Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμ 300 ε??

μμμμ!

Να σου πω, επειδή ζήτημα να την έχω χρησιμοποιήσει 5-10 φορές εγω:oops: (ας είναι καλά η κα Ασπα), δε ξέρω τη τύφλα μου από σκούπες.

Τι είναι η αντιαλλεργική σκούπα καλέ?

Πως λέμε αντιαλλεργικό γάλα???

Αυτό το κατέχω!

Περπατούρα μας έφερε ο νονός, αλλά τη δικιά μου τη βλέπω όρθια του χρόνου οποτε έχουμε καιρό....

Και εμάς η νονά μας έφερε την περπατούρα και να δεις που τσαμπουκαλεύεται και σηκώνεται να την οδηγήσει. Στέκεται μια χαρά αλλά βηματάκια κάνει λίγα και εννοείται με βοήθεια.

Υποτίθεται ό,τι αυτή η σκούπα μαζεύει κάθε ίχνος σκόνης και προλαμβάνει τις αλλεργίες και κυρίως καθετί που κάθεται σε πλακάκια και χαλιά και μπορεί να προκαλέσει αλλεργία στα μωρά.

Εμένα περισσότερο μου αρέσει που έχει ένδειξη πότε το πάτωμα είναι καθαρό, μερικώς λερωμένο ή βρώμικο! Και τρελλαίνομαι για το χρώμα της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βελ καλώς ήρθατε! ωραία η Ελβετία δηλαδή ε?

Μια χαρά τη βρίσκω την πεθερούλα!! από περιποίηση είναι πρώτη!!

Ελευθερία ο μικρός θα το ρίξει στον ύπνο σήμερα!! σου λέει δεν τρώμε τίποτα (βυζί δεν έχει από τη γιαγιά) ας κοιμηθούμε τουλάχιστον!! έτσι θα τρώει καλύτερα τώρα σίγουρα τις στέρεες,αφού θα πεινάει.

Ωραία τα αερόστατα που λες, καλή τιμή είναι, θα έχεις πολλές ροτόντες?

20 ροτόντες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχουυυυυυ με αυτή τη σκούπα η Ασπα θα τραβάει τις κοτσίδες της!

Καλά εγώ δε το συζητάμε.....βρώμικο πάντα θα μου το δείχνει το πάτωμα!

Βασικά στις αγορές ηλεκτρονικών 99% αποφασίζει ο αντρούλης....εγώ δεν ανακατεύομαι, βαριέμαι, τον αφήνω και γουστάρει μόνος του.

Περπατούρα εμείς next year!

Μόνο γλωσσοκοπάνα είναι η Ζωίτσα. Μπιρι μπίρι all day!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Σοφάκι ήθελα από χθες να σου γράψω σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί αλλά δεν το επέτρεπε η ψυχολογία μου χθες.

Λοιπόν... ουσιαστικό το ξένο γάλα στην φάση που είστε δεν έχει να προσφέρει κάτι στον μικρό και προς Θεού...το παιδί σου είναι μια χαρά από βάρος και ύψος, πολύ καλή ανάπτυξη γιατί καλέ να του δώσεις ξένο??? Επειδή παίρνει 300γρ. τον μήνα ενώ θα έπρεπε να παίρνει 400γρ??? Στην θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καν, δεν έχει πρόβλημα ο Γιαννάκης για να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γκλουπ.

Τόσες είχα στο γάμο μου!

Περί τα 200 άτομα θα έχουμε!

Στον γάμο είχα 1200 άτομα και φυσικά όχι ροτόντες! Διαφορετικά θα έπρεπε να κάνω τον γάμο στο Καραισκάκη:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τσα!

Λουτράκι ακούω....

Εγώ Ξυλόκαστρο, δε θα μαστε και μακριά Αγγελική!!

Πρέπει να αγοράσω ηλ.σκούπα!

Προτείνετε μια!

Οχι πανάκριβη εεεεε!

Και όχι με χάρτινες σακούλες!

kai ego Kiato heheheheh kanoniste na ta leme eee ?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Το παιδί μου κοιμόταν 3 ώρες και έφαγε όλο το φαί του (αυτό που τώρα 2 μέρες μου βγάζει την πίστη για να φάει 5 κουταλιές) χωρίς πίεση! Άνοιγε μόνος του το στόμα και ζητούσε και έσπρωχνε το κουτάλι μέσα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Koritsia i mikri einai poli anisixi simera kai den paizei na einai giati efyge o mpampas tis.

kati exei i mikri kai psilo anisixo, milisa me tin giatro kai mou eipe na tin parakolouthisoume ligaki kai an sinexisei etsi na perasei ayrio na tin dei.

oufff elpizo na min exei tipota to zouzouni mou.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αλο...

πηγα σουπερ κ γυρισα, καλα 2 πραγματα ηθελα κ εφυγε παλι το 50αρι για πλάκα..

Αντριάνα μηπως βγαζει κανα δοντάκι? της πηρες θερμοκρασία? εχει κάνει κακα? μηπως ποναει το στομαχακι της?

Ελε,πολυ κοσμο στη βάφτιση ε?!!

Θα δωσει ρεσιταλ ο Πριγκηψ...

Ειναι πολυ ενθαρρυντικο που προσαρμοστηκε σημερα με τη μαμα σου..

το θεμα ειναι να μη σε βλέπει..αφου θα λειπεις στη δουλεια..σιγα σιγα θα το παρει αποφαση..

Θελω κ γω την κα Ασπα!!!!!!!!!!!

Κιατο-Ξυλοκαστρο-Λουτρακι...ωραια θα περάσουμε το καλοκαίρι μας ως φαίνεται!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Ναι, να μην με βλέπει είναι το θέμα! Όταν άθει να κοιμάται μόνος του ή με κάποιον άλλο τρόπο δεν θα έχει πρόβλημα. Ευτυχώς με τους γονείς μου περνάει καλά, του κάνει τρομερά αστεία ο πατέρας μου και η μαμά μου είναι καλή τρελοκαμπέρο!

200 άτομα υπολογίζουμε, πόλλα είναι λες? Για τα τοπικά δεδομένα είναι μια νορμάλ βάφτιση, 150-200 είναι συνηθισμένος αριθμός σε βάφτιση.

Σκέφτομαι να βάλω και ανιματέρ να απασχολεί τα παιδιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι νορμάλ ειναι για τα "κρητικα δεδομένα"!!!!

Εμεις θα εχουμε 70-80..παιδάκια θα ειναι πολυ λίγα 3-4.

Καλε, τι βλέμμα.......χαχαχα

Θυμασαι οταν ηταν 3 μηνων ο μικρός που ειχες πάει στο γιατρο και σου ειχε πει οτι φαινεται για 6??

Και σου ελεγα εγω τοτε...."δηλαδη οταν θα ειναι 6 θα φαινεται για 12??"

Ε τελικά...ναι!!! Φαινεται 1 ετους..τα δικά μας ειναι σα μυξιάρικα ρε μπροστά του!!!

Βρε Ελέ,το σπιτι σου σε οσες φωτο εχει πάρει το μάτι μου ειναι φοβερό!

Βαλε μας να το δουμε ολοκληρωμένο!!!

Επισης αναμενουμε φωτο δικια σου με το ξανθο μαλλι & τη φράντζα!Μη ξεχνιέσαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...