Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φρούτα και λαχανικά βιολογικά!Κρέας απο ένα κρεοπωλείο στην γειτονιά της πεθεράς μου που είναι ντόπια και καθαρά!Pampers η πεθερά μου.Κρέμες και γάλα εμείς!Αλήθεια τα pampers τα 82 κομμάτια έχουν 5 ευρώ έκπτωση απο 26 ευρώ 21!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αγοραζω λαικη φρουτα και λαχανικα ( να ναι καλα η μανα μου ) ..και κρεας απο το χασαπικο .....καλο , καθαρο ..αλλα ειδα τις τιμες για τα βιολογικα ...και μου εφυγε η μαγγια ...

ας μαθουν να τρωνε και λιγο συντηρητικο ....τι να κανουμε , να συνηθιζουν ...

και μακαρι τα ιδια να εχουν λεφτα , και να τα παιρνουν ολα αααα!!

εγώ δεν το κάνω από άποψη, απλά φοβάμαι πολύ τα συμβατικά, το καλύτερο είναι να έχεις το μποστάνι σου που λέει κι η νεκταρία και να μην έχεις ανάγκη κανένα,

Βασικά αυτό το καλό έχει η επαρχία... Ότι εμείς έχουμε πολλά από αυτά που εσείς αναγκάζεστε να αγοράζετε. Από τρόφιμα ας πούμε. Φανταστείτε ότι η γιαγιά μου με τον παππού μου στο χωριό δεν αγοράζουν τπτ και ευτυχώς μας προμηθεύουν κι εμάς. Κι έχουμε και την άλλη γιαγιά και τους γονείς μου... οπότε φρούτα, λαχανικά, αυγά και κρέας για το μωρό έχουμε κάποια...

Επίσης εμένα έχει μάθει πλέον το γιο-γιο και γλιτώνω απίστευτο αριθμό πάνες. ;)

Μη μου πείς οτι ο Γιώργης κάνει κακά στο γιο γιο γιατί θα τρελαθώ!!!Τα λέει κιόλας???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

νεκταρία μου sorry αλλά ελπίζεις να φάει μελιτζανα το βρέφος, εγώ κοτζάμ γαιδούρα και μελίτζάνα δεν τρώω ακόμη, εκτός αν στην κρήτη τα μωράκια είναι πιο προχώ

μπρόκολο μου είχε πει η γιατρός αλλά μου φάνηκε άσχετος συνδυασμός και ότι θα βαρύνει πολύ το φαγητό και δεν έβαλα ακόμη

το δε σέλινο δεν του το αλέθω, μόνο στην κατσαρόλα για τη γεύση στο ζωμό και να φεύγει η μοσχαρίλα, καταλάβατε ότι δεν μου αρέσει το κρέας ε?, άντε να πέσει και κανένα φυλλαράκι μετά στο μπλεντεράκι γιατί γενικά είναι βαρύ για το στομάχι λαχανικό

Toυ είχα δώσει μια φορά που είχα κάνει παπουτσάκια και δεν είμαι και πολύ φαν του αλατιού, λίγη ψίχα μελιτζάνας και την έφαγε. Για να φάει κανονικά πιάτο δύσκολο μου φαίνεται αλλά δε χάνουμε τπτ να δοκιμάσουμε απλά να δει τη γεύση. Μετά τρώει κανονικά το φαγάκι του. Δε θα σκάσω να μάθει τα πάντα. Αν μοιάσει σε μένα βέβαια θα γίνει παμφάγο! Κι εγώ με το κρέας φιλενάδα έχω κάτι! Ειδικά το χοιρινό και αρνοκατσικό... απαπά!

Βασικά αυτό το καλό έχει η επαρχία... Ότι εμείς έχουμε πολλά από αυτά που εσείς αναγκάζεστε να αγοράζετε. Από τρόφιμα ας πούμε. Φανταστείτε ότι η γιαγιά μου με τον παππού μου στο χωριό δεν αγοράζουν τπτ και ευτυχώς μας προμηθεύουν κι εμάς. Κι έχουμε και την άλλη γιαγιά και τους γονείς μου... οπότε φρούτα, λαχανικά, αυγά και κρέας για το μωρό έχουμε κάποια...

Επίσης εμένα έχει μάθει πλέον το γιο-γιο και γλιτώνω απίστευτο αριθμό πάνες. ;)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, μήπως να αρχίσουμε κι εμείς εκπαίδευση?, η πλάκα είναι ότι τα κάνει όταν τρώει οπότε λίγο δύσκολο, το καλοκαίρι στη θάλασσα τι θα κάνουμε, αδιάβροχο βρακάκι και πάνα ή τίποτα και μία προσευχή να μη γίνουμε ρεζίλι?

καλά εγώ σκέφτομαι και τη βάφτιση, θα τη βγάλουμε καθαρή ή στη μέση του μυστηρίου θα αρχίσει να σφίγγεται?

Διαφημίσεις

Φρούτα και λαχανικά βιολογικά!Κρέας απο ένα κρεοπωλείο στην γειτονιά της πεθεράς μου που είναι ντόπια και καθαρά!Pampers η πεθερά μου.Κρέμες και γάλα εμείς!Αλήθεια τα pampers τα 82 κομμάτια έχουν 5 ευρώ έκπτωση απο 26 ευρώ 21!!!

θα το έπαιρνα αλλά δεν ξέρω που θα το βάλω κι αυτό, είναι κι αυτή η ρημάδα η έλλειψη χώρου, οπότε παίρνουμε απλά την οικονομική, κάπου 50 πάνες, μας έστειλαν και 2 κουπόνια αυτό το μήνα, κάτι έγινε

Μη μου πείς οτι ο Γιώργης κάνει κακά στο γιο γιο γιατί θα τρελαθώ!!!Τα λέει κιόλας???

Κοτζαμ φώτο στο φέις δεν την έχεις δει? :lol: Δυο μήνες τώρα τον βάζουμε!

Τι να λέει καλέ? :lol: Εδώ δε λέει "μα" "μπα" και θα πει και "κακά"?

Την ώρα που σας το έγραφα προ ολίγου τα έκανε στο γιογιο! Και τσίσα και κακά!

Κάθε πρωί που θα ξυπνήσει τον βάζουμε, μετά τη φρουτόκρεμα και μετά το φαγητό ή την απογευματινή κρέμα ή αν κοιμηθεί το μεσημέρι. Ανάλογα. και σχεδόν πάντα τα κάνει εκεί. Ζήτημα 2-3 φορές την εβδομάδα να λερώσει την πάνα με κακά. Τα κάνει και τουλάχιστον 3-4 φορές τη μέρα. Οπότε από τις 21 τουλάχιστον φορές ζήτημα να χάνουμε 2-3! Στο τέλος μαθαίνουν και περιμένουν το γιο-γιο! Από το πάρεντς στο είδα! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Όλο γυρνούσαμε το Σαβ/κο, παντού πήγαμε, πολύ κοινωνικός ο μικρός, σε όλους πάει να τον πάρουνε και σε όλους γελάει, μόνο που κάποια στιγμή χτυπάει μπιέλα από την πολυκοσμία!

Οι εγκυούλες καλά είναι?

Ελισάβετ να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!

Όπως επιθυμείτε να τη δείτε και σύντομα με ένα αδερφάκι!!

Ελεάνα και Μιμούλα που χάνεστε καλέ?

Μιμούλα ζόρικος ο μικρός στον ύπνο ε? υπομονή! όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι για να έχεις αντοχές!

Κοιτάω για μπομπονιέρες, προσκλήσεις, στολισμό, αυτή τη βδομάδα θέλω να καταλήξω γιατί περνάει ο καιρός, σε 1,5 μήνα έχουμε βάφτιση!

Επίσης με τόσες εγκυμοσύνες επηρεάστηκα, πονάει η κοιλίτσα μου τόσες μέρες αλλά τίποτα η περίοδος, μέτρησα και τις μέρες σήμερα και είναι 31 ενώ μου ερχόταν τώρα 2 μήνες στις 27! να ανησυχήσω??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κι εγώ του πήρα ένα απλό για αρχή γιατί τότε ήταν και 6 μηνών και δε χωρούσε στα πιο καλά. Το παίρνουμε και μαζί μας! Κι όποιος μας κοροϊδεύει φυσικά "τρώει" μετά ένα σκατό στη μάπα! Μόλις το βλέπουν (το γιογιο γεμάτο εννοώ) μένουν έτσι! :shock:

Καλημέρα κορίτσια!

Όλο γυρνούσαμε το Σαβ/κο, παντού πήγαμε, πολύ κοινωνικός ο μικρός, σε όλους πάει να τον πάρουνε και σε όλους γελάει, μόνο που κάποια στιγμή χτυπάει μπιέλα από την πολυκοσμία!

Οι εγκυούλες καλά είναι?

Ελισάβετ να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!

Όπως επιθυμείτε να τη δείτε και σύντομα με ένα αδερφάκι!!

Ελεάνα και Μιμούλα που χάνεστε καλέ?

Μιμούλα ζόρικος ο μικρός στον ύπνο ε? υπομονή! όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι για να έχεις αντοχές!

Κοιτάω για μπομπονιέρες, προσκλήσεις, στολισμό, αυτή τη βδομάδα θέλω να καταλήξω γιατί περνάει ο καιρός, σε 1,5 μήνα έχουμε βάφτιση!

Επίσης με τόσες εγκυμοσύνες επηρεάστηκα, πονάει η κοιλίτσα μου τόσες μέρες αλλά τίποτα η περίοδος, μέτρησα και τις μέρες σήμερα και είναι 31 ενώ μου ερχόταν τώρα 2 μήνες στις 27! να ανησυχήσω??

Mήπως είσαι το 4ο δόντι στο όνειρο της Ντίνας?? :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...