Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελ καλώς σε!!! Βρε συ δόντια έχει ο Λεοντής??? Διότι για δόντια μου κάνει η φάση. Με την βυζοκατάσταση τι κάνεις? Πώς θα το κόψουμε το χούι μου λες?

Αααα και τώρα που το θυμήθηκα...Κάτι έγραφες τις προάλλες πως όσο μεγαλώνει θα το κόψει το συνήθειο και έχω να σου πω το εξής. Προχθές ήρθε μια φίλη μου από το γραφείο να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου και πιάσαμε κουβέντα περί θηλασμού. Μου είπε ό,τι η κουμπάρα της έχει ένα αγοράκι 2,5 ετών (δεν το θηλάζει πια) αλλά θέλει στήθος για να κοιμηθεί. Το κάνει πιπίλα!!! Τον πάει στις κούνιες, σε ταβέρνα, σε καφετέρια και όταν νυστάξει θέλει βυζί να κοιμηθεί.

Βελ λυπάμαι που στο λέω αλλά κατά κει οδεύουμε και εμείς...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

...και Καλησπέρα σας!!!!!!!!

Αννουλα ,πολλα περαστικά στο Μανουλάκι μας..τι να το πειραξε το καημενάκι μωρε?

να χαιρεσαι και τη νύφη καλέ!

Ντινα και γω στο club των κοριτσιών που σε ζηλευουν για τις εξόδους!!!!

Καλέ,θα τη ματιάσουμε τη γυναίκα!!!!!Πίνε ποτά κ για μας..και 1 τσιγαράκι πλιζ για μένα!!

Κλοκλο,το 6 Μαϊου θα έρθει πολυ γρηγορα καλε..πάει ο Απρίλης τέλειωσε!

Λοιπον,απο βδομάδα ξεκινάω power plate,το αποφάσισα!

Αφου δε προλαβαινω να παω "κανονικο" γυμναστηριο,θα κάνω αυτο.

Ετσι & αλλιως 12 επισκέψεις θα ειναι,λενε οτι εχει πολυ καλα αποτελέσματα,θα κανω ταυτοχρονα κ ελλειπτικό ,κάτι θα γίνει δε μπορεί.

Με πηρε ο νονος σημερα και τελικά μου ειπε να τα παρω εγω απο δω τα βαφτιστικά..ΟΠοτε εχω τρεξιμο απο βδομάδα.

Αφηστε το αλλο,ειδα μια μπομπονιέρα και κοπηκα λέμε!Μαρεσε παρα πολυ, θα παρω τηλ τη Δευτερα αν προλάβω να ακυρωσω τις δικιες μας.

Αννα δες εδω,εχει πολύ πράμα www.eshopgamou.gr

Να ευχηθώ και εγώ στους Γιώργηδες, καθυστερημένα ως συνήθως.

Νεκταριάκι να χαίρεσαι το Ταλιμπανάκι σου. Μπορεί να μην γιορτάζει επίσημα αλλά εμείς σαν Γιώργη τον ξέραμε από τότε που ήταν σποράκι, μάλλον φασολάκι και του στέλνουμε τις ευχές μας. Καλότυχο να είναι το παιδάκι σου και μια ζωή να κάνει Ταλιμπανιές, να μην μασάει και να είναι έτσι δυνατός και θαραλλέος!

Τζίνα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη, πολύχρωμη,πολυευτυχισμένη και όλα τα πολύ. Να χαίρεσαι την κορούλα σου και αυτή εσένα και σύντομα με τον υιό!!!

Κατερίνα να χαίρεσαι τον αντρούλι σου και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος. Εσένα λέω πως είναι αγόρι, θα σου γίνει το χατήρι!

Άννα να χαίρεσαι την νύφη σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έλα και ξαναγύρισα, για να δούμε πως θα περάσουμε κι απόψε..λοιπόν, Ελέ, τι να πω..έχω υπόψη μου το ενδεχόμνο που περιγράφεις, τι να πω δεν ξέρω, προσπάθειες κάνουμε καθημερινά για να πάρει λίγο κυπελλάκι,επίσης, όσο γίνεται για να κομάται χωρίς βυζι(τουλάχιστον στον μεσημεριναό ύπνο, κάτι γίνεται , το βράδυ και τη νύχτα όμως,μπα..,κλάμα-μεταφορά κρεβάτι-βυζί-ύπνος-μεταφορά σε κούνια-την τελευταία φορά, ρωτάω απελπισμένα την παιδίατρο, μήπως καμμιά φορά γίνεται και θαυματουργά, αυτοματα, χωρίς κόπο ή εκπαίδευση, το παιδί σταματάει το στηθος, και μου είπε οτι γίνεται να μην του αρέσει πλέον κ.ο.κ.-δεν ξέρω θα δούμε..Ελέ,πόσες φορές του δίνεις στήθος την ημέρα πλέον?(και την νύχτα , included..!!?)και τι άλλο το ταίζεις? ήθελα να ρωτήσω , επίσης, ποια είναι η γνώμη σας, για κάτι συνταγές , που έχω βρει σε βιβλίο,Μ. Βρεττανίας νομίζω, οπου στο κανονικό πουρεφαγητό, (λαχανικά, και κανα όσπριο μέσα) βάζουν νερο και φόρμουλα μαζί, και αυτο το αφήνουν και βράζει κανονικά, κανά μισάωρο τουλάχιστον..το βρίσκετε ok, να βράζει η φόρμουλα? εγώ το έκανα σήμερα, το έφαγε ο μικρός, μαζί με λαχανικα και λίγη φακή, μωρέ νιώθ οτι και λίγη φόρμουλα δεν θα του έκανε κακό, αρχίζω και αμφιβάλλω λίγο για την παραγωγή μου, αφου κυρίως το βράδυ πια του δίνω μόνο και ελπίζω να πίνει αρκετο γαλατάκι γενικά..ίσω δεν θα ήταν άσχημα , να μάθει σιγά σιγά και σε γεύσεις άλλου γάλατος, τι λέτε για αυτη την ιδέα, να του βάζω δηλαδή τη σκόνη στο φαγητο που βράζει?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Οι δυο μας μειναμε Sybetheroula μου????????

Ελα να τα ξαναπουμε λοιπον.........χαχαχαχα!!!!!!!!!

Εγω λεω..οτι ισως δε κάνει να βραζει τοση ωρα η φορμουλα..!

Τωρα για το βυζι..εμενα ακομη το ψαχνει και πεφτει πανω μου και οπου βρει ελευθερο δέρμα αρχιζει και με γλυφει, ειτε ειναι ποδι,χέρι,κοιλιά..με τρωει,Βελ τα χεις δει και live στο skype.

Ειναι μεγαλο κολλημα..πολυ μεγαλο,προχθες που πηγαμε για φαγητο και εβαλα ενα μπλουζακι καπως ανοιχτο μπροστά..ειχα θεμα,ολο εσκυβε κατα κει.. ενα σας λεω...στην παραλία θα πεσει πολυ γελιο!

Kαλημέρα...

Χτες έσβησε το λαπτοπ από μπαταρία, οπότε και γω το παράτησα και πήγα να κοιμηθώ.

Βελ δε σε πέτυχα, το διάβασα το μύνυμα, συμπάσχω απολύτως, κουράγια, να έρθεις εδώ τότε!

Καλέ 6 Μαίου θα μαι 6εβδ κ 5ημ, ΤΕΡ είχα 20 Μαρτίου.

Οπότε λέω να πάω 2 Μαϊου που θα μαι 6εβδ κ 2 ημ.

Ακριβώς 6 κ 2 είχα ακούσει και τη καρδούλα του Ζωηφίου.

Θελω να γίνει το ίδιο για γούρι!!

Τη Δευτέρα θα τηλ για ραντεβού οπότε θα τον ρωτήσω, μπας και γλιτώσω λίγες μέρες αναμονή!!

Βέβαια από την άλλη λέω κάτσε να φτάσουμε ως τότε....αναίμακτα και ας περιμένω δε πειράζει!!

Αυτά....

Χτες παραλάβαμε και τα βαφτιστικά μας.

Είναι πάρα πολύ ωραία, τελικά όχι και τόσο απλά αλλά πολύ φορτωμένα μου φαίνονται τώρα που είναι έτοιμα και τα ειδα από κοντά, το φόρεμα μεγάλο χωράνε 2 Ζωήφια εκεί μέσα, το παπούτσι τεράστιο, θα αλλαχτεί αυτό, ε τα γνωστά χαζά λαδόπανα πετσέτες κλπ κιτσαριά.

Τεσπά, τι να κάνουμε...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια!!!!

Εχθές πήγαμε για φαγητό και ρίξαμε πολύ γέλιο αλλά και πολύ φαί!!!!Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!Λοιπόν έγω τα βαφτιστικά του Λεωνίδα θα τα δώ στην εκκλησία!!!Εχώ εμπιστοσύνη στην κοπέλα του νονού!!!Της είπα να μην είναι πολύ κυριλέ για να μπορεί να τα φορέσει το παιδάκι μου!!!Φαντάζεστε το Λεώ με παπιόν???Μαρτυρικά πρέπει να πάρουμε για όλους τους καλεσμένους???

Σήμερα περιμένουμε το νονό και φίλους το απόγευμα!

Αγγελική και ο μπέμπίκος αν και έχουμε κόψει μέρες το θηλασμό το ίδιο κάνει και καμία!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ρε κορίτσια ζυγίστικα στην ζυγαριά μας μαζί με το αστέρι μου και τον έβγαλα κοντά 11 κιλά!!!!Πάει τα έπαιξε η ζυγαριά ή εμένα με έχει χτυπήσει η βλακεία στο κεφάλι!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για πες μας εσυ ομως........

ποτε & που ειδες τα μπουτια της τουλουμπίτσας ???

καλε που το ξετρυπωσες αυτο το μηνυμα!!!!!

εγω δεν την εχω δει συμφωνα με τα λεγομενα σου δλδ και καμια φωτο που βαζεις!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλε που το ξετρυπωσες αυτο το μηνυμα!!!!!

εγω δεν την εχω δει συμφωνα με τα λεγομενα σου δλδ και καμια φωτο που βαζεις!!!

Πότε έβαλα φωτο με τα μπουτάκια της??

Δε νομιζω ότι εχω βάλει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...