Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!

Λιβ και εγω εχω αυτο με τα ισχυα πολυ εντονα και η λεκανη μου αφου περπατω σαν ρομποτ μεχρι να "ξεμπλοκαρω"... Δραμα..

Εμεις καναμε το παρτυ του μικρου χθες ηταν πολυ ωραια αλλα κουραστηκα υπερβολικα και το βραδυ ειχα εντονες συσπασεις και πονο στη μεση αφου λεω στον αντρα μου οταν τελειωσε το παρτυ αυτο ηταν γενναω... και μου λεει οχι τωρα νυσταζω :tongue::tongue: μετα κοιμηθηκα και ημουν μια χαρα εκτος απο 2-3 δυνατες συσπασουλες... τη Παρασκυη εκανα κ καρδιοτοκογραφο ολα καλα... ειχε κ λοξυγγα το καλο μου και ακουγονταν ενα συνεχομενο χικ χικ χαχα.. αληθεια εσας εχουν λοξυγγα? η μαια μου ειπε πως ωριμαζει το πεπτικο του συστημα..

Βρε Σοφακι χρειαζομαι τη βοηθεια σου σε κατι.. επειδη εσυ περασες τη διαδικασια της εξωσωματικης... εχω μια κολλητη φιλη που εχουν ξκινησει διαδικασιες για εξωσωμ. και ενω ειχε ξεκινησει πολυ αισιοδοξα τελευταια τη βλεπω να ειναι καπως πεσμενη κ μελαγχολικη... ειναι στη φαση με τις ορμονες τωρα και παιζει ρολο, ασε που ολες γυρω της ειμαστε εγκυες :roll: Δεν ξερω πως να τη στηριξω ρε παιδι μου.. δεν θελω να τη παρει απο κατω τωρα που κοντευει στο τελος! Μηπως θα μπορουσες να μου πεις κατι που θα βοηθουσε βαση της εμπιρειας σου? :cool:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Σοφακι χρειαζομαι τη βοηθεια σου σε κατι.. επειδη εσυ περασες τη διαδικασια της εξωσωματικης... εχω μια κολλητη φιλη που εχουν ξκινησει διαδικασιες για εξωσωμ. και ενω ειχε ξεκινησει πολυ αισιοδοξα τελευταια τη βλεπω να ειναι καπως πεσμενη κ μελαγχολικη... ειναι στη φαση με τις ορμονες τωρα και παιζει ρολο, ασε που ολες γυρω της ειμαστε εγκυες :roll: Δεν ξερω πως να τη στηριξω ρε παιδι μου.. δεν θελω να τη παρει απο κατω τωρα που κοντευει στο τελος! Μηπως θα μπορουσες να μου πεις κατι που θα βοηθουσε βαση της εμπιρειας σου? :cool:

Λινακι η αληθεια είναι πως αυτά είναι στον ανθρωπο... αν ολοι ειστε διπλα της και την στηρίζεται ετσι κι αλλιως και παρολαυτα νιωθει ετσι τοτε μαλλον εχει ζοριστεί πολύ κι δεν καλμαρει ευκολα. Συνεχιστε όμως να ειστε διπλα της και να της λετε πως θα φουσκωσει κι η δικη της κοιλιτσα. Τι να κανουμε που ειστε κι εσεις εγκυουλες..δυστυχως θα μαθει να το αντεχει κι εγω ετσι εκανα.

Να την εχουν επηρεασει κι οι ορμονες δεν ξερω κατά πσο ισχυει, εγ ω δεν ενοχληθηκα πουθενα για παράδειγμα, μονο πρηξιμο κατά τ αλλα ημουν όπως και πριν ευδιαθετη κι αισιοδοξη. Δεν πιστευω υπαρχουν μυστικα για να βοηθηθεί η κοπελα, καλως ή κακως είναι ένας δρομος που εμεις τον τραβαμε μονες μας, τα ζευγάρια βασικα το περπατάνε μονα τους οσοι και να ναι γυρω τους κ να τους στηριζουν. Ξερω πως δε σε βοηθησα αλλα δυστυχως ετσι το βλεπω...

Είναι παρα πολύ θετικο να εχουν φιλους και συγγενείς που τους στηριζουν αλλα όπως κ να το κανουμε απ ένα σημειο κι επειτα είναι και τι εχει μεσα στο μυαλο κ στην ψυχη του ο καθενας. Δε ξερω ποσο εχει ζοριστεί τ κοριτσι, εγω ειχα τεεετοια χαρα που ξεκινήσαμε εξωσωματικη κ τπτ δε μου το χαλαγε. Άλλες δεν είναι ετσι..

b5Zrp2.png

Λινακι η αληθεια είναι πως αυτά είναι στον ανθρωπο... αν ολοι ειστε διπλα της και την στηρίζεται ετσι κι αλλιως και παρολαυτα νιωθει ετσι τοτε μαλλον εχει ζοριστεί πολύ κι δεν καλμαρει ευκολα. Συνεχιστε όμως να ειστε διπλα της και να της λετε πως θα φουσκωσει κι η δικη της κοιλιτσα. Τι να κανουμε που ειστε κι εσεις εγκυουλες..δυστυχως θα μαθει να το αντεχει κι εγω ετσι εκανα.

Να την εχουν επηρεασει κι οι ορμονες δεν ξερω κατά πσο ισχυει, εγ ω δεν ενοχληθηκα πουθενα για παράδειγμα, μονο πρηξιμο κατά τ αλλα ημουν όπως και πριν ευδιαθετη κι αισιοδοξη. Δεν πιστευω υπαρχουν μυστικα για να βοηθηθεί η κοπελα, καλως ή κακως είναι ένας δρομος που εμεις τον τραβαμε μονες μας, τα ζευγάρια βασικα το περπατάνε μονα τους οσοι και να ναι γυρω τους κ να τους στηριζουν. Ξερω πως δε σε βοηθησα αλλα δυστυχως ετσι το βλεπω...

Είναι παρα πολύ θετικο να εχουν φιλους και συγγενείς που τους στηριζουν αλλα όπως κ να το κανουμε απ ένα σημειο κι επειτα είναι και τι εχει μεσα στο μυαλο κ στην ψυχη του ο καθενας. Δε ξερω ποσο εχει ζοριστεί τ κοριτσι, εγω ειχα τεεετοια χαρα που ξεκινήσαμε εξωσωματικη κ τπτ δε μου το χαλαγε. Άλλες δεν είναι ετσι..

Ετσι ακριβως τα σκεφτομουν και εγω... ειναι κ λεπτο θεμα δεν μπορεις να το συζητας ιδιαιτερα οσο στενη σχεση κ αν εχεις με τον αλλο... θυμαμαι κ τη κουνιαδα μου οταν το περνουσε... αχ ελπιζω να ειναι κ αυτη αισιοδοξη κ θετικη κ να ερθει το μπεμπακι της συντομα! αγαπανε τοσο πολυ τα παιδακια!!

oYNBp2.png

Ετσι ακριβως τα σκεφτομουν και εγω... ειναι κ λεπτο θεμα δεν μπορεις να το συζητας ιδιαιτερα οσο στενη σχεση κ αν εχεις με τον αλλο... θυμαμαι κ τη κουνιαδα μου οταν το περνουσε... αχ ελπιζω να ειναι κ αυτη αισιοδοξη κ θετικη κ να ερθει το μπεμπακι της συντομα! αγαπανε τοσο πολυ τα παιδακια!!

Makari na ta kataferoun vre paidi mou, krima na talaipwrountai ta zeugaria, einai toso psyxofthoro.

Na ste dipla tis kai opote thelei tha sas anoigetai. Emena de m enoxlouse na me rwtane gia tin proodo posa waria pws pane oi eneseis pws niwthw klp..me tous adiakritous eixa ki exw thema Giati akomi den exete paidaki?

Mas to argisan re file oi aparadektoi kai to xoume parageillei apton Martio!!!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου? Ολες καλα?

Πωλινα μου να σου ζησει ο κουκλος σου,αντε κ του χρονου με το καλο διπλο το παρτυ:P:tongue:

Πονο στα ισχια κ λεκανη εχω κ εγω πολυ..ελπιζω τουλαχιστον μεολους αυτους τους πονους κ τις συσπασεις να γεννησω ευκολα κ φυσικα,να μην ειναι ολα αδικα!!

Κοριτσια ετοιμασατε βαλιτσα? Πηρατε πυζαμες η νυχτικα? Ρε παιδι μου δεν μου αρεσουν καθολου τα νυχτικα αλλα δεν ξερω σε περιπτωση φ.τ βολευουν καλυτερα (στο να σε εξεταζουν απο κατω κτλ)? Δεν ξερω συγχηστικα λιγο..

Γενικα τι ψωνισατε για τη βαλιτσα? Εγω πηρα 10 εσωτερικα λεπτα φορμακια μακρυμανικα 0-3 και θα παρω κ 10 εξωτερικα βελουτε. Πηρα 1 πετσετουλα μπανιου,1 σκουφακι,5 ζευγαρια καλτσακια,θα παρω 2-3 ζευγ. γαντακια,ενα ζευγαρι βρεφικα παπουτσακια,και ενα σετ παντελονι κ χοντρη ζακετα για την εξοδο απο το μαιευτηριο. Επισης εχω 2 κουβερτουλες πιο χοντρες κ 2-3 πιο λεπτες. Για μενα πηρα μονο 2 ζευγαρια πυζαμες κ καλτσες,τα υπολοιπα λιγο πιο μετα.

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Nasia ta nyxtika einai xaaaaaalia..... exeis dikio..parolauta pira ki egw ena, oso pio anthrwpino ginotan me koumpakia brosta gia na boleuei sto taisma i antlisi, analogws ti kataferoume! Nomizw tha volepsei tis prwtes meres to nyxtiko logw kathetira k tomis kaisarikis, alla mallon kai ston f.t. tha nai kalytero gia arxi, meta kamia fardia forma isws??

Na rwtisw vre paidia, gantakia tha xreiastoume gia ta mwra amesa meta ti genna? H mono gia tis exodous argotera? Thelw na pw poso tha krywnoun gia na theloun gantakia (an mou xefeugei kati diafwtiste oi palaioteres) na paw na pswnisw twra i na t afisw gia meta?

b5Zrp2.png

Ελεος βρε Σοφια μου λες και σας ειχαν φαει τα χρονια!

Αναστασια μου εγω αγορασα ενα νυχτικο κ ειχα αλλο ενα θα τα παρω γιατι βολευουν κ για περιπτωση κ.τ τη πρωτη μερα αλλα κ για φυσιολογικο, για τις αλλες μερες εβαλα 4 κοντομανυκα φανελακια, 2 μακρυμανικα , 4 παντλονια (πυτζαμες η φορμες), 8 βρακια και 2 σουτιεν θηλασμου :P 2 μεγαλες πετσετες κ 2 προσωπου σαμπουαν αφρολουτρα κλπ..

Για το μωρακι πηρα 6 μακρυμανικα εσκιμωο, 6 μακρυμανικες εσωτερικες φανελες, 6 ζευγαρια καλτσουλες 2 γαντακια 2 σκουφακια κ ενα σετ ρουχα εξοδου.. απο ειδη βρεφικης φροντιδας πηρα βρεφικο σαμπουαν, βαμβακι οινοπνευμα , υγρη ταλκ για το αλλαγμα (τη γνωστη κρεμα δεν τη συμπαθω καθολου) πανακια νο 1, 2 πετσετουλες εμ.. αυτα θυμαμαι.. και κουβερτουλες πηρα 2 αγκαλιας 1 μεγαλη κουβερτα κ 6 σεντονακια αγκαλιας...

Γενικα εφτιαξα μια βαλιτσαρα, και 2 μικροτερα τσαντακια με τα ειδη περιποιησης... προτιμω να εχω περισσοτερα παρα να μου λειψει κατι κ να το χρειαζομαι.. θα μου πειτε μπορει να το φερει ο συζυγος απο το σπιτι αλλα μεχρι να του εξηγησω που ειναι τι και τι θελω γινεται ενα μεγαλο μπερδεμα....

oYNBp2.png

η αληθεια ειναι οτι γαντακια μπορει να χρειαστουν μονο στην εξοδο εχεις δικιο Σοφια μου.. και σκουφακια δεν χρειαζεται να φορανε μεσα στο μαιευτηριο αν ειναι ζεστη.. αλλα ας τα παρουμε για καλο κ για κακο!

oYNBp2.png

Ελεος βρε Σοφια μου λες και σας ειχαν φαει τα χρονια!

Eμμμ πες μου εσυ τωρα!! Μα και να μας ειχαν παρει δεν καταλαβα ποτε με τι ελλειψη τακτ σε ρωτάει ο φιλος/γνωστος που βλέπεις τρεις φορες το χρονο Ποτε θα μας κανετε παιδακι?

Σε εσας? Ποτε! Σε εμας αμα θελουμε θα κανουμε!

Τελοσπαντων γενικα πολυς κοσμος εχει ευαισθησια μηδεν, αλλα τα ακουμε βερεσε εμεις αυτά! Τωρα βεβαια εχει αλλα, Διδυμα?!! Εξωσωματικη εεε?

Πες ρε ανθρωπε με το καλο και μια καλη κουβεντα και κοιτα τη δουλεια σου! Δεν σας τα λεω συγχυσμενη, πιο πολύ γελώντας, απλα βρηκα πατημα τωρα και λεω θα τα μοιραστω.

Καλημέρα μας κιολας! Εμενα μου ειπαν απτο μαιευτηριο ότι οσο ειμαστε εκει τα μωράκια φορανε τα του μαιευτηρίου ρουχα (εμενα φασκιά ροζ ή μπλε μου εμοιαζαν όταν ημουν μεσα και χαζευα τα πυρεξ που περνουσαν) και ότι φερνεις μονο της εξοδου να τους φορεσεις.

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα μανουλες!!

Φτι;χνω κι εγω σιγα σιγα βαλιτσα. Πηρα τελικα 2 νυχτικα, (βολευουν πιο πολυ για ν σε κοιτανε οι γιατροι) κ ενα ζευγαρι πιτζαμες. Λετε ν παρω αλλο ενα μηπως λερωθω; θα δω..2 σουτιεν, πετσετες, καλτσες,παντοφλες, εσωρουχα μιας χρησης, σερβιετες, καλλυντικα.. Ρουχα εξοδου δν εχω διαλεξει, δν ξερω οως θ ειναι κ ο καιρος..

Για το μπεμπη, περιπου τα ιδια με την Πωλινα

Τα γαντακια τα φορανε τις πρωτες μερες γιατι γεννιουνται με μεγαλα νυχακια κ ετσι προστατευουμε το προσωπακι τους απο γρατσουνιες. Η σληθεια ειναι βεβαια οτι βγαινουν συνεχεια κ δν βολευουν. Εγω πηρα μονο 1 ζευγαρι

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Έτοιμες κ οι δικιές μας βαλιτσουλες!

Για εμένα πήρα μια νυχτικιά για την πρώτη ημέρα της καισαρικής κ μετά άλλες 4 μπυτζαμες.

Σουτιέν θηλασμού δεν χρησιμοποίησα ούτε στο πρώτο μας. Μόνο αθλητικά μπουστακια φορούσα που με βολεψαν απίστευτα. Πήρα πετσέτες μπάνιου βρακιά μπόλικα κάλτσες κ παντόφλες κ τα επιθεματα στήθους φυσικά! Αφρόλουτρα σαμπουαν τις κρέμες μου κ σερβιέτες ακράτειας 2 πακέτα.

Για τη μικρούλα μας 6-7 βελουτέ :tongue::rolleyes:, καμια δεκαρια μακρυμάνικα ζιπουνακια κ λίγα κοντομάνικα. Μια αλλαξιά εξόδου. Γαντακια σκουφάκια πήρα ένα σετ όχι τόσο για το κρυο όσο για τα χαδακια που θα δέχεται στα χέρια το μωρο!!

1 newborn 👶 pampers σαμπουάν αφρολουτρο. Μπόλικες πάνες τύπου πετσέτας για μετά το μπανιο-αλλαγή πανας. Μια κουβερτούλα πάνες αγκαλιας!

Αυτά νομίζω...

Σοφακι εμείς με το αγόρι μου δεν είχαμε σκοπό να βάλουμε στεφάνι πριν να αποκτήσουμε παιδί... Κ ένας απο τους δυο σημαντικού λόγους ήταν η ηλίθια αδιακρισία μερικων από το κοντινό μας περιβαλον..

Πρώτα μείναμε έγκυος κ αφού ήρθε ο.μικρουλης παντρευτήκαμε. Ακόμα κ πριν μείνουμε έγκυος μας είχαν τρελλανει με το ποτε θα παντρευτούμε..

Ορισμένοι πάντα βρίσκουν με κάτι να ασχοληθούν για να σε ενοχλήσουν.

Να παρακαλαμε μόνο να έχουμε την υγεία μας κ να είμαστε ενωμένοι με την οικογένειά μας κ όσοι δεν αξίζουν να μένουν μακρυα μας..

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα και καλη εβδομαδα!!!και εγω εχω φτιαξει την βαλιτσουλα μας...:) ευτυχως και εμενα στο μαιευτηριο δεν χρειαζεται τιποτα η μπουμπου μονο τα ρουχαλακια που θα βγει...για μενα πηρα 3 νυχτικες γιατι πιστευω θα με βολεψουν πιο πολυ και πηρα αυτα τα βρακακια ακρατειας της tena γιατι μου ειπαν πως βολευουν πιο πολυ αν κανεις φτ γιατι οι σερβιετες που δινουν στο μαιευτηριο ειναι αθλιες.τωρα θα δουμε πως θα παει :) παντως την ετοιμαζα και μου φαινοταν πολυ περιεργο...οσο για την αδιακρισια των "φιλων" τι να πω...μερικες φορες ο κοσμος μπορει να γινει κακος χωρις λογο.

Σοφακι εμείς με το αγόρι μου δεν είχαμε σκοπό να βάλουμε στεφάνι πριν να αποκτήσουμε παιδί... Κ ένας απο τους δυο σημαντικού λόγους ήταν η ηλίθια αδιακρισία μερικων από το κοντινό μας περιβαλον..

Πρώτα μείναμε έγκυος κ αφού ήρθε ο.μικρουλης παντρευτήκαμε. Ακόμα κ πριν μείνουμε έγκυος μας είχαν τρελλανει με το ποτε θα παντρευτούμε..

Ορισμένοι πάντα βρίσκουν με κάτι να ασχοληθούν για να σε ενοχλήσουν. ..

Πες το ψεματα! Στην αρχη είναι αντε ποτε με το καλο ο γαμος.. Μετα στα καπακια Αντε και το παιδακι σας, μην περιμενετε τωρα που ειστε νιόπαντροι :shock: Μετα γεννας και πριν καλα καλα ξεφουσκώσεις Ελα τωρα παμε για το δευτερο... Ασε μας κουκλιτσα μου ασχολήσου με καναν άλλο.

Κοριτσια εγω βαλιτσα ακομη δεν την τελειωσα, την εχω ανοιχτη και την κοιταω...περα από 2 σουτιεν θηλασμου, το νυχτικακι, πυτζαμα παντελονι (να δουμε αν θα βολεψει), σαγιονάρες (μου ειπαν κανει ζεστη στα μαιευτήρια) και το νεσεσέρ μου φουλ ετοιμο δεν εχω κανει τπτ άλλο.. Τωρα πλενουμε τα των μωρων - ρουχαλάκια εξοδου διαλεξα με μεγαλη χαρα και τα σκουφάκια τους, πανες αγκαλιας ειχα παρει ένα πακετο των 6, δε πιανουν πολύ χωρο λεω να τις παρω ολες - μακαρι να χουμε τα μωρα κοντα μας και να τις χρησιμοποιήσουμε!!!!! ;)

Pampers δε πηρα, μου ειπαν σου παρεχουν εκει κ στο κατω κατω αν χρειαστεί θα πεταχτούμε στο σουπερμάρκετ, η μανουλα μου βασικα που καθολου δεν παραπονιεται.

Σημερα στις 3 εχουμε και γιατρο, μου αλλαξαν το ρβ λογω των συσπασεων την Παρασκευη, να με δουν νωρίτερα...τωρα τι ακριβως να δουν δεν ξερω αλλα αφου θα τα ξαναδουμε χαιρομαι πολύ. Εντωμεταξύ είναι τοσο στριμωγμενα εκει μεσα που δεν καταλαβαινω πια τι βλεπω εκτος απτη σπονδυλικη τους στηλη! 4 χερια 4 ποδια, μπλέκεται κ η μαια! Πλακα εχει όμως!

Χθες το κοριτσακι μωρακι εκανε ένα ρυθμικο όχι χτυπημα/κλωτσια, κατι άλλο, νομιζα ηταν λοξυγγας αλλα χικχικ δεν ακουγα - είναι και χαμηλα αυτή πως να τα καταφερω?

Παντως αν εχει ο γιος καμια μερα είμαι σιγουρη πως αν ανοιξω το στομα μου θα ακουστει :lol::lol: γιατι είναι τοοοοσο ψηλα που κοντευει να με πνιξει το καλο μου!

b5Zrp2.png

Σοφια μου καλη επιτυχια στο γιατρο! Ολα καλα θα πανε, αφου ειναι ησυχα τα μικρακια σου... Ετσι ειναι ο λοξυγγας, ρυθμικος, σαν κτ να τιναζεται μεσα σου.. Εγω το νιωθω κατω χαμηλα που εχει το κεφαλακι, βαζω το χερι μου κ χοροπηδαει..

Εγω που γενναω σε δημοσιο πρεπει ν παρω τα παντα... Κ το πιο τραγικο ειναι οτι δν τα κανουν μπανιο!!! Κι ετσι πρεπει ν παρω μια λεκανιτσα κ βαμβακι για ν κανω τοπικο πλυσιμο με βαμβακι... Τουλαχιστον τωρα ειμαι προετοιμασμενη, την πρωτη φορα επεσα απο τα συννεφα χαχα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...