Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πότε έβαλα φωτο με τα μπουτάκια της??

Δε νομιζω ότι εχω βάλει...

ελα ρε συγνωμη αν σας προσβαλα, για κομπλιμετο το ειπα. και δεν εχεις βαλει φωτο οχι με τα μπουτακια.

δευτερα αυριο και παλι δουλεια. δεν εχω προλαβει να κανω και το σπιτι. εχω να παω κ επισκεψη το απογευμα και βαριεμαι.

ντινα ποσο το πηρες το πλυντηριο πιατων? πολυ θα το ηθελα και γω γιατι ολο μαζευονται.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

τι κανετε?

εμεις τρεχαμε με την βαφτιση.

2 νονοι και επρεπε οι γυναικες τους να συμφωνησουν.

ειχαμε και πολλα ατομα!

τι κανετε?

μεγαλωσαν τα μωρα μας!!!!

εμαθα καποιες πανε για 2ο.... και εμεις το σκεφτομαστε διοτι ειναι τοσο ησυχη η Αννα-Μαρια που λεμε γιατι οχι?

ωραια ηταν η βαφτιση! πολυ λιγοτερο αγχος απο τον γαμο! Τριτη ειναι τα ξελαδωματα! για τωρα ειμαστε σαν βρεγμενες γατες. καθοτι πολυ μαλλι και μεσα στο λαδι.

λοιπη περιγραφη αυριο μαλλον....

προσπαθουμε τωρα να συνηθισει το παρκο και λιγο εχουμε γκρινια....ειναι και αυτα τα δονται που δεν λενε να βγουνε και ολο κατι της φταιει...

φιλια πολλα

Καλησπέρα!

Γεια σου Ελισάβετ, χάθηκες, όλα καλά απ'ότι διάβασα, τι λένε για τη βάφτιση, δε τα πολυέχω αυτά, να σας ζήσει και να είναι πάντα καλά και ήσυχο (τυχερούλαααα) το κοριτσάκι σας.

Και εφόσον το επιθυμείτε και το αποφασίσετε με το καλό να σας έρθει και άλλο ένα μωράκι.

Εδώ το αποφασίσαμε εμείς που το Ζωήφιο είναι παλαβό!!!:D

Μη φοβάστε τίποτα!!:D:D

Που είστε οι άλλες?

Τώρα που γυρνάει με ποιόν άλλο να τσακωθώ?

Προσπαθώ για τη δική μου ψυχική υγεία να προσπεράσω, όχι επιλύσω ακριβώς, όσο πιο ανώδυνα μπορώ τα πρόσφατα θεματα με μάνα και φίλους, πάλι ο αντρούλης μου έβαλε το χεράκι του και σε αυτό, ναναι καλά, τι θα έκανα αν δεν τον είχα δε ξέρω. Βασικά ξέρω, θα ήμουν ή Κορυδαλλό, ή Δαφνί.

Αυτά.....

Α!!! Είχα και το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο!

Καλώς τα δέχτηκα βρε!

Και κράταγα και το Ζωήφιο αγκαλιά, ευτυχώς ο άντρας μου παραδίπλα, και δε σωριάστηκα, το σωσα, ήταν πολύ ελαφρύ.

Τα πάθαινα και στη Ζωή αυτά, έτσι στις αρχές θυμάμαι, στα καλά των καθουμένων.

Γιατί άραγε?

Ελπίζω να μη τη πάθω καμιά φορά και χτυπήσει ή πάθει κάτι η Ζωίτσα βασικά...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα!

Γεια σου Ελισάβετ, χάθηκες, όλα καλά απ'ότι διάβασα, τι λένε για τη βάφτιση, δε τα πολυέχω αυτά, να σας ζήσει και να είναι πάντα καλά και ήσυχο (τυχερούλαααα) το κοριτσάκι σας.

Και εφόσον το επιθυμείτε και το αποφασίσετε με το καλό να σας έρθει και άλλο ένα μωράκι.

Εδώ το αποφασίσαμε εμείς που το Ζωήφιο είναι παλαβό!!!:D

Μη φοβάστε τίποτα!!:D:D

Που είστε οι άλλες?

Τώρα που γυρνάει με ποιόν άλλο να τσακωθώ?

Προσπαθώ για τη δική μου ψυχική υγεία να προσπεράσω, όχι επιλύσω ακριβώς, όσο πιο ανώδυνα μπορώ τα πρόσφατα θεματα με μάνα και φίλους, πάλι ο αντρούλης μου έβαλε το χεράκι του και σε αυτό, ναναι καλά, τι θα έκανα αν δεν τον είχα δε ξέρω. Βασικά ξέρω, θα ήμουν ή Κορυδαλλό, ή Δαφνί.

Αυτά.....

Α!!! Είχα και το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο!

Καλώς τα δέχτηκα βρε!

Και κράταγα και το Ζωήφιο αγκαλιά, ευτυχώς ο άντρας μου παραδίπλα, και δε σωριάστηκα, το σωσα, ήταν πολύ ελαφρύ.

Τα πάθαινα και στη Ζωή αυτά, έτσι στις αρχές θυμάμαι, στα καλά των καθουμένων.

Γιατί άραγε?

Ελπίζω να μη τη πάθω καμιά φορά και χτυπήσει ή πάθει κάτι η Ζωίτσα βασικά...

Kloklo na niotheis tixeri pou exeis ton antroulis sou konta na se ypostirizei :).

kai prosexe kai tis zalades, to sporaki diloni tin parousia tou

filia kalo bradi pao gia nani

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα!!!

τι κανετε?

ειχαμε και πολλα ατομα!

τι κανετε?

εμαθα καποιες πανε για 2ο.... και εμεις το σκεφτομαστε διοτι ειναι τοσο ησυχη η Αννα-Μαρια που λεμε γιατι οχι?

ωραια ηταν η βαφτιση! πολυ λιγοτερο αγχος απο τον γαμο! Τριτη ειναι τα ξελαδωματα! για τωρα ειμαστε σαν βρεγμενες γατες. καθοτι πολυ μαλλι και μεσα στο λαδι.

προσπαθουμε τωρα να συνηθισει το παρκο και λιγο εχουμε γκρινια....ειναι και αυτα τα δονται που δεν λενε να βγουνε και ολο κατι της φταιει...

φιλια πολλα

ναι είμαι εδώ!

να σας ζήσει η νεοφώτιστη! να τη δείτε όπως επιθυμεί, με υγεία πάνω από όλα, καλότυχη και πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή

και με το καλό και στα υπόλοιπα μωράκια-καρπουζάκια του αυγούστου,

τι ακούω έρχονται και δεύτερα? καλά βρε σεις, εν μέσω δντ κάνετε μωρά?, αντίσταση με αύξηση πληθυσμού?, εμένα τώρα που δε δουλεύω δε θα με χάλαγε να ακολουθήσω, αλλά με ένα μισθό, τρελλό χαρτζιλίκωμα από γονείς, τον μήνα να βγαίνει τσίμα τσίμα, και τρομερή ανασφάλεια για το μέλλον, αφού είμαστε και οι δύο του ιδιωτικού τομέα τι να σας πω ούτε με σφαίρες, σε 4-5 χρόνια και αν έχω μπει στο δημόσιο ή αν μας πέσει καμιά κληρονιμιά ή το lotto μπορεί

πάντως με το καλό σε όσες προετοιμάζουν αδερφάκια στα ανταρτάκια μας! και με ένα πόνο οι εγκυμονούσες

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα σε όλες!Έλισάβετ να σας ζήσει το κορίτσάκι σας!!!!Και με το καλό το 2ο αφου το αποφασίσατε!!!

Ελεάνα που χάθηκες καλέ εσύ????Και εμείς μιά απο τα ίδια με την απολυσή μου να είναι πιά γεγονός και με αυτή την κ@@@κρίση πάνω απο το κεφάλι μας σαν μαύρο σύννεφο και με την ανασφάλεια που έχω το 2ο αστεράκι μου φαίνεται αδύνατο τουλάχιστον για 5 χρόνια!!!!Και η πλάκα είναι πως ο Δημήτρης το σκέφτεται!!!!Μου λέει τι 2 τι 1 και αν μείνεις σπίτι θα είναι πιό εύκολο!!!Το εύκολο που το είδες δεν ξέρω????Τσπ δόξα το θεό να λέμε!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

λοιπον , μετα απο μια γρηγορη ανασκοπηση στα νεα του σκ ..νεκ ,.,,,και με τη δικια μου τσακωθηκαμε στο σουπερ για το ιδιο πραγμα ...ετρωγε εκεινη τη χαζομαρα ..και την επαιρνε ο Γιωργος ..και μας ακουγαν ολοι !!!

κλεο ....χαλιεσαι πολυ και δεν κανει !!!μου πα, σου πα ..ιστοριες ....που ειναι η αληθεια και που το ψεμα???να παει καλα το σπορακι μεσα σου ...και να αδιαφορησεις για τα υπολοιπα ..η τουλαζιστον αστα να ηρεμησεις και κανιες κουβεντα αργοτερα ..

εμεις περασαμε ενα σκ μουρλια ολο βολτα με μπαμπα και κορη μονο που βγηκαμε λιγο εκτος προγραμματος !!!

πηγαμε και σε βαφτιση ..μωρο που εχει γεννηθει τελη αυγουστου 13 κιλα και 77 ποντους ...αγαθος γιγαντας !!!!και δεν εκλαψε καθολου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρααααα εγώ δε προλαβάινω να διαβάσω τα νέα γιατί φεύγω τρέχοντας για μάθημα. μπήκα να ευχηθώ μια τέλεια μέρα σε όλες!!!

το μόνο που πήρε το μάτι μου είναι η βάφτιση, να ναι πάντα καλά η νεοφώτιστη Άννα-Μαρία φίλη Ελισάβετ!!!!

και ένα ακόμα Ντίνα γιατί λες για απόλυση;;; τόσο σίγουρο είναι;;;

σας φιλώωωωω

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα σε όλες!Έλισάβετ να σας ζήσει το κορίτσάκι σας!!!!Και με το καλό το 2ο αφου το αποφασίσατε!!!

Ελεάνα που χάθηκες καλέ εσύ????Και εμείς μιά απο τα ίδια με την απολυσή μου να είναι πιά γεγονός και με αυτή την κ@@@κρίση πάνω απο το κεφάλι μας σαν μαύρο σύννεφο και με την ανασφάλεια που έχω το 2ο αστεράκι μου φαίνεται αδύνατο τουλάχιστον για 5 χρόνια!!!!Και η πλάκα είναι πως ο Δημήτρης το σκέφτεται!!!!Μου λέει τι 2 τι 1 και αν μείνεις σπίτι θα είναι πιό εύκολο!!!Το εύκολο που το είδες δεν ξέρω????Τσπ δόξα το θεό να λέμε!!!!!

Kalimeroudia koritsia,

Ntinaki katalaba kala ???? Se polioune?????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα!!!

τι κανετε?

ειχαμε και πολλα ατομα!

τι κανετε?

φιλια πολλα

Na sas zisei i Neofotisti, aaaaa kala tora to eida ego eimai oligon koukouroukou teleftaia.

Na tin dite opos epithimite kai me to kalo kai ena deytero moraki.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλημέρα κι από εμάς, γράφω αγκαλίτσα με μπέμπη, ή Μάριο-Ανδρέα όπως τελικά καταλήξαμε,

ντινάκι κι εσύ απόλυση, δεν πάμε καλά

το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα, γιατί χλωμό να έχω βρει κάτι στο ενδιάμεσο, θα περάσω ένα τέλειο καλοκαίρι με το μπεμπάκι μου στο εξοχικό, θα κάνουμε μπανάκια και βολτούλες συνέχεια

το σ/κ πήγαμε τη μία μέρα στο πάρκο στρατού στο Γουδί και την κυριακή στη Βούλα, στο νότοσ, στην παιδική χαρά που μας αρέσει πολύ γιατι έχει θάλασσα, ωραίο περίπατο, καφέ για τη μαμά και τον μπαμπά και κούνιες με πολλά μωράκια για τον μπούκη μας

Δεν ξέρω πότε (φαντάζομαι μέσα στους επόμενους μήνες) αλλά εκεί που δεν είχε ακουστεί κάτι ξαφνικά ακούστηκε και το ονομά μου!!!!Στεναχωρέθηκα πολύ το Σ/Κ αλλά ας είναι καλά ο Δημήτρης ρε κορίτσια!!!Μου λέει "έχουμε περάσει αρκετά και πάντα όλα πήγαιναν καλά για μας τώρα θα μας πάρει απο κάτω???Την υγεία μας να έχουμε και εμείς και το πιτσιπέρδι και όλα θα πάνε καλά!!!"

Οπότε δεν το κουνάω μέχρι να μου το πούν και βλέπουμε μετά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...