Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Θαλιτσα μου μακάρι! ! Να πάνε όλα καλά και να μην ζοριστουμε γενικότερα υπερβολικά πολύ. ... .....

Balou χάθηκες λίγο καιρο! ! Χαίρομαι που είσαι καλα κι εσύ κι η μπέμπα σου!!! Γλυκιά μου το όνομα σου είναι βασιλικη ετσι;!! ? 2 κιλά και η μπεμπουλα μια χαρά είναι ...τέλεια! !!! Για τις επαφές αυτό αληθεύει. .. αρκεί όμως να σε αφήνει ο γυναικολόγος. .. Έτσι όπως τα λες βοηθάει για τον τοκετό και για την προετοιμασία. ...!!

Εμείς θα την βγάλουμε ειρήνη Ελένη και ίσως να την φωνάζουμε ειρηλενα! ! Η απλά σκέτο ειρήνη που μου αρέσει καλύτερα. .. είναι σημαντικά ονόματα και τα δύο για τον σύζυγό. ...Οπότε δεν έχω πρόβλημα εγώ και τον κατανοώ σ αυτό και ευτυχώς δεν είχαμε θέμα με το όνομα! ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου! πω πω ποσα γραψατε! Ειναι ωραια να εχις καπου να μιλησεις κ εγω νιωθω πολλες μοναξιες τελευταια γιατι νιωθω πως κανεις δεν με καταλαβαινει, οι φιλοι μας ειναι αλλα ζευγαρια που ο καθενας εχει τα δικα του κ τις φιλες απο παλια τις εχω χασει απο δω κ απο εκει...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και που με θυμηθηκατε! Εγω ειμαι χαρουμενη σημερα γιατι εκανα ενα απολογισμο των τελευταιων 10 χρονων της ζωης μου και βλεπω πως ειμαι ακριβως εκει που θα ηθελα να ημουν αν με ρωταγες στα 18 τι θα κανεις την επομενη 10 ετια θα σου ελεγα να εχω 2 παιδακια ενα καλο συζυγο κ ενα δικο μας σπιτι :) Γενικοτερα ομως η ψυχολογια μου τις τελευταιες μερες δεν ειναι κ πολυ καλη εχω πολλα νευρα, κλαιω με το παραμικρο.. γενικα ενα νταουνιασμα το χω.. ξεσπω πολυ κ στο μικρο μου και μετα στεναχωριεμαι αστα να πανε... :(

Πηγαμε και στο γιατρο σημερα, ολα καλα ο μπεμπης εχει φτασει τα 3 κιλα! ειναι ακομη πολυ ψηλα και δεν εχουμε κανενα σημαδι οτι δυναται να βγει συντομα! Απο τη μια θελω να γεννησω χθες αν γινεται και απο την αλλη σκεφτομαι γιατι βιαζομαι ? ειτε τωρα ειτε σε ενα μηνα θα ερθει... Η κοιλια μου δεν εχει χαμηλωσει καθολου παντως αλλα αισθανομαι καποια πιεση κατω στον κολπο μαλλον απο το βαρος...Κολπικη εξεταση θα κανω μετα τη 38η εβδομαδα και μου ειπε συνεχιζεις τη ζωη σου κανονικα κ περιμενουμε τον τοκετο να ξεκινησει μονος του. Αν περασω τις 40 θα γινει μια πολυυυυ ελαφρια προκληση κ βλεπουμε.

Νασια μου χρονια πολλα κ εδω! Σε καταλαβαινω απολυτα για την απωλεια εγω εχασα τον μπαμπα μου πριν 4 χρονια , ημασταν πολυ συνδεδεμενοι κ τον εχασα μεσα σε μια βδομαδα... νομιζω η απωλεια δεν ξεπερνιεται ποτε παντα θα μας λειπουν και θα τους σκεφτομαστε με αγαπη. Ομως νιωθω πως με εχει βοηθησει πολλες φορες και πως καπως ειναι ακομα εδω... 1 χρονο μετα το θανατο του ηρθε ο Νικολας μας στη ζωη που πηρε κ το ονομα του κ μας εφερε πολλη χαρα, ηταν τπ ιατρικο μου να δεις που θα ερθει ο μπεμπης σας ποσο πολυ θα σας βοηθησει! ειναι και οι μερες με το μνημοσυνο τωρα για αυτο αισθανεσαι ετσι κ εγω μεσα στον Ιουλιο που ειχσμε το μνημοσυνο εκλαιγα ολη τη βδομαδα...

Ζωη μου υπομονη με τον αντρουλη σου, ξερεις κ αυτοι περνανε περιεργες διαδικασιες μεχρι να ερθει το μπεμπε, ειδικα στο πρωτο.. ο δικος μου ειχε παρει 10 κιλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο το αγχος του... τον πρωτο χρονο με το μωρο αλλαζουν πολυ οι ισορροπιες και μπορει να ερθουν κ πιο δυσκολες μερες αλλα να ξερεις με αγαπη κ υπομονη περνανε τα δυσκολα κ ερχονται οι καλυτερες μερες! καλως να τον δεχτεις και κοιτα να του δωσεις πολλες αγκαλιες κ φιλια για να μην νιωθει παραμελημενος (μεγαλα μωρα τι να πει κανεις...)

Εμεις το νινι μας θα το ονομασουμε Αριστο απο τον πεθερο μου (δεν τρελαινομαι κιολας) κ θελω να του δωσω κ το ονομα Μιχαηλ γιατι τον ειχα ταξει στον Αρχαγγελο Μιχαηλ απο την αρχη...αλλα μαλλον θα τον φωναζουμε μονο με το ενα ονομα... Βασικα θελω να τον φωναζω Αρη μ αρεσει πολυ αλλα ο συζυγος ειναι αμετακλητος θελει ολο το ονομα...:evil:

Οσο για το σεξ.. ειπαμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα αλλα ρε παιδια... ειναι αθλος :tongue::tongue: εγω να μην βολευομαι με τιποτα, να με πονανε τα ισχυα μου να μην μπορω να ανοιξω τα ποδια μου, ο μπεμπης να κλωτσαει κ να κανει βουναλακια στη κοιλια μου... δραμαααα.... αλλα σκεφτομαι μετα με τα λοχεια κ το θηλασμο κ ολα αυτα μπορει να περασουν μηνες να ξαναεχουμε επαφες κ στεναχωριεμαι.... :tongue::tongue:

Τελος για το ξυρισμα στη πρωτη μου γεννα επειδη δεν ημουν προετοιμασμενη (πηγα για υπερηχο κ με κρατησαν μεσα) με ξυρισαν οι μαιες (αβολο) τωρα ελπιζω να προλαβω να κανω αποτριχωση στην αισθητικο, αλλα ο γιατρος μου δεν απαιτει να ειμαστε ξυρισμενες μου το ειπε κοπελα που γεννησε μαζι του επομενως δεν με αγχωνει καθολου...

oYNBp2.png

Καλημέρα φιλες μου! Αϋπνιες παλι...

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολύ ολες και συγγνωμη αν σας εριξα...ξερω ότι η μανουλα μου είναι μαζι μου από εκει πανω, μας βλεπει και χαιρεται με τη χαρα μας..ετσι θελω να πιστευω τουλάχιστον..πιστευω επισης ότι "εβαλε το χερακι της" να ερθει ο μικρουλης μας στη ζωη μας κα θα παρει και το ονομα της..Κυριακος γιατι η μανουλα μου ηταν Κυριακη:tongue:

Ζωουλα μου δυσκολη η δουλεια του συζυγου..φανταζομαι πως θα είναι να λειπει πολλες ωρες. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ο συζυγος ελειπε αρκετες ωρες από το σπιτι λογω προπονησων ποδοσφαιρου και είχαμε πολλους καυγάδες..

Καλη μου είναι λογικα όλα αυτά που αισθάνεσαι..δεν ξερω το συζυγο σου φυσικα αλλα όπως ειπαν και οι άλλες φιλες περνουν και αυτοι τη φαση τους με τις εγκυμοσύνες μας..ειμαστε και εμεις υπερευαίσθητες λογω ορμονών και αστα να πανε..Δεν θες να σου πω ποσες φορες τσακωθηκα με το συζυγο τους τελευταίους μηνες..Τωρα που ειμαστε στη καλυτερη φαση της ζωης μας εχουμε τους περισσοτερους καυγάδες από ποτε!!

Και αυτό γιατι είμαι πολύ ευαισθητη και νευρικη..του παω συνεχεια κοντρα, γκρινιάζω και μουρμουρω συνεχεια και όταν αυτος αντιδρασει (ποσο να αντεξει ανθρωπος είναι και αυτος) με πιανει το παραπονο και παω για υπνο κλαιγοντας και νιωθω ότι δεν με καταλαβαινει..

Εκεινη την ωρα εχω την απαιτηση να ριξει τον εγωισμο του και να υποχωρησει εστω και αν δεν φταιει και να με ηρεμησει γιατι δεν πρεπει να αναστατώνομαι στην κατασταση μου. Δεν παει όμως ετσι, είναι και αυτοι ανθρωποι με τις δικες τους αγωνιες και τα αγχη και καποτε ξεσπουν. Μετα φυσικα που περνα η "επιδραση" των ορμονών και ηρεμω τα βλεπω όλα πιο ξεκάθαρα και του ζητω συγγνωμη:cool:

Δωσε χρονο στον αντρουλη σου, είναι το πρωτο σας παιδακι και ισως να μην ξερει πως να χειριστεί τη νεα κατασταση..Δεν ξερω φυσικα, υποθετω.. Αν ερθει το παιδακι και εξακολουθεί η κατασταση να είναι ασχημη,τοτε θα δεις πως θα προχωρήσεις.Και εγω όμως πιστευω ότι εάν υπαρχει αγαπη όλα λυνονται..Και να ξερεις όλα τα ζευγάρια περναμε τις φασεις μας, ποσο μαλλον τωρα που αλλαζει ολη μας η ζωη.

Balou μου για επαφες ουτε συζητηση.Εχω και εγω συσπασεις και απαγορευεται. Αλλα και να μην ειχα, φοβομαστε και οι δυο τοσο πολύ που δεν νομιζω να καναμε παλι κατι. Στο κατω κατω εχει πολλους τροπους "ακινδυνους" για να τους ικανοποιούμε χιχιχιχ:D:DΕτσι και αλλιως εγω δεν αισθανομαι τιποτα η λίμπιντο είναι στον πατο, εχω μια τεραστια κοιλια, το στηθος μ το που το ακουμπάς βγαζει γαλα και γενικως δεν νιωθω καθολου σεξι:roll::roll:

Ωραια τα ονοματάκια σας, Πωλινακι μου Μιχαηλ ονομασα το μεγαλο μου γιο από τον πατερα μου. Τωρα θα παρει το ονομα της μαμας, θα μεινουν παραπονεμενα τα πεθερικα αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου;)

Αριστος είναι ωραιο ονομα, υπαρχει αγιος?Ειναι από το Αριστοτέλης?

Λυπάμαι πολύ και για τον μπαμπα σου αλλα ας το δουμε ότι τους εχουμε φυλακες αγγελους να μας προστατευουν. Είναι μια παρηγορια ετσι..

3kg ο μπεμπαρος τελεια!!! Εμενα η κοιλια μου ηταν πολύ χαμηλη από την αρχη και τωρα εχει χαμηλωσει παρα πολύ. Ιδιως την νυχτα την κρατω για να μπορω να ανεβω τη σκαλα να παω στο δωματιο μου..χεχεχε νομιζω ο δικος μου μπεμπης δεν θα μεινει για παααααρα πολύ καιρο ακομα μεσα, είναι βιαστικουλης:roll:

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Καλημερα!

Υπαρχει Αγιος Αριστοτελης νομιζω αλλα ο πεθερος μου ειναι Αριστος βαφτησμενος απο οτι λεει... το Μιχαηλ το λατρευω θα προτιμουσα να τον φωναζω Μιχαηλ αλλα ο αντρας μου ηθελε απο παντα να δωσει το ονομα Αριστος κ δεν θελω να του χαλασω το χατιρι. :rolleyes: Παντως τη γιορτη του θα την κανω Αρχ. Μιχαηλ στις 8 Νοεμβριου, μαλιστα παρακαλω να αντεξει να γεννηθει εκεινη τη μερα αφου ειναι 4 μερες μετα την ΠΗΤ κ εχουμ περιθωριο :tongue:

oYNBp2.png

Πολυ ωραια τα ονοματα που σκεφτεστε.. Ζωη το Ειρηνη μ αρεσει πολυ, να τη φωναζετε ετσι.. Πωλινα το Αριστος ειναι πρωτοτυπο, πιο ασυνηθιστο απο το Αρης. Νασια πολυ ωραιο που θα τιμησεις τη μαμα σου.. Εμεις μαλλον θα τον πουμε Νικο απο τον μπαμπα μου, αφου τον πεθερο τον ειπαμε στο πρωτο... Βεβαια ο μπαμπας μου δν εχει προβλημα κι ετσι σκεφτομαι εναλλακτικες..προς το παρον μ αρεσει το Οδυσσεας, αλλα απο την αλλη θ ηθελα ν δωσω κ του μπαμπα μου που τον αγαπω ιδιαιτερα..

Βασιλικη μου κι εγω απο λιμπιντο δν παω κ πολυ καλα χαχα. Καποιες φορες που ειχαμε επαφες ηταν οκ. Τωρα περιμενω ν παω στο γιατρο ν δω τι θ μου πει. Βοηθαει παντως στο τελος, προκαλει συσπασεις κ επισπευδει τον τοκετο. Τουλαχιστον ετσι λενε γιατι εγω που το εφσρμοζα στην 1η εγκυμοσυνη, δν ειδα αποτελεσμα...αρνιοταν ν ερθει ο μικρος μου...Ασε που στο τελος δν θελουν κ οι συζυγοι..πρεπει ν τους κυνηγας γιατι φοβουνται....χαχαχαχα

Θαλεια κ Νασια, θα αντεξουν τα μωρακια σας, πειτε τους ν μην βιαζονται...

Οσο για τις εντασεις με το συζυγο, εμεις ειμαστε πιο ηρεμοι απο ποτε, δν τσακωνομαστε καθολου, παρ ολο που προεκυψαν προβληματα με τη δουλεια του κλπ, δν μ εχει βγαλει καθολου ενταση... Κ το πιο περιεργο ειναι οτι εγω ειμαι η πιο cool της οικογενειας. Ουτε νευρα, ουτε απογοητευση..τι ν πω, οι ορμονες μ κανουν καλο... Δεν θελω ν σας τρομσξω, σλλα εμεις το ζορι το περασαμε οταν γεννησα τον γιο μας..φωνες, απειλες, με το μωρο αγκαλια ν ουρλιαζω κ ν θελω ν χωρισω..τι ειχε ακουσει το καημενο...αλλα καταλαβα οτι ηταν καθαρα θεμα ορμονων, σφου εμπαινε ο αντρας μ στο σπιτι κ τον σρχιζα στη γκρινια κ τα παραπονα..ποσο ν αντεξει... Μετα απο 2-3 μηνες, ολα καλα... Αν υπαρχει αγαπη οπως ειπατε, ολα λυνονται... Οι ορμονεε κανιυν τα δικα τους, αλλα ερχεται η στιγμη που βρισκεις τις ισορροπιες κ συνειδητοποιει ο κσθενας το ρολο του στη νεα κατασταση... Η οικογενεια ειναι το πιο ομορφο δωρο, αλλα θελει πολληηη υπομονη

Συγνωμη με επιασε πολυλογια πρωι πρωι...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

:tongue:Καλημερούδια φιλομανουλες!

Αχχχ πονεμένη ιστορία οι επαφές... Κ στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά κ τώρα λόγω μεγάλης επικινδυνότητας μας απαγορεύτηκε να έχουμε επαφή..

Να σας πω ότι ενώ ο συζηγος από το φόβο του μη κ πάθαινα κάτι απο την επαφή χαλάρωσε με την εντολή του γιατρού.. Εγώ αντιθέτως καθόλου δεν χάρηκα.. Από ορέξεις αλλο πράμα.. Ειδικά τις νύχτες τα ονειρα έδιναν κ έπαιρναν...😵

Το υπέροχο βέβαια ήταν ότι μετά τη γεννα τα πράγματα έγιναν πιο υπέροχα απο ποτε! Ελπίζω κ αυτή τη φορά σε μια τέτοια εξέλιξη...

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!μου αρεσει που εγω ρωτησα για τα ονοματα και εγω δεν ειπα:) εμεις θα την βγαλουμε αγγελικη το ονομα της πεθερας μου και το αστειο ειναι οτι εχω πητ 8 νοεμβριου ακριβως στη γιορτη πανω :) επισης η πεθερα μου εχει γενεθλια 26 οκτωβριου και ο πεθερος μου γιορτη αφου τον λενε δημητρη και εγω εχω γενεθλια 28 οκτωβριου.πανικος...λετε να πεσω πανω σε καποια απο αυτες τις ημερομηνιες;;;πλακα θα εχει.εγω γενικα ειμαι λιγο νευρικος τυπος και πιστευα πως στην εγκυμοσυνη θα γινω ανυποφορη αλλα για καποιο λογο δεν εχω κανενα προβλημα παρολο που ειμαι μεσα στο σπιτι εδω και 3 βδομαδες.εννοειται πως βαριεμαι και δεν αντεχω αλλο αλλα τουλαχιστον δεν μου εχει βγει σε γκρινια προς τον αντρα μου.βεβαια εχω ενα αγχος για μετα τι γεννα τι θα γινει...ελπιζω να μην ξεφυγω και πολυ τοτε.βεβαια το θετικο ειναι οτι ο αντρας μου ειναι τυπος που ειναι πολυ ηρεμος και ειναι προετοιμασμενος να αντεξει...σας κουρασα σορρυυυ :)

Καλημέρα μικρα μου!!

Ονοματάκια βλεπω εεε? Λοιπον εμεις τη μικρουλα λεμε να την πουμε Αννα, της μαμας μου, όχι γτ ειχα καψα να βγαλω της μαμας μου αλλα μ αρεσει πολύ κ του συζυγου το ιδιο, ασε που εχω λιιιγο την αισθησ ότι θελει να την κανει να χαρει κιολας γιατι προκειται να μας βοηθησει πολύ με το καλο! Τον μικρουλη λεμε να τον πουε Μαριο (της μαμας του αντρα μου που δε ζει, εγω προτεινα και Μαρια το κοριτσακι βεβαια) αλλα Μαριος καλυτερα από Μαρια νομιζω. Μας αρεσει και το Νικολας βεβαια οποτε ακομη παιζει ο μικρος!

Για τα νευρα που λετε κορίτσια εγω δεν ειχα τι πο τα (φτουφτυφτου) εως τωρα, αλήθεια, ουτε ευσυγκινητη ιδιαιτερα παρα ελάχιστες φορες αν εχω πηξει, σπανια δλδ. Και λεω πολύ καλα μ εχει παει, μακαρι μακαρι να μην γινει κανα μπαμ μετα τη γεννα γιτι εκει θα ναι τα δυσκολα. Δε θα αγχωνομαι από τωρα παντως γιαυτο, χαρούμενες σκεψεις και όλα καλα θα πανε.

Μηηηηη λετε για επαφες....:evil: δε μπορωωωωωω...νομιζω το ξεχασα το αθλημα..από το Φεβρουαριο κορίτσια ηταν κι η εξωσωματικη στη μεση... όπως λεει η Αναστασια υπαρχουν κι αλλοι τροποι ακινδυνοι προς ευχαριστηση ,ελα μου όμως που δε θεει ουτε καν αυτους!!! Δε ξερω γιατι, ουτε καν να με αφησει, τιποτα!! Το ηξερα ότι φοβαται γτ μου λεγε Δε σε ακουμπαω οσπου να γεννησεις, τωρα πια δε μας επιτρεπουν κιολας, αλλα δε θελει ουτε τα "ευκολα", μαλλον το βγαλε απτο νου του εντελως, τι να πω??

b5Zrp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!! Έχετε διαλέξει όλες πολύ όμορφα ονοματάκια για τα μπέμπακια σας!!!!!! :) :)

Πωλ ίνα μου μπράβο για το μπεμπακι σου που έφτασε τα τρία κιλακια! !!! Πολυυυυ καλαααα είναι! !!!! :)

Βάσω μου ναι είναι ωραίο το ειρήνη. ..Έτσι λεγόταν η μητέρα του συζύγου και επειδή δεν είναι πια στην ζωή είπαμε να βγάλουμε έτσι την μπεμπουλα...κι έχω κάνει και ένα τάμα στην Αγία ειρήνη! !

Θαλιτσα ωραίο ονοματάκι! !! Και ωραίες ημερομηνίες! ! Χιχι! !! ;) είσαι απ τις τυχερές γυναίκες που έχουν ήρεμο άντρα! !!!!

Σοφάκι και τα δύο ονοματάκια είναι πολύ όμορφα. ..και το Μάριος για αγόρι πολύ γλυκό! !!!

Μαργαρίτα μου αυτό με τα σεξουαλικα όνειρα έχει γίνει καθημερινότητα τελευταία! !! (Συγγνώμη κιόλας κορίτσια! !!) Χάχα! !!

Νάσια μου αχ αυτές οι ορμόνες! !!!! Θα κάνουμε υπομονή τι άλλο να κάνουμε! ! Η κοιλιτσα είναι χαμηλά? ! Κι εμένα απ την αρχή ήταν πιο χαμηλά και νομίζω και τώρα έπεσε λιγάκι. ..

Όσο για την δουλειά του συζύγου μου είναι όντως δύσκολη και σήμερα με τσάντισε περισσότερο ο ελληνικός τους στρατός. .. ενώ ξέρουν πως μπαίνω στον μήνα μου τουπολογιστή είπανε 19του μήνα να πάει για πέντε μέρες σε άσκηση στα Χανιά. .. Έχω εξόργισε και παράλληλα στενοχωρηθει. ..τον ήθελα δίπλα μου. .. αλλά συνέχεια λες και το κάνουν επίτηδες τον βάζουν να λείπει. .. δυστυχώς. .. τόσα νεύρα ...Έχω σήμερα απ την ώρα που το έμαθα. .. γιατί σκεφτόμουν βλακειες .. σε άλλους που γεννάει η γυναίκα τους τώρα έχουν δώσει και άδεια στον δικό μου δίνουν από Νοέμβρη. .. τουλάχιστον βέβαια! Αλλά πες χτυπά ξύλο ότι γίνεται απρόοπτο κι η μπέμπα έρχεται νωρίτερα. .. θα τρέχει από Χανιά; ;;;; αχ θεέ μου!!!!!!! :confused:

Και για τις επαφές κορίτσια μου έχω να πω ότι εμείς έχουμε άλλα πιο σπάνια κι ελάχιστα .. και βέβαια με μεγάλη προσοχή. .. ο δικός μου ένα περίεργο πράγμα δεν φοβάται καθόλου ..πιο πολύ φοβάμαι εγώ! !!! Χάχα! !!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζωη μην στεναχωριεσαι και νευριαζεις κακο κανεις σε σενα και στο μωρο σου αφου αυτο δεν προκειται να αλλαξει.σε καταλαβαινω απολυτα παντως.εμενα ο αντρας μου εχει ουζερι οικογενειακη επιχειρηση και οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι και καλο και κακο.ειναι η απολυτη σκλαβια...φευγει απο το πρωι και γυρναει μετα τις 12....ασε που απ οτι φαινεται δεν θα μπορεσει να παρει αδεια ουτε μια μερα αφου γεννησω γιατι ο πατερας του θα κανει εγχειρηση γιατι εχει ενα ογκο που πρεπει να αφαιρεθει οποτε θα πρεπει να ειναι στο μαγαζι ολη μερα αφου ο πεθερος μου δεν θα μπορει...επισης ουτε η πεθερα μου λογικα θα μπορει να με βοηθαει με το μωρο καθως θα εχει εγχειρισμενο ανθρωπο να φροντισει...η μανουλα μου ειναι μακρια και δουλευει και δεν θα μπορει να καθησει πολλες μερες να με βοηθησει.οποτε απ οτι φαινεται μονη μου θα το παλεψω το πραγμα....

Διαφημίσεις

Πω πω βρε θαλιτσα μου ...πακέτο και ζόρι μεγάλο. .. σας εύχομαι καλή ανάρρωση να έχει ο πεθερός σου... και μάλλον θα χρειαστείείναι περισσότερη υπομονή από εμένα σίγουρα. .. είναι θέμα με το ουζερί ισχύει ... όλη νερά πρέπει να είναι εκεί. .. γι αυτό σε πιάνουν οι μοναξιες κι εσένα θαλιτσα! ! Δεν πειράζει έχουμε όπως ξανά είπαμε μου φαίνεται η μία την άλλη εδώ μέσα! !!! ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περισσοτερο υπομονη λιγοτερο δεν ξερω.σιγουρα η καθεμια μας εχει και τα ζορια της.απλα σιγουρα εδω που ειμαστε μπορουμε να κουβεντιασουμε και να μας καταλαβει καποιος απολυτα :) αυτο ειναι πολυ βασικο στην φαση που ειμαστε πιστευω!!!!!

Αχ.. Αν όλα πάνε καλά κ εμένα στις 10 Νοέμβρη θα μου το πάρει!!! 😍

Εντωμεταξύ τα βράδια με ταλαιπωρούν τα ισχία μου.. Σαν να πιάνομαι ένα πράγμα.. Το παθαίνει καμια σας?

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...