Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα..εμεις παιζουμε κουκου τσα..στο κουκου κρυβεται κατω απο την κουβερτα ..και στο τσα ξεσκεπαζεται ( μερικες φορεσ ομως αργει ή πρεπει να πω 2 φορες τσα ) ...συνδυαζουν ηχους και πραξεις ....αλλα για λεξουλες ειναι μικρα ακομα ..αν ειμαστε τυχερες ,,,σε κανα 2 μηνες θα ακουσουμε τα πρωτα λογακια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!!!

Μόλις αποτέλειωσα το μαγείρεμα... Χοιρινές με πατάτες στο φούρνο για μάς και κάτι νέο για το μπεμπέκο... του έβαλα σε λαδόκολα τυλιχτό (στύλ γκιούλμπασι) χοιρινό με πατάτα-καρότα και κολοκύθια στο φούρνο σε πήλινο... τώρα που το άνοιξα ζήλεψα!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Kατερίνα κάνει χοιρινό???Νόμιζα μόνο κοτόπουλο ή μοσχάρι!Καλά εγώ είμαι και λίγο φοβιτσιάρα στα φαγητά!!!Ας πούμε πεπονάκι ή ρύζι δεν του έχω βάλει ακόμα μόνο 2 κουτάλιες ρυζάλευρο στις σούπες ή στην φρουτόκρεμα!Αφού όμως το τσίμπησε το 800ακι γιατί να προσθέτω θερμίδες?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμένα ο μικρός έχει πεί κανα δυό φορές μαμά - μπαμπά, αλλά μάλλον τυχαία και δεν τα ξανάπε. Ίσα η χαρά ότι με φώναξε...:D

Από τα γνωστά ντα-τα κλπ. άλλο τίποτα, ειδικά αφού φάει είναι λές και ήπιε redbull...

Αυτό που λέει και έχει πολύ γέλιο είναι το "άντε"... όταν του παρεις το ψωμί από τα χέρια, μέχρι να του δώσεις άλλο τσιρίζει και όταν το πιάσει λέει με ύφος : "άντε" :D:D

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!

Μόλις αποτέλειωσα το μαγείρεμα... Χοιρινές με πατάτες στο φούρνο για μάς και κάτι νέο για το μπεμπέκο... του έβαλα σε λαδόκολα τυλιχτό (στύλ γκιούλμπασι) χοιρινό με πατάτα-καρότα και κολοκύθια στο φούρνο σε πήλινο... τώρα που το άνοιξα ζήλεψα!

Kι εγώ το ξέρω δεν κάνει χοιρινό παρά πολύ μετά τον 1ο χρόνο... Αχ ρώτα το γιατρό πριν το δώσεις!

μου είπε σε κρέας τα πάντα... και το μοσχάρι να το καταργώ σιγά - σιγά γιατί έχει πολλές τοξίνες.. 1 καλό κάνει και πιο πολύ κακό (βάσει των νέων ερευνών). Σίδηρο έχουν και τα άλλα λέει κι αν τρέφεται σωστά όλα καλά.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Kι εγώ το ξέρω δεν κάνει χοιρινό παρά πολύ μετά τον 1ο χρόνο... Αχ ρώτα το γιατρό πριν το δώσεις!

ρώτησα καλέ... δε δίνω στο μπεμπάκο μου τίποτα έτσι... και μάλιστα ρώτησα και τη φίλη μας την παιδίατρο (λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας) και μου είπε κι αυτή οκ.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Ναι αλλά το χοιρινό έχει πολύ λίπος έτσι δεν είναι???Καλά εγώ είμαι και άσχετη!!!!

βάζεις ψαχνό μόνο... εγώ πήρα από τη μπριζολίτσα το στρογγυλό και το καθάρισα και από την εξωτερική πλευρά, που έχει μια πετσούλα, πρίν το μαγειρέψω.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Θα ρωτήσω σήμερα τη ντοκ! Σημειώνω ερωτήσεις!

μου είχε πει άπό τον προηγούμενο μήνα να του δώσω χοιρινό αλλά δεν έτυχε να αγοράσω (δεν είμαι και πολύ του κρέατος).

Πάντως έτσι που μιλάμε και με άλλες κοπέλες, ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα μωρά μόνες μας. Μεγάλη κουβέντα πάω να ανοίξω...:|

5Jjep3.png

vf6Up3.png

καλα ο καθε γιατρος τα δικα του ...εμενα μου πει χοιρινο μετα το χρονο , γιατι η δικια μου εχει την αλλεργια στο γαλα και αρα ειναι επιρρεπης σε αλλεργιες ....

αλλιως δε νομιζω οτι εχει θεμα ...

εμενα εχει φαει 2 φορες αρνακι ..και γλυφοταν ...

και μοσχαρι , κοτοπουλο αλλιως ..

να ρωτησω σχετη χορτοσουπα δινετε??εμενα τωρα της μαγειρευει η μανα μου ...αλλα της λεω να της φτιαχνει και σχετη ,...αλλα δε με πολυακουει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kατερίνα κάνει χοιρινό???Νόμιζα μόνο κοτόπουλο ή μοσχάρι!Καλά εγώ είμαι και λίγο φοβιτσιάρα στα φαγητά!!!Ας πούμε πεπονάκι ή ρύζι δεν του έχω βάλει ακόμα μόνο 2 κουτάλιες ρυζάλευρο στις σούπες ή στην φρουτόκρεμα!Αφού όμως το τσίμπησε το 800ακι γιατί να προσθέτω θερμίδες?

εγω το ρυζαλευρο το εκοψα ..μονο στον 6ο εβαλα λιγο ...το θεωρω αχρηστο

μια χαρα μανεστρουλα ..αλλιως πηζει με τη πατατα και τα αλλα λαχανικα ..

και τη φρουτοκρεμα ..μονο φρουτα , πηζει με τη μπανανα ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλα ο καθε γιατρος τα δικα του ...εμενα μου πει χοιρινο μετα το χρονο , γιατι η δικια μου εχει την αλλεργια στο γαλα και αρα ειναι επιρρεπης σε αλλεργιες ....

αλλιως δε νομιζω οτι εχει θεμα ...

εμενα εχει φαει 2 φορες αρνακι ..και γλυφοταν ...

και μοσχαρι , κοτοπουλο αλλιως ..

να ρωτησω σχετη χορτοσουπα δινετε??εμενα τωρα της μαγειρευει η μανα μου ...αλλα της λεω να της φτιαχνει και σχετη ,...αλλα δε με πολυακουει

Εμένα μου είπαν ότι η δυσανεξία στο γάλα οδηγεί και σε δυσανεξία στο μοσχάρι... και όντως από όταν ελλάτωσα το μοσχάρι και του δίνω και κατσικίσιο γάλα, ούτε αέρια ούτε κολικοί και ενεργείται και καλύτερα...

εγώ δίνω και σκέτα λαχανικά καμιά φορά το απόγευμα για να μην τρώει συνέχεια κρέας. όταν λέτε σούπα εννοείτε ζουμερά? γιατί εγώ όλα πηχτά τα φτιάχνω.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...