Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχει και μια ωραία στις στήλες ολυμπίου διός αγ. φωτεινή ιλισσού λέγεται αλλά και αυτή ψιλομικρή είναι. αν δεν έχετε πολύ κόσμο πάνε ρίξε μια ματιά....αλλά τι πολύ κόσμο δεν έχετε; μόνο εμείς θα τη γεμίσουμε την εκκλησία λέμε!!!! αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Na ertheis opote theleis sto kiato sou leo to spiti einai pano stin thalassa telio.

Bebea min fantasteis oti exei kanena allo proterima ektos apo ayto, alla ti allo na xriazese to kalokairi einai ola pio xalara.

καλέ η θάλασσα να ναι καλή και οι ταβέρνες τριγύρω! και κανα απογευματάκι θα παίρνω τα βλαστάρια και θα ρχομαι. πάει και προαστιακός εκεί έτσι;

Σοφίαααααα καλή μας γειτόνισσα να πετάγεσαι όποτε θες!!!!!!!!!! εσύ να ενοχλείς;;; μπαααααα!!!!!!!!!

απ τις ενοχλήσεις ησυχάσαμε;)....

σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το κοιτάξω τώρα κιόλας! βρίσκεις κι εσύ το ποσό υπερβολικά μεγάλο έτσι; ωραία δεν είμαι η μόνη.

Εγώ ρωτάω για να είμαι σίγουρη οτι δεν ενοχλώ!!!!;)

τελικά είχε δίκιο η Ελευθερία....το fotoinsight δεν έχει καλές κριτικές....ωστόσο έχει το blurb.com! Θα ρωτήσω και τα κορίτσια στο αντίστοιχο θέμα του πάρεντς να μου πουν ποιά έχουν χρησιμοποιήσει εκείνες και έμειναν ευχαριστημένες!

θα σου έλεγα να ρωτήσεις το δικό μου φωτογράφο που στην αδερφή μου πήρε 700 ευρώ μαζί με καταπληκτικό ψηφιακό άλμπουμ, αλλά στάνταρ δε θα έχει ημερομηνία! εγώ ίσα που πρόλαβα να τον κλείσω πριν 1 μήνα για 5 Σεπτέμβρη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αααα τι τέλεια που είναι η θαλασσίτσα??? Όχι καλέ δεν βουτήξαμε, πρέπει πρώτα να χάσουμε πόντους και κιλά αλλά βολτάραμε οικογενειακώς σε παραθαλάσσια περιοχή που λατρεύουμε (Αγία Πελαγία για τους γνώστες) και ήπιαμε φραπεδάκι δίπλα στο κύμα. Τι τέλειο που είναι το καλοκαίρι και εγώ θα το βλέπω πάλι με το κυάλι εφόσον θα δουλεύω και φέτος. Αλλά δεν βαριέσαι. Τελικά καμιά εποχή δεν είναι καλή για δουλειά, οπότε μην γκρινιάζω άλλο.

Σκέφτομαι μάλιστα να ξοδέψω έναν μισθό για τον στολισμό του Πρίγκηπα στην βάφτισή του για να νιώσω ό,τι κάνω κάτι ουσιαστικό και αξιόλογο που δουλεύω καλοκαιριάτικα. Μαριτάκι και εμείς 11/09 για το κοσμοιστορικό γεγονός. Τότε βαφτίζουμε τον πρωταγωνιστή της ζωής μας!!! Εσύ που έχεις και δυο, θα χεις και πάλι διπλή χαρά. Μωρέ 5 παιδιά η πεθερά ε? Και σε δύσκολες ηλικίες...Μπράβο της. Όσο για τα άλλα (αν και δεν ξέρω περί τίνος μιλάς) κράτα αποστάσεις γιατί οι νύφες έχουν πάντα άδικο!!!

Ανδριάνα πολύ σε ζηλεύω που θα πλατσουρίζεις τον Αύγουστο δίπλα στο κύμα με την μπλουμπλού σου. Πολύ θα ήθελα να το κάνω και εγώ αλλά είπαμε...Μην γκρινιάζω. Την υγειά μας να έχουμε και όταν θα κάνω το δεύτερο θα παρατήσω την δουλειά για 2-3 χρόνια να ασχοληθώ και να χαρώ τα παιδιά μου. Οκ είναι η νύφη σου? Ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην εγκυμοσύνη με το αμνιακό υγρό??Τι είνα το ανιψάκι σου?

Βελ βάλε φώτο να θαυμάσουμε τον Λεοντή με την καινούργι ακόμη. Όπως το περιγράφεις μου ακούγεται πολύ όμορφο και γλυκό κουρεματάκι για αγοράκι. Εμείς απέχουμε βέβαια γιατί ίσα ίσα βρίσκουμε μαλλί να λούσουμε:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κοριτσια!

χαλασε ο καιρος εδω περα:(

εμεις τα ιδια. δεν μαφηνει η κορη μου να κανω και πολλα γιατι ολο αγκαλια θελει.

εχθες εκανα μπανιο και την ειχα μεσα κ αυτην να με κοιταει στο μπανιο. αρχισε και εκλαιγε μεχρι που την πηρα μαζι μου κατω απο το ντουσ!!!πολυ ωραια ηταν, να το δοκιμασετε!

τωρα κλαιει φυσικα να την παρω αλλα δεν!

της εχω κοψει και το βραδινο γιατι τρωει πολυ ολη μερα και δεν θελω να μαθει ετσι. ξυπναει βεβαια για γαλα το βραδυ αλλα τι να κανουμε!

αχ παω δεν την αντεχω αλλο!!ουτε να σχολιασω δεν μαφησε!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Αααα τι τέλεια που είναι η θαλασσίτσα??? Όχι καλέ δεν βουτήξαμε, πρέπει πρώτα να χάσουμε πόντους και κιλά αλλά βολτάραμε οικογενειακώς σε παραθαλάσσια περιοχή που λατρεύουμε (Αγία Πελαγία για τους γνώστες) και ήπιαμε φραπεδάκι δίπλα στο κύμα. Τι τέλειο που είναι το καλοκαίρι και εγώ θα το βλέπω πάλι με το κυάλι εφόσον θα δουλεύω και φέτος. Αλλά δεν βαριέσαι. Τελικά καμιά εποχή δεν είναι καλή για δουλειά, οπότε μην γκρινιάζω άλλο.

Σκέφτομαι μάλιστα να ξοδέψω έναν μισθό για τον στολισμό του Πρίγκηπα στην βάφτισή του για να νιώσω ό,τι κάνω κάτι ουσιαστικό και αξιόλογο που δουλεύω καλοκαιριάτικα. Μαριτάκι και εμείς 11/09 για το κοσμοιστορικό γεγονός. Τότε βαφτίζουμε τον πρωταγωνιστή της ζωής μας!!! Εσύ που έχεις και δυο, θα χεις και πάλι διπλή χαρά. Μωρέ 5 παιδιά η πεθερά ε? Και σε δύσκολες ηλικίες...Μπράβο της. Όσο για τα άλλα (αν και δεν ξέρω περί τίνος μιλάς) κράτα αποστάσεις γιατί οι νύφες έχουν πάντα άδικο!!!

Ανδριάνα πολύ σε ζηλεύω που θα πλατσουρίζεις τον Αύγουστο δίπλα στο κύμα με την μπλουμπλού σου. Πολύ θα ήθελα να το κάνω και εγώ αλλά είπαμε...Μην γκρινιάζω. Την υγειά μας να έχουμε και όταν θα κάνω το δεύτερο θα παρατήσω την δουλειά για 2-3 χρόνια να ασχοληθώ και να χαρώ τα παιδιά μου. Οκ είναι η νύφη σου? Ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην εγκυμοσύνη με το αμνιακό υγρό??Τι είνα το ανιψάκι σου?

Βελ βάλε φώτο να θαυμάσουμε τον Λεοντή με την καινούργι ακόμη. Όπως το περιγράφεις μου ακούγεται πολύ όμορφο και γλυκό κουρεματάκι για αγοράκι. Εμείς απέχουμε βέβαια γιατί ίσα ίσα βρίσκουμε μαλλί να λούσουμε:):)

Eleftheria i mploumplou tha platsourizei me tin giagia tis, ego tha pigenoergoxome kiato athina mia kai olo ton aygousto tha sou kano parea :) tha doulebo kanonikotata elpizo aplos na einai poio xalara ta pragmata logo epoxis.

i nyfi mou eytixos ola kala , einai koritsaki to anipsaki mou :). Prota o theos ton aygousto tha tin exoume kai ayti konta mas.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε...

Αχ βρε Αντριάνα μου,σημερα εκανα τα περιβόητα πανσετάκια...ψιλοαποτυχία ητανε..

τι να πω..χαχαχα,εκανα οτι ειπες..βρασιμο με μπαχάρι κ δάφνη,μπάνιο ολο το βράδυ στη bbq σος και το μεσημέρι τα βαλαμε στα καρβουνάκια...μμμ.....δε ξετρελάθηκε η παρέα...αλλά δε πειράζει!!!Εγω τα εφαγα μια χαρα!!!!!!!!

Λινακι,να τις χαιρομαστε τις κουκλες μας!!!!!!!!!!!

Το γαμπράκι μου ,ειναι πολυ γλυκο με το κουρεμένο μαλλι..οφειλω να ομολογησω οτι οσο πάει και Φελιξοποιείται το παιδί..Βελ SORRY!!!!!!!

Παω γιατι εχει "γρίνα" (ετσι λενε τη γκρίνια εδω στη Χιο..χιχιχιχ)

Φιλάκια σε όλες!!

Καλο βραδυ!

ΥΓ/Αυριο θα σας πω για φωτογράφο,τιμη κτλ

Bre aggeliki arxizo na anisixo, more les oloi apo eygenia na mou lene oti einai oraia???

By the way kai sto nysi to diko mou grinia to lene kai oxi gkrinia :).

O leontis einai tou mpampa tou paidia ontos aggelikoula exeis dikio

les na parei kai to hobby tou ? kai na se paratane moni sou beloudenia?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

947466koun6xowq2.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ! (ελπίζω να έχει κουνηθεί από νωρίς το πρωί!!)

Σα χτες μου φαίνεται που ήμουν σχολείο και έγραφα στα πλάγια της ιστορίας δέσμης Χ+Κ.

Και τώρα έχουμε το νινάκι μας.

Πωπωπω δε λέω άλλα θα αρχίσω τα μελό.

Εις υγείαν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εμείς σήμερα από το πρωί ήμασταν Ωρωπό στους γονείς μου... ξεσάλωσε ο μικρός με τον πατέρα μου, του φτιάχνει και μίνι πισίνα για το καλοκαίρι... όλα τα λεφτά!!! Ψήσαμε στο μπάρμπεκιου και φάγαμε μέχρι σκασμού, φάγαμε και για βράδυ και γυρίσαμε στις 10.30μμ. Ξερός εννοείται ο Χρηστάκης από την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητο... Ξύπνησε στις 11 για γάλα (ρολόι έχει?) και συνεχίζει... Το πρωί πάλι!

Εμείς στη βάφτιση μόνο μπομπό και προσκλητήρια θα κοιτάξουμε. Στολισμό για εκκλησία και τραπέζια δε νομίζω. Το μοναστήρι είναι μές το δάσος στο βουνό και μου φαίνεται περίεργο να στολίσω... το τραπέζι θα γίνει κι αυτό στον περίβολο (θα τα ετοιμάσει όλα κέτερινγκ). Αυτό που μας αρέσει και θα κάνουμε είναι ότι θα φωνάξουμε παραδοσιακό συγκρότημα χορευτών και την ορχήστρα!!! (είμαστε λίγο βλαχάκια :D). όσο για φωτό και βίντεο μου είπε ο πεθερός μου (και διοργανωτής) ότι υπάρχει ένας φωτογράφος (τοπικός?), αλλά επειδή δεν ξέρω τί αποτέλεσμα θα έχω και δεν υπάρχουν και επιλογές θα το αναθέσω και σε μιά φίλη μου που έχει ψύχωση με τις φωτό! και ο Θεός βοηθός!!!:)

Αυτά! Τα είπα όλα μαζεμένα...:D

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Πάω να πέσω για ύπνο γιατί αύριο έχω και τη γυναίκα για το σπίτι και δεν θα ξυπνάω το πρωί... Ευτυχώς χαλιά βγάλαμε την Τετάρτη... Θα έρθει κι ο κομμωτής μου να βάψω μαλλί σπίτι, καθότι το μωρό μου μεγάλωσε και δεν κάθεται πλέον για πολύ ώρα στο καρότσι στο κομμωτήριο!!

Καληνύχτα κοριτσάκια!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...