Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω τι επαθα εχθες. εδωσα στην μπεμπα ενα κομματι(1/3)ασπρη σοκολατα με κοκους ρυζιου στην μπεμπα να γλυφει...ξεχαστικα με τον δημητρη που ξυπνησε εκεινη την ωρα και οταν το θυμηθηκα η μπεμπα ειχε φαει σχεδον ολη την σοκολατα και ειχε μεινει ενα μικρο μπουκουνακι που ειχε καρφωσει τα νυχια της και το τρωγε με μανια!!!!

το αποτελεσμα...ολο το απογευμα ηταν λες και την ειχα βαλει γρηγορη προβολη!!!ειχε τρελαθει μιλαμε απο την ζαχαρη!!!

bre si sokolata stin mikri... mipos einai ligo noris ?????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kai ego rotousa tin Margarita ti kaneis,

eisoun akribos sto diplano domatio apo emena, thimame pou eixan anxos epidi me afinan moni mou gia na erthoun se esena kai telika balame mesa tin mitera mou gia na einai sigouri oti den tha eimai moni mou.

Popo ti mou thimises :). Poli xarika pou se brika etsi sta ksafnika.

και εγώ χάρηκα.... πάαααααρα πολύ!

Σε κάποια φάση (στα αρχικά στάδια) που είχαν έρθει σε εσένα, έπσεαν οι παλμοί του μωρού μου και τα έπαιξα. Τελικά όταν ήρθε η Μαργαρίτα, μου έβαλε μάσκα οξυγόνου και όλα οκ. Μάλλον για αυτό αποφασίσαν και έβαλαν τη μητέρα σου μέσα!

Αχ Αντριάννααααααααααα έχω συγκινηθεί πάαααρα πολύ!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

και εγώ χάρηκα.... πάαααααρα πολύ!

Σε κάποια φάση (στα αρχικά στάδια) που είχαν έρθει σε εσένα, έπσεαν οι παλμοί του μωρού μου και τα έπαιξα. Τελικά όταν ήρθε η Μαργαρίτα, μου έβαλε μάσκα οξυγόνου και όλα οκ. Μάλλον για αυτό αποφασίσαν και έβαλαν τη μητέρα σου μέσα!

Αχ Αντριάννααααααααααα έχω συγκινηθεί πάαααρα πολύ!

oxxxxx kai i margarita itan anxomeni na mas prolabei kai na mas kitaei kai tis dio mas pantos....bre eprepe na tin fonazes :) den thimame an eisoun eki otan mou kanan tin episkliridio kai ta epeksa apo tous ponous.

Enoite antalagi tilephonon ktl ktl eee? Sou stelno PM

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

εννοείται!!

περιμένω!

ρε συ σε εκείνη τη φάση μου είχαν κλειστή την πόρτα και δε με άκουγαν!

Μετά από εσένα, έκαναν καπάκι σε εμένα επισκληρίδιο.

εννοείται!!

περιμένω!

ρε συ σε εκείνη τη φάση μου είχαν κλειστή την πόρτα και δε με άκουγαν!

Μετά από εσένα, έκαναν καπάκι σε εμένα επισκληρίδιο.

Kala kanane giati itan i monadiki fora pou diamartirithika oti ponao prin fisika mpo gia kessariki... den me eniaksa oi ponoi pou eixa den me pirakse tipota alla otan mou kanan episkliridio ta eida ola.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

να σου πω.... στον μεγάλο μου δεν έκανα επισκληρίδιο και πόνεσα πάρα πολύ στη φάση των εξωθήσεων. ε είπα τη δεύτερη φορά να την απολαύσω τη γέννα. Αγία επισκληρίδιος!!!

τις ζαλίσαμε τις κοπέλες! θα σου τηλ να τα πούμε αναλυτικά!

Δεν μας ζαλίσατε καθόλου..μου αρέσει πολύ η περιγραφη της τρομερής σας σύμπτωσης κορίτσια..πιάνομαι εγώ καθόλου που γέννησα την ίδια ημέρα με εσάς μεν, αλλά λίγο πιο κάτω, στο Μητέρα, και ..μεσημεράκι..? Μάλλον όχι..:-D

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

το φοβερό για μένα είναι και οι δύο μας σκεφτόμασταν η μία την άλλη.... δε γνωριζόμασταν καν, αλλά παρόλα αυτά, μέσα πό τον πόνο της γέννας, ε΄χιαμε στο νου μας η μία την άλλη!

Φοβερό........

Πάντως, εγώ είμαι αγορομάνα, μάλλον ραντεβού θα βγαίνουν Αντριάννα τα παιδιά μας, όταν μεγαλώσουν! :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα κοριτσάρες και μωράκια!!!

Τι κάνετε?Καλά τρομέρη σύπτωση έτσι!!!!Τιπότα δεν είναι τυχαίο το έχουμε ξαναπεί!!!

Καλά όταν μιλάω για τις φιλενάδες μου μερικοί δεν καταλαβαίνουν αλλά λίγο με νοιάζει ρε κορίτσια!Ο άντρας μου ας πούμε παίζει ένα διαδυκτιακό πολεμικό παιχνίδι εδώ και 6 χρόνια!!!Κάποια παιδιά απο αυτό το παιχνίδι απο την ομάδα του δηλαδή ήρθαν ακόμα και στο γάμο μας οπότε εκείνος ξέρει πως είναι και εμένα αυτό μου φτάνει μόνο!!!Τώρα για τους υπόλοιπους ΞΥΔΙ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα! Πού είστε καλέ? Εμείς ήπιαμε το γάλα μας και τον άφησα μισό λεπτό στα μαξιλάρια στο κραββάτι μου για να κάτσω καλύτερα, δεν είχε ρευτεί και το έβγαλε... και γέλαγε κιόλας! Πάλι θα αλλάξω σεντόνια!!! Από σίδερο κι εγώ έχω 2 πλυντήρια του μωρού που τα κοιτάω... χτές του έβαλα τις τελευταίες πυτζάμες :D... Τα υπόλοιπα τα κάνει η καλή μας η Άννα, εγώ βαριέεεεεμαι το σίδερο....

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Εχθές παίζαμε όλο το απόγευμα με το Λεωνιδάκο μου γιατί ο μπαμπάς ήταν μέχρι αργά στο μαγαζί!!!Μιλάμε για πολύ παιχνίδι με διαλλήματα μόνο για φαγητό!!!Αφου τον πήρε ο ύπνος στις 9 μετά το μπάνιο και το γάλα χωρίς πιπίλα!!!Έχει γίνει αντράκι ,δεν είναι πιά τόσο μωρουδέλι καλέ!!!Και φωνή που βάζει αν του πάρεις κάτι!!!

Ηθέλα να σας πώ και κάτι άλλο.Ο μπεμπάκος μου τρώει πιά μεταξύ τον γευμάτων γάλα.Δηλαδή τρώμε ανά 2ωρο εναλλάξ γεύμα γαλά!Τρώει το φαγητό του και πίνει και το γάλα του οπότε έτσι βλέπω να συνεχίζουμε απο εδώ και πέρα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...