Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σου πω τι μου κανε εμένα να σε ξεαγχώσω, τυλίχτηκε μέχρι σκασμού με τη κουνουπιέρα στο κεφάλι!

το ίδιο χαρτί αλλαγής ενορίας θα πάρουμε κι εμείς το σάββατο.

τα μπαλόνια που κλείσαμε εμείς 4 απλά με τούλι όχι πολύ μεγάλα 170!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιο παιδι λεει λεξη με νοημα 8 μηνων? μη τρελαθουμε

μαμαμα, μπαμπαμπα, ντα νταντα , τιθθθ, τααααααα, εεεεεεεεεεεεεε, ηηηηηηηηη...εσεις οτι νοημα θελετε βγαζετε

νεκ ..ο γυναικολογος μου ειπε να το αφησω για τον αλλο μηνα, γενικα ειναι πολυ συγκεντρωτικος ..και στο προβλημα με το ζαχαρο αυτος με ανελαβε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ...διαιτα ..και στο θεμα με το μωρο οσο ηταν στο μαιευτηριο μου ειχε πει οτι ηταν αυτος υπευθυνος ..( υπερηχο νεφρων ..παιδιατρος ....) ηταν ενημερος για ολα πριν απο μενα , εδινε εντολες για συγκεκριμενους γιατρους στο παιδιατρικο

να σου πω την αληθεια του εχω εμπιστοσυνη ....!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ποιο παιδι λεει λεξη με νοημα 8 μηνων? μη τρελαθουμε

μαμαμα, μπαμπαμπα, ντα νταντα , τιθθθ, τααααααα, εεεεεεεεεεεεεε, ηηηηηηηηη...εσεις οτι νοημα θελετε βγαζετε

νεκ ..ο γυναικολογος μου ειπε να το αφησω για τον αλλο μηνα, γενικα ειναι πολυ συγκεντρωτικος ..και στο προβλημα με το ζαχαρο αυτος με ανελαβε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ...διαιτα ..και στο θεμα με το μωρο οσο ηταν στο μαιευτηριο μου ειχε πει οτι ηταν αυτος υπευθυνος ..( υπερηχο νεφρων ..παιδιατρος ....) ηταν ενημερος για ολα πριν απο μενα , εδινε εντολες για συγκεκριμενους γιατρους στο παιδιατρικο

να σου πω την αληθεια του εχω εμπιστοσυνη ....!!!

Έμενα καλέ μιλάει κανονικά και απαντάει και στο τηλέφωνο όταν λείπουμε κάτι σαν τηλεφωνητης...γράφει κιόλας...κρατάει ημερολόγιο...περπατάει κανονικά...πάει βόλτες μόνος σου...και για ποτό παρακαλώ...και εχθές έκανε το καλύτερο...έφερε γκομενίτσα σπίτι...ω! ναι κανονικά...γιατί δεν ξέρω αν σας το έχω πεί τον έχει και μεγάλο...τον ενθουσιασμο καλε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

βρε συ .....για αυτο αργησε η δικια μου να γυρισει????και της εχω πει ..να προσεχει τα αγορια

Καλέ η δικιά σου ήταν!!!!Α της φέρθηκε σαν ιππότης ο γιόκας μου...και δεν έκαναν τίποτα το πονηρό...τους είχα απο κοντά εγώ....:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μπραβο βρε..μονο λιγο το μπουτακι ε?????

πωπω τι λεμε ..παντως το παραδεχομαι οτι οι αγορομανες εχετε το πλεονεκτημα σε τετοιες κουβεντες .....

καλομελέτα και έρχεται Κατερινάκι ;););););)...και στο προαίσθημα δεν πέφτω έξω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

και εγω αγορακι πιστευω οτι εχω!!!και ο γιατρος ετσι του φανηκε !!!η πλακα ειναι οτι μονο εγω ψηνομαι και για αντρακι ..ο αντρας μου και η μανα μου θελουν κοριτσι παλι !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

και εγω αγορακι πιστευω οτι εχω!!!και ο γιατρος ετσι του φανηκε !!!η πλακα ειναι οτι μονο εγω ψηνομαι και για αντρακι ..ο αντρας μου και η μανα μου θελουν κοριτσι παλι !!!

Nαι! Κάνε κι εσύ "την κότα με το χρυσό αυγό" που λέει κι η μάνα μου! :lol:

Μου έχει ζαλίσει τα αυτιά Παναγία μου!!! Πάει παιδιά θα το ξεγράψω, εγώ κόρη δε θα κάνω ποτέ, το έχει σίγουρο η μάνα μου!

Διαφημίσεις

Κατερινά το μεσημέρι θα αναίβω στα μέρη σου!!!Ξέρεις πιά είναι η"κασταμονης" ψάχνω το "electrostudio" 30 ευρώ κάτω το πλυντήριο απο τα μεγάλα καταστήματα και δωρεάν παράδοση ενώ η άλλη ήθελαν 15 ευρώ παρακάλω!!!Ας ε΄΄ιναι καλά το skroytz.gr!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τωρα ψηνομαι για ενα αντρακι ...να σου πω εχω αλλη εγκυμοσυνη , καθολου ενοχλησεις ..η μανα μου λεει οτι εχω αγριεψει ( στη μπεμπα ημουν γλυκια ) και η κοιλια μου ειναι πλατια ...στη μπεμπα ηταν τσουπωτη ..βεβαια παιζει να ειναι κα χαλαρωση !!!!

θελω ενα αντρακι να λιωνει για μενα ...ο αντρας μου με φτυνει για τη μπεμπα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινά το μεσημέρι θα αναίβω στα μέρη σου!!!Ξέρεις πιά είναι η"κασταμονης" ψάχνω το "electrostudio" 30 ευρώ κάτω το πλυντήριο απο τα μεγάλα καταστήματα και δωρεάν παράδοση ενώ η άλλη ήθελαν 15 ευρώ παρακάλω!!!Ας ε΄΄ιναι καλά το skroytz.gr!!!

η κασταμονης ειναι στην κυμης ( οπως ερχεσαι απο αττικη οδος) στο δεξι χερι ..στριβεις και εχει γραμμες τρολλευ ....αφου περασεις τη Σπ.Λουη ( ολυμπιακο σταδιο) ενα πρατηριο ..και μετα στριβεις ....

τωρα απο ν.ιωνια μεσα μπερδευομαι να σου πω...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

η κασταμονης ειναι στην κυμης ( οπως ερχεσαι απο αττικη οδος) στο δεξι χερι ..στριβεις και εχει γραμμες τρολλευ ....αφου περασεις τη Σπ.Λουη ( ολυμπιακο σταδιο) ενα πρατηριο ..και μετα στριβεις ....

τωρα απο ν.ιωνια μεσα μπερδευομαι να σου πω...

Ok θα το βρώ!!!Ευχαριστώ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κι εμένα δε μιλάει! Τώρα μερικές μέρες λέει "γιαγιαγιαγια" και "ντανταντα" και λέει κι ένα "μπλια μπλια" αλλά μέχρι τώρα έκανε μόνο "ααα" και κάτι άλλα φωνήεντα. Αν επινάει πολύ μπορεί αν ακούσεις κανένα "αμαμαμ" αλλά μπ δεν έχει πει ακόμα, ούτε μπαμπά, μαμά κλπ.

Και διαβάζω ότι 8 μηνών λένε λέει και το β το γ το δ και μια τουλάχιστον λέξη με νόημα! :shock:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

καλε ναι πως λεμε και μεις 1 λεξη με νοημα "τα" :D:D:D για οταν θελει να κανει τα!!! καλα δεν περιμενω πολλα απο την μικρη μου γιατι αν ειναι κληρονομικο και αυτη στα 2,5 θα με πει μαμα!

ηθελα πολυ να ερθω στην βαφτιση της ζωης ρε κοριτσια αλλα εχω αλλη μια βαφτιση τοτε φιλων και νονος θα ειναι το αφεντικο που ειμαστε και πολυ φιλοι και δεν ξερω τι να κανω!!!μακαρι να ερθουμε αθηνα παντος!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...