Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Πιστεύω το δεύτερο,ότι έχει γίνει ορμονικό μπερδεμα λόγω παρατεταμένου κύκλου ,το τρίτο σενάριο βγαλτο από το μυαλό σου για το δικό σου καλό σε συμβουλεύω τώρα σαν μεγαλύτερη και αν θες το δέχεσαι ...

Εγώ πάντως που λογικά κάναμε ίδια μέρα ovitrelle Κυριακή και τρίτη ωοληψια και ίδια μέρα σπερματεγχυση και περιμένω να αδιαθετησω το αργότερο έως 29 έχω επίσης πρησμενο στήθος πολύ βέβαια χωρίς πόνο,ανεβασμένη θερμοκρασία και αρκετούς πόνους σαν αυτούς τις ωορρηξίας και πιστεύω πολύ ότι φταίει η ovitrelle σε αυτό τώρα μπορεί να κάνω και λάθος πάντως δεν είχα ποτέ πόνους μετά την περίοδο,μόνο στην ωορρηξία και τέλος τώρα παρατραβηξε και έκανα κι εγώ μεγάλο κύκλο ενώ είχα 24 25 μέρες κύκλο εδώ και μήνες 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία μου,ξυπνάει κ θελει βυζι?

Νομιζω κ γω οτι πεινάει.. τι να του κάνει το γάλα τωρα πια? αυτο ειναι ολοκληρο παιδάκι.Εδω η δικιά μου και δε χορταίνει με σκέτο γάλα.το χω παρατηρησει επειδη της δινω φαριν λακτέ 1-2 φορες την εβδομάδα,ε εκεινες τις μερες που το απογευμα τρωει την κρέμα και οχι γάλα κοιμάται πιο πολύ.

Πρεπει να κανεις την καρδιά σου πέτρα...οχι να το κοψεις, δε σου λεω αυτο, αλλά να μην τον ταιζεις αντι του γευματος γάλα,1..2...3..θα φάει ..νηστικος αυτος δε μένει.

Και σε λιγες μερες πας δουλεια...τι θα γινει τοτε??????????

Ξυπνάει και θέλει βυζί. Μια φορά την νύχτα ξυπνάει ο Στέφανος και τον παίρνει αγκαλιά, τον κουνάει και καθώς νυστάζει κοιμάται αλλά μόλις τον ακουμπήσει στην κούνια χαλάει τον κόσμο και δεν ηρεμεί αν δεν τον θηλάσω! Δεν χορταίνει, μάλλο αυτό είναι λέω και εγώ αλλά τι να του κάνω? Του δίνω στέρεες και δεν θέλει. Γιαούρτι έχουμε δοκιμάσει δεν, μπανάνα του δίνω που την ζουλάω με το χέρι την μια θα την φάει την άλλη όχι. Κρέμα ούτε να την βλέπει.

Ειλικρινά έχω αρχίσει και νιώθω τρομερές τύψεις που τον έφερε σε τέτοιο σημείο. Εγώ φταίω...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ανα 2ωρο;;; ωχ παναγία μου! Ελευθερία κουράγιο! θα σαι εξοντωμένη. θέλει υπομονή το πράγμα με τις στέρεες. νομίζω όμως ότι πρέπει να τις ξεκινήσει για καλά, αν σιγά σιγά του δίνεις έστω και μερικές κουταλιές και δε το θηλάζεις μετά θα το συνηθίσει και θα σου τρώει.

έλα μωρέ τι φταις! δε συμφωνώ. τον θηλάζεις για να μη κλαίει, τι να κάνεις να τον αφήσεις να πλαντάζει; δε γίνονται αλλαγές απ τη μια μέρα στην άλλη, απ τον ένα μήνα στον άλλο, σιγά σιγά, θα το πάρει το μήνυμα.

Καλημέρα!!

Ζωή Χρόνια Πολλά κουκλίτσα μου!!

Να τη χαίρεσαι Κλεοπάτρα!!

Ελευθερία έβγαλε καλέ δοντάκι ο Μάνος σου ή έτσι δαγκώνει?

Τι έχει πάθει μωρέ το παιδί και έχει ανήσυχο ύπνο?

Για να λες εσύ ότι δεν την παλεύεις φαντάζομαι!!

Αγγελική τώρα δεν ξυπνάει η τουλούμπα που της δίνεις γάλα σκόνη?

Ούτε ο Λεω Ντίνα?

Ένα δόντι έχει βγάλει. Σε αυτό έχουμε μείνει προς το παρόν αλλά ξυρίζει το άτιμο!

Καλά λες, για να λέω εγώ ό,τι δεν την παλεύω φαντάσου. Ζαλίζομαι ρε γμτ, φοβάμαι μην μου πέσει. Δεν γίνεται ένα άνθρωπος να μην κοιμάται μέρα νύχτα. Πόσο να αντέξει. Και μην ξεχνάμε ό,τι εφόσον δεν κοιμάται μεσημέρι δεν κοιμάμαι ούτε και εγώ. Δράμα κορίτσια...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ξέρω είναι δύσκολο. κοίτα για τη νύχτα είναι όντως μεγάλα τα παιδιά μας να μη κοιμούνται συνεχόμενα ή έστω να ξυπνάνε για πιπίλα 1 ή 2 φορές το πολύ όχι και κάνα 2ωρο. καμιά βδομάδα θα κάνεις υπομονή με το κλάμα το βραδυνό και μη τον θηλάζεις και το ρπωί θα τα φάει τα φρουτάκια μια χαρά.

Διαφημίσεις

΄Ισως να 'χεις και δίκιο βρε Νεκταρίτσα, αλλά όλο αυτό το "μήπως δεν τρώει πολύ" σκέφτομαι, δεν πάω καλά το ξέρω!

Θα' ρθω κάποια στιγμή να το πω και στη μαμά σου ρε συ, όλα τα χατήρια πρέπει να σου κάνουν, Ελευθερία άντε πότε θα πάμε Χανιά??

Εγώ πάντως θα πάω Καστέλι σε μια φίλη μου κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλη, θα κεράσεις καφέ, να περάσω?

Μόνο για Χανιά είμαι εγώ τώρα!!! Με βλέπω να σου ρχομαι Νεκταρίτσα άμα γεννήσεις, κατά Οκτώβρη-Νοέμβρη που θα έχω σταματήσει από την δουλειά.

Σοφάκι ευχαρίστως κερνάω καφέ, το συζητάς???Μόνο να μην είμαι στην δουλειά εκείνη την μέρα και ώρα. Για πες πότε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ανα 2ωρο;;; ωχ παναγία μου! Ελευθερία κουράγιο! θα σαι εξοντωμένη. θέλει υπομονή το πράγμα με τις στέρεες. νομίζω όμως ότι πρέπει να τις ξεκινήσει για καλά, αν σιγά σιγά του δίνεις έστω και μερικές κουταλιές και δε το θηλάζεις μετά θα το συνηθίσει και θα σου τρώει.

Το πρόβλημα Αννούλα δεν είναι ό,τι δεν χορταίνει με τις στέρεες αλλά ό,τι δεν κοιμάται χωρίς στήθος!!! Ανά 2ωρο ξυπνάει, κάνει μισή ώρα να κοιμηθεί και εγώ πλέον δεν κοιμάμαι καθόλου πια εφόσον έχω πάθει υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ για 1 ώρα και να ξαναξυπνήσω πάλι. Δεν μου κολλάει ύπνος!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

έλα μωρέ τι φταις! δε συμφωνώ. τον θηλάζεις για να μη κλαίει, τι να κάνεις να τον αφήσεις να πλαντάζει; δε γίνονται αλλαγές απ τη μια μέρα στην άλλη, απ τον ένα μήνα στον άλλο, σιγά σιγά, θα το πάρει το μήνυμα.

Το πρωί μετά την φρουτόκρεμα τον έβαλα στην κούνια του μια και νύσταζε. Έκλαψα λίγο και μέχρι να πάω να τον σηκώσω έβγαλε όλη την κρέμα που είχε φάει πάνω μου!!! Το έχει κάνει άλλες 2 φορές, μόλις κλάψει τα βγάζει. Κλάμα μετά εγώ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακάρι βρε κορίτσια να στρώσει γιατί πονάει η ψυχή μου. Τον έχει η μαμά μου δίπλα και τον ακούω και κλαίει και τρέχουν τα μάτια μου ποτάμια. Το λυπάμαι το σπλάχνο μου να κάνει έτσι. Δεν θέλω να κλαίει, μόνο να γελάει...

Συμπεριφέρεται σαν κάθε άνθρωπο που είναι εθισμένος σε κάτι...Αυτό με χαλάει...

Τελοσπάντων, με τούτα και με τα άλλα δεν ευχήθηκα στην τρελοκοτσιδού.

Κλεό μου να χαίρεστε την κουκλίτσα σας και όταν μεγαλώσει να γίνει ήσυχο παιδάκι, το ίδιο εύχομαι και για τον δικό μου!

Πάω να ξαπλώσω μήπως καταφέρω να κοιμηθώ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόνο για Χανιά είμαι εγώ τώρα!!! Με βλέπω να σου ρχομαι Νεκταρίτσα άμα γεννήσεις, κατά Οκτώβρη-Νοέμβρη που θα έχω σταματήσει από την δουλειά.

Σοφάκι ευχαρίστως κερνάω καφέ, το συζητάς???Μόνο να μην είμαι στην δουλειά εκείνη την μέρα και ώρα. Για πες πότε?

Καστέλι Χανίων εννοούσα, μου απάντησε και η Νεκταρία αλλά δεν θα το είδες!

Να προσπαθήσεις κι άλλο ρε συ με τις στέρεες, η πεθερά μου τον ξεγελούσε το δικό μου με το μπιμπερό, πήγαινε να του το βάλει στο στόμα και αντί για αυτό του έβαζε το κουταλάκι, και έτσι το έτρωγε όλο. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά έκανε δουλειά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά!

Είμαστε μεγάλες κοπέλες πια!

Και ήσυχες!! Είμαστε καλά αλλά ζωηρά κορίτσια!!

Μμμμμ πολλά σημαντικά γεγονότα στις 19 Απριλίου.

2 αυχενικές, επιστροφή στη δουλειά η Ελ, επέτειος εγώ με αντρούλη, περιμένω και περίοδο. Τι καλά!???!!

Αντριάνα δε ξέρω τι να πω γιατί νιώθω αβολα, σε θαυμαζω στο ξαναλέω, να περάσετε καλά με τον άντρα σου σήμερα.....

Για την Ελευθερία, επίσης δε ξέρω τι να πω, μπορεί να περνάει κακιά φάση, ξέρω γω, και μεις περνάμε διάφορες φάσεις κατά καιρούς (νομίζω το ξέρετε!!), προσωπικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ακόμα να καταλάβω τι συμβαίνει στο μωρό μου, πεινάει, πονάει κλπ, δε ξέρω, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να τη καταλάβω καλύτερα.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...