Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα έχει ένα πιο περίεργο τρόπο για ύπνο!!!Αγκαλίτσα σκεπασμένος μέχρι και το πρόσωπο και λίγο κούνημα!!!Και στο καρότσι να είναι πάλι σκέπασμα στο πρόσωπο θέλει και σε 2 λεπτά κοιμάται.Έχω προσέξει πως τις τελευταία εβδομάδα όταν νυστάζει γκρινιάζει λίγο και τρίβει τα ματάκια!!!Σήμερα κατάλαβα πως έχουμε καταφέρει κάτι ξυπνάει για τα καλά στις 10 τρώει και κοιμάται πάλι για καμιά ωρίτσα ,μεσημεριάνο ύπνο 2 μπορεί και 3 ωρίτσες και το βράδυ μετά το μπάνιο νάνι!!!Φτου φτού μην ματιαστώ που λέει και η Νεκταρία!!!

αυτό με τη γκρίνια πριν τον ύπνο είναι και για εμάς πρόσφατη εξέλιξη, στην αρχή δεν καταλάβαινα, έλεγα είναι ταισμένος, αλλαγμένος, γαλατάκι δε βγάζει, έχει ρευτεί, γιατί γκρινιάζει και κλαίει, μετά όμως άρχισε να τρίβει τα ματάκια του και να κουτουλάει οπότε τώρα όποτε το βλέπω καταλαβαίνω κι αρχίζω τις βόλτες, έτσι κοιμόμαστε εμείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια όσον αφορά στα δόντια που λέτε... πού το ξέρετε ότι είναι δόντια? Κι εμένα βάζει σαν τρελός τα χέρια στο στόμα και του έρχεται να κάνει κι εμετό. Έχει και σάλια σε σημείο όταν είναι όρθιος να του τρέχουν! Και χώνει τα πάντα στο στόμα. Δάχτυλα, μπουνιές και φυσικά όλα τα παραέξω όπως όλα τα παιχνίδια του, πετσέτες, πανάκια, τους ώμους μας κλπ αλλά όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση όπως διαβάζω το κάνουν....δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δόντια. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι κι αυτής από 3 μηνών τα ίδια έκανε και γκρίνιαζε και τελικά το πρώτο δοντάκι ακόμα να σκάσει μύτη και είναι 9 μηνών το παιδί. Όχι τπτ άλλο απλά αν δεν είναι δόντια μην τους δίνετε τζάμπα ντεπόν και αλοιφούλες...

Νεκταριάκι ο δικός μας παιδίατρος μας είπε ό,τι τα παιδιά βγάζουν ρίζες σε αυτή την ηλικία και μπορεί να πρώτα δόντια να βγουν στον 10ο μήνα της ηλικίας τους!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα και παλι!να ρωτησω κατι ασχετο?το μπανιο σας με τι το καθαριζετε?εγω πριν την μπεμπα χλωρινη στην τουαλετα και cif στην μπανιερα.αλλα τωρα μονο cif αλλα και αυτο δεν το θελω γιατι μυριζει!εντωμεταξυ το καθαριζει η κοπελα που μου καθαριζει το σπιτι και την ημερα που ερχετε εχω προβλημα δεν μπορω να την βγαλω απο το δωματιο της παρολο που η κοπελα κλεινει την πορτα του μπανιου και ανοιγει το παραθυρο....θελω να βρω εναν εναλλακτικο τροπο.εχετε κατι να μου προτεινετε?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλησπερα και παλι!να ρωτησω κατι ασχετο?το μπανιο σας με τι το καθαριζετε?εγω πριν την μπεμπα χλωρινη στην τουαλετα και cif στην μπανιερα.αλλα τωρα μονο cif αλλα και αυτο δεν το θελω γιατι μυριζει!εντωμεταξυ το καθαριζει η κοπελα που μου καθαριζει το σπιτι και την ημερα που ερχετε εχω προβλημα δεν μπορω να την βγαλω απο το δωματιο της παρολο που η κοπελα κλεινει την πορτα του μπανιου και ανοιγει το παραθυρο....θελω να βρω εναν εναλλακτικο τροπο.εχετε κατι να μου προτεινετε?

κ εγω με χλωρινη καθαριζω.καπου ακουσα οτι υπαρχει καθαριστικο χωρις χλωριο αλλα δε θυμαμαι ποιο ειναι...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλα ποσο γραψατε?δεν προλαβαινω να σας διαβασω πια!!!!!!

Κααρχην και εμενα με τα χερια στο στομα ειναι απλα δεν δινω σημασια!!!!!!!!

Αλλα τελευταια εχω παρατηρησει το εξης ο μικρος αν δεν κλαψει δεν κοιμαται!!!!!Αν σηκωθω για βολτα σταματαει βεβαια αλλα ειναι κοντα 7 κιλα δεν μπορω να τον κουβαλαω!!Ετσι δεν ξερω τι να κανω στεναχωριεμαι κιολας που κλαιει...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γιατι η χλωρινη πειραζει?

Γιατι η χλωρινη πειραζει?

εγω απλα θεωρω οτι δεν ειναι καλο για ενα μικρο μωρακι να μυριζει χλωρινη.εδω εμενα κ με πειραζει....η γνωμη μου ειναι αυτη δεν το εχω διαβασει καπου οτι δεν κανει.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

εγω απλα θεωρω οτι δεν ειναι καλο για ενα μικρο μωρακι να μυριζει χλωρινη.εδω εμενα κ με πειραζει....η γνωμη μου ειναι αυτη δεν το εχω διαβασει καπου οτι δεν κανει.

Καλα και εγω την χρησιμοποιω γιατι ξερω απο την αδερφη μου που ειναι στο υγειονομικο οτι ειναι το μονο πραγματικα απολυμαντικο.Δεν ξερω αν πειραζει

Καλησπερα, τι κάνετε?

Εμεις πηγαμε για καφε και φαγητο,κοριτσια στον καφε..μαζευτηκανε 6-7 ζευγαρια (φιλοι&συγγενεις των παιδιών που ειχαμε πάει) με τα παιδιά τους....μιλάμε οτι εγινε η καφετέρια παιδικός σταθμος!!!!!!! Η δικια μου ηταν η πιο μικρη και μετα ειχαμε 4 μηνων,5 μηνων..1-1,5-2-2,5 ετων.. όλες οι ηλικιες!!!!!!!!! Συν 3 μπεμπάκια στις κοιλιές των μανάδων τους (ποΛυ γκαστριά στη Χίο λέμε!!!!!!)! Και να εχουν μαζευτει ολα μαζι και να κανουνε ένα σαματά απερίγραπτο! Αφου με επιασε πονοκέφαλος (φανταζομαι και ολο τον αλλο κόσμο στην καφετερια)!

Η δικιά μου κοιμοτανε του καλου καιρου!

Μετα πηγαμε για φαγητο,και την πιανει την καλη μου μια γκρινια απιστευτη ψαχνω για τις πιπιλες..αφαντες!

Και αρχιζω να κραζω τον αντρα μου! που τις ξεχασες, που μια φορα σου ειπα να κανεις κατι..μπουρου..μπουρου

η μικρη να εχει σπαραξει στο κλαμα,εκεινος να με κοιταει και να ζηταει συγγνώμη, τον ειχανε φάει οι τύψεις τον καημένο..

Τι να κανω και γω, της χωνω τον αντιχειρα μου στο στομα και σε 2 λεπτά ειχε ξεραθει..

Μετα απο ωρα παω να παρω το κινητο απο την τσαντα μου και βλεπω μεσα τη θηκη με τις πιπιλες..:(:(:(:(:( Φυσικά εκανα το κουνέλι και δεν ειπα τίποτα!!!!!!

Λοιπον το κέικ το εφτιαξα, δε τρελάθηκα κιολας, αλλιως το περιμενα,σα πικρό μου φαίνεται..τι να πω..αναλογως τα γουστα κιολας..

τουλάχιστον αισθάνομαι ότι δεν είμαι η μόνη στο φόρουμ που δεν έχασε αμέσως όλα τα κιλά!

Πλακα κανεις και εγω αρχιζω διαιτα οταν ειμαι χορτατη και μολις πεινασω την σταματαω...

ελισσαβετ μου δεν σε ενοχλει που μυριζει?

μ ενοχλει αλλα τι να κανω???

κοριτσια καλο απογευμα σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κούκλες καλησπέρα! με καθυστέρηση καλορίζικο το νέο, σούπερ τρεντυ, καφέ. πολυγραφότατες δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα.

τι κάνετε κορίτσια; εγώ χάλια ειμαι. νοιώθω μια πολυ έντονη ρίγη και ο λαιμός μου ειναι χάλια. ελπίζω να μην είναι καμία γρίπη ή ίωση και δεν έχω κάνει και εμβόλιο! δεν ξέρω τι να κάνω κλαίνε και οι μπέμπηδεςκαι φοβάμαι να τους παρω αγκαλιά. μια σταλιά σκατόπαιδα και θέλουν να καθόμαστε αγκαλιά στον καναπέ να βλέπουν τηλεόραση αλλιώς μπήγουν τις φωνές! θα τρελαθώ...

κορίτσια εγώ συνεχίζω να καθαρίζω με χλωρίνη. κατ' αρχήν λατρεύω την μυρωδιά της (είμαι τρελή) γιατί την εχω συνδυάσει με την απόλυτη καθαριότητα και δεν μπορώ αν δεν ρίζω στην τουαλέτα αλλά και στον κουβά του σφουγγαρίσματος μαζί με το άλλο καθαριστικό. τη βάζω για απολύμανση.

α και κάτι ακόμη κάπου λέγατε για το κόψιμο των νυχιών. δεν το διάβασε όλο αλλά μια πολύ καλή λύση ειναι να τα κόβετε ενώ κοιμούνται τα παιδιά. εγώ αυτό κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. την ώρα εκείνη ειναι χαλαρά και είναι μια χαρούλα. το συνιστώ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...