Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρες και από μένα. τι έγινε Αννούλα με τα μέτρα της Άννας τα έχεις; σκούρα τα πράγματα σε αυτό το σημείο. τώρα για το άλλο το θέμα που θέτεις με τις διαδικτυακές φιλίες ένα μόνο θα σου πω. είχα φίλες ετών, που γνωριζόμασταν χρόνια ολόκληρα και ακόμη δεν έχουν δει τα παιδιά μου. καμια φορά στεναχωριέμαι λίγο αλλά δεν γμτ!

έτσι είναι όμως όταν δεν΄έχεις κοινά ενδιαφέροντα χάνεσαι. είναι και ένας λόγος που με κάνει να στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να μπαίνω να τα λέμε συχνά. ούφ τέλος πάντων.

Ελευθερία μπράβο ρε κοριτσάρα 500 ευρώ στις μέρες που ζούμε ειναι πολύ καλά. το βασικό ειναι να σε ενδιαφέρει η δουλειά σου και να έχει και προοπτική γιατί καλά τα λεφτά αλλά μόνο αυτά δεν φτάνουν σε μια δουλειά. πάντως για να πάρεις 500 ευρώ αύξηση θα πρέπει να έχεις πολύ υψηλό μισθολόγιο. μπράβο και πάλι μπράβο.

τώρα για το βραδινό ξύπνημα του Μάνου που σε ταλαιπωρεί θα σου πω μονο ότι συμπάσχω και μαλιστα εις διπλούν. δεν ειναι κατάσταση αυτή ρε παιδί μου οχτώμιση μήνες τώρα έχουμε κοιμηθεί σερί τέσσερα βράδυα που λείψαμε. ξυπνάνε και οι δύο κάθε βράδυ και δεν βλέπω να το αλλάζουμε με τίποτα.

επανέρχομαι

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξενίζει λίγο το ότι λέω έχω φίλες που γνώρισα στο νετ και μάλιστα πολύ καλές, με κοιτάνε κάπως, του στυλ σε τι κατάντια έχεις πέσει και πόσο μόνη νοιώθεις και τέτοια...

Ελε όποτε μπορέσεις διαφώτισε με για το mytoys προσπαθώ μια βδομάδα να πάρω ένα καρότσι και δε τα καταφέρνω με τα παλιογερμανικά τους!

Κοριτσάκι μου που κόλλησες???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου που κόλλησες???

για να κάνω τη παραγγελία πρέπει να κάνω register; και οκ προσπαθώ να κάνω αλλά στη φόρμα που έχουν δε μου περνάει τους κωδικούς απ το μεηλ.

όλο κάτι λεει ότι δεν έχω συμπληρωμένο αλλά τα χω όλα!

Μαριτάκι καλά λεφτά παίρνω. Η δουλειά μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα απλά θέλει γερά νεύρα, κότσια και μεγάλη προσοχή να μην κάνεις λάθος. Μια λάθος κίνηση και ο πελάτης θα περιμένει στο αεροδρόμιο χωρίς δωμάτιο, αμάξι ή και αεροπλάνο. Τόσο απλά!

Αλήθεια ποιος είναι ο υψηλόμισθος στις μέρες μας???

Όσο για το ξύπνησα μάλλον θα πρέπει να βγάλω στον σκασμό!!! Εσύ με 2 παιδιά σε αυτή την ηλικία τι να λες δηλαδή? Πάντως πριν ξεκινήσει η φάση των δοντιών δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μάλλον ζορίζεται ο καημενούλης μου.

Αααα τι έκανε σήμερα??Τον είχα στο χαλί στην κουζίνα και έπιασε τα ντουλάπια και σηκώθηκε όρθιος!!!!!Γενικα΄σηκώνεται στο λεπτό στο πάρκο και στην κούνια του και στέκεται πάνω από 10-15 λεπτά. Στο παρκο περπατάει κιόλας με 1 χέρι γύρω γύρω αλλά να σηκωθεί από το πάτωμα δεν το είχα ξαναδεί. Ίσως επειδή γενικά δεν τον αφήνω στο πάτωμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αεράτο πολύ! Μ' αρέσει και το χρώμα πολύ. πόσο;;;

αεράτο για μένα την αεράτη!!!:lol::lol::lol:

κάτι θα κρύβει αυτό δε μπορεί!

δε ξέρω πόσο αλλά τα λουσιλ δε ξεφεύγουν πάααρα πολύ νομίζω

για να κάνω τη παραγγελία πρέπει να κάνω register; και οκ προσπαθώ να κάνω αλλά στη φόρμα που έχουν δε μου περνάει τους κωδικούς απ το μεηλ.

όλο κάτι λεει ότι δεν έχω συμπληρωμένο αλλά τα χω όλα!

Χμ και πως θα συνεννοηθούμε τώρα.

Κολλάς στην φόρμα που ζητάει τα στοιχεία?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντριάννααααααααα

Σίγουρα συναντηθήκαμε στο Λητώ, εγώ γέννησα 11 του μηνός στις 9 το βράδυ!

Ημουν στο 205, αλλά κλασικά όλη μέρα - εκτός από τις ώρες που είχα το λεβέντη μου - ήμουν στην καφετέρια.

Θέλω να δω φωτό σου,

μήπως σε θυμηθώ

Αν κατέβαινες και εσύ κάτω συχνά, μπορεί να είχες δει χαρακτηριστική φάση, το μεγάλο μου γιο, ένα κατάξανθος μακρυμάλλης, που δεν περπάταγε καλά - καλά και έπαιζε με τις στριφογυριστλες πότρες και τον κυνηγούσαμε σε όλο το Λητώ.

Εσένα Honey σίγουρα δε σε είδα, είχες ήδη φύγει! Κρίμαι και θα είμασταν δίπλα!

Diskolo, na sinantithikame mia kai ego den katebena kato proton logo kaisarikis kai giati eixa piksi ston kosmo eixa kai tin mikri sinexia konta mou....

Mporei omos na akouses kato sta xeirourgia gia mia kopela pou itan apo to proi stis 8 kai stis 9 pou genises esy akomi eki eimoun.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

μπα μια απ τα ίδια, στο μεηλ και στο password έβαλες αυτά που είχες ήδη ή έφτιαξες καινούριο;

Λοιπόν είμαστε εδώ σωστά?

https://www.mytoys.de/account/registration

Το 1ο πράγμα που σου ζητάει είναι το e-mail σου (εκεί θα σου στέλνει επιβεβαίωση της παραγγελίας και διάφορες προσφορές).

Από κάτω ζητάει να ξαναβάλεις το e-mail σου.

Από κάτω ζητάει το password που επιθυμείς.

Από κάτω επαναλαμβάνεις το password.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτό ακριβώς κάνω με βοήθησε και η κλοκλο αλλά μου κοκκινίζει τα πεδία με το password ότι κάτι κάνω λάθος αλλά δε βρίσκω τι! αν σου στείλω πμ με τα στοιχεία και κωδικούς θα μπορέσεις να τα περάσεις;

αυτό ακριβώς κάνω με βοήθησε και η κλοκλο αλλά μου κοκκινίζει τα πεδία με το password ότι κάτι κάνω λάθος αλλά δε βρίσκω τι! αν σου στείλω πμ με τα στοιχεία και κωδικούς θα μπορέσεις να τα περάσεις;

Ναι!!!

Στείλτα στο [email protected]

Επειδή θα φάμε σε λίγο θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...