Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα εμενα ο κύκλος μου είναι 24 ημερών τα τελευταία χρόνια. Παντα την 7η ημέρα έβλεπα ωάριο και μάλιστα μεγάλο. Δε μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του τέλους.

Δε μου είπε κάτι, μόνο να τελειώσω σήμερα τα serpafar και να πάω 10η ημέρα για επανάληψη.

Έχω ξαναπάρει serpafar αλλά δε μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι. Είναι η 3η φορά που τα παίρνω και δεν είχα αλλαγή στον κύκλο τις άλλες φορές. Μου έκανε κάτι αιμορραγίες μόνο και μου είχαν πει πως φταίει που λεπταίνει το ενδομήτριο. 

Είχα κάνει ναι και δεν ήταν καλές η αλήθεια είναι. FSH 17 και Ε2 40. Πρώτη φορά δε φαίνεται τίποτα από τον υπέρηχο τέτοια μέρα  και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μήπως είναι η αρχή του τέλους αν ξεκινάω να χάνω ωορρηξίες. 

Μην προτρεχεις, οσο μπορεις δηλαδη. Κατσε να δεις 10η μερα τι θα φανει, μπορει να εχει μεγαλωσει καποιο/α. Επισης ακομα κ ενας κυκλος να ειναι πιο μεγαλος η ανωορρηκτικος , δεν σημαινει πως δεν θα κανεις ποτε ξανα ωορρηξια. οι γιατροι λενε οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει 1-2 φορες το χρονο. καλα, δεν το συζητω για γυναικες με ΣΠΩ που οι περισσοτεροι κυκλοι μες στον χρονο ετσι ειναι. Θελω να πω οτι τυχαινει, χωρις να σημαινει οτι παει, τερμα δεν θα κανεις ωορρηξια ποτε ξανα. κι εφοσον στις ωοθηκες σου υπαρχουν καταβολες, μια χαρα θα συνεχισεις να κανεις. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι πειτε μου ποιας χωρας οι υπαλληλοι δημοσιας υπηρεσίας δουλευουν στις 12 το βραδυ???????????????????

ΣΕ ΚΑΜΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε το ιντερνετ πριν λιγο,μαλλον στεγνωσανε τα καλωδια, οχι οχι δε μου το κοψανε..αμεσως εσεις!!!!Τρωγομαι με τα ρουχα μου ολη μερα.

Καλα χεστα αυτα τωρα........

Βρε Κλοκλιτσα..Μπραβο και απο δω και ξανα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Σιγανοπαπαδίτσα δε μας ελεγες τιποτα ε???!!!!!!!!!!)

Οχι αγχος ρε κοριτσάκι, δεν εισαι πρωταρα πια!!!! το ξερεις το εργο!

και εχει τοσο ομορφο τέλος και ταυτοχρονα αρχη!!!!!!!!

Ουφ κοριτσια τι ωραια που ειναι, νομιζω οτι ξαναζω απο την αρχη το "Αυγουστος 2009"!!!!!!!

Ετσι μου ερχεται απο τη χαρα μου να γκαστρωθω κ γω δηλαδη!!!!!!!!

γελασαμε παλι!!!!!!!!

Λοιπον παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα!

Φιλάκια πολλα στα 3 σπορακια του καφε μας!!!!!!!

Και στα υπολοιπα εννοεται,αλλα τωρα προέχουν οι εγκυμονούσες μας!!!!!!!!

Καλημέρες.

Που σαι βρε Αγγελική....αχαχαχα αποκομμένη....:D

Ευχαριστω για τα συχαρίκια.

Γιατί όχι και συ?

Μωρέ δεν είπα τίποτα νωρίτερα γιατί με τα ροζ κλπ από την αρχή έλεγα δε θα προχωρήσει οπότε τι να τους λέω....ε αφού τη πάλεψε το σπορί το πα!

Και τώρα αρχή είναι, 34η μέρα κύκλου σημερα. Πολύυυυυυυυ νωρίς!

Που είστε οι πρωινές??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα?? Τι κάνετε μαμάδες, μπεμπάκια και σποράκια?? ;)

Λοιπόν παιδιά την έχω πατήσει με τον μικρό τώρα που έμαθε να σηκώνεται! Χθες στις 3 τη νύχτα ξύπνησε κι άρχισε να καταχανεύει μες στην κούνια! Μπουσούλαγε, σηκωνόταν στο τέλος γύρισε και άνοιξε ένα παιχνιδάκι που παίζει μουσική και το μάτι γαρίδα! Το είχε ξανακάνει να ξυπνήσει και να έχει κέφια πριν κάμποσες μέρες. Τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί ένας Θεός ξέρει πόσην ώρα θα έκανε να ξανακοιμηθεί. Ενώ στο κρεβάτι μου τον παίρνω αγκαλιά, κάνω πως κοιμάμαι και χαζεύει για λίγο και στο τέλος το παίρνει απόφαση και κοιμάται.... Κάνω κακά άραγε? Λέτε να το μάθει? Θα τον άφηνα μόνο στην κούνια να παίξει μέχρι να ξανακοιμηθεί αλλά επειδή μπουσουλάει, σηκώνεται και πέφτει φοβάμαι μη φάει κανένα χτύπο στα κάγκελα... Η πάντα δεν καλύπτει όλη την κούνια και έτσι όπως σηκώνεται την κατεβάζει και δεν καλύπτεται το πάνω μέρος οπότε μπορεί να χτυπήσει πιγούνι και μύτη άνετα. Έχω ακούσει μωρό 9 μηνών που έσπασε το χέρι του μες στην κούνια από τέτοιο πέσιμο... Τι θα κάνατε στη θέση μου?

Καλημέρα Κλοκλο!! Καλά είσαι? Δε θα κάτσω πολύ... Έχω δουλίτσες, κι ο μπέμπης μπουσουλάει και επειδή τον κυνηγάει η μάνα μου συνέχεια λέω να πάω να παίξω μαζί του να την ξεκουράσω...

Μμμμ θα κατέβαζα το στρώμα τέρμα κάτω, θα έβαζα μεγάαααλη πάντα, και θα τον άφηνα στη κούνια μέχρι να αποφασίσει να ξανακοιμθηεί.

Εκτός αν άρχιζε να κλαίει βέβαια, οπότε θα έκανα τα γνωστά....σκύψιμο πάνω από κούνια, χάιδεμα, σσσσσσσ, πιπίλα, μουσικούλα mobile κλπ κλπ.

Αν δε πιάνει αυτό αγκαλίτσα και νανούρισμα.

Βέβαια αυτά τα λέω τώρα που το Ζωήφιο είναι σα μούμια στο κρεβάτι.

Ανάσκελα και ακούνητη.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!

εμεις ειχαμε καλη νυχτα .,..αλλα το παιδι σηκωνεται απο τις 6μιση .....και μετα παιζουμε στο κρεβατι ...βαρβαρα ωραρια ..

η δικη μου κυνηγαει τις παντοφλες ....θα παθει καμια στοματιτιδα στο τελος ...

η μανα μου εχει βγαλει το τραπεζακι του σαλονιου ...εχει στρωσειι σεντονι στο χαλι και κανει εκει παιχνιδι σηκωνεται και απο καναπε σε καναπε ...

νεκ ..και εγω την παιρνω στο κρεβατι ..αν ξυνησει τη νυχτα και κανω το ιδιο κολπο ....

α...δε σας ειπα για τον θυρεοειδη μου , ξανακανα εξετασεις ..και ειναι ελαχιστα κατω απο το οριο ..εκανα και υπερηχο μια χαρα ...ο γιατρουλης μου ειπε το αφηνουμε και να ξανακανω εξετασεις τον αλλο μηνα ...ασανσερ εχει γινει ο οργανισμος μου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλημέρα!!!!

Έχω μία χαρά σήμερα και μία αισιοδοξία άλλο πράγμα!!!Χωρίς ιδιαίτερο λόγο!!!!Ξύπνησα καλά το πρωί!!!Ο μπέμπης κοιμήθηκε σερί βέβαια άλλαξε λίγο το πρόγραμμα άπο 9 το πήγαμε 10 και κάτι αλλά δεν πειράζει!!!!Α!Νεκ και εγώ τις τελευταίες μέρες τον παίρνω στο κρεβάτι μας μέχρι να κοιμηθεί!Στην κούνια δεν κάθεται με τίποτα και επειδή τον ταλαιπωρούν τα δοντάκια δεν θέλω να κλαίει οπότε κάνουμε νάνι αγκαλίτσα και μετά ο Δημήτρης τον πάει στο κρεβάτι του!Αυτό λέγαμε και εχθές όλοι μας την λένε και καλά γιατί να συνηθίσει το παιδί στο κρεβάτι μας και τέτοια αλλά ο Λεωνίδας έχει αποδείξει πως δεν έχει τέτοια κολλήματάκια!!!Μόνος έκανε τον ύπνο σερί,έμαθε αμέσως να κοιμάται στο δωμάτιο του, έκοψε το βυζί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα!!!!Είναι ανεξάρτητο αγόρι το χρυσάφι μου!!!!

Έχω άλλο θέμα όμως όλο το βράδυ ξεσκεπάζεται και όταν είναι ξύπνιος πάει και σφινώνει στις γωνίες τις κούνιας το κεφάλι ή παιρνάει την πάντα απο πάνω απο το κεφάλι του!!!!Εμένα δεν γουστάρει καθόλου το μουσούλιμα ρε κορίτσια και ΔΕΝ σηκώνεται στην κούνια!Να ανησυχώ????Θέλει να κάθεται καθηστός και να παίζει με τα παιχνίδια του, η αλήθεια είναι πως δεν τον αφήνω κάτω (τα γνωστά κολλήματα μου) καμιά φορά τον βάζω στο χαλί της κουζίνας ,στρώνω και μία πικέ κουβέρτα και κάθεται και παίζει!!!!Εχθές τον είχα βάλει κάτω έπαιζε με μπαλόνια,όταν του έφευγαν απο τα χέρια του φώναζε "μαμά" του τα έπιανα, έπαιζε και σε λίγο πάλι "μαμά"!!!!

Και κάτι άλλο τώρα που πονάνε τα δοντάκια με φωνάζει σύνέχεια το αστέρι μου "μαμά" κατάλαβα τελικά πως όλοι είναι καλοί αλλά στις δύσκολες την μαμά του θέλει!!!

Σας έπρηξα ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινακι , και η δικια μου τον ιδιο υπνο κανει ..και σηκωνεται σα ξεμαλλιασμενο απο τις γωνιες που τριβεται ..και ειναι και πολυ ανεξαρτητη γκομενα !!!

οσο για το σηκωμα..εμενα αυτη τη βδομαδα σηκωθηκε μονη της τελειως .....και στη κουνια και στο τραπεζακι !!!

μεχρι πριν 10 μερες ..ηθελε υποβοηθεια ..τραβιοταν ..., αφτανε μεχρι τα γονατα ...αλλα δε σηκωνοταν τελειως μονη της

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...