκινάμε τον τεχνητό κύκλο για εμβρυομεταφορα. Αν τα βάλεις φρέσκα νομίζω σου ξεκινάνε κατευθείαν έστω προλουτεξ. Ναι για την ημέρα της μεταφοράς τη θες υψηλή, εγώ πχ είχα κάπου 50-60.

Μιλάτε για την πρώτη ημέρα περιόδου? Ναι εκεί πρέπει να είναι χαμηλά δεν ξέρω πόσο αλλά δεν μου την έχουν μετρήσει και πότε. Ξέρω ότι την ημέρα της εμβρυομεταφορας μου τις τελευταίας ήταν 40.

10 hours ago, Neverstop said:

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

Ναι αλλά μερα την ωολληψια θέλουμε να αυξηθεί πολύ εγώ αυτό ξέρω.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις με το μοσχαρι μια χαρα ...και απο κακα μια χαρα ..και τα αερια μας περασαν μετα τον 4ο μηνα( πολυ κλανια) ..

και γαλα υποαλλεργικο s26

και εγω πηχτα τα δινω ( ζουμερο δε τρωει τιποτα και γινεται και χαλια) ..απλα λεω μονο λαχανικα χωρις τσιτσι μεσα σα κυριως γευμα

κατσικισιο δινεις φρεσκο γαλα?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις με το μοσχαρι μια χαρα ...και απο κακα μια χαρα ..και τα αερια μας περασαν μετα τον 4ο μηνα( πολυ κλανια) ..

και γαλα υποαλλεργικο s26

και εγω πηχτα τα δινω ( ζουμερο δε τρωει τιποτα και γινεται και χαλια) ..απλα λεω μονο λαχανικα χωρις τσιτσι μεσα σα κυριως γευμα

κατσικισιο δινεις φρεσκο γαλα?

φρέσκο δίνω. έχω όμως και σκόνη για τις εξόδους αλλά και για να μη σηκώνομαι το βράδυ αν ζητήσει. έχω έτοιμο το μπιμπερό με τη σκόνη, βάζω και νερό από το θερμός και έτοιμο! γιατί μέχρι να ζεστάνω το φρέσκο το βράδυ αυτός μελλανιάζει από το κλάμα...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

ναι, καταλαβα ..

εγω της εκανα μια προσπαθεια με κατσικισιο γιαουρτι ..και δακρυσε με τη ξινιλα ...

τωρα θα ξαναρωτησω το ντοκτορ ...για φρεσκο ...γιατι θα ηθελα να σταματησω τις σκονες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

ναι, καταλαβα ..

εγω της εκανα μια προσπαθεια με κατσικισιο γιαουρτι ..και δακρυσε με τη ξινιλα ...

τωρα θα ξαναρωτησω το ντοκτορ ...για φρεσκο ...γιατι θα ηθελα να σταματησω τις σκονες

να σου πω την αλήθεια οικονομικά στο κατσικίσιο, γιατί δεν ξέρω για τα άλλα, νομίζω συμφέρει η σκόνη. Το μπουκάλι 650μλ (για μία μέρα του Χρηστάκη) κάνει γύρω στα 3€ και τα 400γρ σκόνη 15€.

άσχετα από αυτό όμως να στηρίζουμε και λίγο Ελλάδα αφού τα δίνουμε. Το φρέσκο είναι ελληνικό αυτό που δίνω (από το Βόλο), ενώ η σκόνη ιταλική.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Γεια κοριτσόπουλα!

Εμενα απο κρεατα μου ειπε αρνι,κατσικι,μοσχαρι,κοκό και χοιρινό μονο ψαρονέφρι.

Λοιπον,τελώ υπο καταθλιψη,πηγα σημερα η μανδάμ στα Χοντο να πάρω σουτιέν..και..με ειδα σε full screen στους τεραστιους ολοσωμους καθρέπτες που εχει..ε ενταξει,το παθα το εγκεφαλικό..κορίτσια, το βυζί..καμια σχεση με πριν..ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ.Πάω καρφί για πλαστική...αχ Μανταλένα τα λεγες εσυυυυυυυυυυυυυυ!

Moυ χαλασε η διαθεση μιλάμε.:-(:sad::-(

Τεσπα,πηρα 2 σουτιέν και εφυγα, γυρνα σπιτι και λεω του άντρα μου..το 2ο παιδί δε το θηλάζω στο λεω να το ξέρεις!!!!!!!!!!

Θα επανελθει? μπα ε?

Πηγα κ εκλεισα επιτελους κ μπομπονιέρες, ειναι μια μεταλλική πεταλουδα και θα κρέμονται κορδελάκια, ξερετε φανταζομαι.

2,30 πηγε,μας τον επιασε ολίγο? κανα 2ευρο μου χε πει τεσπα.

Αν και στην Αθηνα την ιδια την ειχα βρει 3 έουρα.

Για στολισμό εγω λεω να μη βαλω ,παρα μονο στην κολυμπηθρα,εχει πολυ πρασινο η εκκλησία και ειναι κ πεταμένα λεφτά τελικά.ισως κανα μπαλονι στην εισοδο.

Εμενα το Μαριλιζακι,μονο μπαμπα-τατα-νταντα-τετε-οτε-ετα-ατα.αυτα εχει πει..για "μαμα" ουτε λόγος!

Κατερινα .......αααααααααααα...........σε παρακαλώ, να μαζεψεις την κορη σου, ο Λίο ειναι λογοδοσμένος,Αντριάνα δε μιλάς καλε????????!!!!!!!!!!!!:D

ωχ, το παιζει σε 2ο ταμπλο ο μικρος ????

για το βυζι ..εμενα μαζεψε με τη μια ..μια χαρα ...

και τωρα ξαναφουσκωνει ..ειναι στα σωματα μαλλον δεν εχει να κανει ο θηλασμος ..

κοπελιες καλο μεσημερι ..και πολυχρονες οσες γιορταζουν αυριο και να τους χαιρεστε τους γιωργηδες οσες εχετε

εγω αυριο την κανω κοπανα απο δουλεια ..γιορταζει ο συζυγος , γυρισε και σημερα απο ταξιδι ...οποτε θα την περασουμε μαζι αυριο την μερα ..

δε νομιζω να μπω ...

φιλακια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ωχ, το παιζει σε 2ο ταμπλο ο μικρος ????

για το βυζι ..εμενα μαζεψε με τη μια ..μια χαρα ...

και τωρα ξαναφουσκωνει ..ειναι στα σωματα μαλλον δεν εχει να κανει ο θηλασμος ..

κοπελιες καλο μεσημερι ..και πολυχρονες οσες γιορταζουν αυριο και να τους χαιρεστε τους γιωργηδες οσες εχετε

εγω αυριο την κανω κοπανα απο δουλεια ..γιορταζει ο συζυγος , γυρισε και σημερα απο ταξιδι ...οποτε θα την περασουμε μαζι αυριο την μερα ..

δε νομιζω να μπω ...

φιλακια

Φιλάκια Κατερινιώ! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Κατερινιώ να χαίρεσαι τον άντρα σου! Και καλά να περάσετε!!!

Αγγελικούλα μη στεναχωριέσαι βρε! Πτώση είναι το θέμα?? Καλό σουτιέν να φοράς και να γυμνάσεις το άνω μέρος. Και υπάρχουν κι ωραιότατες κρέμες και μάσκες σύσφιξης για το στήθος!

Εγώ πάλι ρε παιδιά από τη μέση και κάτω θέλω πλαστική που είμαι ολοστρόγγυλη.

Βυζί τπτ! Ούτε σουτιέν φοράω καλά-καλά... Μου τη δίνει που είναι τόσο ανομοιόμορφο το σώμα μου αλλά αν τελειώσω από τα παιδιά θα κάνω δραστικά πράγματα!

Μου τη δίνει που είναι τόσο ανομοιόμορφο το σώμα μου αλλά αν τελειώσω από τα παιδιά θα κάνω δραστικά πράγματα!

αν???????

δηλαδη μεχρι πότε εχεις σκοπο να γεννοβολας????????χαχαχαχα

Πτωση και μειωση ογκου...αστα...

αν???????

δηλαδη μεχρι πότε εχεις σκοπο να γεννοβολας????????χαχαχαχα

Πτωση και μειωση ογκου...αστα...

Διόρθωση: όταν τελειώσω με τα παιδιά... :lol:

Μείωση όγκου... φιλενάδα το κουπ Β εμένα μου είναι και μεγαλωπό! Κι είμαι και έγκυος!!! Και 1,67 με 68+ κιλά όλα στον κ&^%λο με το συμπάθιο! :lol:

Έχω μια κάρτα που ευχετήρια από το γάμο μου! Μα την Παναγία επειδή το σκάνερ το έχω καταχωνιάσει θα τη βγάλω φώτο να σας τη στείλω να πεθάνετε στο γέλιο...

Με το γεννοβόλημα έχει να κάνει! :lol:

Εχω πηρα κουπ C τωρα ρε.

Εγω παλι ανακαλυψα μια φωτο στο κινητο του αντρα μου ,ειμαι στο μηνα μου,με την κοιλια τουρλα και τρωμε σε ενα ιταλικο..μιλαμε για πολυ γελιο,μολις ερθει θα σας τη βαλω να σας φτιαξει η διαθεση,

Παμε βολτιτσα,φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...