Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σφράγισμα έκανα μια φορά πριν χρόοοοοοονια και δε θυμάμαι.

Μόνο καθαρισμό.

Τις εξαγωγές φρονιμίτη έπρεπε να τις κάνω αλλά δε πήγα, φοβήθηκα.

Και τα δοντια μου γιναν χάααααλια μετά από τόσα χρόνια σιδεράκια.

Τη πάτησα!

Τωρα όμως θυμάμαι μου χε πει πρέπει να κάνω σφράγισμα.

Ωχ ωχ ωχ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκ & Κατερινα ιδια μέρφ; αυχενικη ε??!! Αντε με το καλό!

Εχουμε κ μεις αγωνία!!!!!!

Ντινα,ρωτα ποσο ειναι τα μεταφορικα απο κει για να στα στειλει εδω μετα η κοπέλα.Εγω πληρωσα κανονικά με ελληνικη πιστωτική αλλά η μεταφορά ηταν δωρεαν γιατι το παλικάρι τα χρεωσε στην εταιρεία του (ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!!!!!)

Ελευθερία μου,ξυπνάει κ θελει βυζι?

Νομιζω κ γω οτι πεινάει.. τι να του κάνει το γάλα τωρα πια? αυτο ειναι ολοκληρο παιδάκι.Εδω η δικιά μου και δε χορταίνει με σκέτο γάλα.το χω παρατηρησει επειδη της δινω φαριν λακτέ 1-2 φορες την εβδομάδα,ε εκεινες τις μερες που το απογευμα τρωει την κρέμα και οχι γάλα κοιμάται πιο πολύ.

Πρεπει να κανεις την καρδιά σου πέτρα...οχι να το κοψεις, δε σου λεω αυτο, αλλά να μην τον ταιζεις αντι του γευματος γάλα,1..2...3..θα φάει ..νηστικος αυτος δε μένει.

Και σε λιγες μερες πας δουλεια...τι θα γινει τοτε??????????

Εμενα της δικιας μου της αρεσουν πολυ τα παιδάκια..τους πιανει τη μουρη και τα χαιδευει (ενιοτε τραβάει και μαλλι ή σκάει καμια φάπα) και φωνάζει...!

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω ούτε ένα σφάγισμα (μακάρι να μοιάσει σε μένα το μπεμπέ ΟΤΑΝ βγάλει τα δοντάκια)!Μόνο καθαρισμό και 2 εξαγωγες σε φρονιμήτη και αυτό με βαριά καρδιά!

Συμφωνώ σε όλα εκτός στην εξαγωγή φρονιμίτη που δεν έχω κάνει κι ούτε πρόκειται αφού δεν μου το πρότεινε κι ο γιατρός... Μακάρι να μοιάσει μόνο σε αυτό τουλάχιστον από εμένα ο μπέμπης!

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκ & Κατερινα ιδια μέρφ; αυχενικη ε??!! Αντε με το καλό!

Εχουμε κ μεις αγωνία!!!!!!

Ντινα,ρωτα ποσο ειναι τα μεταφορικα απο κει για να στα στειλει εδω μετα η κοπέλα.Εγω πληρωσα κανονικά με ελληνικη πιστωτική αλλά η μεταφορά ηταν δωρεαν γιατι το παλικάρι τα χρεωσε στην εταιρεία του (ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!!!!!)

Ελευθερία μου,ξυπνάει κ θελει βυζι?

Νομιζω κ γω οτι πεινάει.. τι να του κάνει το γάλα τωρα πια? αυτο ειναι ολοκληρο παιδάκι.Εδω η δικιά μου και δε χορταίνει με σκέτο γάλα.το χω παρατηρησει επειδη της δινω φαριν λακτέ 1-2 φορες την εβδομάδα,ε εκεινες τις μερες που το απογευμα τρωει την κρέμα και οχι γάλα κοιμάται πιο πολύ.

Πρεπει να κανεις την καρδιά σου πέτρα...οχι να το κοψεις, δε σου λεω αυτο, αλλά να μην τον ταιζεις αντι του γευματος γάλα,1..2...3..θα φάει ..νηστικος αυτος δε μένει.

Και σε λιγες μερες πας δουλεια...τι θα γινει τοτε??????????

Εμενα της δικιας μου της αρεσουν πολυ τα παιδάκια..τους πιανει τη μουρη και τα χαιδευει (ενιοτε τραβάει και μαλλι ή σκάει καμια φάπα) και φωνάζει...!

Όποτε λες αυτό με τις "φάπες" λιώνω στο γέλιο!!!:P:p:p

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Όποτε λες αυτό με τις "φάπες" λιώνω στο γέλιο!!!:P:p:p

:tongue::tongue::tongue:

Αμα σου σκάσει μετα να δεις...και εχει και ένα παχιό χεράκι...τσουρέκι κανονικό...χαχαχα

Εγω μεσα στο σπιτι της φοράω φορμιτσες, παντελονι-μπλουζα,εχω παρα πολλες (πολλα δωρα λεμε,ολοι φορμες πηρανε πια!) τωρα που ανοιγει ο καιρος παρηγγειλα κολανάκια να της φοράω με ζιπουνάκι απο πανω.

Οχι οχι...δε σου λεω να παρεις κολανάκι του Λίο...εχει το μοδερκερ σκέτα παντελονάκια μακο,ετσι μαλακούλια,μπορεις να του πάρεις τέτοια.

http://www.mothercare.com/Mothercare-Adventure-leggings-2pk/dp/B0039U3G68/sr=1-4/qid=1270623300/ref=sr_1_4/275-6879355-6931420?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76116031&mcb=core κατι τέτοιο

Διαφημίσεις

και εγω κολανακια , φορμιτσες τις φοραω..αν και με τα κολανακια ..δειχνει λιγο κωλαρου ..μπουτου ..δε μας χαριζουν ....

και μπλουζακια απο πανω ...τα του σπιτιου ειναι ολα βαμμενα με φρουτα ...δε καθαριζουν με τιποτα .......

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

και εγω κολανακια , φορμιτσες τις φοραω..αν και με τα κολανακια ..δειχνει λιγο κωλαρου ..μπουτου ..δε μας χαριζουν ....

και μπλουζακια απο πανω ...τα του σπιτιου ειναι ολα βαμμενα με φρουτα ...δε καθαριζουν με τιποτα .......

369158jfqfstzvpr.gif

χαχαχαχα!!!!

και γω τη δικιά μου μπουτοκωλού τη λέω!!!!!!!

xaxaxa, ναι τα κοριτσακια μας!!!

και οσο σκεφτομαι τη μυξα που ηταν οταν γεννηθηκε ..δεν το πιστευω ...

καλα μπουτια και κωλους εχω και εγω ...αλλα η δικια μου εχει και πλατες ....τωρα 2 μηνες εχει κανει στεφανακια ...παντου!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Βαλε καμια φωτο βρε να τη δουμε...

και τη βγαζεις μετα!!!Facebook έχεις?

Παιδια η Βελ μαλλον ειναι ακομη Ελβετία...δε μπορω να το εξηγησω αλλιως..ή πηγε στο χωριο της??? τι να πω..

παίρνω στο σταθερο΄κ δεν απαντάει κανεις, στέλνω μηνυμα στο κινητο..το ιδιο...

Ηρθα :-(:-(:-(:-(

Εμότικον πόνου δεν υπάρχει??? :-(:-(:-(:shock::shock::shock:

ΜΙΣΩ τους οδοντίατρους, είναι σαδιστές και ανώμαλοι.

Και πρέπει να ξαναπάω για σφραγίσματα.

Γμτ *&^&$^^**))_+*&^%$

Διαφημίσεις

Μη μου λες εμενα για οδοντιάτρο και για πονο...ενταξει??????????????????????????

Το σφράγισμα μπροστα σε αυτο που περασα κ θα περάσω ειναι ψιχάλες μπροστά στο χαλάζι.

Διαμάντια γνήσια καλε...τι σβαροφσκι....στο κοριτσάκι τα καλύτερα θα δώκουμε!

Ναι ρε Αγγελική....άστα...τι να πεις και συ....

Το σφράγισμα δε με νοιάζει τόσο, θα μου κανει ένεση δε θα μου κάνει??

Ο καθαρισμός παναγία μου τι ανωμαλία είναι θεέ μου!

Ναι ρε ,τιποτα δε θα καταλαβεις, μην εισαι χαζη,ενα σβσββββββββ θα ακους μονο.

Στον καθαρισμο δε σου βαζει το σπρέυ? καπως μουδιαζει κ αυτο...αλλα καμια σχεση με τη βελονα.

Εμενα σκεψου στην εξαγωγη μου εκανε 7-8 ενεσεις, ειχε μουδιάσει μεχρι κ το μάτι μου.

Αντε αντε αλλαγη θεματος δε μπορω να τα θυμαμαι παλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...