Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ, εμένα συνήθισε κάτω τώρα και δεν κρατιέται καθόλου.

πάει βέβαια εκεί που δεν πρέπει στις πρίζες, στις παντόφλες, στο μπάνιο και στο τζάκι.

μεγάλη αδυναμία τα καλώδια και οι γωνίες!!!

όλη μέρα πρέπει να είμαστε από πάνω της.

άσε που όταν την παίρνουμε από πρίζα πχ τσαντίζεται και χτυπάει με το χέρι το γόνατο και στριγγλίζει.

κάνω υπομονή.....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραία θα κανονίσω να πάρει ο νίκος το μητσάκι και να φύγουν και να μείνω με το μανού να πάμε καμιά βόλτα για κανα φαί προφανώς τέτοια ώρα!

ααα να μη το λέμε βρε παιδιά δημόσια γιατί το κλοκλάκι είναι ικανό να παρατήσει τα σόγια στο σπίτι της και να τη κάνει μαζί μας!!!

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο! τώρα διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες πριν την ανακοίνωσή μου!!! καλύτερο στρώσιμο δε μπορούσατε να μου κάνετε!!!!

ντίνα φοβερά προφητική είσαι!!! ουάου!!!

και διερωτώμαι τώρα!!!!

4 τα δόντια....μμμμ....τα 3 τα χουμε νεκ-κατ-κλο το 4ο ποιο θα είναι;;;;;;;;;

Κλεοπάτρα τις καλύτερες ευχές μου! να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και στο τέλος της να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό παιδάκι που θα έρθει να συμπληρώσει την ευτυχία που ήδη ζείτε εσύ, ο καλός σου και η μικρή Ζωούλα. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά. σκέψου θετικά και ότι θέλεις θα συμβεί. φιλάκια

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα Αννούλα μου. το είδα το θέμα θα μπω μετά να γράψω γιατι τώρα ειμαι στη δουλειά και γράφω άχαρα οικονομικά. μπήκα στα κλεφτά και καταχάρηκα!!!

οι μπέμπηδες μια χαρούλα είναι αλλά μας έχουν εξαντλήσει τα άτιμα. κάνουν σα να ειναι 9 ημερών και όχι 9 μηνών καθε βράδυ κάθε τρεις ώρες φαγητό λές και έχουν ρολόι. καλά να ειναι τα μαναράκια μου αλλά έχουν κακομάθει και δεν ξέρω καθόλου τι θα τους κάνουμε.

οι κούκλοι σου όλα καλά;;;

fYFap3.pngIV83p3.png

καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο! τώρα διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες πριν την ανακοίνωσή μου!!! καλύτερο στρώσιμο δε μπορούσατε να μου κάνετε!!!!

ντίνα φοβερά προφητική είσαι!!! ουάου!!!

και διερωτώμαι τώρα!!!!

4 τα δόντια....μμμμ....τα 3 τα χουμε νεκ-κατ-κλο το 4ο ποιο θα είναι;;;;;;;;;

:lol: :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...