Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ καλέ ευχαριστώωωωωωωω.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κάνω κιάλλο ένα θεόμουρλο Ζωήφιο.

Και συ που σε λένε Ζωή έτσι παλαβή είσαι??

Γιατί και άλλη μία που ξέρω είναι λίγο!

Τρελλη και παλαβη ημουνα μικρη!!!!!!!!!!!

Τωρα σοβαρεψα.....:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι sorry κοπέλα, ας ήμουν και εγώ τόσο άκοπα αδύνατη σαν και εσένα, και ας μου έλεγαν ότι ήθελαν κάτι κακιασμένες, ζηλιαρογατες, που τους έχει φάει η έννοια "δίαιτα" τον εγκέφαλο..:oops::oops:

Μιλώ για τον εαυτό μου..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κορίτσια, θα με συγχωρέσετε, αλλά μόλις πέρασε απο δίπλα μου ένας βαρύς κι ασήκωτος Φελ. και θα ήθελα να πούμε κανα δυο κουβεντούλες τώρα που έχουμε την ευκαιρία(όλη την υπόλοιπη ημέρα με μωρό, και δουλειά , δεν γίνεται)

Σας καληνυχτίζω, καλόν ύπνο , καλά όλα, αισιοδοξία(γιατί όχι?)-φιλιά

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Πρόσεξέ το αν τρώει πολύ το παιδί μη πάρει από σενα και δε λέει παχσαρκία....

Το Ζωήφιο δε πίνει γάλα τελευταίες μέρες το βράδυ.....πολύ λίγο, 10-120μλ...

Άκου πρόγραμμα φαγητού: 7-8πμ -> 250μλ γάλα, 10-11πμ -> 150-200γρ φρουτόκρεμα, 1-2μμ -> 200γρ κρέας με λαχανικά, 4-5μμ -> 200γρ λαχανικά με κρέας (για να μη βαριόμαστε!), 7-8μμ -> 250μλ γάλα, 21.30 -> 250μλ γάλα & νάνι. Πάιζει και κάνα βράδυ κατά τις 3 να πιεί άλλα 100μλ.

Με το μάτι στο ρολόι είμαι... αν αργήσω και πάει πίσω το πρόγραμμα έχουμε απανωτά ξυπνήματα για γάλα το βράδυ!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Κορίτσια, θα με συγχωρέσετε, αλλά μόλις πέρασε απο δίπλα μου ένας βαρύς κι ασήκωτος Φελ. και θα ήθελα να πούμε κανα δυο κουβεντούλες τώρα που έχουμε την ευκαιρία(όλη την υπόλοιπη ημέρα με μωρό, και δουλειά , δεν γίνεται)

Σας καληνυχτίζω, καλόν ύπνο , καλά όλα, αισιοδοξία(γιατί όχι?)-φιλιά

Καληνύχτα Βελουδάκι!!! Παρεπιπτόντως εγώ μια χαρά σε θυμάμαι (σε κιλά)!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Με εμψυχώνετε κοριτσια,..και χρειάζομαι καλή ψυχολογία , τώρα που με τρώνε τα μουστάκια μου για συζυγικό καβγά..ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΛΕΣ(που λέει και ο Φ., χεχεχεχ)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Έγραφα ένα κατεβατό κι από βλακεία μου σβήστηκεεεεε!!!!! Κλαψ!!!!!

Πάμε πάλι εν συντομία! Παραπονιάρικο Κλεοπατράκι ομοίως το σκατούλι μου μαζί με της Βελ κοιμάται αργά οπότε πού να μπω?? Έντεκα παρά ξεράθηκε μετά κόπων και βασάνων και έφαγα ένα φαγάκι και τώρα μόνο κάθομαι.

Πήγαμε Τζάμπο και μια βόλτα στη θάλασσα.... Κόντεψα να πάθω...τόσες μέρες κλεισμένη μέσα!!!

Λέτε για κιλά....εγώ χωρίς υπερβολή έχω την κοιλιά που είχα στον 6ο! Φταίνε βέβαια και τα φασόλια σήμερα κι είμαι ολόπρηστη... :lol:

Εννοείται ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος!! Ειλικρινά αν με δείτε είμαι σαν 6 μηνών γκαστρούλα! Απαπα!!!

Έπαθα πλάκα Κατερίνα με το φαΐ που τρώει ο μπέμπης σου!!!! Πόσο είναι σε βάρος-ύψος?? Λογικά μεγάλο παιδάκι ε??

Εμείς έχουμε αύριο παιδίατρο! Έχω αγωνία γιατί έχουμε και τσίμπι-τσίμπι!!!

Ποπο ψόφησα να τα γράφω από 2 φορές και στην πρώτη αναλυτικά κιόλας!!!

Ά!!!Ρε σεις η Ελευθερίτσα χθες και σήμερα δεν μπήξε ή είναι ιδέα μου? Τι να έγινε αυτό το κορίτσι?

Σας αφήνω να ξεραθώ κι εγώ γιατί το βράδυ έχουμε εγερτήρια τελευταία! Φιλάκια σε μανούλες, μπεμπάκια και σποράκια!!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...