Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχως....

μηπως να τους πλακώναμε στα email μπας και το ξανασκεφτουν???

αξιζει τον κοπο πάντως.

Η φιλενάδα μου ήρθε για το Πάσχα και μου είπε αν θέλω κανένα ρουχαλάκι ας το στείλω στο σπίτι της... αλλά το "κανένα ρουχαλάκι" τι να το κάνω...? Αν πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου θα παραγγείλω μόνο 2-3 πραγματάκια που λείπουν για το νέο μωρό και δεν υπάρχουν Ελλάδα κι όλα τα άλλα τα έχω από τον μπέμπη. Τα ροζ....θα τα πάρω αν χρειαστούν βέβαια....από Τζάμπο και Ζάρα.

Ρε παιδιά εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι κορίτσι... αλλά μπορεί να είναι απλά και η επιθυμία μου που με κάνει να το αισθάνομαι... Πάντως στο 1ο που δεν ήθελα αγόρι....αγόρι αισθανόμουν.

Για γυαλιά ηλίου κι αντηλιακά που λέτε... μπράβο που το αναφέρατε να ρωτήσω την Ελβετίδα!

Τζίνα περαστικά στο μωράκι σου!! και μεγειές το δοντάκι σας!

Κλεοπάτρα να χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!! Απίστευτη φωτό!!!

Πήρα στο Χρήστο παπούτσια Puma από το Glou τέλεια! Και χθές πήγα Marks & Spenser... έχει μικρή ποικιλία σε βρεφικά αλλά τουλάχιστον έχει εποχής, όχι μόνο σορτσάκια... και τιμές πολύ καλές. Σέτ 3 μπλουζάκια 17,90€.

Μαίρη πού είσαι?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κορίτσια γιατί ο μικρός από την ώρα που έκοψα τον 1 από τους 2 θηλασμούς θέλει πιπίλα μες τη μέρα? Τυχαίο είναι ή να το συνδιάσω? :|

Και κάτι άλλο... όταν τα κάνετε μπάνιο σηκώνονται όρθια? Εγώ δεν μπορώ να τον καθήσω κάτω με τίποτα! Θέλει να πιάνει τα πάντα, γλυστράει κιόλας και φοβάμαι, τί να κάνω δεν ξέρω... Καλά για την κούνια δε μιλάω... Και το βράδυ με κλειστά μάτια σηκώνεται όρθιος για γάλα... Σκαρφαλώνει και στην πάντα για πιο ψηλά! :rolleyes: Εδώ πάει το άσμα "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".

Στο μπάνιο κι εμένα πλέον δε γίνεται καλά με τπτ! Αρπάζει το χείλος της μπανιέρας και σηκώνεται, κάνει σαν τρελός, πετάει νερά, πιάνει βρύσες, σφουγγάρια, έχει φάει κουτουλιά στο πλακάκι που θα του μείνει κανένα κουσούρι αλλά δε χαμπαριάζει από τη χαρά του!

Η πιπίλα δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι....αλλά μην του την πολυμάθεις! Εμένα κοντεύει να πάθει εξάρτηση!

Ρε παιδιά εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι κορίτσι... αλλά μπορεί να είναι απλά και η επιθυμία μου που με κάνει να το αισθάνομαι... Πάντως στο 1ο που δεν ήθελα αγόρι....αγόρι αισθανόμουν.

Για γυαλιά ηλίου κι αντηλιακά που λέτε... μπράβο που το αναφέρατε να ρωτήσω την Ελβετίδα!

εγω δεν εχω καμια αισθηση.....και στην αυχενικη δε θελω να ρωτησω ..ας το μαθω στανταρ..στο 5ο μηνα ....να χαρω μια και εξω....

παντως εγω δεν επεσα μεσα ...αγορι νομιζα κοριτσι μου ηρθε..

παντως αυτη ειναι πιο ξεκουραστη εγκυμοσυνη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Η πιπίλα δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι....αλλά μην του την πολυμάθεις! Εμένα κοντεύει να πάθει εξάρτηση!

Η πλάκα είναι ότι στον ύπνο μόλις κοιμηθεί την πετάει... Θα υποστώ λίγο γκρινίτσα αλλά να βλέπω τη φατσούλα του...:D Από μικρά στην εξάρτηση δε λέει :lol:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Κλεοπάτρα μου να χαίρεσαι τη μικρούλα σου! Αντριάνα ηρωικοί καβγάδες κι εδώ! Κι εμένα να κάνει κουμάντο στο κάθε πράμα και παρατηρήσεις για όλα πώς τα έχω και πώς τα κάνω στο σπίτι μου! Σήμερα ήταν ο μπέμπης στη στράτα και επειδή στα συρτάρια της κουζίνας δεν μπαίνουν προστατευτικά βάζουμε μπροστά στην είσοδο το καρεκλάκι φαγητού και δε μπαίνει. Η μάνα μου ξέρει τη λατρεία του να ανοίγει τα συρτάρια και μια στιγμή που δεν την πήρα χαμπάρι έβγαλε το καρεκλάκι....αυτή έπλενε στο νεροχύτη (υπόψην ότι δεν αφήνω τπτ άπλυτο επίτηδες αλλά αυτή όλο και κάτι εφευρίσκει...) και φυσικά ο μικρός μάγκωσε τα δαχτυλάκια του κι είδα κι έπαθα να τον ηρεμήσω γιατί της τον πήρα. Της την είπα σχετικά ήρεμα(κι επειδή της τον πήρα κιόλας) τσατίστηκε κι από πάνω! Που χθες μου έλεγε ότι ψάχνω αφορμή για καβγά...σήμερα που μου την έδωσε την αφορμή και θα μπορούσα να τις τα ψάλλω δεν της έκανα τπτ.... τεσπα... Κι αυτή κρατάει και μούτρα κι αυτό είναι που μου τη δίνει!

Τζίνα περαστικά στην μπουμπούκα σου! Τα υπόλοιπα νέα δεν τα θυμάμαι, θα κάνω μια αναδρομή...

Pos se katalabeno den legete...

Pos ginete ekines na ta kseroun ola kai na ta kanoun ola sosta kai emeis oxi mou eksigeis se parakalo??

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τζίνα περαστικά στην κουκλίτσα σου!!! βγάζετε δοντάκι?? μεγειά!!

Κλεοπάτρα σαν κυρία κάθεται η Ζωή στην κούνια, αχ ,μεγάλωσε κι αυτή!

Πωπω κανένα ενδιαφέρον ο Γιάννης για τα λαχανικά, θα του βάλω σήμερα λίγο λεμονάκι που δεν του είχα βάλει μήπως φάει 2-3 κουταλάκια, σε κανένα μήνα προβλέπω να τα έχει μάθει όπως και τα υπόλοιπα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

σε κανένα μήνα προβλέπω να τα έχει μάθει όπως και τα υπόλοιπα!

Σωστή! ;) Το λέει και στο παιδί και νέοι γονείς! Μπορεί να αποστρέφονται μια τροφή με την 1η δοκιμή και να θέλει μέχρι και 10 φορές μέχρι να τη συνηθίσουν και μετά μπορεί να την χλαπακιάζουν και να μην τα προλαβαίνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...