Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ντινακι ..μη μου λες τετοια ..γιατι και εγω περιμενω να κανω ενα αγορακι να μου εχει αδυναμια ...γιατι η μπεμπα μου λιωνει με τον πατερα της ..την παιζει συνεχεια και κακαριζουν και οι δυο ...

εντωμεταξυ ολα τα δυσκολα εγω τα κανω , ορο στη μυτη , κοψιμο νυχιων και αλλα εκνευριστικα ...και μετα ερχεται ο μπαμπας και την περνει αγκαλια ...

κοριτσια το ξερω οτι θα επρεπε να ειμαι ευγνωμων και στη μανα μου ..αλλα χθες στενοχωρηθηκα ..αφου με πηρε η μανα μου αγκαλια και μου ελεγε ποσο με αγαπαει και τετοια ...

μια χαρα το σετακι απο bambineria ...και για τη βαφτιση σουπερ μοντελακι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι να το θεωρήσεις φυσιολογικό και αυτό το γεγονός δεν μειώνει την σημασία σου και την βαρύτητά σου ως μητέρα. Τα παιδιά μεγαλώνοντας ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η μαμά τους και τότε ξεκινάει η ουσιαστική προσκόλληση. Επίσης θεωρώ ό,τι τα παιδιά των οποίων οι μητέρες δουλεύουν, τις λατρεύουν περισσότερο γιατί τους λείπουν.

Κλεό αυτό εννοούσα όταν είπα ό,τι δεν ξέρουν την έννοια της μητέρας, με κάλυψες απόλυτα.

Εγώ πάλι καμαρώνω μπαμπά και γιο όταν παίζουν και βλέπω τον μικρό όταν μπει ο μπαμπάς του στο σπίτι και αστράφτουν τα μάτια του, αρχίζει τα γέλια και τις φωνές και φωνάζει μπα μπα μπα!! Το χαίρομαι, μου αρέσει να τους βλέπω τόσο κοντά. Υπάρχουν και πατεράδες που δεν δίνουν σημασία στα παιδιά τους ε?

Πάντως κορίτσια εμείς είμαστε το 10 το καλό!!! Όσα και να κάνουν οι άλλοι όπως λέει και ο λαός 'η μάνα είναι μόνο μία'.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντίνα με γειες το σετάκι. Μια χαρά θα είναι το καλοκαιρινό απλά κράτα και ένα μπουφανάκι ελαφρύ μήπως και κάνει λίγο ψυχρούλα.

Κλεό κλεό να χαίρεσαι το παιδάκι σου παιδί μου!!! Όντως σήμερα της Ζωοδόχου πηγής, έχει πανηγύρι στην περιοχή που είναι το εξοχικό μας και από χθες είχε λειτουργία και τα σχετικά. Δεν συνδίασα ό,τι το ΖΩΗ βγαίνει από εκεί, είμαι στόκος λίγο με τις γιορτές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ Κατερινάκι αυτό πίστευα αλλά δεν...

Έχει πάρα πολλά παιχνίδια απο τον μπαμπά του και επειδή λείπει στο μαγαζί όταν έρχεται όλο παίζουν ενώ εγώ κάνω και τα δύσκολα!!!Κάτι άσχετο το μωρό μου τρελαίνεται για το νερό και το μπάνιο!Δεν έχει κλάψει ούτε μία φορά στο μπάνιο και όταν βλέπει βρύση να τρέχει απλώνει τα χεράκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αααα για γυαλιά ηλίου κοίταζα και εγώ χθες αλλά είχα την ίδια σκέψη...Τι να τα κάνει? Σε 1 δευτερόλεπτο θα τα έχει πετάξει πέρα. Αν και βέβαια το ίδιο έκανε με τα παπούτσια στην αρχή αλλά πλέον τα έχει συνηθίσει. Τα φοράει όλη μέρα χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση να τα βγάλει. Με τα καπέλα το ίδιο μου έκανε και πλέον τα δέχεται. Αλλά το γυαλί το θεωρώ απίθανο να το δεχτεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ Κατερινάκι αυτό πίστευα αλλά δεν...

Έχει πάρα πολλά παιχνίδια απο τον μπαμπά του και επειδή λείπει στο μαγαζί όταν έρχεται όλο παίζουν ενώ εγώ κάνω και τα δύσκολα!!!Κάτι άσχετο το μωρό μου τρελαίνεται για το νερό και το μπάνιο!Δεν έχει κλάψει ούτε μία φορά στο μπάνιο και όταν βλέπει βρύση να τρέχει απλώνει τα χεράκια!!!

Το ίδιο και ο Μάνος...Αλλά εμένα κλαίει όταν βγαίνει από το μπάνιο γιατί θέλει να ξαναμπεί!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Θα πάω να της πάρω γυαλιά ηλίου σήμερα.

Αναρωτιέμαι πόσο πεταμένα λεφτά είναι!

1, 2 ή μήπως 3 δυτερόλεπτα θα μείνουν στο κεφάλι της??

Θα σου πώ εγώ που έχουμε 1 λεπτό!!!!:cool::D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και γω αλλά πχ στις κούνιες στραβώνεται και δε το ευχαριστιέται με το κεφάλι κάτω. Και στο καρότσι καμιά φορά, κρίμα να της κατεβάζω τη κουκούλα δε χαίρεται τη βόλτα.

Πάντως μου είπαν ότι δε χρειάζεται φακούς με φίλτρα κλπ, δε κάνει τόσο μικρά, μόνο ένα απλό τζάμι σκούρο για το τύφλωμα. Οπότε θα πάρω κάτι απλό.

Και αντιηλιακό πρέπει να πάρουμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Το ίδιο και ο Μάνος...Αλλά εμένα κλαίει όταν βγαίνει από το μπάνιο γιατί θέλει να ξαναμπεί!!!

Ακριβώς το ίδιο και μεις!

Και τη ξεπλένω με το ντους τώρα πια και της ρίχνω τα νερά στη μούρη και τρελαίνεται! Και προσπαθει να πιάσει το νερό από το ντους, γέλιο πολύ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...