Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα της βαλω και εγω ρυζακι ...φιδε εχω βαλει ηδη...\

τα φασολακια ..τα καθαριζουμε και μπλουμ μαζι με τα υπολοιπα ..πατατα, καροτο κολοκυθι ..τσιτσι ...

τωρα για ατμομαγειρα ..δε ξερω εγω στην κατσαρολιτσα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και μας ειπε για αλλεργιες ..αλλα για να πω την αληθεια ..η δικια μου αρχισε να βαριεται το φαι ...και εχει και κωλοτριζονια ο κωλος της ...δεν καθεται καθολου ..αυτον τον μηνα οπως την ζυγισα εγω δε πρεπει να εχει παρει καθολου ...και ελεγα να την δελεασω με καινουρια γευση ,,,,,γιατι γενικως δοκιμαζει , τρελαινεται αν τρωμε εμεις και δεν της δωσουμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Πείτε και σε μένα την πανάσχετη λοιπόν.

Οταν λετε ζυμαρικό τι ακριβώς και πως το μαγειρεύουμε?

Επίσης από λαχανικά τι άλλα δίνετε?

Πχ φασολάκια κ αρακά μπορώ να τα βάλω και αυτά στον ατμομάγειρα?

Καλέ φασολάκια δε ξέρω πως γίνονται!!

Πλιιιιιιιιιζ σαφείς οδηγίες για βλάκες δώστε!

Λαχανικά όλα μπαίνουν στον ατμό. Έχω δώσει: Πατάτα, καρότο,ντομάτα, σέλινο, κρεμμυδάκι, κολοκύθι, καλοκύθα κίτρινη, αρακά, φασολάκι, κουνουπίδι, μπρόκολο, κόκκινη πιπεριά και έπεται και συνέχεια. Μπορείς επίσης να τα κάνεις σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νεράκι. Εγώ όταν δίνω κοτόπουλο ή μοσχάρι βάζω και λίγα λαχανικά και βάζω μέσα αφού ψηστεί το κρέας προς το τέλος λίγο φιδέ να βράσει κι αυτό 3-4 λεπτά και μετά αλέθω. Ότι άλλο μακαρόνι θες βάζεις, αρκεί να μην έχει αυγό και το μαγειρεύεις με τον ίδιο τρόπο.

Μόνο παντζάρι και σπανάκι καλό είναι να τα αποφύγεις γιατί λέει μπορεί να βλάψουν το αίμα. Δε θυμάμαι ακριβώς τι κάνουν αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία του μωρού! Επίσης το καλαμπόκι είναι λίγο βαρύ, Σιγά σιγά μπορείς να βάλεις μερικά σποράκια φακή. Ρώτα βέβαια πάντα πρώτα τη γιατρό σας...

φασολάκια είναι εύκολο καλέ, απλά τα καθαρίζεις όπως ξέρεις και τα πλένεις υποθέτω, κι εγώ άσχετη είμαι για να καταλάβεις, βασικά μέχρι στιγμής του βάζω σέλινο στο μοσχάρι και σπανάκι στο κοτόπουλο, λέω την επόμενη φορά να δοκιμάσω κι εγώ τα φασολάκια που μου αρέσουν κιόλας

όταν λες ατμομάγειρα? όταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε βράσιμο και πολλή ώρα

Εγω βράζω μόνο το κοτόπουλο κ το κρέας μαζί με ένα κρεμμύδι.

Ολα τα λαχανικά στον ατμομάγειρα, μου είπαν κ οι 2 γιατροί, κλασικός κ ομοιοπαθητικός ότι έτσι είναι πιο υγιεινό και δε χάνουν τα θρεπτικά συστατικά, ενώ με το βράσιμο χάνουν το 60%.

Αυτά....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

ελενα τον ξυπναω στο 2ωρο το μεσημερι με την ψευδεσθηση οτι θα κοιμηθει το βραδυ αλλα.....

εμενα κοιμαται το μεσημερι κανα 2-3ωρο και μετα το βραδυ κατα τις 9και κξυπναει στις 1-2 και μεχρι το πρωι ξανα παλι τα ιδια , δεν κοιμαται με τπτ μετα!! και δεν ειναι παιδι που θα κατσει στην κουνια ή στο παρκο.. πρεπει να εχεις κουραγιο για παιχνιδια αλλιως σε ακουει ολο το 4οροφο :lol:

εγω του φτιαχνω τωρα μοσχαρακι κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα και κοραλακι

iOC9p2.png

czUkp2.png

και τώρα που λέμε για τρόφιμα, να το συνδέσω κι αυτό με την κρίση, καλά μόνο να πάρεις όλα αυτά που χρειάζεται το παιδάκι και βιολογικά, φρούτα, λαχανικά, κρέατα, να ειναι φρέσκα και βιο, συν πάνες, μωρομάντηλα, που πλεόν με την κατανάλωση που έχουμε γύρισα στα συμβατικά γιατί χρειάζονται και για άλλες χρήσεις αφού γίνεται σαν γουρουνάκι όταν τρώει, χαρτομάντηλα, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, γενικά έχω κι ένα θέμα με την καθαριότητα, πανάκια παντός τύπου, αυτά και μόνο αρκού για να σε πιάσει πανικός, πάω στον Βασιλόπουλο και σηκώνω όλο το μανάβικό, γιατί το διπλάνό μαγαζί με βιολογικά είναι φαρμακείο, αλλά παίρνω το κρέας του γιατί είναι εγγυημένο, και κάνει 1 περιουσία 1 κομμμάτι

σπανακι εχω δωσει και λιγο ..και κουνουπιδι , μπροκολο δε ξετρελαθηκε ...

για πιπεριτσα δεν το εχω σκεφτει , εχω βαλει μαιντανο και δυοσμο ομως ,,,

φανταζομαι ο ατμομαγειρας θα ναι καλυτερος ...αλλα βολευτηκα στην κατσαρολιτσα ...

και σκεφτομαι να αρχισω να βραζω και κανα μακαρονι ..τυπου πενες και να τα δινω στο χερι ..να δουμε αντιδρασεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Λαχανικά όλα μπαίνουν στον ατμό. Έχω δώσει: Πατάτα, καρότο,ντομάτα, σέλινο, κρεμμυδάκι, κολοκύθι, καλοκύθα κίτρινη, αρακά, φασολάκι, κουνουπίδι, μπρόκολο, κόκκινη πιπεριά και έπεται και συνέχεια. Μπορείς επίσης να τα κάνεις σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νεράκι. Εγώ όταν δίνω κοτόπουλο ή μοσχάρι βάζω και λίγα λαχανικά και βάζω μέσα αφού ψηστεί το κρέας προς το τέλος λίγο φιδέ να βράσει κι αυτό 3-4 λεπτά και μετά αλέθω. Ότι άλλο μακαρόνι θες βάζεις, αρκεί να μην έχει αυγό και το μαγειρεύεις με τον ίδιο τρόπο.

Μόνο παντζάρι και σπανάκι καλό είναι να τα αποφύγεις γιατί λέει μπορεί να βλάψουν το αίμα. Δε θυμάμαι ακριβώς τι κάνουν αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία του μωρού! Επίσης το καλαμπόκι είναι λίγο βαρύ, Σιγά σιγά μπορείς να βάλεις μερικά σποράκια φακή. Ρώτα βέβαια πάντα πρώτα τη γιατρό σας...

το σπανάκι δε το έβαλα από μόνη μου, μου το σύστησε η γιατρός και μου είπε ότι κάνει καλό λόγω σιδήρου, τώρα με ανησύχησες, θα την ξαναρωτήσω άμεσα, κι εγώ στην αρχή αφήνω μόνο το κρέας για να βράει καλά, το ξαφρίζω και μετά βάζω λαχανικά και ρυζάκι,

πάντως κοκκινιστό δεν του έχω δώσει ακόμη

Διαφημίσεις

εγω αγοραζω λαικη φρουτα και λαχανικα ( να ναι καλα η μανα μου ) ..και κρεας απο το χασαπικο .....καλο , καθαρο ..αλλα ειδα τις τιμες για τα βιολογικα ...και μου εφυγε η μαγγια ...

ας μαθουν να τρωνε και λιγο συντηρητικο ....τι να κανουμε , να συνηθιζουν ...

και μακαρι τα ιδια να εχουν λεφτα , και να τα παιρνουν ολα αααα!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Βασικά αυτό το καλό έχει η επαρχία... Ότι εμείς έχουμε πολλά από αυτά που εσείς αναγκάζεστε να αγοράζετε. Από τρόφιμα ας πούμε. Φανταστείτε ότι η γιαγιά μου με τον παππού μου στο χωριό δεν αγοράζουν τπτ και ευτυχώς μας προμηθεύουν κι εμάς. Κι έχουμε και την άλλη γιαγιά και τους γονείς μου... οπότε φρούτα, λαχανικά, αυγά και κρέας για το μωρό έχουμε κάποια...

Επίσης εμένα έχει μάθει πλέον το γιο-γιο και γλιτώνω απίστευτο αριθμό πάνες. ;)

Επίσης λέω να κάνω ψητά σκέτα στο φούρνο λαχανικά όπως κάνω για εμάς και να του δώσω. Να φάει έτσι και μελιτζάνα ή άλλα λαχανικά που δεν τρώγονται βραστά.

νεκταρία μου sorry αλλά ελπίζεις να φάει μελιτζανα το βρέφος, εγώ κοτζάμ γαιδούρα και μελίτζάνα δεν τρώω ακόμη, εκτός αν στην κρήτη τα μωράκια είναι πιο προχώ

μπρόκολο μου είχε πει η γιατρός αλλά μου φάνηκε άσχετος συνδυασμός και ότι θα βαρύνει πολύ το φαγητό και δεν έβαλα ακόμη

το δε σέλινο δεν του το αλέθω, μόνο στην κατσαρόλα για τη γεύση στο ζωμό και να φεύγει η μοσχαρίλα, καταλάβατε ότι δεν μου αρέσει το κρέας ε?, άντε να πέσει και κανένα φυλλαράκι μετά στο μπλεντεράκι γιατί γενικά είναι βαρύ για το στομάχι λαχανικό

το σπανάκι δε το έβαλα από μόνη μου, μου το σύστησε η γιατρός και μου είπε ότι κάνει καλό λόγω σιδήρου, τώρα με ανησύχησες, θα την ξαναρωτήσω άμεσα, κι εγώ στην αρχή αφήνω μόνο το κρέας για να βράει καλά, το ξαφρίζω και μετά βάζω λαχανικά και ρυζάκι,

πάντως κοκκινιστό δεν του έχω δώσει ακόμη

Το διάβασα και στο παιδί και νέοι γονείς ότι υπάρχει ένα μικρό ποσοστό να του προκαλέσει λέει οξείδωση του αίματος... μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό. :lol:

Mπορεί να είναι πολύ σπάνιο. Αλλά καλού-κακού το αφήνω για αργότερα. Ακούω την Ελβετίδα εγώ! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...