Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα εμενα ο κύκλος μου είναι 24 ημερών τα τελευταία χρόνια. Παντα την 7η ημέρα έβλεπα ωάριο και μάλιστα μεγάλο. Δε μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του τέλους.

Δε μου είπε κάτι, μόνο να τελειώσω σήμερα τα serpafar και να πάω 10η ημέρα για επανάληψη.

Έχω ξαναπάρει serpafar αλλά δε μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι. Είναι η 3η φορά που τα παίρνω και δεν είχα αλλαγή στον κύκλο τις άλλες φορές. Μου έκανε κάτι αιμορραγίες μόνο και μου είχαν πει πως φταίει που λεπταίνει το ενδομήτριο. 

Είχα κάνει ναι και δεν ήταν καλές η αλήθεια είναι. FSH 17 και Ε2 40. Πρώτη φορά δε φαίνεται τίποτα από τον υπέρηχο τέτοια μέρα  και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μήπως είναι η αρχή του τέλους αν ξεκινάω να χάνω ωορρηξίες. 

Μην προτρεχεις, οσο μπορεις δηλαδη. Κατσε να δεις 10η μερα τι θα φανει, μπορει να εχει μεγαλωσει καποιο/α. Επισης ακομα κ ενας κυκλος να ειναι πιο μεγαλος η ανωορρηκτικος , δεν σημαινει πως δεν θα κανεις ποτε ξανα ωορρηξια. οι γιατροι λενε οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει 1-2 φορες το χρονο. καλα, δεν το συζητω για γυναικες με ΣΠΩ που οι περισσοτεροι κυκλοι μες στον χρονο ετσι ειναι. Θελω να πω οτι τυχαινει, χωρις να σημαινει οτι παει, τερμα δεν θα κανεις ωορρηξια ποτε ξανα. κι εφοσον στις ωοθηκες σου υπαρχουν καταβολες, μια χαρα θα συνεχισεις να κανεις. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ δε νυστάζει για να του κάνω "σσσ", χαδάκια και λοιπά για να ξανακοιμηθεί! :lol:

Kαι εντάξει κατεβάζω το στρώμα...πώς τον φτάνω μετά να τον χαϊδεύω?? Και τώρα για να τον φτάσω θέλει σκύψιμο, αν κατέβει κι άλλο θα πάθω λουμπάγκο! :lol:

Θα ρωτήσω και τη γιατρό σήμερα...αλλά με βλέπω να τον παίρνω στο κρεβάτι μου καλά το λέτε. Δε νομίζω κι εμένα να κολλήσει... Φάση θα είναι μάλλον, ελπίζω να περάσει...

Κλεοπάτρα όταν απαντάς "καλά" θα βάζεις μια χαμογελαστή φατσούλα κι όχι φατσούλα με ρωτηματικό εντάξει??? :lol: To πολύ-πολύ γράφε κι ένα φτου-φτου για να μη ματιαστείς!!! :lol:

Κατερινιώ πήγαινε σε ενδοκρινολόγο! Ο ενδοκρινολόγος σου είπε να το αφήσεις και να ξανακάνεις τον άλλο μήνα εξετάσεις?? Γιατί αν στο είπε ο γυναικολόγος θέλει σκότωμα! Τι ξέρει αυτός από αυτά???!!! Σα να θες να εξετάσεις τα δόντια και να σε κοιτάει ο οφθαλμίατρος είναι....

Δεν πρέπει απλά να είναι κάτω από το όριο η tsh αλλά ρυθμισμένη σε συγκεκριμένα χαμηλά επίπεδα. Όσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα! Εμένα τώρα είναι περίπου στο 2,5 και πέρυσι το ρύθμιζα στο 0,80 με 0,90! Και λείπει η ενδοκρινολόγος για να της τα πω μπας και μου αυξήσει τη δόση αλλά μόλις τη βρω θα σου πω τη γνώμη της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ακριβώς κάνει????:confused::confused::confused:

άντε για πες εσύ;;; της νεκ κόλπα είναι αυτά! ή μάλλον του γιώργη μας!:D;)

ο δικός μου δε κάθεται καλά ακόμα στο ποπό του όχι και να σηκωθεί! όλη την ώρα πέφτει! ευτυχώς κοιμόμαστε κι εμείς σερί όμως! προς το παρόν βέβαια...είδομεν

Σήμερα έχω παράγγελια μπαλονοκατάσταση ,να παραγγείλω το πλυντήριο πιάτων ,να πάω τα χαρτιά στην εκκλησία και στις 7.30 θα έρθει πάπας στο σπίτι να μας κάνει έναν αγιασμό έτσι για το καλό!!!Δηλαδή τρέξιμο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Simpethera na min anisixiseis, me tin idia logiki kai ego tha eprepe na anisixo pou i mploumplou to mama den to leei oute gia astio.

Ego xthes ta epeksa piga kai tin brika na einai tiligmeni san soublaki me tin koubertatis se simio pou nomiza oti tha skasi.... mexri na tis tin bgalo kai na do oti einai kala me ekopse krios idrotas.

aaaaaaaaaaa kalimera den eipa.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω παράγγελια μπαλονοκατάσταση ,να παραγγείλω το πλυντήριο πιάτων ,να πάω τα χαρτιά στην εκκλησία και στις 7.30 θα έρθει πάπας στο σπίτι να μας κάνει έναν αγιασμό έτσι για το καλό!!!Δηλαδή τρέξιμο!!!

asxeto ti xartia xriazonte ?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Την ληξιαρχική πράξη που έχει σφραγίδα και λέει "για βάπτιση" ,έναν αλλ΄ξεις ενορία ένα χαρτί απο την ενορία σου οτι σου επιτρέπουν να το κάνεις, και την ταυτότητα σου.Αυτά έχω μαζί μου και μία ληξίαρχική πράξη γάμου (αν χρειαστεί)!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Simpethera na min anisixiseis, me tin idia logiki kai ego tha eprepe na anisixo pou i mploumplou to mama den to leei oute gia astio.

Ego xthes ta epeksa piga kai tin brika na einai tiligmeni san soublaki me tin koubertatis se simio pou nomiza oti tha skasi.... mexri na tis tin bgalo kai na do oti einai kala me ekopse krios idrotas.

aaaaaaaaaaa kalimera den eipa.

Καλημέεεερες!!!

Αγχώθηκες πολύ ε?Βρε την μπλουμπλού κάνει κολπάκια!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κι εμένα δε μιλάει! Τώρα μερικές μέρες λέει "γιαγιαγιαγια" και "ντανταντα" και λέει κι ένα "μπλια μπλια" αλλά μέχρι τώρα έκανε μόνο "ααα" και κάτι άλλα φωνήεντα. Αν επινάει πολύ μπορεί αν ακούσεις κανένα "αμαμαμ" αλλά μπ δεν έχει πει ακόμα, ούτε μπαμπά, μαμά κλπ.

Και διαβάζω ότι 8 μηνών λένε λέει και το β το γ το δ και μια τουλάχιστον λέξη με νόημα! :shock:

Διαφημίσεις

gia liga deyterolepta exasa tin gi kato apo ta podia mou

Πέρασε πάει τώρα!!!Τι να πώ βρε συμπεθέρα τα μπεμπόνια είναι θηριάκα πιά και θέλουν έναν άνθρωπο συνέχεια!!!Αλλά ακόμα και στο ύπνο?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κι εμένα δε μιλάει! Τώρα μερικές μέρες λέει "γιαγιαγιαγια" και "ντανταντα" και λέει κι ένα "μπλια μπλια" αλλά μέχρι τώρα έκανε μόνο "ααα" και κάτι άλλα φωνήεντα. Αν επινάει πολύ μπορεί αν ακούσεις κανένα "αμαμαμ" αλλά μπ δεν έχει πει ακόμα, ούτε μπαμπά, μαμά κλπ.

Και διαβάζω ότι 8 μηνών λένε λέει και το β το γ το δ και μια τουλάχιστον λέξη με νόημα! :shock:

more kai mpampa leei kai giagia kai polles alles asinartites koubentes MAMA den leei i skatoula

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Μωρέ το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και το καθένα κάτι απο όλα θα κάνει πρώτα...αν τα έκαναν όλα μαζί και σύντομα θα ήταν τα παιδιά "θαύμα"!!!!Άλλο μιλάει πιό γρήγορα ,άλλο περπατάει πιό γρήγορα το καθένα έχει τη χάρη του!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μωρέ το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και το καθένα κάτι απο όλα θα κάνει πρώτα...αν τα έκαναν όλα μαζί και σύντομα θα ήταν τα παιδιά "θαύμα"!!!!Άλλο μιλάει πιό γρήγορα ,άλλο περπατάει πιό γρήγορα το καθένα έχει τη χάρη του!!!!

Akribos etsi einai ta pragmata opos ta les.

Koritsia plisiazei o kairos pou tha paei i mikri mou me tin giagia tis gia 15 meres sto nysi kai frikaro stin idea oti den tha tin blepo gia totes meres.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...