Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Μαργαριτα ουτε εμεις ημασταν παντρεμενοι οταν αποφασησαμε για μωρακι κ ολοι οι "διακριτικοι" γυρω μας ρωταγαν αν ηρθε καταλαθος η αν το θελαμε κ ο αντρας μου τα πηρε τοσο πολυ που μου ειπε πως αλλος ενας να ρωτουσε θα του εξηγουσε ακριβως πως το καναμε το μωρο... :oops: πολυυυυ εκνευριστικο!

Σοφακι τι σου ειπε ο γιατρος? ελπιζω ολα καλα!

anath κ εγω πρεπει να τα παρω ολα εστω κ αν ειναι ιδιωτικο, το οτι δεν το κανουν μπανιο ειναι καλο! λενε πως αν το αφησεις τις πρωτες 3 μερες με το αμνιακο υγρο απορροφα ολες τις βιταμινες που ειχε μεσα στη μητρα.. ετσι κ αλλιως καθαρα ειναι μονο το κωλαρακι θελει καθαρισμα :tongue:

Ουφ δεν περνανε οι μερες βρε κοριτσια... δεν ξερω γιατι εχει κολλησει ο χρονος ανυπομωνω να γεννησω, να δω το φατσακι του, να μυρισω μωρουδιλα να δω τα 2 μου παιδακια αγκαλιτσα! 3 βδομαδες εμειναν αλλα δεν μπορω με εχει πιασει τρελη ανυπομονησια!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sas glykoules! Elpizw ola sas kala! Anypomoneite vlepw eee!!??!! Poli sas xairomai!

Egw den xerw ti na pw, apti mia anypomonw aptin alli thelw na meinoun mesa oso boroun kai apo mia triti optiki niwthw oti kourastika ligo - einai ntropi megali vre koritsia? To lew kai niwthw asxima giati toso poli ta thelame auta ta paidakia k legame me ton antra mou oti Ola ta kala erxontai gia autous pou perimenoun.. kai twra konteuoume sxedon..

Ta mwra einai mia xara 1700 kai 1800 peripou, i mikri poliiii xamila kai i mikros arxontas. Egw omws prepei apo twra na mai se pliri akinisia se fasi nosokomeio...mono toualeta. Oxi oti ekana paaaara polla prin alla sikwnomoun gia na faw ante gia na paw ki apo krevati ston kanape k twra exw typseis. San na min exw kanei arketa gia na voithisw.

Kai mas argisan kai poli sto iatreio kai twra ponaei i mesi mou ki exw k syspaseis... mou ekopsan k to xapi!!

Ki o antras nouno erimos mou leei Poli me ekneurizei pou den exw ton elegxo autis tis egkymosinis, tou lew edw den ton exw egw, ti na kanoume!!

b5Zrp2.png

Μαργαριτα ουτε εμεις ημασταν παντρεμενοι οταν αποφασησαμε για μωρακι κ ολοι οι "διακριτικοι" γυρω μας ρωταγαν αν ηρθε καταλαθος η αν το θελαμε κ ο αντρας μου τα πηρε τοσο πολυ που μου ειπε πως αλλος ενας να ρωτουσε θα του εξηγουσε ακριβως πως το καναμε το μωρο... :oops: πολυυυυ εκνευριστικο!

Σοφακι τι σου ειπε ο γιατρος? ελπιζω ολα καλα!

anath κ εγω πρεπει να τα παρω ολα εστω κ αν ειναι ιδιωτικο, το οτι δεν το κανουν μπανιο ειναι καλο! λενε πως αν το αφησεις τις πρωτες 3 μερες με το αμνιακο υγρο απορροφα ολες τις βιταμινες που ειχε μεσα στη μητρα.. ετσι κ αλλιως καθαρα ειναι μονο το κωλαρακι θελει καθαρισμα :tongue:

Ουφ δεν περνανε οι μερες βρε κοριτσια... δεν ξερω γιατι εχει κολλησει ο χρονος ανυπομωνω να γεννησω, να δω το φατσακι του, να μυρισω μωρουδιλα να δω τα 2 μου παιδακια αγκαλιτσα! 3 βδομαδες εμειναν αλλα δεν μπορω με εχει πιασει τρελη ανυπομονησια!

Ετσι οπως το περιγραφεις, ανυπομονω κι εγω.... Αλλα απο την αλλη του λεω οχι ακομα, περιμενε, δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα...

Για το μπανιο μαλλον εχεις δικιο, δν κανουν καλο κ τα σαπουνια στην αρχη.. Απλα θυμαμαι οτι το κεφαλακι του ειχε αιματακια κ ειχαν ξεραθει κ κολλουσαν στα μαλλακια του.. Δυσκολευτηκα λιγο ν τα καθαρισω μετα..αλλα η μυρωδια....λιωνω κ μονο που τη σκεφτομαι... <3<3<3

dph2p2.pngRGM7p2.png

Geia sas glykoules! Elpizw ola sas kala! Anypomoneite vlepw eee!!??!! Poli sas xairomai!

Egw den xerw ti na pw, apti mia anypomonw aptin alli thelw na meinoun mesa oso boroun kai apo mia triti optiki niwthw oti kourastika ligo - einai ntropi megali vre koritsia? To lew kai niwthw asxima giati toso poli ta thelame auta ta paidakia k legame me ton antra mou oti Ola ta kala erxontai gia autous pou perimenoun.. kai twra konteuoume sxedon..

Ta mwra einai mia xara 1700 kai 1800 peripou, i mikri poliiii xamila kai i mikros arxontas. Egw omws prepei apo twra na mai se pliri akinisia se fasi nosokomeio...mono toualeta. Oxi oti ekana paaaara polla prin alla sikwnomoun gia na faw ante gia na paw ki apo krevati ston kanape k twra exw typseis. San na min exw kanei arketa gia na voithisw.

Kai mas argisan kai poli sto iatreio kai twra ponaei i mesi mou ki exw k syspaseis... mou ekopsan k to xapi!!

Ki o antras nouno erimos mou leei Poli me ekneurizei pou den exw ton elegxo autis tis egkymosinis, tou lew edw den ton exw egw, ti na kanoume!!

Σοφια μου λογικο ν εχεις κουραστει.. Δεν εισαι υπερανθρωπος...κουβαλας 3,5 κιλα κ εχεις ακομα δρομο...το σωμα δυσκολευεται, και ηδη εχεις κανει πααααρα πολλα για τα μωρακια σου! Δεν μπορεις ν κανεις κτ αλλο, κανεις το καλυτερο... Τωρα καθισε, ξεκουρασου κ απλα περιμενε... Ειναι γλυκια αυτη η αναμονη... Μπραβο κ στους δυο που φτασατε ως εδω κ σε σενα κ στο συζυγο... Τωρα θα ανταμοιφθειτε κ με το παραπανω!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Σοφακι μου κ η κουραση κ η γκρινια ειναι μερος της εγκυμοσυνης δεν ειναι ουτε κακο ουτε αχαριστια εδω εμεις κουραζομαστε που εχουμε ενα μονο μωρακι στη κοιλιτσα μας τι να πεις κ εσυ! Κ εγω καμια φορα που γκρινιαζω οτι ποναω απο δω κ απο εκει μετσ αισθανομαι ασχημα αλλα πιστεψε με στα μωρακια παει απλετη αγαπη κ προσμονη να ανταμωθειτε κ οπως νιωθεις εσυ ετσι κ αυτα! Μια χαρα το βαρος τους μακαρι να μεινουν στη κοιλιτσα μεχρι τελους αλλα κ τωρα να βγουν θα ειναι μια χαρα! Υπομονη κ με την ακινησια ειναι οντως λιγο ζορι αλλα θα ειμαστε εμεις εδω για παρεα, δες καμια σειρα η ταινια στον υπολογιστη διαβασε βιβλια κ ο καιρος θα περασει!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια! !! Είστε καλα;!! Σας διαβάζω αλλά επειδή μπηκα από κινητό μου το διαγράφει ότι γράφω ..Οπότε δεν έγραψα για κάθε μια ξεχωριστά. .. πέρασα το σαββατοκυριακο με τον σύζυγό και χάθηκα λιγάκι! ! Σοφάκι μην αγχώνεσαι ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ! !!! Θαλιτσα και μαργαρίτα μου είμαστε όντως κοντά στην πητ και είναι πολυυυυ γλυκό αυτό! !! Τα μπεμπακια μας θα έχουν μαζί γενέθλια! !!!!! :) όσο για την βαλίτσα την έχω φτιάξει αλλά δεν την έχω κλείσει κι εγώ. .. όλο και κάτι βάζω μέσα. .. γιατί κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω. . ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Γεια σας και απο εμενα!!χθες πηγαμε στον γιατρο και ηταν ολα καλα.η μπουμπου εγινε 2900 αν και δεν πολυεχω εμπιστοσυνη σε αυτα που βγαζει ο υπερηχος γιατι πεφτουν πολυ εξω απ οτι εχω ακουσει.κατα τα αλλα μας μειωσε τα χαπια απο 3 σε 2 την αλλη βδομαδα 1 και μετα καθολου ετσι μου ειπε...τωρα με κανει καρδιοτοκογραφο καθε φορα που παω και γενικα δεν εχω συσπασεις οποτε παμε καλα.επισης με εξεταζει κολπικα για τον τραχηλο(αηδια) ειναι ενταξει λεει για την εβδομαδα που ειμαι...αυτα τα νεα μου...:)

Μπράβο θαλιτσα. ..υπέροχα νέα! ! Πολύ χάρηκα για την μπουμπού σου! !!!!!! :) :) πολύ καλά κιλά! ! Είδες όλα πάνε τέλεια! ! Τα χάπια δλδ στα μειωσε;!! Ολα;!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω επαιρνα ζωη μου μαγνησιο folidex και σιδηρο και τωρα τελευταια επαιρνα αυτα για τις συσπασεις και επαιρνα 3 την ημερα επειδη ειχα πολλες.τωρα μου τα εκανε 2 την ημερα.μου ειπε πως πρεπει σταδιακα να τα κοψω.εμενα μου φαινεται πως με τοσα χαπια που εχω παρει θα φτασω την πητ και δεν θα βγαινει :)

Χάχα χα! !!! Ισχύει! ! Θα την πάρεις όλη την πητ don't worry θαλιτσα !!!!! ;) ασβέστιο δεν σου εδινε;; και πως και στα κόβει όλα ; εσύ δεν θα θηλασεις;!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μια Χαρούλα θαλιτσα! !! Αχ δεν περνάνε τώρα οι μέρες! !!!! Μπήκαμε και στον μήνα μας!! Εσύ θαλιτσα πότε έχεις ππητ ειπες;! Θύμησε μου!!!!! 8 Νοεμβρίου; ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μου τα κοβει ολα μονο αυτα για τις συσπασεις μου κοβει σιγα σιγα για να μπορεσω να γεννησω καποια στιγμη :)

Μπραβο Θαλεια! Ειδες? Τελικα θ γεννησεις στην ωρα σου... Μανουλα Νοεμβριου,κανονικη!!

Εγω πριν λιγο ενιωσα μια πιεση χαμηλα, τοσο δυνατη που νομιζα οτι κτ θ βγει απο κατω... Θα σκασω ως τη Δευτερα που θ με δει ο γιατρος..λετε ν μ κανει νστ; θ

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μήπως να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το πίνακα κι μας πάλι κοριτσάκια; !! :)

Βάσω μου τι πόνος ήταν συσπάσεις εννοείς; ; ασεε κι εγώ την δευτερα περιμένω πως και πως!!!!!!! Τι είναι το νστ θυμησε μου;!!!?? :):oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηταν σαν να σπρωχνει με το κεφαλακι του, αλλα δν πονεσα καθολου στην κοιλια.. Λετε ν ηταν ιδεα μου;

Το nst ειναι ο καρδιοτοκογραφος, ελεγχει τους παλμους του μωρου κ τις συσπασεις της μητρας. Το "φορας" για περιπου 20 λεπτα, ειναι σαν ζωνη .. Αν θυμαμαι καλα το εκανα απο την αρχη του 9ου, καθε εβδομαδα κ μετα κ 2 φορες την εβδομαδα..

Κολπικη εξεταση δν ξερω ποτε θ μ κανει. Νομιζω γυρω στην 38η μ ειχε κανει πρωτη φορα.. Για ν δουμε...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...