Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω παω τα λεμε αργοτερα!!φιλια

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Γεια σας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΑ!

Να σας χαίρονται όσοι σας αγαπάνε!

Νεκταρία με το καλό το αδερφάκι του αγοριού σου!

Πήγαμε εκκλησία το πρωί στο χωριό, μετά βόλτα, σε λιγάκι θα πάμε στον αδερφό του Άρη που γιορτάζει και το βραδάκι στο μπαμπά μου, πολλοί εορτάζοντες σήμερα και δεν προλαβαίνουμε!

Φιλιά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Για ρούχα λέτε ε???

Εμείς έχουμε αρκετά καλοκαιρινά. Τα περισσότερα που μου έφεραν πέρυσι στην γέννα τα είχα γυρίσει και είχα πάρει καλοκαιρινά για φέτος που ευτυχώς θα του κάνουν. Σωστά είχα προνοήσει για το νούμερο.

Κατά καιρούς ψώνισα και διάφορα, στις εκπτώσεις βρήκα προσφορές από περυσινά κομμάτια και είμαστε οκ.

Εσύ βρίσκεις άκρες πάντα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοριτσάκια, γειαααααααα!!!

Σήμερα γιορτάζει ο Γιωργάκης μου για πρώτη φορά και είμαι καταχαρούμενη!!!!

Την Κυριακή θα του κάνουμε τραπέζι, αλλά θα είμαστε οικογενειακά, σε ένα μήνα όμως κλείνει τα δύο και θα γίνει τρελό πάρτυ! Θα είνια βέβαια μία εβδομάδα πριν τη βάφτιση του μικρού, αλλά χαλάλι του! Πέρσι δεν του κάναμε τίποτα, γιατί μία εβδομάδα πριν ήταν η δική του βάφτιση, ήμουν 5μιση μηνών έγκυος και δούλευα, οπότε δεν υπήρχε κουράγιο, Συγχαρητήρια στις εγκυούλες της παρέας, εύχομαι με το καλό, βλε΄πω τις φωτό σας και ..... ζηλεύω...! Αννούλα, λες να κάνουμε τις κορούλες μας παρέα???

Το σκέφτομαι πολύ ρε γμτ για τρίτο.... Πριν λίγο καιρό έλεγα ότι αποκλείεται, αλλά τώρα που ξεπετάχτηκε το μικρούλι μου, θέλω πάλι μωράκι.... Μπορεί να ακουστεί άσχημο, αλλά μετά από δύο αγοράκια, αν ήξερα ότι θα είναι κοριτσάκι, θα ξεκινούσα σήμερα κιόλας!!!! :-)

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Εγώ πάλι θα πληρώσω γιατί να είναι καλά η βαρεμάρα μου δεν άλλαξα τίποτα και τα έκρυψα με τις ταμπέλες που λένε και όλα μάρκες καλές!!!Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσα να μαντέψω πως η ανάπτυξη του θησαυρού μου θα είναι τόσο μεγάλη αφου γεννήθηκε 3100 και 52 πόντους και έτσι λέω αν το δεύτερο είναι κοριτσάκι θα φορέσει πολύ σιέλ και αυτοκίνητο!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Καλέ πού είστε? Λέω, θα μπώ και θα έχουν γεμίσει πάλι 2 σελίδες... και δε βλέπω τίποτα...

Εμένα το μικράκι μου κοιμήθηκε... ο αντρούλης μου σε επαγγελματικό δείπνο, κι εγώ εντώ μόνη...

Πήγα οδοντίατρο και στο παρα τρίχα γλίτωσα την απονεύρωση... είχε πάρει και το διπλανό λίγο... καλά πότε πήγε 80€ το σφράγισμα? πέρυσι μου έκανε με 60€ ο ίδιος... και τώρα μου λέει 8ο€ + 40€ το άλλο γιατί ήταν μικρό = 120€ :shock::shock: Έπαθα!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Εγώ εδώ....

Πέρασα πολύ άσχημη μέρα.

Είναι αυτό που λένε ότι αμα ξεκινήσει στραβά....

Το ένιωθα από το πρωί.

Με τη μάνα μου σκοτωθήκαμε πολύ άσχημα για άλλη μια φορά.

Ψόφησα στη κούραση.

Ο άντρας μου γύρισε πριν λίγο εξουθενωμένος και τσακωμένος με τη δουλειά του.

Και σαν κερασάκι στη τούρτα έμαθα πράγματα που λέγονται πίσω από τη πλάτη μου από τα τελευταία άτομα που το περίμενα.

Εχω πικραθεί τόσο πολύ.

Γιατί κάποιος να με σχολιάζει έτσι δε καταλαβαίνω. Τα πιο αγαπημένα μου άτομα......

Οχι ρε γαμώτο, σας λέω είμαι πολύ χάλια.

Σα να μου έχουν ρίξει τρελό χαστούκι.

Δε ξέρω, μάλλον δε μπορείς να εμπιστεύεσαι και να νιώθεις ο εαυτός σου ούτε με τη σκιά σου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Δε μπορώ να πω.....

Τουλάχιστον ξεχάστηκα με το όλο χάος και δε σκέφτηκα ούτε μια στιγμή ότι έχω αγωνία για τη χοριακή αύριο.

Να κάτι καλό.....

Τώρα όμως το θυμήθηκα!

Εχω αγωνία!!!!:shock:

Και με τη κούραση που τράβηξα σήμερα έχω τρελαθεί στις σουβλιές και τα πονάκια.

Ε ρε θα μου τη δώσει καμιά ώρα και θα τα μαζέψω για κανα ακριτικό νησι!

Ο άντρας μου τούμπες θα κάνει άμα του πω το οκ!!

Τα πα και κάπως συνήλθα λοιπόν.

Πάω να ξαπλώσω να αρχίσω ταβανοθεραπεία.

Δε με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα.

Τα νεύρα μου και η στεναχώρια μου ξεχειλίζουν.

Ποιός εγώ που τέτοια ώρα βλέπω το 3ο όνειρο.

Αι σιχτίρ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...