Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα ρε Ελευθερία, γέλασα με τη φάση χτες εκ των υστέρων γμτ και μόλις είχα βγει και δε σε "δούλεψα" και γω λίγο, αν και συ λαγωνικό είσαι!

Ολα καλά μωρέ, καλά τα λέτε όλες!

Αντε πια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις μου είπε η Νεκταρίτσα στο κινητό για 'το νέο' σκέφτηκα αμέσως εγκυμοσύνη και η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η Άννα. Η επόμενη ήσουν εσύ:)

Αχαχαχα ήταν φανερό ότι ήθελα ε????

Αντε να δούμε τι θα γίνει.

Είμαι σαφώς ψυχραιμότερη από πέρσι, δε το συζητώ!

Με τη δουλειά τι παίζει, πως πάει? Διαφορετικά από παλιά, τα ίδια, με το μπέμπη?

Αχαχαχα ήταν φανερό ότι ήθελα ε????

Αντε να δούμε τι θα γίνει.

Είμαι σαφώς ψυχραιμότερη από πέρσι, δε το συζητώ!

Με τη δουλειά τι παίζει, πως πάει? Διαφορετικά από παλιά, τα ίδια, με το μπέμπη?

Και πρέπει να είσαι ψυχραιμότερη, και εγώ την επόμενη φορά θα είμαι:)

Στην δουλειά χαμός. Προσπαθώ να βάλω μια τάξη, τι να λέμε...δεν θέλω να σας κουράζω. Καλύτερα να μιλάμε για νέες ζωούλες και κλάματα:)

Με τον Πρίγκηπα όλα καλά. Δυσκολεύετε λίγο να κοιμηθεί αλλά τρώει πολύ καλά. Την νύχτα ξυπνάει 2 φορές αλλά δεν βαριέσαι, αντέχω εγώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπέμπης πήγε στις κούνιες με τα πεθερικά μου!!!Εγώ πίνω καφεδάκι και σερφάρω...στο σπίτι γίνεται πανικός....εκτός απο καρότσι, παρκο στο σαλόνι υπάρχει και ένα ωραιότατο πλυντήριο πιάτων (δεν μου το τοποθέτησαν)...πρέπει να μαζέψω τα χαλιά με το Δημήτρη γιατί αύριο θα έρθουν να τα πάρουν...ο Δημήτρης πήγε μαγαζί και μετά για καφέ...πρέπει να πάω s/m και βαριέμαι...όλα καλά:D:D:D:D:D!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα κι από μένα! με ξενύχτησαν τα καμάρια μου χτες. είμασταν στη γιορτή της νύφης μου ως τις 12 και βγήκαν απ το πρόγραμμά τους, όλη νύχτα κλάματα, κομμάτια είμαι.

κλοκλοοοοο πάρε τηλ τώρα!!!

ένα θα σχολιάσω! εγώ θα τα βαζα με το άτομο Α! τι κάθησε και σου πε δε ξέρει τη κατασταση σου;;;; ας τα κράταγε για τον εαυτό της/του προς το παρόν τουλάχιστον!

Αντριανάκι Δευτέρα θα διευθετηθεί το θέμα με το αίμα. δε θα χω πρόβλημα ε μα αφού τις σβήνουν που τις σβήνουν τις απουσίες στα σκ....παιδα όταν δίνουν αίμα ας πάει και για καλό σκοπό τουλάχιστον!

Ελευθεράκι μου σ έχασα!!! πως πάει η δουλειά; ωραίο το νέο μας ε; άντε και στα ιδκά μας! εγώ προς τον ιούλιο μεριά μη με περιμένετε νωρίτερα.

το καρότσι ακόμα δε μου χει έρθει. ίσως φταίνε οι ακυρωμένες πτήσεις. έχουν περάσει 8 εργάσιμες.

τωρα εκατσα και γω!! απο το πρωι στο δρομο με τα παιδια! αυτη τη φορα ομως ειχα παρει το αμαξι και ηταν καλα παιδια. ο δημητρης απο το πρωι μου ζηταγε να του παρω πατινι και του πηρα! το παει μια χαρα και δε το περιμενα!

κλεο και γω λεω οτι το ατομο Α δεν επρεπε να σου ειχε πει τιποτα! οτι και να ειπαν οι αλλοι μπορει να ηταν της στιγμης και αν ηταν σωβαρο θα στο λεγανε και καταμουτρα μιας που ειστε φιλοι.

παω να μεζεψω κατι ρουχα γιατι γινεταο χαμος εδω μεσα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Το νουμεράκι μου είναι 5614.

Αρα έχουμε και λέμε ανα 4 μέρες 192-1134-5614.

Το απόγευμα θα πάρω το ντόκτορ να του πω να δω τι θα μου πει....

Αυτά...

Πάω να ξεραθώ, αν μου κάνει τη χάρη και το Ζωήφιο βέβαια!

Το νουμεράκι μου είναι 5614.

Αρα έχουμε και λέμε ανα 4 μέρες 192-1134-5614.

Το απόγευμα θα πάρω το ντόκτορ να του πω να δω τι θα μου πει....

Αυτά...

Πάω να ξεραθώ, αν μου κάνει τη χάρη και το Ζωήφιο βέβαια!

wow! πολύ καλή μου φαινεται κλεοπάτρα μου! ετσι δεν ειναι; αντε περιμενουμε και τα καλα νε από τον γιατρο πλέον για να βάλεις και εσυ το τικερακι σου ε;:P

παλεύω με τους εμετούς του Μανού! έκανε μια φορά χτες κατά τις 8 και σήμερα το μεσημέρι. μετά από φαί και τις 2 φορές. δεν έχει κάτι άλλο. μόνο έντονα εξανθήματα στη κοιλιά. του βαλα κρέμα και θα ελεγξω ξανα.

κλοκλο σου πα πολύ καλή μου φαίνεται. δεν έχω ιδέα από νούμερα αλλά φαίνεται ότι μεγαλώνει καλά το μωρουδάκι!

πάω να φτιάξω καφέ γιατί δε τη παλεύω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...