Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρέμησε κοριτσάκι μου!!! Όλα καλά θα πάνε με τη χωριακή, θα δείς!

Όσο για το άλλο, σε καταλαβαίνω γιατί το έχω πάθει... κι ήταν να μου βαφτίσουν και το παιδί!!!

Μμμμμ ωραία.....

Καλά πάμε...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην ακούς τί λένε για σένα! Και μη στενοχωριέσαι όσο σημαντικός και να είναι για σένα αυτός που σε σχολιάζει... μετά από χρόνια ίντριγκας πίσω από την πλάτη μου και κλάματος (γιατί κάποτε ήμουνα πολύ ευαίσθητη) ένα κατάλαβα : παράσταση χωρίς θεατές κατεβαίνει πολύ γρήγορα!

Εσύ κοίτα την οικογένειά σου μόνο και τί λέτε εσείς!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

ΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα!!!

ΝΤΙΝΑ μη μου θυμώνεις για το Χαμόγελο, εγώ όταν είχα πάει για τη παραγγελία ήταν πρωί κατά τις 10 και συ δούλευες!

Ηταν η μόνη μέρα που μπορούσα να πάω μαζί με τον άντρα μου γι'αυτό δεν είπα τίποτα!!

Διαφημίσεις

Μην ακούς τί λένε για σένα! Και μη στενοχωριέσαι όσο σημαντικός και να είναι για σένα αυτός που σε σχολιάζει... μετά από χρόνια ίντριγκας πίσω από την πλάτη μου και κλάματος (γιατί κάποτε ήμουνα πολύ ευαίσθητη) ένα κατάλαβα : παράσταση χωρίς θεατές κατεβαίνει πολύ γρήγορα!

Εσύ κοίτα την οικογένειά σου μόνο και τί λέτε εσείς!

Εεεε μάλλον δε κατεβαίνει τόσο γρήγορα γιατί εγώ θεατής ΔΕΝ είμαι τόσα χρόνια, μάλλον στο συννεφάκι μου είμαι, αλλά παρόλ'αυτά......τα λόγια λόγια.

Τεσπά....περαστικά τους.

Εεεε μάλλον δε κατεβαίνει τόσο γρήγορα γιατί εγώ θεατής ΔΕΝ είμαι τόσα χρόνια, μάλλον στο συννεφάκι μου είμαι, αλλά παρόλ'αυτά......τα λόγια λόγια.

Τεσπά....περαστικά τους.

Πάντως πιστεύω ότι η κακία πάντα γυρνάει στον αποστολέα!! Εσύ μη σκάς!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Εγώ εδώ....

Πέρασα πολύ άσχημη μέρα.

Είναι αυτό που λένε ότι αμα ξεκινήσει στραβά....

Το ένιωθα από το πρωί.

Με τη μάνα μου σκοτωθήκαμε πολύ άσχημα για άλλη μια φορά.

Ψόφησα στη κούραση.

Ο άντρας μου γύρισε πριν λίγο εξουθενωμένος και τσακωμένος με τη δουλειά του.

Και σαν κερασάκι στη τούρτα έμαθα πράγματα που λέγονται πίσω από τη πλάτη μου από τα τελευταία άτομα που το περίμενα.

Εχω πικραθεί τόσο πολύ.

Γιατί κάποιος να με σχολιάζει έτσι δε καταλαβαίνω. Τα πιο αγαπημένα μου άτομα......

Οχι ρε γαμώτο, σας λέω είμαι πολύ χάλια.

Σα να μου έχουν ρίξει τρελό χαστούκι.

Δε ξέρω, μάλλον δε μπορείς να εμπιστεύεσαι και να νιώθεις ο εαυτός σου ούτε με τη σκιά σου.

Αγάπη μου δεν έχεις κι αποτέτοια για να σου πω να τα γράψεις όλα εκεί! Επιστράτευσε τον άντρα σου! Λοιπόν σε 1η φάση! Δεν ξέρω τι παίζει με τη μαμά σου αλλά φαντάζομαι θα μοιάζει λιγουλάκι στη δικιά μου.... Αυτό που την κάνει να διαφέρει τη δικιά μου είναι ότι είναι της εκκλησίας και έχει μάθει να δίνει. Εγώ λέω ότι καμιά φορά δεν θέλει να δώσει ή μάλλον να ξεβολευτεί...αλλά δε λέει και τπτ. Πριν να γεννήσω νόμιζα ότι θα την έχω όλη μέρα εδώ μπάστακα τρελογιαγιά με όρεξη να μη με αφήνει να κάνω τπτ. Αλλά δραστήρια δεν τη λες... οπότε ήρθε κι έδεσε τώρα με την αποκόλληση και το γεγονός ότι έρχεται για βοήθεια. Δε λέει τίποτα άλλα όλο και κάτι θα της ξεφύγει...και εγώ τα κρατάω. Και να πεις ότι έκανε τη ζωή της και της την χάλασα?? Όλη μέρα σπίτι λόγω σύνταξης, ούτε για ένα καφέ δεν πήγαινε όσα χρόνια την ξέρω, πάει κάθε μέρα ο μπαμπάς μου κι αυτή.... βαριόταν!

Όσο για τους γνωστούς-φίλους-συγγενείς... που έμαθες ότι σε κουβεντιάζουν πίσω από την πλάτη σου! Ένα έχω να πω. Όταν φτιάξουμε το σπιτικό μας, κάνουμε την οικογένειά μας κι είμαστε ευτυχισμένοι υπάρχει κόσμος που όσο κι αν μας αγαπάει ή δείχνει να μας αγαπάει...μας ζηλεύει! Λυπάμαι πολύ γιατί κι εγώ τα έχω ζήσει τώρα. Με έχουν εγκαταλείψει πολλές φίλες, έχω σχολιαστεί κι εγώ από γνωστούς και συγγενείς ειδικά τώρα με τη 2η εγκυμοσύνη κι έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τις σχέσεις και τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να είναι καλά η οικογένειά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι και δε δίνω πλέον σημασία στα κουτσομπολιά! Μόνο που φυσικά έχω γίνει πιο ευθύς άνθρωπος και τα λέω έξω από τα δόντια πλέον!

Κάπου εδώ θα πάω να την πέσω γιατί πέφτω ξερή αλλά θα συνεχίσω αύριο τα σχόλια!

Κλεοπάτρα μου μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου! Εσύ ο άντρας σου και τα μωράκια σου να είστε καλά! ;) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια τεράστια χοριακή αύριο (α καλά....μιλάμε από τη νύστα δε μπορείς να φανταστείς τι πήγα να γράψω αντί χοριακής :lol: ) κι όλα να συνεχίσουν όμορφα!

Εγώ εδώ....

Πέρασα πολύ άσχημη μέρα.

Είναι αυτό που λένε ότι αμα ξεκινήσει στραβά....

Το ένιωθα από το πρωί.

Με τη μάνα μου σκοτωθήκαμε πολύ άσχημα για άλλη μια φορά.

Ψόφησα στη κούραση.

Ο άντρας μου γύρισε πριν λίγο εξουθενωμένος και τσακωμένος με τη δουλειά του.

Και σαν κερασάκι στη τούρτα έμαθα πράγματα που λέγονται πίσω από τη πλάτη μου από τα τελευταία άτομα που το περίμενα.

Εχω πικραθεί τόσο πολύ.

Γιατί κάποιος να με σχολιάζει έτσι δε καταλαβαίνω. Τα πιο αγαπημένα μου άτομα......

Οχι ρε γαμώτο, σας λέω είμαι πολύ χάλια.

Σα να μου έχουν ρίξει τρελό χαστούκι.

Δε ξέρω, μάλλον δε μπορείς να εμπιστεύεσαι και να νιώθεις ο εαυτός σου ούτε με τη σκιά σου.

Κλεοπατράκι μου γλυκό καλέ ποιός σε στεναχώρησε???

Λοιπον

1ον μερικοί άνθρωποι το κουτσομπολιό το έχουν στο αίμα του.Είναι έτσι ο χαρακτηρας τους μωρέ (κατινέ) και δεν αλλάξουν!Τι θα προσπαθήσουμε να τους αλλάξουμε εμείς???Κατίνες γεννήθηκαν ,κατίνες μεγάλωσαν και κατίνες θα είναι μιά ζωή!Φταίει το dna τους μάλλον!!!

2ον έχεις σκεφτεί πως κάποιοι δεν αντέχουν την ευτυχία του άλλου????Και δεν μιλάω για πλούτη και λεφτά αλλά για τα άλλα που δυστιχώς για αυτούς δεν τα είχαν και δεν θα τα αποκτήσουν ποτέ γιατί τους τρώει πολύ χρόνο η κατινιά για να ασχοληθούν με την οικογενέιά τους!!!Μιλάω για έναν υπεροχο σύντροφο που θα τον δείς αν κοιτάξεις δίπλα σου,μιλάω για ένα υγειέστατο ,χαρούμενο παιδάκι στο παιδικό δωματιο του σπιτιού σου που μεγαλώνει με γονείς που το αγαπούν και το φροντίζουν,μιλάω για γέλια και παιχνίδια τα απογευματα στο σπίτι οπου μαζευεστε όλοι,μιλάω για τρελά βαψιματάκια μετά απο χρόνια σχέσης και για τρελό έρωτα μετά απο το γάμο!!!!Για να μην αναφερθώ αποκλειστικά σε σένα που η ευτυχία σου χτυπάει για 2η φορά την πόρτα και σου στέλνει έναν ακόμα αγγελό!!!!

Εγώ μετά απο αρκετά τέτοια που πέρασα απο "καλους φίλους" έκανα τα παρακάτω και ΣΩΘΗΚΑ!!!

1ον Δεν βλέπω μπροστά μου τίποτα άλλο απο τα ύπεροχα μάτια του Λεωνίδα ,το αγαπημένο πρόσωπο του αντρούλη μου και τις οικογενειές μας!!!Τίποτα όμως!!!Πισσα ,σκοτάδι μετα απο εκεί ακούω κάποιες φωνές αλλά μοιάζουν τόσο μακρινές που δεν δίνω καν σημασία!!!

2ον έπαψα να ασχολούμαι!!!Όλος΄ο χρόνος μου έχει να κάνει με την οικογενειά μου και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου!!!Ότι και να πούν δεν με αγγίζει πιά έχω για προστασία την αγκαλιά της οικογενειάς μου!!!Έχουμε φίλους που μας αγαπούν και είναι δίπλα μας...φίλοι που έχουν αποδείξη τι είναι για τους υπόλοιπους κρίμα για αυτούς....

1ον γιατί χάσανε πραγματικους φίλους που θα ήταν πάντα δίπλα τπους και στα κάλα αλλά και στα άσχημα

2ον γιατί πραγματικά τους λυπάμαι που είναι μόνοι και κουτσομπολεύουν τους πάντες τι κατάντια θεέ μου!!!

Λοιπόν το καλύτερο ξέρεις πιό είναι ???Εσύ να είσαι ο χαρακτήρας σου και δεν πειράζει να ζεις και σε ροζ συννεφάκι!!!Ακόμα και όταν τους βλέπεις να είσαι πάντα η κλοκλό με το χαμόγελο και την καλή συμπεριφορά σε όλους!!!Κοριτσάκι μου αυτοί έχουν το πρόβλημα εσύ απλά ΣΥΝΈΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ελάτε ρε κορίτσια....καλημέρα....ο Θεός να τη κάνει, όλη ν'υχτα κουβεντιάζαμε με τον άντρα μου (τι καλόψυχος θεέ μου...με εκνευρίζει!), ζήτημα να κοιμηθήκαμε 4-7, κάπου εκεί.

Εγώ πρωί πρωί με τα κοκκόρια πήγα για χοριακή μπας κ με λυπηθούν κ μου πουν νωρίτερα, μπαααα μετά τις 3-4 το απόγευμα.

Τεσπά....

Οσο για τα άλλα....

Μωρέ, εγώ δεν έχω γενικά οικογένεια κλπ σχέσεις, εδώ με 3-4 φίλους είμαστε και σχετιζόμαστε, τους οποίους και θεωρώ οικογένεια και γι'αυτό έχω στεναχωρεθεί....

Δηλαδή το ατομο Α μου είπε τι λέγεται για μένα από τα άτομα Β+Γ.

Αλλά τα άτομα Α και Β και Γ είναι τα 2 άτομα που νιώθω....αδέρφια.

Δηλαδή....από όπου και να το πιάσω χάλια.

Οσον αφορά τη μαμά μου Νεκταρίτσα....καμία σχέση με τη δική σου.

Η μαμά μου είναι όοοολη μα όοοολη τη μέρα εκτός σπιτιού, με το κινητό στο χέρι, γυρνάει όλο το νομό αττικής με το αμάξι, επαγγελματικά ραντεβού, κοινωνικές επαφές, επισκέψεις, καφέδες, θέατρο, εστιατόρια, συναυλίες, και άλλα τέτοια. Οταν δεν κάνει κάτι από αυτά ασχολείται με τον άντρα της. Πονεμένο θέμα, μη το πιάσουμε τώρα εδώ, δε λέει.

Οταν τη χρειαστώ και της το πω εγκαίρως και με χωρέσει στην ατζέντα της, θα έρθει αλλά με τη ψυχή στο στόμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΟΣ να λέω για τη μάνα μου, έλεος δηλαδή, έχω βαρεθεί εγώ, πόσο μάλλον εσείς, απλά ήρθε πάλι στη φόρα, όλο και θα έρχεται μωρέ, εντάξει, εκτός και αν της κόψω τη καλημέρα ένα πράμα.

Το θέμα το χτεσινό ήταν αυτό το άλλο, να πάει στο καλό και αυτο, θα γίνουν συζητήσεις, δε θα περάσει ντούκου, απλά τώρα νιώθω ότι είμαι πολύυυυ κουρασμένη ψυχολογικά από τέτοιες ενασχολήσεις. Και ήρθα και σας τα πα, και σεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για άλλη μια φορά συμπάσχετε.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!:D:D:D

Τι έγινε? Ποιος πείραξε την νέα μας γκαστρούλα. Στα είπαν πολύ όμορφα τα υπόλοιπα κορίτσια. Κοίτα την ευτυχία που ζεις στο σπίτι σου και κλείσε τα αυτιά σου για τα λόγια τρίτων. Ο κόσμος είναι κακός καρδιά μου, ζηλεύει και φθονεί πράγματα απλά και καθημερινά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Που σαι εσύ!

Σου χρωστάω κουβεντα από χτες!

Δεν μου χρωστά τίποτα!!!!

Η χοριακή σου θα είναι τέλεια, το διαισθάνομαι.

Άντε σους, μην στεναχωριέσαι γιατί έχεις και ένα σποράκι τώρα.

Μάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...